مشاهده نسخه کامل
: Core i3 یا Core i5 برای گیم !؟
Silent TR
28-12-2012, 02:53
دوستان من میخواهم ببینم اگه با یک cpu core i3 و رم حدودا 4 و گرافیک 1 گیگ که تا 4 گیگ هم شیر میشه
میشه بازی های روز رو اجرا کرد ؟ مثلا بازی هایی مثل mst wanted 2 یا Gta جدیده که تو راهه
میخواهم ببینم اگه میشه راحت اجرا کرد دیگه الکی کلی پول پایه core i5 ندم
hamidreza2010
28-12-2012, 03:08
مطمئنا core i5 بهتره ولی باید مادربورد و بقیه قطعاتت رو هم در نظر بگیری
Silent TR
28-12-2012, 03:25
مطمئنا core i5 بهتره ولی باید مادربورد و بقیه قطعاتت رو هم در نظر بگیری
برای مثال یک همچنین لپ تاپی چطوره ؟
پردازنده: Core™ i3-2350M Processor 2.4GHz Up to 3GHz 3MB
حافظه: 4GB DDR3
هارد دیسک: 500GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 620M GPU 1024 MB UpTo 2048 MB
یعنی لپ تاپ های core i3 ]م یکسری هاشون بازی ها روز اجرا میکنه ؟
گرافیکش ضعیفه.cpu i5 مسلما بهتره.ولی اولویت با گرافیکه و با یه گرافیک قویتر و حتی i3 هم می تونی بازی کنی.البته i5 از همه نظر بهتر از i3 ه و بازیهای الان سیستم پیشنهادیشون i7 هست.I3 فکر کنم یه کم ضعیف باشه.هر چند شاید الان بتونه بازیها رو ران کنه.شما اگه برای بازی می خوای اونم بازیهای خفن و به روز اولویتت رو بذار رو gpu.نه cpu.الان گرافیکهاای معمولی برای گیم از nvidia 630 به بالا هستند و برای amd مثلا 7650 , 6770,7690xt ,... . سعی کن یا از اینا باشه یا قویتر.تازه با اینا هم باید تنظیمات بازی رو کم کنی یه کم
مسلمه اگه سی پی یو های Sandy bridge یا ivy bridge برداری به نوعی کارت گرافیک هم هست ، حالا دقیقن نمیدونم اگه در کنار سندی بریج کارت گرافیک مجزا هم داشته باشی قدرت گرافیک سندی بریج با کارت گرافیک ترکیب میشه یا نه.
hasanoooooooo
28-12-2012, 17:58
مسلمه اگه سی پی یو های Sandy bridge یا ivy bridge برداری به نوعی کارت گرافیک هم هست ، حالا دقیقن نمیدونم اگه در کنار سندی بریج کارت گرافیک مجزا هم داشته باشی قدرت گرافیک سندی بریج با کارت گرافیک ترکیب میشه یا نه.سلام . نه داداش گرافیک روی cpu خیلی ضعیفتر از اونی هست که بشه باهاش بازیهای روز رو انجام داد. فقط به درد کارهای معمولی میخوره .... وقتی بخوای بازی کنی خودت کارت رو سوییچ میکنه روی کارت قویتر. در کل این گرافیک cpu بیشتر برای عمر باطری هست . که بطور محسوسی هم شارژ هم گرمای سیستم میاد پاییت.
سلام . نه داداش گرافیک روی cpu خیلی ضعیفتر از اونی هست که بشه باهاش بازیهای روز رو انجام داد. فقط به درد کارهای معمولی میخوره .... وقتی بخوای بازی کنی خودت کارت رو سوییچ میکنه روی کارت قویتر. در کل این گرافیک cpu بیشتر برای عمر باطری هست . که بطور محسوسی هم شارژ هم گرمای سیستم میاد پاییت.
سلام مرسی ، آره میدونم که قدرت گرافیک های سندی بریج پایینه ، ولی برام سواله که آیا وقتی در کنار یک گرافیک مجزا استفاده بشه ، قدرت سندی بریج هم میاد کنار گرافیک مجزا یا نه :n01:
Dj_aghamajid
28-12-2012, 19:02
بحثش طولانیه. اما بطور کلی اگه بخوام بگم: نه. ترکیب نمیشن. اونی که شما میفرمایید. در AMD وجود داره. که بهش میگن Dual Graphic . که هسته ی گرافیکی پردازنده و GPU کارت گرافیک در موقع لزوم بطور موازی کار میکنن.
در مورد بازی، اول باید کارت گرافیک سیستم رو مشخص کنید. اگه لپتاپ میخرید که کلا حق امتخاب زیادی ندارید. معمولا شرکت های تولید کننده کانفیک رو پله ای افزایش میدن. در ضمن لپتاپ بدرد بازی نمیخوره.
کامپیوتر رومیزی بگیرید یا کنسول.
saeed afshar
31-12-2012, 16:20
دوستان من میخواهم ببینم اگه با یک cpu core i3 و رم حدودا 4 و گرافیک 1 گیگ که تا 4 گیگ هم شیر میشه
میشه بازی های روز رو اجرا کرد ؟ مثلا بازی هایی مثل mst wanted 2 یا Gta جدیده که تو راهه
میخواهم ببینم اگه میشه راحت اجرا کرد دیگه الکی کلی پول پایه core i5 ندم
ببین برای بازی بیشتر از اینکه روز پردازنده حساس باشی باید به گرافیک دقت کنی که مثلا حتما بالای 2 گیگ باشه حافظه اش و قوی باشه
به نظرم 4540 اچ پی هم قیمتش خوبه هم کیفیتش
کلا بازی آنچنانی رو هم بیخیال شو. آخه با لپ تاپ بازی نمی کنن زیاد واقعا حال نمیده
Silent TR
17-01-2013, 06:43
دوستان این لپ تاپ هم هستش :
Fujitsu LifeBook AH-531
اندازه صفحه:15.6
RAM: 4GB
H.D.D: 500 GB
vga: nvidai GT525M
Cpu: intel core i5 2.4
color: black
به قیمت 1.260
عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون با این قیمت میصرفه بخرمش ؟ یا میشه با این قیمت لپ تاپ های بهتری گیر آورد ؟
به نظرتون برای خرید لپ تاپ دست دوم یک سر برم بازار رضا ؟ یا جای دیگه ایی رو سراغ دارید ؟
دوستان این لپ تاپ هم هستش :
Fujitsu LifeBook AH-531
اندازه صفحه:15.6
RAM: 4GB
H.D.D: 500 GB
vga: nvidai GT525M
Cpu: intel core i5 2.4
color: black
به قیمت 1.260
عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون با این قیمت میصرفه بخرمش ؟ یا میشه با این قیمت لپ تاپ های بهتری گیر آورد ؟
به نظرتون برای خرید لپ تاپ دست دوم یک سر برم بازار رضا ؟ یا جای دیگه ایی رو سراغ دارید ؟
دوست عزیز روی لپ تاپ برای بازی اصلا حساب نکن چون i3 لپ تاپ میشه پنتیوم دسکتاپ و اگه بالاترین گرافیک رو هم داشته باشه بازم نمیتونه تمام بازی ها رو های و روان اجرا کنه
برای نمونه یک لپ تاپ i7 با 8 گیگ رم 3 و گرافیگ 6770 تو بیشتر بازی های خفن باید hd بازی کنی
در کل باید بگم لپ تاپ برای گیمر های حرفه ای مناسب نیست
Silent TR
17-01-2013, 09:00
دوست عزیز روی لپ تاپ برای بازی اصلا حساب نکن چون i3 لپ تاپ میشه پنتیوم دسکتاپ و اگه بالاترین گرافیک رو هم داشته باشه بازم نمیتونه تمام بازی ها رو های و روان اجرا کنه
برای نمونه یک لپ تاپ i7 با 8 گیگ رم 3 و گرافیگ 6770 تو بیشتر بازی های خفن باید hd بازی کنی
در کل باید بگم لپ تاپ برای گیمر های حرفه ای مناسب نیست
اتفاقا من گیمر حرفه ایی نیستم ! الان خونه pc دارم ولی خیلی وقته اصلا سمت بازی نرفتم !
ولی خوب میخواستم یک لپ تاپی هم بگیرم که کند نباشه و حالا اگه یک موقع احیانا خواستم مثلا pes یا gta iv بازی کنم بتونه بکشه
البته با این توضیحاتی که شما دادید بعدی میدونم این لپ تاپ فوجیتسو همین gta iv رو هم بتونه بکشه !؟!؟
ولی باز هم میگم من خیلی اهل بازی کردن نیست
حالا به نظرتون اون لپ تاپه میتونه برام مناسب باشه ؟
من راستیتش 1.600 پول داشتم و بین خرید گوشی و لپ تاپ مونده بودم ! اگه ببینم اینطوریه که شما میگید فکر کنم بهتر باشه یک لپ تاپی ضعیفتر که کند هم نباشه مثلا با 700 800 تومن بگیرم که بتونم با بقیه پولم هم یک گوشی خوب بگیرم
نظر شما چیه ؟
به نظر من همون لپ تاپ بگیری بهتره چون گوشی بعد یک مدت دلت رو میزنه با 1600 یک لپ تاپ متوسط میتونی بگیری که اگه گرافیک مناسبی داشته باشه pes و فیفا رو میتونی بازی کنی ولی بازی های سنگین رو نه
تو دیجی کالا میتونی مدل های مختلف رو ببینی
Silent TR
17-01-2013, 09:34
به نظر من همون لپ تاپ بگیری بهتره چون گوشی بعد یک مدت دلت رو میزنه با 1600 یک لپ تاپ متوسط میتونی بگیری که اگه گرافیک مناسبی داشته باشه pes و فیفا رو میتونی بازی کنی ولی بازی های سنگین رو نه
تو این لینک میتونی چند مدل رو ببینی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا فقط اون قسمتی که نقطه چین شده رو هم جدا بنویسید که جاگذاریش کنم و بتونم برم سایتش رو ببینم
تو فکرم بود یکذره بودجم رو افزایش بدم و بگردم یک لپ تاپ معمولیه خوب و گوشی گلگسی نوت 1 بگیرم که به جای تبلت هم بشه ازش استفاده کرد
لطفا فقط اون قسمتی که نقطه چین شده رو هم جدا بنویسید که جاگذاریش کنم و بتونم برم سایتش رو ببینم
سایت دیجی کالا نمیدونم چرا لینک رو اون جوری نشون میده
الان core i5 مشکلی با بازیها نداره و فکر نمی کنم محدودیت ایجاد کنه.شاید یکی دو سال دیگه ضعیف باشه.ولی الان نه.هر چند الان دیگه اکثر بازیها از 4 هسته استفاده می کنند و یکی دو سال پیش بعضی بازیها فقط از دوهسته استفاده می کردند.هنوز محدود کننده اصلی گرافیک هست.مطمئنا i7 برای بازی بهتره. ولی به نظرم i3 دیگه یه کم ضعیف به نظر بیاد.هر چند تو بعضی بازیها هم فرقش رو حس نکنی.ولی بر عکس I5 تکنولو÷ی turbo boost نداره که اگه کم اورد اور کلاک کنه و کلاک هسته ثابت هست
اتفاقا من گیمر حرفه ایی نیستم ! الان خونه pc دارم ولی خیلی وقته اصلا سمت بازی نرفتم !
ولی خوب میخواستم یک لپ تاپی هم بگیرم که کند نباشه و حالا اگه یک موقع احیانا خواستم مثلا pes یا gta iv بازی کنم بتونه بکشه
البته با این توضیحاتی که شما دادید بعدی میدونم این لپ تاپ فوجیتسو همین gta iv رو هم بتونه بکشه !؟!؟
ولی باز هم میگم من خیلی اهل بازی کردن نیست
حالا به نظرتون اون لپ تاپه میتونه برام مناسب باشه ؟
من راستیتش 1.600 پول داشتم و بین خرید گوشی و لپ تاپ مونده بودم ! اگه ببینم اینطوریه که شما میگید فکر کنم بهتر باشه یک لپ تاپی ضعیفتر که کند هم نباشه مثلا با 700 800 تومن بگیرم که بتونم با بقیه پولم هم یک گوشی خوب بگیرم
نظر شما چیه ؟
مهیار جان من اگه جای شما باشم تموم پولم رو میدم یک چیز خوب میخرم تا اینکه دو تا چیز بی کیفیت بگیرم. تبلت هم میتونی بگیری کار هردو رو میکنه :دی
Silent TR
17-01-2013, 14:51
مهیار جان من اگه جای شما باشم تموم پولم رو میدم یک چیز خوب میخرم تا اینکه دو تا چیز بی کیفیت بگیرم. تبلت هم میتونی بگیری کار هردو رو میکنه :دی
امین جان اسم منو از کجا میدونستی ؟ :n02:
نه دیگه بی کیفیتم نمیگیرم
اگه بخواهم اون کاری که گفتم رو بکنم میرم مثلا با حدودا 1 تومن یک لپ تاپ core i3 پیدا میکنم که روون باشه و کارمو راه بندازه و کلا قید بازی کردن بازی های جدید با لپ تاپ رو هم میزنم ( چون خودمم هم چند وقته زیاد تمایلی به بازی کردن ندارم) و یک لپ تاپی میگیرم که بشه راحت باهاش فیلم دید و کار های اینترنتی و .... انجام داد
و گوشی هم یک گلگسی نوت میگیرم که هم کار گوشی رو برام انجام و هم یک جورایی تبلت
همین الانم از علاالدین اومدم و اونجا گلگسی نوت 1 رو میدادن 1.500 تا 700 ولی بازار موبایل که نمایندگی فکر کنم کامتل بودش که نوت 1 رو میداد 1.470 یا 80 !!!!! یعنی نمایندگی اصلی قیمتش پایینتر از علا الدین بود !
خلاصه اینکه فکر کنم بهتر باشه یک نوت 1 + یک لپ تاپ core i3 بگیرم
نظر شما چیه دوستان ؟ به نظرتون این دو تا خوب نیستند ؟ به جای اینکه برم کل پولم رو بدم یک لپ تاپ core i7 بگیرم که حالا بعضی موقع ها حوس کردم ( که بعید هم میدونم ) بتونم باهاش بازی هم بکنم ( با pc خونه هم میتونم بازی کنم )
ای بابا مهیار یادت نمیاد میخواستی ویندوز نصب کنی روی لپتاپ توی یاهو : دی
به نظر من عاقلانه تره که بری سراغ یه چیزی مث Galaxy S III به مراتب بهتر از Galaxy note هستش.. البته کمی گرونتر ، همچنین گلگسی تب 2 ( تبلت )..
گلکسی نت دیگه قدیمی شده. یامیتونی صبر کنی مدل 3g دار نکسوس هفت رو بگیری :دی
این از گوشی ...
برای لپتاپ چقدر میخوای هزینه کنی ؟
Silent TR
17-01-2013, 16:53
ای بابا مهیار یادت نمیاد میخواستی ویندوز نصب کنی روی لپتاپ توی یاهو : دی
به نظر من عاقلانه تره که بری سراغ یه چیزی مث Galaxy S III به مراتب بهتر از Galaxy note هستش.. البته کمی گرونتر ، همچنین گلگسی تب 2 ( تبلت )..
گلکسی نت دیگه قدیمی شده. یامیتونی صبر کنی مدل 3g دار نکسوس هفت رو بگیری :دی
این از گوشی ...
برای لپتاپ چقدر میخوای هزینه کنی ؟
واای یادم افتاد که چقدر بهت زحمت دادم . واقعا خیلی کمک کردی و کارمو راه انداختی ! الان همون لپ تاپه پام گیر کرد به سیمش و از روی میز کامپیوترم افتاده و سوکت شارژرش کار نمیکنه ! یعنی سوکت رو میزنم به لپ تاپ ، لپ تاپ دیگه شارژ نمیشه ! برعکس امانت هم بود حالا الان واقعا این مسئلش داغونم کرد
برای لپ تاپ هم حدودا فکر کنم 1 تومن برای لپ تاپ دست دوم خوب باشه
برای گوشی هم الان رام ها جدید دارن برای نوت 1 میان و میخواهم یک گوشی بگیرم که کار تبلت هم یک جورایی انجام بده که نوت به خاطر صفحه بزرگش و کیفیت تصویرش فکر کنم خوب باشه البته باز نظر شما هم صحیحه که میگید اس 3 بهره ولی خوب قیمتش خیلی بالاتر میشه برام و اونطوری خرید لپ تاپ برام سخت میشه ولی اگه نوت1 بگیرم هم کاری که میخواهم رو میتونم با گوشی انجام بدم و هم میتونم یک لپ تاپ خوب بگیرم
خواهش میکنم چه زحمتی.:n11:
آره گلکسی نوت از لحاظ صفحه نمایش ماشالا از صفحه ی مانیتور کامپیوتر من بزرگتره :دی برای لپتاپ اگه بخوای توی دست بگیری یک تومن ، چون میخوای i3 برداری ، بدون شک رمی بالاتر از 2 یا 3 گیرت نمیاد.. با این رم مشکلی نداری ؟ بین برندها ایسر برات بهترین گزینه هستش حالا ببین دقیقن چه کانفیگی میخوای تا مدل بهت بگم. البته تضمینی نیست که تودستشون هم گیر بیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.