ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا تحریم گوگل آنالیز تاثیری بر درستی آمار دارد ؟

saman3002
28-12-2012, 00:33
آیا تحریم گوگل آنالیز تاثیری بر درستی آمار دارد ؟
من با هزار زحمت عبور از ****** تونستم گوگل آنالیز رو فعال کنم و کدهایش رو داخل سایت کپی کردم اما من احساس میکنم که آمار غلطی ارائه میده بازدید خیلی بیشتر از اون چیزی هست که نشون میده من شخصاً با چند ای پی وارد سایتم شدم تا درستی آن را تست کنم اما دریغ از اضافه شدن امار سایت یه ساعت یه بار هم خودش یه دونه یا سه دونه اضافه میکنه که نشان میده من درست نصبش کردم
یک سوال دیگه هم دارم آیا اگر بایک آی پی چند بار وارد بشی تاثیری بر بازدید نداره و اگر بخوام طوری تنظیم کنم که تاثیر داشته باشه باید چکار کنم ممنون میشم اگر اساتید فن راهنمایی فرمایند
با تشکر

سیدرضا بازیار
18-01-2013, 19:47
یک سوال دیگه هم دارم آیا اگر بایک آی پی چند بار وارد بشی تاثیری بر بازدید نداره و اگر بخوام طوری تنظیم کنم که تاثیر داشته باشه باید چکار کنم ممنون میشم اگر اساتید فن راهنمایی فرمایند
با تشکر

من این کار رو روی وبلاگ انجام دادم رتبه من توی الکسا بهتر شد.با یه نرم افزار افزایش بازدید تا چند روز با یه آیپی واسه خودم بازدید زدم رتبه من از 80000 به 40000 رسید

Website 4
06-02-2013, 15:19
گوگل انالیزر باید کدهاشو به صورت دقیق وارد کنی. برای اینکه میگی آمار غلط نشون میده برای من هم اینطوری بود من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردم آموزشهای خوبیه