مشاهده نسخه کامل
: داغ کردن cpu
siamak5561
26-12-2012, 05:18
سلام من پردازندم توی فول لود دماش تا 90 هم میره که فکر نکنم طبیعی باشه، تازگی هم خمیر سیلیکن رو عوض کردم دما یه 5درجه ای اومد پایین ، با Speed Fan هم خواستم دور فن cpu رو ببرم بالا که رو سیستم اجرا نشد
فعلا هم در شرایطی نیستم که فن قویتر بخرم!
با چه برنامه دیگه ای میتونم دور فن رو ببرم بالا؟
MB: Asus P7P55D-E
CPU: Ci5 760
Fan:Stock
Power: Green 785B
Case: Green Fusion
Windows : 8 pro
دما بالاست سیستم ویروسی نیست ؟
از یک خمیر خوب مثل tx3 یا zp استفاده کنید
فن سی پی یو و سیستم رو خاک گیری کنید تهویه کیس رو بهتر کنید و دمای محیط رو کم کنید
درست نشد فن سی پی یو ایراد داره یا خوب محکم نیست و بسته نشده یا یکی از پایه هاش شله یا شکسته بهتره یک فن استوک دیگه که قیمتش زیاد بالا نیست تهیه کنید
فن استوک اگه 4 سیمه است از تو بایوس pwm رو فعال کنید تا با توجه به دمای سی پی یو دورش تنظیم بشه یک دور هم غیرفعال کنید که با حداکثر دور بچرخه ببینید دما پایین میاد یا نه
با pwm فعال در لود دور فن سی پی یو به چند میرسه ؟
siamak5561
27-12-2012, 02:57
سیستم که ویروسی نیست، مطمئنم
والا شهر کوچیکم این خمیر رو هم بزور گیر آوردم، سیستم هم تازه گرد گیری کردم ، کیسم هم که یکی از بهترین کولینگها رو داره پس مشکل از اینا نیست، البته فن هم تازه چک کردم، پایه هاش مشکلی نداره ولی من نمیدونم طبیعیه که فن استوک اینتل حداکثر دورش 2008 RPM باشه؟ آخه کمه بنظرم؟
فن هم 4سیمست ولی توی بایوس چیزی به اسم PWM نداره، یه حالت اسمارت کنترل داره که من رو توربو گذاشتم ( سایلنت و استاندارد هم داره). در کل هر حالتی که گذاشتم دور فن بیشتر از 2008 RPM نشد. شما برنامه غیر از SpeedFan سراغ دارین برایه افزایش دور فن؟
siamak5561
27-12-2012, 04:31
راستی مدل خمیری که زدم هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه: از بین این فن هایی که گرین داره کدوم بکی بدردم میخوره؟ با توجه به کیسم و مینبورد تا حدود 150 هزارتومن؟
ممنون.
sadegh-sg
27-12-2012, 09:13
سلام
مال منم همین توری بود دورش همین قدر بود دماش زیاد بود چیز غیر عادی نیست و
علت ای موظوع هم
ضعف شدید خنک کننده استوک هست
اگر خمیر tx4 بزنید (خودم تست کردم) حولو هوش 10 درجه باید کاهش دما داشته باشید ولی
توصیه میکنم کولر بخرید و خوتونرو از این درد سر راحت کنید منتهی قبلش چک کنید اور نشده باشه ولت اضافی هم نخورده باشه توربو رو هم اگر ممکنه قیر فعال کنید
اگر هم میخواید کولر بخرید تو بخش خرید کیس و خنک کننده تاپیک بزنید اون جوری زیبا تر خواهد بود و دوستان بیشتری میتونن بهره ببرن
سیستم که ویروسی نیست، مطمئنم
والا شهر کوچیکم این خمیر رو هم بزور گیر آوردم، سیستم هم تازه گرد گیری کردم ، کیسم هم که یکی از بهترین کولینگها رو داره پس مشکل از اینا نیست، البته فن هم تازه چک کردم، پایه هاش مشکلی نداره ولی من نمیدونم طبیعیه که فن استوک اینتل حداکثر دورش 2008 RPM باشه؟ آخه کمه بنظرم؟
فن هم 4سیمست ولی توی بایوس چیزی به اسم PWM نداره، یه حالت اسمارت کنترل داره که من رو توربو گذاشتم ( سایلنت و استاندارد هم داره). در کل هر حالتی که گذاشتم دور فن بیشتر از 2008 RPM نشد. شما برنامه غیر از SpeedFan سراغ دارین برایه افزایش دور فن؟
smart fan تو بایوس فعال باشه دور سی پی یو براساس دما ی سی پی یو تنظیم میشه این بهترین حالت است تنظیم کنید مثلا به دمای 45 درجه مثلا رسید دور فن زیاد بشه همه اینکارهارو میتونید در بایوس بکنید
siamak5561
27-12-2012, 12:52
یه سوال دیگه: از بین این فن هایی که گرین داره کدوم بکی بدردم میخوره؟ با توجه به کیسم و مینبورد تا حدود 150 هزارتومن؟ سوکت 1156
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون.
دوستان اگه جواب ابنو هم بدین ممنون میشم، آخه ممکنه بتونم از نمایندگی گرین توی شهرمون یکی رو تهیه کنم.
sadegh-sg
27-12-2012, 21:52
لطفا یک تاپیک جدید ایجاد کنید :n01:
siamak5561
28-12-2012, 02:13
تاپیک جدید ایجاد کردم به این آدرس
ولی آخر جواب سوالم رو نگرفتم که حداکثر دور فن استوک اینتل سوکت 1156 ، فقط 2008 RPMـه یا مال من اشکال داره؟
campuzlit
28-12-2012, 23:37
تاپیک جدید ایجاد کردم به این آدرس
ولی آخر جواب سوالم رو نگرفتم که حداکثر دور فن استوک اینتل سوکت 1156 ، فقط 2008 RPMـه یا مال من اشکال داره؟
فن مشکلی نداره منم یه فن 1155 استوک اینتل دارم تا 2100 بیشتر نمی ره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.