مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ مهندسي مكانيك + بازي سقف قيمت 2.500 "فوري"
سلام.
من يه لپ تاپ واسه كاراي مهندسي مكانيك و نصب برنامه هاي مختلف تا سقف 2.500 يا حداكثر صد تومن اينور و اونور ميخوام.
نكات مهمي كه ميخوام لحاظ بشه:
- برند acer يا asus يا lenovo يا hp
- core i7 ترجيحا ivy
- رم 4 به بالا
- صفحه نمايش خوب (با زاويه ديد خوب ترجيحا بدون بازتاب)
- گرافيك خوب براي اجراي بازي هاي روز
يه چيز رويايي كه نميشه با اين پول گرفت ولي چيزي ميخوام كه نيازهاي حداقل يه سال رو جواب بده. برنامه هاي متعدد نقشه كشي روش نصب ميشه و احتياج دارم كه به طور همزمان با دو سه تاشون كار كنم. برنامه هايي مثل ansys و matlab و solid works و ...ممنون ميشم كمكم كنين.
...........................
rezazzzjjj
31-12-2012, 15:25
- برند acer
- صفحه نمايش خوب (با زاويه ديد خوب ترجيحا بدون بازتاب)
جواب سوالتونو نمیدونم ولی یه چیزی که میدونم اینه دو مورد بالا با هم در تناقض هستن
3 سال پیش یدونه acer خریدم ال سی دی افتضاح تر از این وجود نداشت، زاویه دید تقریبا نداشت، مستقیم که روبروش بودم گوشه های تصویر سیاه میشد
دوست عزیز معمولا از لحاظ نرم افزارهای مهندسی لپ تابهای معمولی هم به راحتی جواب کار شما رو میده انسیس و فلوئنت و سالید و کتیا و حتی در حالتی که شما virtual machin هم باز کنی و از دو تا از اینها هم همزمان استفاده کنی به راحتی جوابگو هستش اما گیم قضیش فرق میکنه
جواب سوالتونو نمیدونم ولی یه چیزی که میدونم اینه دو مورد بالا با هم در تناقض هستن
3 سال پیش یدونه acer خریدم ال سی دی افتضاح تر از این وجود نداشت، زاویه دید تقریبا نداشت، مستقیم که روبروش بودم گوشه های تصویر سیاه میشد
عزيزم از سه سال پيش تا حالا 2 نسل جديد سي پي پو اومده! مطمئنا ايسر تغييراتي تو محصولات خودش داده! به تازگي هم يه مدل داده تو بازار acer v3 571g كه تو رنج قيمت خودش يكي از بهترين هاست. صفحه نمايش عالي نداره! اما اونقد ها هم كه شما ميگين بد نيست. بعد هم اگه lcd باشه صفحه نمايشتون كه طبيعيه اين مشكلات. الان تقريبا همه ي نمايشگرها led هستن.
دوست عزیز معمولا از لحاظ نرم افزارهای مهندسی لپ تابهای معمولی هم به راحتی جواب کار شما رو میده انسیس و فلوئنت و سالید و کتیا و حتی در حالتی که شما virtual machin هم باز کنی و از دو تا از اینها هم همزمان استفاده کنی به راحتی جوابگو هستش اما گیم قضیش فرق میکنه
منظورم اين نبود كه به صرفا اين برنامه ها رو اجرا كنه! pc كه دارم پنتيوم فور 1.7 سلرونه! و ساليد ورك رو روش نصب كردم و اجرا هم شده! ولي نيم ساعت واسه لود شدن برنامه بايد صبر ميكردم! من چيزي ميخوام كه تو اجراي هر برنامه اي آخ نگه و حسرت نصب بازي يا برنامه اي رو روش نداشته باشم! چرا خودمونو اذيت كنيم؟! دنبال بهترين تو اين رنج قيمت هستم خلاصه!
كسي نبود يه كمكي به ما بكنه! ثواب داره!:n13:
mehrdadttm
01-01-2013, 23:25
Lenovo z580 i7 فکر کنم پایین اومده نزدیک مبلغ شما شده باشه . گرافیک برای بازی تو این رنج قیمت بهتر پیدا نمیشه . کلا با این قیمت میشه کرافیک gt630 البته 640 هم مدلهای دیگه هست ولی تفاوتی نداره تفاوت بالاتر مال 650 یا 660 هست که میشه ddr5 . و قیمتاش روی 3.3 به بالاست:n02: این مدل لنوو که میگم را کامل در موردش تحقیق کردم چون تا چند روز پیش می خواستم بخرم موجودیم بیشتر شد بالاتر فکر افتادم. در کل بین اچ پی و لنوو و ایسوس فکر باش (نظر منه) برو این مدل که میگم ببین و بخر موفق باشی:n06:
از برند asus چه پيشنهادي دارين؟
mohsenfhm
02-01-2013, 21:25
از برند asus چه پيشنهادي دارين؟
ASUS K55 . البته قیمتش کمی بالاتره
asadi3077
03-01-2013, 16:28
حتما z580 i7 بخر ولی فکر کنم با گارانتی سازگار شده 2700
اگه سی پی یو واست مهم نیس و گرافیک مهمه e530 با گارانتی الماس بخر2050 که معرکه است من یه هفته است خریدم عالیه
در صورتیکه z580 i5 الان 2250 هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.