ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پاک کردن فونت

farooogh
26-12-2012, 22:41
سلام خسته نباشین

اول اینکه شرمنده به خاطر زدن این تاپیک تو این موضوع چون جایه مناسب تری به چشمم نخورد شرمنده:n12:

مشکلی که برام پیش اومده از این قراره که من یه سری فونت نصب کردم بعد که پشیمون شدم خواستم پاک کنم با ارور زیر مواجه میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه برنامه ای باز هست نه از طریق safemode نه از یوزر اصلی نه یوزر مهمان پاک نمیشه ممنون میشم کمک کتین

ویندوز هم سون هست:n28:

.AraMesh.
26-12-2012, 23:55
:n18:خب سلام " اون ویندوز بدبخت فقط داره میگه این یه جای دیگه مورد استفاده قرار گرفته. میتونید هرکجا ک مورد استفادست عوض کنید تا از بند رها شه. راستی Skip زدید ببینید چ کار میکنه؟ یا کلا بیخیالش میشه؟ اگه بیخیالش میشه و پاک نمیکنه ب نظرم همون راه بالا بهتره.
ب راستی : میتونید System restore بکنید ب آخرین موقعی ک این فونت رو نصبیدین. راه زیاده خلاصه :n02:

farooogh
27-12-2012, 11:17
سلام
چه جوری عوض کنم؟؟:n28:
Skip رو که میزنم کلا بیخیال میشه
وقتی میزنم see details میگه هر برنامه ای که بازه رو ببند و روباره انجام بده ولی مشکل اینه هیچ برنامه ای باز نیست:n04:

سیستم ریستور هم که میرم زمان نصب اون فونتا توش نیست:n03:

farooogh
27-12-2012, 18:25
:n03:نمیخوام اسپم بدم شرمنده

.AraMesh.
27-12-2012, 22:03
سلام
چه جوری عوض کنم؟؟:n28:
Skip رو که میزنم کلا بیخیال میشه
وقتی میزنم see details میگه هر برنامه ای که بازه رو ببند و روباره انجام بده ولی مشکل اینه هیچ برنامه ای باز نیست:n04:

سیستم ریستور هم که میرم زمان نصب اون فونتا توش نیست:n03:
این بغض منو کشته. نترکه :wink:
ببینید شما در هر صورت به همون تاریخی که این فونتهارو نصبیدین برگردونید. حتی اگه عنوان فونتها داخل Restore نباشه. اگه نشد بگردید داخل اسنادتون هر قسمتی ک از این فونت استفاده کردید به ی فونت دیگه تغیییر بدید.( متن رو انتخاب کنید و فونتش رو عوض کنید )