مشاهده نسخه کامل
: بهترين نوع Dvd
بهترین نوع Dvd چیه؟؟سرعتش هم اگه میشه بگین!!حدود قیمتش هم بگین ممنون!!
+بهتره یا -؟ سرعت خوندن کدوم بالاتره؟
بهترین نوع Dvd چیه؟؟سرعتش هم اگه میشه بگین!!حدود قیمتش هم بگین ممنون!!
+بهتره یا -؟ سرعت خوندن کدوم بالاتره؟
واسه چه كاري ميخواين اگه ارزون قيمت B&B حدود 250 مناسبه هیتاچی واسه آرشیو.
EMPERATOUR
29-07-2006, 18:27
Tdk هست که خیلی زیباست و 700 تومان
Aminzikzak
01-08-2006, 06:36
+ و - فقط دوتا استاندارد برای تولید Dvd خام هستن و تا جایی که من تجربه کردم هیچ فرقی با هم ندارن ...
+ و - فقط دوتا استاندارد برای تولید Dvd خام هستن و تا جایی که من تجربه کردم هیچ فرقی با هم ندارن ...
- قدیمی تره واسه همین دویدی پلیرهای قدیمی بیشتر از این نسخه پشتیبانی میکنن اما + جدید تره و توی دیویدی های فیلم امکانات بیشتری داره...
Aminzikzak
01-08-2006, 12:55
- قدیمی تره واسه همین دویدی پلیرهای قدیمی بیشتر از این نسخه پشتیبانی میکنن اما + جدید تره و توی دیویدی های فیلم امکانات بیشتری داره...
ایول بابا پروفشنال نمیدونستم پس برای همینه هر چی DVD فیلم میخرم - هستن.
سلام
اگر اشتباه نكنم اين علامتها مدل دي وي دي را نشان مي دهد +نوع جديدتر dvd است که حجم بیشتری نسبت به سری - دارد .
ربطي به جديد بودن نداره يه سري شركتها از + و يه سري ديگه از - حمايت ي كنن البته مي تونين از لينك زير اطلاعات بيشتري كسب كنين
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته كشكه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dvd اسمارت بای تو تبریز پیدا میشه؟؟
Aminzikzak
04-08-2006, 03:06
Dvd اسمارت بای تو تبریز پیدا میشه؟؟
تو تمام ایران هست ... تو تبریز نیست؟
قیمت دونه ای 500 تومان
Mohammad Modarresi
04-08-2006, 03:10
بابا روي پرينكو رايت كن بره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aminzikzak
04-08-2006, 18:04
بابا روي پرينكو رايت كن بره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرینکو هم خوبه ولی وقتی من ازش استفاده میکنم فقط رو دی وی دی رایتر خودم میشه خوندش ...
فقط هم با این مارک مشکل دارم... :angry:
پرینکو هم خوبه ولی وقتی من ازش استفاده میکنم فقط رو دی وی دی رایتر خودم میشه خوندش ...
فقط هم با این مارک مشکل دارم... :angry:
باباپرینکو هم شود دي وي دي من از زمان سي دي اش توبه كردم يه ماه اطلاعات توش مي كونه اصلا توسيه نمي شه ;)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.