ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد اکسترنال Transcend

A_MJGhasemi_A
26-12-2012, 02:03
سلام خدمت همه دوستان
من هارد اکسترنالم چند روزیه مشکل پیدا کرده سرعتش به 5 یا 4 مگابایت کاهش پیدا کرده و اگرم چیزی روش کپی کنید نمیتونید ازش کپی کنید یعنی یه فایل میشه یکی نمیشه
هارد اکسترنالم Transcend هستش اما هاردی که داخلش هست Samsung هست مله HM500JI
اینم عکس از تب health برنامه HD Tune
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم اگه زود راهنمایی کنید
با تشکر

EXTREME
26-12-2012, 09:02
اوضاع هاردتون زیاد خوب نیست هارد ویروسی نشده بوده ؟ یا ضربه ای بهش وارد نشده بوده ؟
هارد رو ابتدا با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکنید رو مود scan and repair و نتیجرو بگین

A_MJGhasemi_A
26-12-2012, 09:54
اوضاع هاردتون زیاد خوب نیست هارد ویروسی نشده بوده ؟ یا ضربه ای بهش وارد نشده بوده ؟
هارد رو ابتدا با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکنید رو مود scan and repair و نتیجرو بگین
سلام خیلی ممنون
بله بهش ضربه خورده احتمال درست شدن یا تعمیر شدنش هست؟
با نرم افزار hdd regenerator هم اسکن که میکنه از همون اول شروع به پیدا کردن بدسکتور میکنه .انگاری کل هار بد سکتور شده

EXTREME
26-12-2012, 10:56
سلام خیلی ممنون
بله بهش ضربه خورده احتمال درست شدن یا تعمیر شدنش هست؟
با نرم افزار hdd regenerator هم اسکن که میکنه از همون اول شروع به پیدا کردن بدسکتور میکنه .انگاری کل هار بد سکتور شده

بزارین کل هارد رو اسکن کنه و ریکاوری کنه درست نشد باید بدید بیرون پلاتر و هد هارد بررسی بشه

A_MJGhasemi_A
26-12-2012, 13:23
بزارین کل هارد رو اسکن کنه و ریکاوری کنه درست نشد باید بدید بیرون پلاتر و هد هارد بررسی بشه
باز سلام ممنونم از حسن توجهتون
من از اون موقع تا حالا که حدود 3:30 میشه گذاشتم همون اول که Delay داد بعدشم تا حالا 390 تا بدسکتور پیدا کرده تازه رو 5 درصده
یعنی تا کی طول میکشه؟

EXTREME
26-12-2012, 13:46
باز سلام ممنونم از حسن توجهتون
من از اون موقع تا حالا که حدود 3:30 میشه گذاشتم همون اول که Delay داد بعدشم تا حالا 390 تا بدسکتور پیدا کرده تازه رو 5 درصده
یعنی تا کی طول میکشه؟

ممکنه 2الی 3 هفته طول بکشه اگه همه سکتورها خراب شده باشه

A_MJGhasemi_A
26-12-2012, 14:44
ممکنه 2الی 3 هفته طول بکشه اگه همه سکتورها خراب شده باشه
:n04::n04::n04: دو تا سه هفته ؟!!!!!!!
راستی اینم یادم رفت بگم که تا هاردو تکون میدیم یه صدایی تق تق میده. مثل اینکه هدش ول باشه ها

EXTREME
26-12-2012, 14:51
:n04::n04::n04: دو تا سه هفته ؟!!!!!!!
راستی اینم یادم رفت بگم که تا هاردو تکون میدیم یه صدایی تق تق میده. مثل اینکه هدش ول باشه ها

اون صدای تق تق اگه پشت سرهم باشه یا از هد است یا پارکینگ هد که به دلیل ضربه این مشکل میتونه بوجود اومده باشه

A_MJGhasemi_A
26-12-2012, 15:37
اون صدای تق تق اگه پشت سرهم باشه یا از هد است یا پارکینگ هد که به دلیل ضربه این مشکل میتونه بوجود اومده باشه
نه اینکه تا روشن باشه خودش صدا کنه. وقتی خاموشه و تکونش میدیم صدا میده .

EXTREME
26-12-2012, 17:19
نه اینکه تا روشن باشه خودش صدا کنه. وقتی خاموشه و تکونش میدیم صدا میده .

بله منم منظورم همون بود

A_MJGhasemi_A
26-12-2012, 20:11
بله منم منظورم همون بود
دوست عزیز برنامه ای نیست که در محیط ویندوز بدسکتور هارو درست کنه
ممنون میشم معرفی کنید

EXTREME
26-12-2012, 23:17
دوست عزیز برنامه ای نیست که در محیط ویندوز بدسکتور هارو درست کنه
ممنون میشم معرفی کنید

همون hdd regenerator است تحت ویندوز اجرا کنید

A_MJGhasemi_A
27-12-2012, 02:47
همون hdd regenerator است تحت ویندوز اجرا کنید
آخرین ورژن برنامه کرکش هست هرچی گشتم پیدا نکردم
اگه میشه بهترین ورژنشو معرفی کنید

EXTREME
27-12-2012, 10:47
از اینجا دانلود کنید

A_MJGhasemi_A
28-12-2012, 23:48
از اینجا دانلود کنید
با سلام و خسته نباشید خدمت EXTREME عزیز
من این هاردو هرچی با برنامه Hdd Regenerator اسکن میکنم اصلا بدسکتوراش برطرف نمیشه و هر موقع روی اسکن میزاری دوباره توی همون سکتورها بدسکتور پیدا میکنه
من باید چیکار کنم .مشکلم سخت افزاریه؟

A_MJGhasemi_A
29-12-2012, 00:35
باز سلام
من ورژن فری برنامه رو از سایت رسمی خودش گرفتم و اسکن کردم اما برخلاف برنامه کرک شده این برنامه بیشتر Delays پیدا میکنه نه بدسکتور
چرا تورو خدا کمک کنید یه ورژن درست و حسابی لینکشو بزارید. اون لینکی هم که گذاشتید خرابه
کمک

ata.royalfalcon
29-12-2012, 09:25
باز سلام
من ورژن فری برنامه رو از سایت رسمی خودش گرفتم و اسکن کردم اما برخلاف برنامه کرک شده این برنامه بیشتر Delays پیدا میکنه نه بدسکتور
چرا تورو خدا کمک کنید یه ورژن درست و حسابی لینکشو بزارید. اون لینکی هم که گذاشتید خرابه
کمک

سلام .
لينكي كه گذاشتند درسته . در درجه اول از برنامه خارج بشيد و كامل uninstall كنيد فولدر اين برنامه در program files را هم پاك كنيد و سپس اينترنت را قطع كنيد و تاريخ سيستم را هم عقب بكشيد و مجددا برنامه را نصب كنبد . پس از نصب تا قبل از كرك كردن برنامه را اجرا نكنيد .

EXTREME
29-12-2012, 12:29
با سلام و خسته نباشید خدمت EXTREME عزیز
من این هاردو هرچی با برنامه Hdd Regenerator اسکن میکنم اصلا بدسکتوراش برطرف نمیشه و هر موقع روی اسکن میزاری دوباره توی همون سکتورها بدسکتور پیدا میکنه
من باید چیکار کنم .مشکلم سخت افزاریه؟

رو مود scan and repair میزارین رو تست ؟

A_MJGhasemi_A
04-01-2013, 23:51
رو مود scan and repair میزارین رو تست ؟
سلام خدمت دوست عزیز EXTREME
من هارد رو چند بار با همین برنامه روی مد Repair گذاشتم اما انگار اصلا بدسکتورهاش برطرف نمیشه
یعنی اگه صدبارم یه سری سکتور رو ترمیم کنه دوباره هم بزاری دوباره میخواد ترمیم کنه
باید چیکار کنم؟؟؟
کمک کنید!!!

EXTREME
05-01-2013, 13:47
سلام خدمت دوست عزیز EXTREME
من هارد رو چند بار با همین برنامه روی مد Repair گذاشتم اما انگار اصلا بدسکتورهاش برطرف نمیشه
یعنی اگه صدبارم یه سری سکتور رو ترمیم کنه دوباره هم بزاری دوباره میخواد ترمیم کنه
باید چیکار کنم؟؟؟
کمک کنید!!!

اگه با low level format هم جواب نگیرید باید هارد رو ببرید بیرون به صورت نرم افزاری دیگه قابل حل نیست