PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد نصب ویندوز روی لب تاپ قدیمی

hamidrezaj
27-12-2012, 00:26
با سلام دوستان

یکی از آشناهای ما یه لبتاپ به من داده که ویندوزش رو عوض کنم و سیستمش خیلی قدیمیه

رم 128
و cpu 333

و توی بوت هم فلش رو نمیشناسه و دوتا ویندوز بوتیبل مختلف رو امتحان کردم که موقعی که

توی بوت cd-drive رو انتخاب کردم که برای یکیش گفت

cannot load dos! any key to retry
و برای اونیکی گفت
cdboot couldn't find ntldr

نمیدونم چکار کنم چون ویندوز خودش رو پاک کردم و گفتم یه ویندوز جدید xp sp3 بزنم البته 3 تا ویندوز دیگه هم دانلود

کردم که
Windows Fundamentals for Legacy PC
micro xp pro
windows me
هست ,لطفا راهنمایی کنید اصلا این لبتاپ لعنتی راه نمیاد نمیدونم برم از بیرون فلاپی دیسک پیدا کنم؟

یا اگه راهی داره که بشه با سی دی نصب کرد؟ و من این دوتا ویندوز رو بوتیبل کردم که نمیدونم

کار درستی کردم یا نه؟ و سی دی رام مشکلی نداره چون rescue disk رو از بوت انداختم و اسکن کرد

انشاءالله سربلند باشید

Pami
28-12-2012, 17:48
ویندوز پیش فرضش چی بوده امتحان کردید اونو ؟

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

hasanoooooooo
28-12-2012, 18:15
وقتی همه اینکار هارو کردی و مطمعن هم هستی که cd رام مشکلی نداره. من اگه جای تو بودم هارد رو باز میکردم میزاشتم رو یه سیستم دیگه و low level format میکردم هارد رو که همه اطلاعات رو هم پاک میکنه... داشتم الان توی تاپیکهای خارجی دنبال مشکل شما میگشتم که یه بنده خدایی گفته بود این مشکل از پارتیشن ntfs هست... من فکر میکنم فقط باید هارد رو باز کنی و بزاری روی یک سیستم دیگه و low level format کنی هارد رو . اگر هم سختت هست که بازش کنی باید بری و partition magic یا برنامه های مشابه رو بصورت بوتیبل دانلود کنی و از داخل داس یه حالی به هارد بدی. مطمعن باش مشکل از ویندوزهای دانلودی شما نیست. فرمت کامل کن هارد رو ایشالا که مشکلت حل میشه.