مشاهده نسخه کامل
: مشکل !
Thor God
30-12-2012, 16:18
:n04:
دوستان یه مشکلی هست !
بعد از اینکه یک بار مینت رو به صورت live اجرا کردم ! بعدش ری استارت کردم تا به منوی بوت برم و بوت رو بزارم رو هارد دیسک تا وبندوز بالا بیاد ! اما حالا که ری استارت می کنم f12 و f10 و delet رو هر چی میزنم منوی بوت بالا نمیاد ! همینجوری خوده ویندوز میاد بالا !
چی کار کنم ؟!
jafarian
30-12-2012, 16:24
شما باطری روی مادربورد 5 دقیقه بردارین بعد از نوع سرجاش قراربدین بعد از نوع ببینید وارد بایوس میتونید بشین یا که نه اگر نشد جامپر کنارباطری مادربورد بردارین که داخل شکل پایین اون قطعه قرمز رنگ میشه بعد از نوع سرجاش قراربدین به همون صورت که برداشتین بعد از نوع تست کنید ببینید وارد بایوس میتونید بشین:n01:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Thor God
30-12-2012, 17:27
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز ولی این راهی که گفتیم برای سیستم های pc هست ! من یادم رفت که این نکته رو متدکر بشم که مشکل من رو لپ تاپ هست !
بعد از این تاپیک هم با ctrl+f1 و چند تا چیزه دیگه امتحان کردم ولی باز هم بالا نیومد ً
بهتره قبل از این که این مشکل بزرگ تر بشه سریع به یک مهندسش مراجعه کنید چون شوخی بردار نیست اگر توی سیستم فن مشکل بوجود بیاد ممکنه کل سیستم آتش بگیرد:n30::n28:
Thor God
30-12-2012, 21:30
دوستان ! کسی نمیدونه این مشکل رو چه جوری حل کنم ؟!
Thor God
31-12-2012, 14:01
دوستانی که کمک کردن خیلی ازشون ممنونم @
مشکل حل شد !
با تشکر !
چجوری
می خواهم بدونم چه طور
که اگ برای کسی پیش اومد تو فامیل خانواده بتونم حل کنم
سلام لطفا کمک کنید
من وقتی که میخوام با میکروفون یا هدفون لپ تاب صحبت کنم،،صداش ضعیفه ،،اما دریافتیش خیلی خوبه
مدل لپ تاپ من lenovo G580 هستش
لطفا کمکم کنید:n28::n29:
asstubirs
06-01-2013, 14:48
میکروفون های لپ تاپ ها معمولا ضعیف هست. من فقط مدل های اچ پی و دل و سامسونگ کمی بهتر هستند.
تنظیمات صدا رو یه چکی بنداز ببینی درست میشه یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.