مشاهده نسخه کامل
: معرفی تفریحات و سرگرمی های سالم
سلام دوستان من میخواستم بدونم شما چجوری تفریح مکنین؟ لطفا روشهاتون رو بذارین تا من و دیگران هم بتونیم استفاده کنیم فقط خواهشن از بحث های بی ربط+انتقادی و منحرف کننده پرهیز کنین فقط روشهای تفریح و سرگرمی هاتون رو بگین ممنون میشم
Ali_softcenter
30-12-2012, 09:25
گلف + پینت بال + اسکی + گیم + باشگاه + رستوران + کوه + دور دور + بدمینتون + موسیقی + فیلم +کلاس های آموزشی و...:n10:
Saeed System
30-12-2012, 14:15
استخرو پارکهای آبی .... آخر هفته رفتن به یه جای خوش آب و هوا ...تاتر( کمدی - موزیکال).. کنسرت.. دیدن برنامه شو من ها ی جدید مثل سامان گوران....مسافرت هم که خیلی روحیه رو عو ض میکنه..
تواین فصل زمستان بهترینش همون که دوستمون فرمودند رفتن به پیستهای اسکی هم خیلی لذت بخشه.....دید و بازدید فامیل هم که عالیه...
بازدید ا زمکانهای دیدنی مثل موزه ها و کاخها و گالریها و نمایشگاهها هم میتونه هم گردش و تفریح باشه هم مفید باشه و به اطلاعات عمومیمون اضافه کنه..:n16:
hamid_diablo
30-12-2012, 16:09
سلام
ش
اید تفریحات من خاص باشه اما گفتشنش جالبه
من همیشه سعی میکنم با برنامه ریزی جلو برم.عاشق اطلاعات کسب کردنم.بزالرید براتون یه مثالی بزنم:چند وقتی بود که دنبال این قضیه بودم که رابطه امریکا و اروپا به چ شکلی داره پیش میره.به خاطر همین شروع به تحقیق کردم و به مقالات و نوشته های جالبی بر خوردم...همین هم برام یه تفریحه و هم اینکه اطلاعاتم تو این زمینه بالا رفته و نکته مهم دیگه اینکه حس میکنم به مسائل سیاسی و ژئوپولوتیک و استراتژیک علاقه شدیدی دارم.....همین باعث شد هفته پیش مجله همشهری دیپلماتیک که در ضمنیه روابط فراآتلانتیکی اروپا و آمریکا بود رو بگیرم و مطلاعه کنم....
از تفریحات دیگرم میتونم به ورزش اشاره کنم.علاقه شدید به زیبایی اندام دارم.ورزش خیلی خوبیه.اراده ادم و همچنین صبر رو زیاد میکنه.چون حالا حالاها باید کار کنم تا به هدفم برسم
موسیقی و فیلم که جای خودش.فیلم دیدن از علاقه مندیهامه و حس میکنم تا اخر عمرم نمیتونم رهاش کنم....موسیقی هم روز به روز سلیقم داره عوض میشه .بهتره بگم چخته تر میشه و هرموسیقی رو گوش نمیدم
کوه و پارک و بخصوص پاساژ گردی از مهمترین تفریحات بیرونی منه....پاساژ گردی رو خیلی دوست دارم....دیدن لباسهای جدید برام لذت بخشه....
پست نفر قبلی بهترین تفریح هست .
ورزش+مطالعه .
هر 10 روز یا 14 روز هم یک برنامه بیرون از شهر واسه تعویض روحیه خیلی مفیده به شرطی که با افراد مثل خودت بری و بهت خوش بگذره .
ملا نصرالدین
31-12-2012, 09:35
اگر منظورت بیرون رفتنه من عاشق اینم که جمعه ها برم باغ پرندگان...توی اتوبان ازادگان
اگر داخل خانه که اصولا یا تلویزیون میبینم یا پای نت هستم.کار خانه و دانشگاه هم هست .من اصولا وقت کم هم میارم
وین رونی
31-12-2012, 21:47
به ترتیب:
مطالعه(فلسفه،رمان)
وب گردی
ایکس باکس
دختر بازی(نه فکر بد نکنید بازی با دخملی خودم)
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-12-2012, 22:31
سلام .
کار هم تفریح خوبی هست
:20:
اگر کسی با کار خودش رو سرگرم میکنه و لذت میبره این یک مزیتِ بزرگ هست براش چون با یک تیر چند تا نشون میزنه .
هم کار میکنه
هم تفریح
هم صرفه جوئی
هم لذت میبره .
هم کنترلِ بیماریِ خطرناکِ تنبلی
هم ورزش
هم استقلال و خودکفائی
هم ارضای غرور
هم محبوب بودن در بین اطرافیان
کارهائی مثل سرویس ماشین
سرویس وسائل خونه
رنگ آمیزی
روغنکاری و گریسکاریِ لولاها و قفلها
باغبانی
تمیز کردنِ لوسترها
عوض کردنِ جای اثاث خونه برایِ تنوع دادن به زندگی
تعمیر وسائل خراب
مرتب کردن انباری و پارکینگ
گهگاهی هم خرابکاری
:31:
نت گردی مفید (( مثلا خوندن اطلاعات جالب و سرگرم کننده و البته اموزشی!)) در کنارش گوش کردن به موزیک های مورد علاقه=====این دقیقا بهترین تفریح من هستش!:n17:
کشیدن نقاشی و شنا دوتا فعالیتی هست که منو کلا از دنیا جدا میکنه! بینهایت سرگرمی لذت بخشیه برام:n12:
SNOW PATROL
31-12-2012, 22:54
تیراندازی و موتور سواری بهترین تفریح من هست همانا لذتی که در راندن موتور با سرعت 250 کیلومتر هست در هیچ چیر دیگری نیست اما تو این سرما.نمیشه سوار موتور شد بجاش هر از گاهی با بچه ها میریم شکار اما دست خالی بر میگردیم!!!! دریغ از یه فنج!!
sent from my open source device
متاسفانه تفریح های موجود خیلی کم هستن و خیلی از تفریح ها به دلیل گران شدن تقریبا از زندگی افراد عادی خارج میشن ...
مهمترین تفریح (از نظر زمانی) برای من دیدن فیلم و سریال هست
رستوران گردی ، تست کردن غذاها و طعم های جدید از تفریحات بعدی من هست که متاسفانه خیلی داره کمرنگ میشه :دی
دور هم نشتن با دوستان و صحبت کردن (البته من به صحبت ای خاله زنکی علاقه دارم) و بحث های درست و درمون که ارزشمند باشن در کنارش هم چای و قلیون و میوه و تنقلات
ساز زدن (چه یاد گیری چه تمرین چه نواختن ساز )
ور رفتن با گیاه ها :دی ادم خوبه یکی دو تا گلدون هم داشته باشه و بهشون برسه کلی کیف میده
ورزش البته نه به صورت حرفه ای (کوه پیمایی ، کوه نوردی ، تنیس ، شنا)
ورزش حرفه ای (جودو)
بازی کامپیوتری یا غیر کامپیوتری(که غیر کامپیوتری خیلی بهتره مثل شلم ، تخته نرد ، مونوپلی ، جنگا و ...)
مهمانی (چه پارتی بزن برقص و ... چه مهمانی های دور همی برای صحبت و خندیدن و ... البته من مهمونی فامیلی رو تفریح نمیدونم تنبیه هست بیشتر)
تاتر و سینما (که داره از بین میره با این اوضاع مملکت)
پیک نیک خارج شهر
مسافرت
فکر کردن
خیلی چیزای دیگه هم هست که میشه تفریح باشه ... با اینکه خیلی کم هستن و کم کم خیلی هاش داره گرون میشه اما خوب ادم باید شاد باشه و تفریح کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.