ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد تکمیل ظرفیت

Ehsan PCbase
26-12-2012, 00:23
سلام
همونطور که می دونید امروز نتایج تکمیل ظرفیت اومده
یه سوال داشتم: من ترم 1 هستم و تو یه دانشگاه مشغول تحصیل
بعد اینکه تکمیل ظرفیت زدم و یه جا دیگه قبول شدم
می خواستم بپرسم آیا حتما باید برم اون دانشگاه یا نه می تونم دانشگاه فعلی بمونم؟
اگه نرم چی میشه؟ اطلاعیه سنجشو خوندم چیز زیادی نفهمیدم
مرسی

alavi71
26-12-2012, 10:42
سلام
همونطور که می دونید امروز نتایج تکمیل ظرفیت اومده
یه سوال داشتم: من ترم 1 هستم و تو یه دانشگاه مشغول تحصیل
بعد اینکه تکمیل ظرفیت زدم و یه جا دیگه قبول شدم
می خواستم بپرسم آیا حتما باید برم اون دانشگاه یا نه می تونم دانشگاه فعلی بمونم؟
اگه نرم چی میشه؟ اطلاعیه سنجشو خوندم چیز زیادی نفهمیدم
مرسی

- آندسته از داوطلباني كه در رديف پذيرفته شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه قرار مي‌گيرند، چنانچه قبلاً در رديف پذيرفته شدگان رشته‌هاي تحصيلي دوره‌هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه) و يا رشته‌هاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غير انتفاعي آزمون مربوط قرار گرفته باشند، نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.

Ehsan PCbase
26-12-2012, 15:10
- آندسته از داوطلباني كه در رديف پذيرفته شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه قرار مي‌گيرند، چنانچه قبلاً در رديف پذيرفته شدگان رشته‌هاي تحصيلي دوره‌هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه) و يا رشته‌هاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غير انتفاعي آزمون مربوط قرار گرفته باشند، نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.
عزیز اینو خوندم!
سوال من این بود که حتما باید برم دانشگاه جدید یا نه میشه نرفت و تو دانشگاه فعلی موند؟ اصلا دانشگاه فعلی اجازه انتقال میده؟

alavi71
26-12-2012, 15:21
عزیز اینو خوندم!
سوال من این بود که حتما باید برم دانشگاه جدید یا نه میشه نرفت و تو دانشگاه فعلی موند؟ اصلا دانشگاه فعلی اجازه انتقال میده؟

در مورد کاردانی دقیق نمیدونم قوانین امسال رو
ولی در مورد کارشناسی به این تزتیب هست که در صورت قبولی در رشته جدید قبولی در رشته قبل کان لم یکن تلقی میشه و باید حتما به رشته جدید بروید
فکر میکنم قوانین کاردانی به کارشناسی هم صدق بکنه.(برای اطمینان دفترچه رو ببینید)
موفق باشید

Ehsan PCbase
26-12-2012, 16:21
من ترم 1 کارشناسی ناپیوسته نرم افزارم (کاردانی به کارشناسی) پس باید حتما رفت؟

farshidshd
27-12-2012, 13:31
من ترم 1 کارشناسی ناپیوسته نرم افزارم (کاردانی به کارشناسی) پس باید حتما رفت؟

میتونید همون دانشگاه ادامه بدید
مشکلی نیست. //.

.../