مشاهده نسخه کامل
: ویروس های فلش در 8
سلام
دوستان خسته نباشید
یه سوال داشتم من شنیده بودم که توی ویندوز 7 دیگه زیاد ویروس های فلش تاثیری نداره و مایکروسافت این باگ رو گرفته
می خواستم بدونم این توی 8 هم هست ؟
اصلا همچین چیزی امکانش هست ؟
ممنون
hamidreza2010
26-12-2012, 18:48
سلام
دوستان خسته نباشید
یه سوال داشتم من شنیده بودم که توی ویندوز 7 دیگه زیاد ویروس های فلش تاثیری نداره و مایکروسافت این باگ رو گرفته
می خواستم بدونم این توی 8 هم هست ؟
اصلا همچین چیزی امکانش هست ؟
ممنون
نه دوست عزیز فکر نکنم صحت داشته باشه.درسته که امنیت ویندوز 7 از xp بیشتره ولی در کل مثلا ویروس Autoplay یا Autoran رو شما هر ویندوزی که داشته باشین از وین 98 گرفته ( یادش بخیر یه زمان کلی حال میکردیم با ویندوز 98.واقعا یادش بخیر :n02: ) تا وین 8 سیستمتون میگیره.ولی توی لینوکس قضیه فرق میکنه.:n01:
*Batman*
26-12-2012, 19:40
نه دوست عزیز فکر نکنم صحت داشته باشه.درسته که امنیت ویندوز 7 از xp بیشتره ولی در کل مثلا ویروس Autoplay یا Autoran رو شما هر ویندوزی که داشته باشین از وین 98 گرفته ( یادش بخیر یه زمان کلی حال میکردیم با ویندوز 98.واقعا یادش بخیر :n02: ) تا وین 8 سیستمتون میگیره.ولی توی لینوکس قضیه فرق میکنه.:n01:
با عرض سلام و مخالفت:n02:
AutoRun changes in Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه تاثیری داره یا نه ؟
hamidreza2010
27-12-2012, 02:27
با عرض سلام و مخالفت:n02:
AutoRun changes in Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام بتمن جان.
این لینک رو دیدم ولی چیزی ازش متوجه نشدم.:n13: منظورش چی هست؟
راستی خب چه تغییری ممکنه کرده باشه.ویندوز 7 هم به راحتی ویروس اتوران رو میگیره.:n01:
*Batman*
27-12-2012, 15:39
سلام بتمن جان.
این لینک رو دیدم ولی چیزی ازش متوجه نشدم.:n13: منظورش چی هست؟
راستی خب چه تغییری ممکنه کرده باشه.ویندوز 7 هم به راحتی ویروس اتوران رو میگیره.:n01:
سلام
اتوران روی حافظه های فلش اجرا نمیشه.
در واقع کادر Auto Play نمایش داده میشه و اونم اطلاعات رو از اتوران مربوطه میخونه و نمایش میده.مثل عنوان و عکس.
البته همین هم بهبود پیدا کرده تا کاربر به اشتباه اتوران ویروس رو اجرا نکنه.
CD-ROM رو نبستن ولی با تنظیمات مخصوصی میشه هر اتورانی رو غیر فعال کرد.
تو امضای من یه لینک هست که به این مسائل پرداخته.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.