PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا آمدن سیستم ( جان مادراتون راهنمایی کنید بد جوری گیر کردم

mehrdad73
27-12-2012, 14:27
سلام من سیستمم هنگام بالا آمدن این eror ها رو میده لطفا راهنمایی کنید :
cmos setting wrong
cmos date/time not set
chassis intruded
fatal error....systeam halted
لطفا سریع جواب بدین من مشکل دارم ممنون

jafarian
27-12-2012, 16:03
مشکل شما به احتمال زیاد مربوط به باطری مادربوردتون میشه شما باطری مادربورد عوض کنید مشکلتون باید رفع شود:n01:

mehrdad73
27-12-2012, 16:08
باطری رو هم عوض کردم اما باز همین مشکل هست لطفا کمک کنید

mehrdad73
27-12-2012, 16:11
اگه کمک کنید سیستمم درست بشه مطمئن باشید جبران می کنم من میتونم تو فروم شما فعالیت کنم و جواب کاربران رو بدم من باطری یه سسیتم دیگه رو گذاشتم رو سیستم اما درست نشد . ببینید من تا حالا یه بار این کارو رو سیستم کس دیگه ای انجام دادم درست شد اما این مشکلش باطری نیست

jafarian
27-12-2012, 16:20
سه تاپیک پایین به این مورد اشاره داشتن که مشکل مربوط به باطری مادربورد که با عوض کردنش باید درست شود شما یک باطری نوع تهیه کنید روی سیستم قراربدین تست کنید اگر بازم رفع مشکل نشد مشکل شما به احتمال زیاد از بایوس مادربورد یکبار بایوس آپدیت کنید بعد از نوع تست کنید واسه آپدیت بایوس هم اگر یاد ندارین به شرکتی بدین اینکار برای شما انجام دهداگر بازم رفع مشکل نشد داخل لینک چهارم مطرح کنید سئوال خودتون.

Scrip 'CMOS Settings Wrong' on start up t ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CMOS settings wrong on start up ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CMOS Settings Wrong How i can fix This ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکلات مادربرد، پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrdad73
27-12-2012, 16:28
ممنون از راهنماییتون . یه باطری میگیرم امیدوارم درست بشه .

mehrdad73
27-12-2012, 16:29
ببینید امیدوارم درست بشه با خریدن یه باطری اما تعویض باطری واسه وقتیه که کامپیوتر برای بالا آمدن گزینه ی f 1 رو بخواد که بزنیم . حالا باز هم امتحان می کنم ممنون

jafarian
27-12-2012, 16:40
ببینید امیدوارم درست بشه با خریدن یه باطری اما تعویض باطری واسه وقتیه که کامپیوتر برای بالا آمدن گزینه ی f 1 رو بخواد که بزنیم . حالا باز هم امتحان می کنم ممنون

منم قبلا همین مشکل داشتم که پیغام تاریخ زمان میداد که با عوض کردن باطری رفع مشکل شد که داخل همین سه تا سایتم به همین مورد اشاره شده اگر که رفع مشکل نشد میتونید به مرحله بعد آپدیت بایوس برین اگر که بازم رفع مشکل نشد داخل اون لینک آخر میتونید سئوال خودتون مطرح کنید.

salar79
06-01-2013, 19:19
اگر شما با کیس این مشکل رو داریددلیل این است که احتمالا از یک پریز برق ، برق بسیار ی میگیرید که باید تعداد وسایل را کم کنید یا اگر هم از محافظ اسفاده میکنید محافظ را بردارید که من به شما روش اول را پیشنهاد میکنم