ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقداردهی،مرتب سازی،حذف سطر در datagridview در C#

Lady_Elena17
29-12-2012, 12:04
سلام دوستان لطفا توضیح بدین چطور میشه شیی از ی کلاسو بعنوان مقدار بدیم به دیتا گریدویو؟این سوال هیچ ربطی به پایگاه داده نداره لطفا در مورد حذف و مرتب سازیشم از طریق کد توضیح بدین

البته من ی کارایی انجام داد ولی............مثلا از کلاسم شی ایجاد کردم بعد از طریق تکسباکس مقدار دادم بعد دیتاسورس دیتا گریدویومو برابر این شی گذاشتم مشکل اینجاس که فقط یبار سطر داده هام وارد گریدویو میشه بعدش هرچی دکمه ی add بزنم هیچ اتفاقی نمیفته حتی خطام نمیده اگه کمک کنین ممنون میشم در ضمن این سوال فقط مربوط به زبان سی شارپ:n16:

_H2_
03-01-2013, 19:36
سلام
سوالتان خیلی واضح نیست ...
یعنی دیتابیسی ندارید و همینطوری دستی میخواهید گراید را پر و فعال کنید؟
اگر چنین است، میتوانید از یک List جنریک یا یک TypedDataSet استفاده کنید.

senaps
03-01-2013, 21:55
سلام.... مشخص نیست که شما چیکار میخوای بکنی.... من در نظر میگیرم که شما میخوای یه سری داده ماده! رو توی یه گرید نشون بدی و سورس اون داده ها هم نه دیتابیس، که فرم خودتون باشه....!! این کار رو با لینک به ابجکت Linq to Object فک کنم!! انجام می‌دادیم... در این حالت، شما باید یک لیستی چیزی درست بکنی و با استفاده از کد های لینک(البته راه‌های دیگه هم هست که بهترینش شاید همین لینک باشه که من فقط این رو بلدم :) !) سپس، دیتاگرید رو سورسش رو این ابجکت یا لیست ساخته شده قرار میدین.... پس با هر بار اضافه کردن دیتا به لیست، و رفرش جناب گرید ویو، دیتا میاد.... ولی چون دیتای این لیست، تو حافظه ساخته شده و جایی ذخیره نمیشه، هر بار باید دوباره از ۰ دیتا بهش بدین!