مشاهده نسخه کامل
: مشکل درایور کارت گرافیک DV6-6050SE
درود
دیگه مخم نمیکشه لطفا کمکم کنید...
مدل لپتاپ HP Pavilion DV6-6050se با گرافیک switchable مدلهای Intel HD Graphics 3000 و AMD Radeon HD 6770m وبندوز 8 64بیت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750c2c2c02dbf36g.jpg
سایت HP میرم برای ویندوز 8 درایوری نداره. همون درایور ویندوز 7 64 بیتی رو نصب میکنم آخرش میگه درایور نصب نمیشه. درستم میگه ویندور یک مدل دیگه میشناسه کارت رو.
خواهش میکنم کمکم کنید. :n14:
ممنون.
درود
دیگه مخم نمیکشه لطفا کمکم کنید...
مدل لپتاپ HP Pavilion DV6-6050se با گرافیک switchable مدلهای Intel HD Graphics 3000 و AMD Radeon HD 6770m وبندوز 8 64بیت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 750c2c2c02dbf36g.jpg
سایت HP میرم برای ویندوز 8 درایوری نداره. همون درایور ویندوز 7 64 بیتی رو نصب میکنم آخرش میگه درایور نصب نمیشه. درستم میگه ویندور یک مدل دیگه میشناسه کارت رو.
خواهش میکنم کمکم کنید. :n14:
ممنون.
دوستان خواهش میکنم جواب بدید همه امیدم به بچه های این سایته...
سایت amd رو سر زدید ؟
Sent from my LG-P880
سایت amd رو سر زدید ؟
Sent from my LG-P880
درایورهای زیادی گرفتم... اما فایده نداره. چون این درایوری رو میخواد که خود HP میده یعنی Switchable Graphics باشه ولی برای ویندوز 8 نداره!!! من نمیدونم مگه میشه ساپورت نشه؟؟؟
فقط یک درایور جواب میده که اونم Switchable Graphics نیست تازه اونم 6700 میشناسه که گرافیک من 6770m هست. Bios هم آپدیت کردم از F7 به F13
imanghamari
29-01-2013, 16:54
سلام دوست عزیز
من هم همین مشکل رو داشتم ولی بعد از مدتی گشت و گذار در اینترنت راه حل رو پیدا کردم
اول یک چیزی بگم به نظرم درایور جدید 13.1 amd مشکل رو حل کرده ولی این درایور برای من یک مشکلی داره که خیلی اعصابم رو خورد میکنه اونم اینه که وقتی کارت گرافیک رو سوییچ می کنم می زارم روی 6770 و لبتاب رو رست می کنم صفحه تاریک بالا میاد و با دکمه های لب تاپ هم نمیشه روشنش کرد مگر اینکه کارت گرافیک رو یک بار سوییچ کنی بعد دوباره برگردونی به 6770
خب ولش کن داشتم راه حل رو می گفتم
اگه 13.1 برات درست کار نکرد از این درایور که لینکش رو بهت می دم استفاده کن 100% کار میکنه این نتیجه ی سرچ کردن 2 روزه ی منه:n07:
لینک دانلود: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه کار کرد یک دعا برای ما بکن :n16:
در ضمن مدل لب تاپ من hp 6190 هستش
amirhassan67
08-02-2013, 15:30
سلام دوستان .
منم یه مشکلی داشتم اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم .
لب تاپ من HP Pavilion dv6 هست . موقعی که سیستم با شارژر کار میکنه یعنی بدون باطری مستقیم به برق وصل میشه روی نمایشگر خط ها و علامت های رنگیی ظاهر میشه که نشون میده انگار گرافیک مشکل داره (تو عکس 1 با کادرهای قرمز مشخص شده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما موقعی که باطری را جا مزنم و شارژر رو از سیستم قطع می کنم پیام زیر میاد :
و موقعی که Change میکنم مشکل حل میشه و گرافیک درست نشون میده !!!!!
مشخصات گرافیک سیستم :
ممنون میشم کمکم کنید ....
imanghamari
10-02-2013, 06:01
سلام دوست گلم
درباره ی مشکلت وقتی که بدون باطری سیستم رو راه اندازی بکنی به طور پیش فرض میره روی کارت گرافیک amd
وقتی هم که باطری رو جا می زنی به طور پیش فرض میره روی intel
چون خودت میگی که وقتی switch می کنی مشکل از بین می ره یعنی کارت گرافیک intel و صفحه نمایش لبتاپت مشکلی ندارند
پیشنهاد می کنم که اول درایوری که خود شرکت hp گذاشته امتحان بکنی
اگه درست نشد اول درایور hp رو نصب بکن بعد آخرین درایور شرکت amd رو روش نصب کن توجه کن که روی درایور hp نصب بکنی یعنی درایور خود hp رو unistall نکن
اگه بازم مشکلت حل نشد تقریبا میشه گفت مشکل سخت افزاریه و به کارت گرافیک amd هم مربوط میشه به گارانتی ببر و توضیحات لازم رو هم بهشون بگو
سلام دوستان :n02:
مشکلم آبدیت نشدن کارت گرافیک لبتابم هستش :n03:
مدل لبتابم HP Pavilion dv6-6190se هستش هر کاری به ذهنم میرسید و بلد بودم انجام دادم اما نشد :n25:
درایور دوتا گرافیکم پاک کردم آبدیتاشو از سایت گرافیکم گرفتم اما نشد
نمیدونم وقتی آبدیت میکنم چرا گزینه configure Switheble graphics
وقتی کلیک راست (click Right ) میکنم دیگه نیست و Graphics properties
مربوط به گرافیک کار نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید
Intel(R) HD Graphics Family
Radeon (TM) HD 6770M
اینا کارت گرافیک لبتابم هستش بازم متشکر:n28::n28::n28:
ممنون میشم کمکم کنید ....
سلام . .
دوست من گرافیک شما به درستی نصب نیست درایورش. .
امشب میذارم الان فرصت ندارم :n06:
بازم سلام
چرا کسی جواب منو نمیده
خیلی خیلی به کمکتون نیاز دارم
ممنون میشم جواب منو بدین !!!
سلام دوستان :n02:
مشکلم آبدیت نشدن کارت گرافیک لبتابم هستش :n03:
مدل لبتابم HP Pavilion dv6-6190se هستش هر کاری به ذهنم میرسید و بلد بودم انجام دادم اما نشد :n25:
درایور دوتا گرافیکم پاک کردم آبدیتاشو از سایت گرافیکم گرفتم اما نشد
نمیدونم وقتی آبدیت میکنم چرا گزینه configure Switheble graphics
وقتی کلیک راست (click Right ) میکنم دیگه نیست و Graphics properties
مربوط به گرافیک کار نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید
Intel(R) HD Graphics Family
Radeon (TM) HD 6770M
اینا کارت گرافیک لبتابم هستش بازم متشکر:n28::n28::n28:
کسی جواب منو نمیده ؟
بازم سلام
چرا کسی جواب منو نمیده
خیلی خیلی به کمکتون نیاز دارم
ممنون میشم جواب منو بدین !!!
عزیز صبور باش . .
الان کارت گرافیکت نصبه یا نه ؟
سلام
آقا اگه بدونی چقدر کارم عقبه که صبوری میفهمیدی چیه
نه هردورو پاک کردم
sky_saeed
31-08-2013, 21:54
[داداش منم هر کار کردم نشد گرافیکم 6770m مدل لب تاب تو فقط Amd beta2 نگرفتم سایت ای ام دی گذاشته بودحتما تست بزن_خودم گرافیکی نصب کردم ویندوز8 صفحش بوت نشد دیکه مجبور شدم همون w7 نصب کنم پیشنهاد میکنم فعلان w8 نصب نکن hp بدیهاش سرویس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.