ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست gta همراه با دیتا برای اندروید

omegam1
31-12-2012, 07:56
با سلام اگر ممکنه بازی gta رو همراه لا دیتای ان بر روی سایت برای گوشی های اندرویدی قرار دهید.ممنون.:n19::n06:

kalantarahura
31-12-2012, 08:35
با سلام اگر ممکنه بازی gta رو همراه لا دیتای ان بر روی سایت برای گوشی های اندرویدی قرار دهید.ممنون.:n19::n06:

سلام.دوست من اگر یه جستجوی کوچولو در گوگل میکردین پیدا میکردین.چون فکر کنم کمی لینک گذاشتن در انجمن مشکل داشته باشه با این حا اینم بازی GTA برای اندروید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

علامت ستاره را بر دارید

omegam1
31-12-2012, 08:54
اخه من از سایت شما با سرعت 5mb/sدانلود میکنم باورتون نمیشه عکسش رو تو فیس بوک گذاشتم به نام mojtababeh

omegam1
31-12-2012, 09:09
اخه من از سایت شما با سرعت دانلود میکنم باورتون نمیشه عکسش رو تو فیس بوک گذاشتم به نام mojtababeh
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kalantarahura
01-01-2013, 08:13
اخه من از سایت شما با سرعت 5mb/sدانلود میکنم باورتون نمیشه عکسش رو تو فیس بوک گذاشتم به نام mojtababeh

اخه من از سایت شما با سرعت دانلود میکنم باورتون نمیشه عکسش رو تو فیس بوک گذاشتم به نام mojtababeh
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عجب سرعتی!!!فکر نکنم ایران باشی.حالشو ببر

omegam1
01-01-2013, 14:13
نه ایرانیم منتها شانسی کاری کردم که سرعتم انقدر بالا شد:n19: