مشاهده نسخه کامل
: مشکل در بوت شدن acer 5755
xerxes again
28-12-2012, 19:36
سلام
متاسفانه من یه لپ تاپ acer 5755g خریدم.
ایشون ویندوز ندارن و لینوکس linups به صورت پیش فرض روشون نصبه. این لینوکس من هر چی ور رفتم باهاش نتونستم بالا بیارمش. ظاهراً پوسته نداره. نمیدونم.
رفتم ویندوز نصب کنم که دیدم اصلاً بوت نمیشه که ویندوز بریزم. boot priority رو هم اول رو دی وی دی رام گذاشتم. با انواع سی دی ویندوز هم امتحان کردم 8 و 7 و xp. مشکل از دی وی دی بوت نیست چون pc رو بوت کرد.
الان دیگه کاری نمیتونم بکنم جز کوبوندن لپ تاپ تو دیوار.
نباید مشکل داشته باشه اون لینوکس هم ورژن متنی هست گرافیکی نیست
اصلا دیسک داخل درایو میزارید گردش میکنه ؟
Sent from my LG-P880
یه با ر reset todefault کن بعد دوباره بزارش رو دیوئ دی
xerxes again
30-12-2012, 21:16
نباید مشکل داشته باشه اون لینوکس هم ورژن متنی هست گرافیکی نیست
اصلا دیسک داخل درایو میزارید گردش میکنه ؟
چرا گردش میکنه. توی بایوس کامل دی وی دی درایو رو می شناسه. بعید میدونم دی وی دی درایو مشکل داشته باشه.
فعلاً 4 روزه این مشکل اعصابمو به هم ریخته. شما خودتون با این لپ تاپ کار کردین؟
بوتش مشکل نداشت؟
یه با ر reset todefault کن بعد دوباره بزارش رو دیوئ دی
جواب نداد
xerxes again
30-12-2012, 23:38
آقا با فلش بوت شد.
ولی موهای ما رو سفید کرد تا بوت شد.
xerxes again
31-12-2012, 13:45
کسی هست که رو این لپ تاپ ویندوز نصب کرده باشه؟
از یه نفر پرسیدم گفت غیر ممکنه.
ای بابا...
کسی هست که رو این لپ تاپ ویندوز نصب کرده باشه؟
از یه نفر پرسیدم گفت غیر ممکنه.
ای بابا...
من با این لپ تاپ کار کردم و الانم 8 روش نصب کردم ، خیلی وقت هم هست داردش!!!!!
xerxes again
31-12-2012, 14:22
من با این لپ تاپ کار کردم و الانم 8 روش نصب کردم ، خیلی وقت هم هست داردش!!!!!
شما مشکلی واسه نصب ویندوز نداشتین؟
سون روش نصب نمیشه؟
4-5 روزه پدرمو در آورده.:n30:
اولین باری که ویندوز نصب کردی مشکلی نداشت؟
الان دو تا پارتیشن هست یکی سیستم و یکی پرایمری که رو پرایمری ویندوز نصب نمیشه و سیستم فضای خالی نداره!!!! فرمت هم نمیشه. یعنی ویندوز نمیشه روش نصب کرد
xerxes again
31-12-2012, 14:43
مثه این که چاره ای ندارم جز این که این آَشغالو بندازم دور.
شما مشکلی واسه نصب ویندوز نداشتین؟
سون روش نصب نمیشه؟
4-5 روزه پدرمو در آورده.:n30:
اولین باری که ویندوز نصب کردی مشکلی نداشت؟
الان دو تا پارتیشن هست یکی سیستم و یکی پرایمری که رو پرایمری ویندوز نصب نمیشه و سیستم فضای خالی نداره!!!! فرمت هم نمیشه. یعنی ویندوز نمیشه روش نصب کرد
این لپ تاپ رو هم DOS بود خریدیم و بدون مشکل ویندویز سون رو نصی کردیم روش و حدود 1سالی هست که داریمش!
نه مشکلی نداشت!
xerxes again
31-12-2012, 14:54
این لپ تاپ رو هم DOS بود خریدیم و بدون مشکل ویندویز سون رو نصی کردیم روش و حدود 1سالی هست که داریمش!
نه مشکلی نداشت!
پس شانس منه.
والا رو اینی که من دارم به هیج وجه نمیشه ویندوز نصب کرد.
پولم حروم شد
xerxes again
02-01-2013, 19:24
این پروسه ای بوده که من تا حالا طی کردم:
اول از همه اولویت بوت رو تغییر دادم گذاشتم رو دی وی دی. هیچ اتفاقی نیفتاد.
دو روز درگیر بوت کردن سیستم بودم که آخر یه فلش بوت درست کردم و با فلش سیستمو بوت کردم.
گفتم حله دیگه رفتم ویندوز نصب کنم که دیدم یکی از پارتیشن ها رو لینوکس کاملاً اشغال کرده. پارتیشن ها رو کاملاً دیلیت کردم. یه فلش بوت دیگه ساختم و با live boot 2012 سیستمو بوت کردم. اونجا هارد رو دوباره پارتیشن بندی کردم و از حالت primary به logical تغییر دادم. بازم گفتم حله دیگه. ولی بازم ویندوز نصب نشد.
اروری که میده میگه که پارتیشن سیستمی پیدا نکرده و خودشم نمی تونه پارتیشن سیستمی بسازه.
neopersia
02-01-2013, 21:01
عزیز جان من شیش هفت ماهه که این لپتاپ رو خریدم. روش ویندوز 7 نصب کردم هم 32 بیتی و هم 64 بیتی. ویندوز 8 هم نصب کردم. اوبونتو و فدورا هم نصب کردم. هم از usb بوت کردم و هم از dvd. حالا اگه شما با این "آشغال" مشکل داری احتمالاً یا واقعاً مشکل داره که باید بری گارانتی یا اینکه بلد نیستی که باید بدی یکی دیگه واست نصب کنه. البته پیشنهاد میکنم که پیش اونی که گفته امکان نداره ویندوز روی این نصب بشه نری چون مسلماً هیچی بلد نیست.
ضمناً من احتمال میدم که مشکل از پارتیشن بندی شما باشه. یه بار درست و حسابی پارتیشن بندی کن شاید درست شه. احتمالاً شما کل هارد رو طوری پارتیشن بندی کردی که جا برای پارتیشن سیستم باقی نمونده. قبل از اولین پارتیشن یه مقدار حدوداً 500 مگ فضای خالی بزار (این فضا باید در primary partition باشه!) و بعد بقیشو بر اساس نیازت پارتیشن بندی کن. اینطوری جا برای پارتیشن بوت برای ویندوز و احتمالاً در آینده لینوکس باقی میمونه
سلام دوست قدیمی ...
همانطورکه احتمالاً میدانید من هم این لپ تاپ را دارم البته یکی که متعلق به خودم است و دوتا از همین مدل را عیناً دوستانم دارند که هیچ کدام مشکلی نداشتیم...
پارتیشن بندی:
در خصوص پارتیشن بندی پیشنهاد میکنم با خود بوت ویندوز (یا واسط کاربری و یا خط فرمان DISKPART) تمام پارتیشن ها را حذف کنید مطمئن شوید که تمام فضای هاردتان آزاد و غیر تخصیص داده شده باشد.
سپس سیستم را با خروج از Setup خود ویندوز ریست کنید
و بعد مجدد پارتیشن بندی کنید، (گرچه مهم نیست ولی بگذارید ویندوز پارتیشن 100M خودش را هم برای بوت bcd بسازد ایرادی ندارد)
اگر بجای واسط کاربری با خط فرمان DISKPART این کار را انجام میدهید مطمئن شوید که پارتیشن اول ACTIVE باشد.
علائمی از برخی مشکلات در زمان پارتیشن بندی:
اگر بعد از ریست ها و پارتیشن بندی ها و... در زمان نصب ویندوز
1- یک پارتیشن 0MB در اول فهرست دیدید
یا
2- زمانیکه که اولین پارتیشن را ساختید،ویندوز خودکار درایو 100M نساخت
کار همینطور ادامه ندهید ... مجدد همه پارتیشن ها را حذف و ریست کنید.
اگر همچنان یکی از دو مورد فوق را دید اینجا بیان کنید.
بوت CD/DVD:
شاید باید اول میگفتم و ترجیحاً این کار را اول انجام دهید و از طریق بوت ویندوز با بوت WinMe/DOS و... حتماً بایوس را به آخرین نسخه 121 بروز رسانی کنید.
اگر احتمالاً با گارانتی خرید کرده اید (به عنوان نمونه سازگار) میتوانید برای مشکل بوت به گارانتی مراجعه کنید.
نکات کمکی:
برای ارتباط با کنسول خط فرمان ویندوز در زمان نصب ویندوز از Shift+F10 استفاده کنید.
راهنمای DISKPART :
(اگر پیش از این استفاده نکرده اید >> شاید هم خیلی فرقی برایتان نداشته باشد و خواستید هم در حد "ساخت/حذف/active" کردن پارتیشن ها استفاده کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود بایوس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی ندارد ولی شما میتوانید تا چهار پارتیشن Primary بسازید و ایرادی هم ندارد
اگر این تعداد برایتان کافی است پس نیازی به استفاده از Extended نخواهید داشت.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.