samanasan
26-12-2012, 15:41
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک لپ تاپ دل سری n5110 دارم.روز اول usb 3.0 درست بود اما بعد از نصب مجدد ویندوز بعد یک سال خراب شد.کارهای زیر رو هم کردم
1: آپدیت بایوس
2: نصب ترتیبی درایورها
{
1 - Dell System Software
2 - Intel HM67 Express Chipset Family
3 - Realtek RTS5138 Card Reader
4 - Renesas USB3.0 Host Controller
5 - Intel Management Engine Interface
6 - Intel Turbo Boost Technology Monitor Software
از اینجا به بعد نصب درایورها به هر ترتیب که شما بخواهید می تواند انجام گیرد ما ترتیب زیر را به شما پیشنهاد می کنیم .
7 - Intel HD
8 - Nvidia Geforce یا ATI
9 - درایور بلوتوث و وایرلس
10 - Realtek RTL8105E-VB 10/100 Ethernet Controller
11 - سایر درایورها
}
3: آپدیت درایورهای usb 3.0
در نهایت پیغام زیر برام ظاهر میشه زمانی که روی USB 3.0 Host Controller Utility کلیلک میکنم.::: usb 3.0 host controller not found.
** بلوتوث سرور من الارقم نصب درایورهای تاپیک های پی سی ورد هنوز درست نشده.گفتم شاید ربطی داشته باشه.بلوتوث من کار میکنه البته.؟!!!برای من مهم یو اس بی تری هستش.
** در آخر بگم که تمام یو اس بی ها کار میکنن.ولی سرعتشون مثل یو اس بی 2 هستش.
مشخصات لپ تاپ :
دل ان 5110
رم : 6
هارد :650
** فقط برا اینکه نوع لپ تاپم رو متوجه بشین گفتم.
** اگه کسی درایوری داره که نصب کرده برا این مدل و یو اس بی 3 با سرعت 60 به بالا داخل فلش اطلاعات میریزه بیزحمت آدرش درایورش رو بگه.
تو رده بندی ها نوشته سرعت رایت این فلش 10 مگ بر ثانیه هست.نمیدونم این چه یو اس بی تری هست دیگه!!! ولی من برای رایت تا 25 و برای خواندن تا 70 ازش گرفتم.
مشکل من اینه که هر سرعتی که یو اس بی 2 بهم جواب میده همونو یو اس بی 3 هم جواب میده.من هارد اکسترنال رو به یو اس بی 2 وصل کردم تا 70 مگ هم جواب داد.!!
انصافا باید گفت من یکی از کار کامپیوتر سر در نیاوردم با اینکه رشتمم همینه.
پیشاپیش از همه دوستان ممنونم و آرزوی موفقیت برای همتون.
من یک لپ تاپ دل سری n5110 دارم.روز اول usb 3.0 درست بود اما بعد از نصب مجدد ویندوز بعد یک سال خراب شد.کارهای زیر رو هم کردم
1: آپدیت بایوس
2: نصب ترتیبی درایورها
{
1 - Dell System Software
2 - Intel HM67 Express Chipset Family
3 - Realtek RTS5138 Card Reader
4 - Renesas USB3.0 Host Controller
5 - Intel Management Engine Interface
6 - Intel Turbo Boost Technology Monitor Software
از اینجا به بعد نصب درایورها به هر ترتیب که شما بخواهید می تواند انجام گیرد ما ترتیب زیر را به شما پیشنهاد می کنیم .
7 - Intel HD
8 - Nvidia Geforce یا ATI
9 - درایور بلوتوث و وایرلس
10 - Realtek RTL8105E-VB 10/100 Ethernet Controller
11 - سایر درایورها
}
3: آپدیت درایورهای usb 3.0
در نهایت پیغام زیر برام ظاهر میشه زمانی که روی USB 3.0 Host Controller Utility کلیلک میکنم.::: usb 3.0 host controller not found.
** بلوتوث سرور من الارقم نصب درایورهای تاپیک های پی سی ورد هنوز درست نشده.گفتم شاید ربطی داشته باشه.بلوتوث من کار میکنه البته.؟!!!برای من مهم یو اس بی تری هستش.
** در آخر بگم که تمام یو اس بی ها کار میکنن.ولی سرعتشون مثل یو اس بی 2 هستش.
مشخصات لپ تاپ :
دل ان 5110
رم : 6
هارد :650
** فقط برا اینکه نوع لپ تاپم رو متوجه بشین گفتم.
** اگه کسی درایوری داره که نصب کرده برا این مدل و یو اس بی 3 با سرعت 60 به بالا داخل فلش اطلاعات میریزه بیزحمت آدرش درایورش رو بگه.
تو رده بندی ها نوشته سرعت رایت این فلش 10 مگ بر ثانیه هست.نمیدونم این چه یو اس بی تری هست دیگه!!! ولی من برای رایت تا 25 و برای خواندن تا 70 ازش گرفتم.
مشکل من اینه که هر سرعتی که یو اس بی 2 بهم جواب میده همونو یو اس بی 3 هم جواب میده.من هارد اکسترنال رو به یو اس بی 2 وصل کردم تا 70 مگ هم جواب داد.!!
انصافا باید گفت من یکی از کار کامپیوتر سر در نیاوردم با اینکه رشتمم همینه.
پیشاپیش از همه دوستان ممنونم و آرزوی موفقیت برای همتون.