ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد آزمون سراسری و انتخاب رشته

qarikhan
29-12-2012, 02:43
با سلام به دوستان گل

دوستان من امسال در دانشگاه آزاد ثبت نام کردم برای رشته کاردانی حسابداری ولی با توجه به اینکه آلان رشته حسابداری کلی دانشجو داره و دانشگاه آزاد چندان رو و آبرویی نداره می خوام در کنکور سراسری شرکت کنم و آزمون بدم به امید اینکه در یک رشته بهتر و در یک دانشگاه بهتر(ملی یا پیام نور) قبول بشم حداقلش این که اگر رشته ام رو نتونم تغییر بدم دانشگاهم رو تغییر بدم

دوستان حالا چند تا سوال دارم

آیا من می تونم با مدرک پیش دانشگاهی انسانی در آزمون سراسری برای رشته های ریاضی آزمون بدم و اگر قبول بشم اجازه ادامه تحصیل میدند یا نه حتما باید پیش دانشگاهی ریاضی خونده باشم

و سوال دیگر اینکه بازار کار رشته فیزیک چطوره من خیلی فیزیک دوست دارم ولی میترسم بازار کارش خوب نباشه مهندسی عمران هم دوست دارم (به خاطر نون و آبش) ولی فیزیک رو خیلی خیلی دوست داشتم ولی نتونستم برم ریاضی فیزیک و فیزیک بخونم

و یک سوال دیگه به نظر شما بهترین راه برای بالا بردن شم ریاضی و درک بهتر فرمول ها چیه حتما باید زیر نظر استاد باشم و استاد بگیرم متاسفانه من اونقدری پول ندارم که معلم خصوصی بگیرم ولی حاضرم 24ساعت بیشنم بخونم دستشویی هم نرم فقط قبول بشم تو آزمون سراسری برای یک دانشگاه خوب و رشته خوب خیالم راحت میشه به نظر شما به سی دی های آموزشی در زمینه یادیگیری ریاضی میشه اعتماد کرد؟؟ یا نه حتما معلم خصوصی لازمه

چون من می خوام حسابی سطح ریاضیم رو ببرم بالا تا در دانشگاه خوبی قبول بشم:n02: