مشاهده نسخه کامل
: شکستن پایه پلاستیکی فن سی پی یو
silver65
27-12-2012, 10:18
سلام من دو تا فن سی پی یو اینتل دارم که یکی از پایه های پلاستیکس زیرشون شکسته می خواستم ببینم می شه تعویضشون کرد - دو تا یکیشون- کرد یا نه ( چرا این پایه هاشون خشک می شه می شکنه باور کنید هیچ کدومم به زور در نمیارما من نمی دونم مارکش الکیه چیه )
و یه سوال دیگه یه فن دیگه هم دارم اونم اینتله ولی وقتی بازش کردم که روغن کاریش بکنم اصلا اون سوراخ وسطش نبود همش یه سره پوشیده بود به جز یه سوراخ کنارش که اونم ربطی به محور چرخشش نداشت یه قسمت از آی سیش بود حالا چیکارش کنم ؟!
سلام من دو تا فن سی پی یو اینتل دارم که یکی از پایه های پلاستیکس زیرشون شکسته می خواستم ببینم می شه تعویضشون کرد - دو تا یکیشون- کرد یا نه ( چرا این پایه هاشون خشک می شه می شکنه باور کنید هیچ کدومم به زور در نمیارما من نمی دونم مارکش الکیه چیه )
و یه سوال دیگه یه فن دیگه هم دارم اونم اینتله ولی وقتی بازش کردم که روغن کاریش بکنم اصلا اون سوراخ وسطش نبود همش یه سره پوشیده بود به جز یه سوراخ کنارش که اونم ربطی به محور چرخشش نداشت یه قسمت از آی سیش بود حالا چیکارش کنم ؟!
بله پایه های فن استوک های اینتل رو میشه عوض کرد کلا
silver65
27-12-2012, 13:52
ممنون ولی اگه براتون امکان داره نحوه تعویضشم بگین
و جواب سوال دوم کجا رو روغن بریزم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید شما باید اول اون پایه مشکی رو از قسمت پلاستیکی سفید رنگ بیارین بیرون میچرخونید پایشو اگه دیدید گیر است با یک پیچ گوشتی ریز میتونید درش بیارین مواظب باشید که ضامنهاش نشکنه بعد پایه پلاستیکی سفید رو میتونید راحت بکشین بیرون پایه پلاستیکی جدید رو میزارین جاش و پایه مشکی رو میزارین توش
زیر برچسب فن یک درپوش سیاه معمولا است اون رو دربیارین میتونید توش روغن بریزین اگه نبود باید کلا فن رو از رو هیت سینک در بیارین دو تا گیر دو طرف هیت سینک آلومینیومی داره آزاد میکنید و فن رو درمیارین اگه از پشت هم نمیشد بریزین باید واشر فن رو از داخلش با یک چاقو در بیارین و میله ای که به فن وصله رو روغن بزنید (روغن چرخ خیاطی )
omid0856
18-01-2013, 12:36
واسه من شکست با فندک داغش کردم و چسبوندمش الان 2 ساله بدون مشکل داره کار میکنه :n08:ایرانی میتواند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.