ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید cpu یا تعویض مادربورد

nation
29-12-2012, 03:09
سلام . من یه مادربورد سوکت 775 دارم سی پی یومو میخوام تعویض کنم . میخوام core 2 duo با clock بالا بگیرم چند تا سئوال ازتون دارم

1 ) شما اگه جای من باشین چی کار میکنین سی پی یو میخرین یا کل سیستمو ارتقاع میدین ( مادربورد + cpu )
2 )اگه نظرتون اینه که سی پی یومو عوض کنم . نظرتون اینه که نو بگیرم یا دسته 2 . تری بگیرم یا باکس
3 )فرق تری با باکس فقط فنشه ؟ اگه یه cpu cooler بگیرم میتونم روی سی پی یو تری سوار کنم . تری فن نداره دیگه کولرو بزنم جای فن . این جوری بهتر نمیشه
یا اینکه از فن ارجینال استفاده کنم بهتره . اورکلاک و این کارا رو هم نمیخوام بکنم .
4 )اگه نظرتون اینه سیستمو آپگرید کنم چه مادر بورد و سی پی یویی پیشنهاد میدین ( میخوام حداقل قیمت برام در بیاد )

من کل سیستمم مثل ساعت کار میکنه فقط میخوام سی پی یومو عوض کنم . اگه میبینید 100 150 تومان بالاتر بدم میتونم کل سیستمو ارتقاع بدم خوب این کارو میکنم وگرنه نه .

لطفا منو راهنمایی کنین چی کار کنم.( شما جای من بودین چی کار میکردین )

مشخصات سیستم
cpu : pentium d e5300
motherboard : asus p5kpl

اگه قرار باشه سی پی یو عوض کنم میخوام core 2 duo بالای 2.8 ghz باشه .ممنونم

EhsanCPU
29-12-2012, 17:45
سلام دوست عزیز
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
قبل از هر چیز، چرا شما قصد تعویض cpu رو دارید ؟
سیستمتون در چه کارهایی کم میاره ؟
اهل گیم هستین ؟

nation
29-12-2012, 18:24
سلام دوست عزیز
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
قبل از هر چیز، چرا شما قصد تعویض cpu رو دارید ؟
سیستمتون در چه کارهایی کم میاره ؟
اهل گیم هستین ؟

خیر من با cad کار میکنم کارم یکم سنگین تر شده تازگیها کم میاره .

EhsanCPU
30-12-2012, 00:54
خیر من با cad کار میکنم کارم یکم سنگین تر شده تازگیها کم میاره .

سلام مجدد
رم سیستمتون چنده و همینطور گرافیکتون چیه ؟
چون اجرای روان Auto Cad علاوه بر CPU به این دو قطعه هم ربط داره فکر کنم سیستم شما تو رندر کم میاره
ضمنا E5300 دو هسته ای برای CAD کافیه

nation
31-12-2012, 06:58
سلام مجدد
رم سیستمتون چنده و همینطور گرافیکتون چیه ؟
چون اجرای روان Auto Cad علاوه بر CPU به این دو قطعه هم ربط داره فکر کنم سیستم شما تو رندر کم میاره
ضمنا E5300 دو هسته ای برای CAD کافیه

بله . تو رندر کم میاره ، فکر نکنم سی پی یوم خوب باشه چون کلا سیستمم تا حدودی کنده. و اعصابمو بهم میریزه رمم چهاره رممو که چک میکنم همیشه 2 گیگ خالی درم . گرافیکمم geforce 8400 ، ممنونم کمک میکنین.

EhsanCPU
31-12-2012, 12:15
بله . تو رندر کم میاره ، فکر نکنم سی پی یوم خوب باشه چون کلا سیستمم تا حدودی کنده. و اعصابمو بهم میریزه رمم چهاره رممو که چک میکنم همیشه 2 گیگ خالی درم . گرافیکمم geforce 8400 ، ممنونم کمک میکنین.
سلام
گرافیکتون 512 مگه درسته ؟ گرافیک هم یکم ضعیفه تعویض بشه بهتره
بهترین CPU هم برای سیستمتون
Intel® Core™2 Duo E8400 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سرعت 3000 مگاهرتز و کش 6 مگ
که باکسش موجود نیست و همه به صورت تری یا دسته 2 اند و قیمتش هم حدود 180 هست
بازم سوالی بود در خدمتم