ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستمم خودش روشن میشه !!!

l_mahdi_l
26-12-2012, 12:24
سلام
من یه دو هفته ا یه سیستم جدید گرفتم این سیستمو من حتی وقتی خاموشش میکنم با یک کلیک موس یا زدن هر دکمه از کیبرد روشن میشه
یه دفه که برق اتاقو روشن کردم سیستمم خودش روشن شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :n03:البته فقط یه دفه اینجوری شد که اونم حتما دستم به یه جای ان سیستم خورده بوده حتما

EXTREME
26-12-2012, 13:47
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید مشکل شما بیشتر از تنظیمات بایوس و تنظیمات power managment است برید تو بایوس و در قسمت power managment در اون قسمت power by keyboard و power by mouse رو غیرفعال کنید و سیو کنید تنظیمات رو درست نشد بگین

l_mahdi_l
27-12-2012, 12:48
داداش من رفتم تو تنظیمات بایوس در قسمت power managment یه گزینه بود فکر کنم پاور بای کیبرد که رو حالت دیزیبل بود اما نمیدونم چرا بازم دستم به هر دکمه ای بخوره روشن میشه
چیکار کنم ؟:n13:

EXTREME
27-12-2012, 14:35
داداش من رفتم تو تنظیمات بایوس در قسمت power managment یه گزینه بود فکر کنم پاور بای کیبرد که رو حالت دیزیبل بود اما نمیدونم چرا بازم دستم به هر دکمه ای بخوره روشن میشه
چیکار کنم ؟:n13:

بایوس رو دیفالت کنید اگه با این کار هم درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید
درست نشد باید چک کنید کیس الکتریسیته ساکن نداشته باشه باید با یک باتری مین دیگه تست کنید و پاور و مین هم بررسی بشه ولی مشکل شما بیشتر به تنظیمات بایوس برمیگرده از قسمت power managmet یک عکس بدین

l_mahdi_l
31-12-2012, 10:57
اقا من وقتی سیستم رو از برق میکشم بعد دوباره وصل میکنم هرچقد هم موس و دکمه های کیبردو بزنم روشن نمیشه
اما اگه یه بار روشن کنم بعد shut down کنم باز اگه کیلیک موس یا دکمه کیبرد رو بزنم روشن میشه
در ضمن از توی ویندوز چه جوری باید برم تو تنظیمات بایوس ؟؟؟؟
ازحق نگذیرم سیستم قبلیم خداااااا بود همه قطعاتش امریکایی بود یه بار از بالا زدم زمین 5-6 بار پام و 10 - 12 بار هم دستم در رفت محکم خود بهش بدنه کیس تیکه تیکه شده بود اما سیستم خیلی هم با حال کار میکرد
اما این سیستم جدیدی که خریدم دست بهش نزدم اینجوری میکنه
دستم در بره بخوره بهش چیکار میکنه خدا میدونه !!!!!!!!!!!!!!!!!

EXTREME
31-12-2012, 13:33
از تو ویندوز ؟
شما وقتی سیستم رو روشن کردین کلید delete و در بعضی بایوس ها f2 رو تند تند میزنید وارد ستاپ میشین

همه مواردی که گفتم تست کردین ؟

l_mahdi_l
31-12-2012, 15:37
اخه شما گفتی عکس بده من فکر کردم حتما تو ویندوزه که باید پیرینت اسکیرین بزنم اما مثل همیشه که رفتم تو بایوس یه گزینه دیدم داره برای گرفتن عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
01-01-2013, 15:07
گزینه ی آخر به جز instant چه گزینه هایی داره ؟

l_mahdi_l
02-01-2013, 04:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
02-01-2013, 09:53
سیستم رو خاموش کن و باتری مین رو دربیار و دوباه جا بزن درست نشد برو برای آپدیت بایوس

l_mahdi_l
02-01-2013, 23:27
اوکی
ببین داداش من وقتی سیستمم رو از ویندوز سون شات دون میکنم دستم به موس یا کیبرد بخوره روشن میشه
اما اینو خودمم تازه فهمیدم که وقتی از روی لینوکس مینت خاموش میکنم اینجوری نیست ینی هر کیلیکی بکنم یا دکمه ای بزنم روشن نمیشه
مشکل از ویندوزم میتونه باشه ؟