مشاهده نسخه کامل
: مشكل در وايرلس و بلوتوث لب تاپ وايو
سلام..آقا من ويندوز لب تاپ وايو رو تعويض كردم (ويندوز 7) و درايورهارو به مصيبت پيدا كردمو نصب كردم ..اما حالا وقتي وايرلسو روشن ميكني همزمان بلوتوثم روشن ميشه و ديگه تو SMART NETWORK اون دكمه خاموش كردن بلوتوث وجود نداره يعني خاليه چيكار كنم كه بشه بلوتوثو خاموش كرد؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمايي كنيد
بین این همه بازدید کننده یکی چیزی نمی دونست؟؟؟؟:n13:
mrabbani
05-01-2013, 20:57
فکر می کنم در بیشتر لپتاب ها دکمه وایرلس و بلوتوث یکی باشه .
اگر قصد شما این باشه که کسی بلوتوث کامپیوتر شما را پیدا نکنه روی ایکون بلوتوث کنار ساعت رایت کلیک کنید و بر روی open setting کلیک کنید . در صفحه ظاهر شده زیر discovery یه تیک هست اگه اون تیک نداشته باشه هیچ دستگاهی کامپوتر شما رو نمی تونه پیدا کنه . allow bluetooth device to find this computer
حالا اگه شما می خوای کاملا بلوتوث غیر فعال باشه باید برید device manager از اونجا disable device کنید .
امکانم داره یه گزینه زمانی که راست کلیک می کنید روی ایکون bluetooth هم داشته باشید به اسم turn off device . البته توی لپتاب خودم که hp هست اینجوریه .
امید وارم مفید واقع بشه
سلام با تشکر از جوابت اما میگم یه برنامه ای لبتاپم داشت بنام smart network که با تعویض ویندوز دیگه صحیح نصب نشد ازونجا کاملا بلوتوثو میتونستم جداگونه خاموش یا روشن کنم ...:n28: به هر حال ممنون از جوابت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.