ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نتیجه آزمایش HIV

Reza Azimy_RW
30-12-2012, 13:05
سلام اساتید
ممنون میشم بگید این +بته یا -فی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza Azimy_RW
30-12-2012, 13:11
راستی اینم میخاستم بدونم تا کجای این ازمایش ماله HIV هست ؟ اخه چند تا ازمایش بود من نمیدونم قسمت مربوط به این تا کجا ادامه داره

kalantarahura
30-12-2012, 13:19
زده نتیجه HIV منفی.بازم اساتید نظر بدن بهتره

A M ! N
30-12-2012, 13:24
سلام آقا رضا HIV که منفیه مشکلی نیست ، ولی دیدم که pH در آزمایش ادرار شما مقدارش 5 هست که نشون میده اسیدی هستش ،
در حالتی که یک pH نرمال باید بین 6.5 تا 8 باشه ، حتمن برین دکتر نتیجه رو نشون بدین

Reza Azimy_RW
30-12-2012, 13:26
مرسی داداشم اونوقت این PH بالا باشه چه مشکلی ایجاد میکنه ؟

A M ! N
30-12-2012, 13:37
pH شما در حال حاضر پایینه یعنی اسیدی ، البته اگر تحت نظر پزشک هستین ممکنه پزشک نیاز دونسته تا پایین باشه برای رفع مشکلی که دارین.
ولی در بیماری هایی مث دیابت ، بیماری های تنفسی که در بازده کربن دی اکسید اختلال ایجاد شده، اسهال ، کمبود pH خون ، کم شدن آب بدن ..... این اتفاق میفته.

و دیگر اینکه در آزمایشتون همونطوری که میبینید مقادیری از باکتری و مخاط وجود داره ، که در واقع اصلن نباید باشه.

این چیزایی که میگم به خاطر اینه که همین بعدظهر بلند شی بری دکتر و جدی بگیری خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

V E S T A
30-12-2012, 14:09
به صورت طبیعی ph قلیایی هست و رنج اون همونطور که Amin آقا گفتن هست

مثل همه آزمایش‌های شیمیایی، PH نشان‌دهنده اسیدی یا باز بودن ادرار است. بعضی اوقات میزان اسیدی یا بازی بودن ادرار در روند درمان یک بیماری موثر است و پزشک ممکن

است به شما آموزش دهد که میزان PH ادرارتان را تغییر دهید. میزان دفع املاح در ادرار و وجود یون هیدروژن PH ادرار را تعیین می‌کند.

اسیدی یا باز بودن ادرار در شکل‌گیری بعضی سنگ های کلیه هم موثر است.

ـ حالت طبیعی: ۶/۴ تا ۸

ـ حالت غیرطبیعی:

بعضی غذاها مثل مرکبات و یا لبنیات و همچنین بعضی داروها مثل آنتی‌اسیدهای معده روی PH تاثیر دارند. استفراغ، آلکالوز تنفسی، عفونت مجاری ادراری PH ادرار را بالا می‌برد و در دیابت،

اسهال، گرسنگی طولانی‌مدت و هنگام خواب PH پایین می‌آید و ادرار اسیدی می‌شود.

یه مشکل دیگه شاید وجود blood+ باشه یعنی خون در آزمایش ادرار ..مقدار R.B.C شما زیاد هست همینطور W.B.C

(W.B.C) مقدار گلبول های سفید رو نشون میده که حد طبیعی اون حداکثر بین 0 تا 4 و (R.B.C)تعداد گلبول های قرمز رو نشون میده که حد طبیعی اون کمتر از 2 تا گلبول قرمز

هست

بقیه موارد طبیعی هست ..همونطور که amin آقا گفتن حتما دکتر برین ..

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-12-2012, 14:17
سلام .
نتیجه ی آزمایش ایدز رو هرگز از بیمار مخفی نمیکنند
درسته ؟

A M ! N
30-12-2012, 14:18
البته اشتباه تایپی کردی ، r.b.c گلبول قرمز و اون یکی سفید :n11::n12:

V E S T A
30-12-2012, 14:22
البته اشتباه تایپی کردی ، r.b.c گلبول قرمز و اون یکی سفید :n11::n12:

درسته الان ویرایش میکنم

SAMCRO
30-12-2012, 14:30
سلام !

TSH م یه مقداری بالاتر از ریفرنس رنج بود ... ( می دونم چیه :دي ) ولی می خواستم بدونم می تونه کم کار نباشه ؟ یعنی قرص یا چیزای دیگه ( :n02: )‌ روش تاثیر می تونن داشته باشن که فشار بیاره حتی از مقدار طبیعی بیشتر کار کنه ؟ اخه من هیچ مشکلی ندارم خسنگی و حتی جوش و اینا ... بعضی وقتا من اصلا نمی تونم بشینم زیاد :دي

Reza Azimy_RW
30-12-2012, 14:45
با این حساب 4 ستون بدنم میلنگه :دی

تشکر از همه دوستان :n16:

Saeed Dz
03-01-2013, 01:12
رضا جان آزمایش HIV رو چه مدت بعداز مشکوک شدن گرفتی؟
دقیقن چه آزمایشی بود، میدونی؟

Reza Azimy_RW
05-01-2013, 22:36
شرمنده داداشم ندیده بودم پستتو
حدود یک سال
آزمایش ELISA اسمشه فک کنم

Saeed Dz
06-01-2013, 00:21
شرمنده داداشم ندیده بودم پستتو
حدود یک سال
آزمایش ELISA اسمشه فک کنم
پس کاملن معتبره
آخه خیلیا وقتی این حسو میکنن شاتاب زده میرن و آزمایش میدن که باعث میشه دچار اشتباه بشن