ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاكسازي ويندوز

mehdisp
25-12-2012, 18:57
واسه مرتب و تر تميز كردن ويندوز فايل هاي اضافي رو از چه قسمتهايي از ويندوز بايد پاك كني؟
ضمنا بايد نرم افزار خاصي نصب كني يا خودم ميتونم پاك كنم؟

x64
25-12-2012, 19:12
از CCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کن!

jafarian
26-12-2012, 00:09
اگر برای افزایش فضای درایو c بخواین اینکار انجام بدین طبق روشهای پایین برین:n01:

روش اول

برنامه UnCleaner دانلود نصب کنید بعدشم طبق شکل بترتیب شماره عمل کنید

UnCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش دوم

طبق تاپیک پایین پست شماره 3 که بصورت شکل گفتم پیش برین برای آزاد سازی فضای درایو c .

کمبود حجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdisp
26-12-2012, 15:10
ممنون از بابت نرم افزار ها

بیشتر هدفم مرتب کردن ویندوز و روان کردن ویندوز هست

salar moghaddam
27-12-2012, 11:27
ممنون از بابت نرم افزار ها

بیشتر هدفم مرتب کردن ویندوز و روان کردن ویندوز هست

tuneup کارتو راه میندازه
دیسکتم حتما defrag کن

mehdisp
27-12-2012, 14:47
بازم ممنون بهتر از این هم هست

jafarian
27-12-2012, 16:09
بازم ممنون بهتر از این هم هست

پیشنهاد من اینه بجای اینکه از یک برنامه واحد برای اینکار استفاده کنید همین عمل دیفرگ و مرتب سازی رجیستری رو بابرنامه های جدا انجام بدین:n01:

برای دیفرگ من برنامه O&O Defrag پیشنهاد میدم با متد 4 برنامه عمل دیفرگ انجام بدین با این برنامه

O&O Defrag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مرتب سازی رجیستری برنامه Vit Registry Fix پیشنهاد میدم که هم رجیستری رو با این برنامه پاکسازی کنید هم اینکه رجیستری ویندوز هم دیفرگ و هم optomize کنید قبلش از رجیستری بک آپ بگیرین باا ین برنامه حتما

Vit Registry Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای سرعت بخشیدن به سیستم برای مواقعی که سیستم بالا میاد آیکنهاد دسکتاپ دیر بالا میان از فایل اسکریپت پایین استفاده کنیدفایل دانلود روی دسکتاپ سیو اجراش کنید هر پیغامی داد تایید اکی سیستم ریستارت کنید

Script ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای خالی کردن فضای دیسک از فایلهای اضافه هم از برنامه پست بالا که معرفی کردم اضافه کنید.

salar79
30-12-2012, 19:50
توی ران این کلمه را بزن هر چی اومد پاک کن حجم زیادی خالی میشه
%TEMP%

ramsam2
31-12-2012, 15:47
داداش کار با ویت ریجستری چطوریه؟؟

waltz
31-12-2012, 18:29
یه Ace Utilities نصب کن تمومه اینقدرم خودتو زجر نده، بیکاری چن نوع برنامه نصب کنی

mehdisp
01-01-2013, 14:15
برای مرتب سازی رجیستری برنامه Vit Registry Fix پیشنهاد میدم که هم رجیستری رو با این برنامه پاکسازی کنید هم اینکه رجیستری ویندوز هم دیفرگ و هم optomize کنید قبلش از رجیستری بک آپ بگیرین باا ین برنامه حتما

Vit Registry Fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من در حقیقت میخوام مطمئن بشم که فایل اضافی و بدرد نخور تو ویندوزم نیست و ویندوزم داره خوب وبهینه کار میکنه