مشاهده نسخه کامل
: قويترين سيستم كه فعلا ميشه داشت !!
سلام ,
دوستان اگه ممكنه لطف كنيد يه راهنمايي بدهيد !
ميخوام يه سيستم تاپ بگيرم . اگه چند تا Config مختلف بديد كه بتونم يه سرچي توش بكنم و به يه نتيجه ايده آل برسم بسيار ممنون ميشم!
با اينكه تا حالا اينتل داشتم ولي ايندفعه AMD يا Intel فرقي نميكنه !
خلاصه THE MOST POWERFULL سيستمي كه ميشه در حال حاضر جمع و جورش كرد ديگه :cool: :biggrin:
يا حق !!
Devil Lord
29-07-2006, 18:23
اول اینکه برای این کار باید به این تاپیک رجوع کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه برای داشتن بهترین سیستم چقدر حاضری پول بدی؟؟؟
و اینکه همه اینارو در اون تاپیک که معرفی کردم بپرس تا بهترین نتیجه رو بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اينكه دوست عزيز فكر نميكنم تو تاپيك اشتباهي مطرح كرده باشم سوالمو ( سخت افزار > اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ) اونجا كه شما گفتي هم همين موضوع هست ولي نوشته بخصوص پردازنده و مادربرد ! ولي در عين حال چشم . اونجا هم مطرح ميكنم !
دوم اينكه هيچوقت نميتوني بهترين رو داشته باشي و ارزون ( توجه داشته باشين نگفتم خوب . گفتم بهترين . هميشه يه تضادي هست بين اينها ) و من ميخوام خيلي تاپ باشه پس زياد قيمتش مهم نيست.
و اينكه باز هم ممنون ! ;) :cool:
يا حق !!
Shahryar_NEO
29-07-2006, 21:34
اول اينكه دوست عزيز فكر نميكنم تو تاپيك اشتباهي مطرح كرده باشم سوالمو ( سخت افزار > اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ) اونجا كه شما گفتي هم همين موضوع هست ولي نوشته بخصوص پردازنده و مادربرد ! ولي در عين حال چشم . اونجا هم مطرح ميكنم !
دوم اينكه هيچوقت نميتوني بهترين رو داشته باشي و ارزون ( توجه داشته باشين نگفتم خوب . گفتم بهترين . هميشه يه تضادي هست بين اينها ) و من ميخوام خيلي تاپ باشه پس زياد قيمتش مهم نيست.
و اينكه باز هم ممنون ! ;) :cool:
يا حق !!
عزيزم اون تاپيك را شما در موردش اشتباه مي كنيد به خصوص پردازنده و مادربورد هست و خصوصا اين كاره ولي دليل نميشه بقيه نباشه و تازه براي شما هم همين طوره خودتون هم اشاره كرديم پردازنده يا روش تاكيد كردين...
دراونجا جواب ميدوم...
قربانت شهريار :happy:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.