مشاهده نسخه کامل
: مشاهده ي متون آهنگ ها با این برنامه!!!
nightmare
29-07-2006, 09:42
گوش دادن به آهنگ هاي خارجي زماني لذت بخش تر خواهد بود كه شما به طور كامل متوجه ترانه و زبان خواننده بشويد , حتي در صورت تسلط كافي به زبان انگليسي نيز در شنيدن آهنگ ممكن است متوجه بسياري از كلمات و يا قسمتها نشويد . به اين دليل است كه بسياري از افراد علاقمند حتما متن ترانه هاي خوانندگان مورد علاقه خود را پيدا كرده و مطالعه مي كنند .
VividLyrics نام نرم افزار جالب و مفيديست كه با افزوده شدن به نرم افزار هاي رايج پخش كننده ي موسيقي امكان نمايش متن آهنگ ها را نيز براي شما به گونه اي زيبا پديد مي آورد .
برخي از ويژگي هاي نرم افزار VividLyrics : سازگاري با نرم افزار هاي Windows Media Player 9/10 و Winamp 5 ، پشتيباني فرمتهاي karaoke مانند : VL, LRC, TXT, MID, KAR ، تنظيم زمان براي نمايش خودكار ترانه ها و تعويض بخشهاي مختلف آن ، نمايش تراته به شيوه هاي مختلف ، افكتهاي گوناگون و تصوير پس زمينه و ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(دوستان من با این برنامه کار نکردم و لطفا آموزشش رو از من نخواید ، معرفی کردم شاید کسایی که دانلودش می کنن بتونن باهاش کارم بکنن.)
دانلود با حجم تقریبا 1.7 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تا بعد....
Honradez
29-07-2006, 14:05
مرسي
ممنون
majid_kntu
29-07-2006, 20:51
به نظر شما كار كردن با اين برنامه از مديا پلير ساده تره؟؟
ممنون برنامه ی خوبیه .مخصوصا مچ شدن فایل های خروجیش با وینمپ خیلی جالبه.
mohammad.clergyman
29-07-2006, 21:45
یه خوره توضیح بدید
متن ها ی آهنگ های مخصوص قبلا به صورت بانک در آن قرار داده شده ؟ یا هر آهنگی که بزاری متن آن را نشون میده ؟
nightmare
29-07-2006, 23:07
mohammad.clergyman جان من باهاش کار نکردم . اما این یه نرم افزار هست که می تونه متن آهنگ ها رو استخراج کنه بر اساس فرکانس ها . اگر قرار بود متن آهنگ ها رو از قبل داشته باشه که بهتر بود شرکت سازندش یه فایل PDF بیرون می داد به جای این نرم افزار.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد...
mirmohammadi
30-07-2006, 09:59
mohammad.clergyman جان من باهاش کار نکردم . اما این یه نرم افزار هست که می تونه متن آهنگ ها رو استخراج کنه بر اساس فرکانس ها . اگر قرار بود متن آهنگ ها رو از قبل داشته باشه که بهتر بود شرکت سازندش یه فایل PDF بیرون می داد به جای این نرم افزار.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد...
اگر اين جور كه شما ميگي هست مطمئناَ اشتباه زياد داره چون واقعاَ تشخيص كلمه از روي فركانس سخته
به هر حال بعد از امتحان كردن مي شه نظر قطعي داد پس تا بعد
راستي اين نرم افزار فقط انگليسي ساپورت مي كنه يا زبانهاي ديگه هم داره؟
nightmare
30-07-2006, 13:24
mirmohammadi جان حقیقتش من باهاش کار نکردم .
در مورد زبان هم مطمئن نیستم اما فکر می کنم فقط English هست.
تا بعد...
farid0485
01-08-2006, 07:10
متن رو لازم نداريد دانلود نكنيد چون مخ لازم داره تا باهاش كار كنه.
اين طور كه من فهميدم برنامه نياز به فايل متن آهنگ داره كه بايد با فرمت txt irc vl باشد!!
من يه آهنگ ميذارم همراه با فايل متن آهنگ كه با فرمت txt هست خود آهنگ هم mp3 هست!
من امتحان كردم ولي نشون نميده كجاي آهنگ رو داره مي خونه!
شما امتحان كنيد!!
اين متن آهنگ:3kb
اين هم خود آهنگ:3,47mb
اگه كسي تونست كاري انجام بده آموزش رو اينجا بذاره!!
soleares
02-08-2006, 14:57
دوستان من بعد از دانلود خبرش رو بهتون مي دم .
سلام
کار کردن با این برنامه به همین سادگی نیست که شما متن و اهنگ بدید خودش همه چیز هماهنگ کنه. ویرایش یک ترک ممکن حتی ساعتها وقت بگیر چون اگه می خواهید حرفه ای کار کنید باید صدای خواننده با با متن هماهنگ در بیاد ممکن مجبور بشید چندین بار پاز کنید به عقب بر گردید، کلمه رو بکشید تا حرکت متن با صدای خواننده مطابقت داشته باشه. البته بطور 100% دقیق نیست البته با این حجم کم برنامه خیلی خوبه.
کار کردن با ایت برنامه رو خیلی خلاصه توضیح می دم بقیش تو انجام کار دستون می یاد.
ابتدا شما باید متن (lyric) بدید: File----Open و ادرس متن مورد نظر خود
در قسمت Audio----Open و موسیقی مورد نظر.
شروع کار:
در این قسمت باید timestamp شما فعال باشه که معمولا در حالت default تنظیم. اکثر کارها رو میشه با موس انجام داد.
در این قسمت شما در نوار ابزار play می زنید یا روی playback position که بصورت + کشیده است راست کلیک. playback position را تعقیب می کنید لحظه ای که صدای خواننده را شنیدید چپ کلیک میکنید و در اخرین حرف مصرع که تمام شد راست کلیک و بهمین منوال ادامه می دید. لازم بذکر است 2 بار رایت کلیک باعث پاز شدن می شود.
برای ویرایش یک مصرع در ابتدای ان اگه دیدید صدای خواننده جلوتر یا عقب تر از متن روی adjust timestamp که بصورت یک فلش 2 سر ابیه سوییچ می کنید، موقعیت playback (+ کشیده) را تنظیم و بعد گزینه Playx یا راست کلیک فعلا می کنید. اگه دیدید صدا پس و پیش با نگاه داشته چپ کلیک روی waveform و کشیدنش به جلو عقب تنظیم میکنید
لپ کلام این بود شما می تونید combine کنید. move کنید و کارای دیگه بصورت حرفه ای.
شما با jeuaudio و media player بدو صورت ساده و هماهنگ (sunchronize) می تونید اینکار رو انجام بدید که در مدیا پلیر حرفه ای تر اموزشش برای 11 یکبار گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Poverty Is The Greatest Death
آخه دوستای عزیز فکر نکردین که یه برنامه چطور میتونه خودش لیریکس آهنگ رو پیدا کنه؟؟شما فقط میتونید خودتون یه لیریکو همراه آهنگ مچ کنید همین.یا ممکنه آهنگی از قبل لیریک داشته باشه و شما با این برنامه اونو در بیارین.اگه آهنگی هم قبلا لیریک واسش تعریف شده باشه تو همون مدیا پلیر تو قسمت سابتایتل میتونید این تول رو فعال کنید. :biggrin:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.