مشاهده نسخه کامل
: این شماره تبلیغاتی همراه اول مال کجاست؟وچجوری غیر فعالش کنم؟
چند وقته از این شماره982030 + پیام های تبلیغاتی زیادی برام میاد چجوری غیر فعالش کنم
این شماره منم کلافه کرد ...
دیگه نمیدونم باید چیکارش کنم
یعنی هیچ طوری نمیشه غیر فعالش کرد؟
Soroush-S
03-01-2013, 16:19
فکر نکنم بشه غیر فعالش کرد باید تحملش کرد:n02:
ترنم اعتمادی
03-01-2013, 16:29
چرا نمیشه؟
کافیه به همین شماره پیغام خاموش یا off رو بفرستید...
اگه نشد باید برید به مخابرات بگید تا واستون غیر فعالش کنه
V E S T A
03-01-2013, 16:30
سلام برای غیر فعال کردن هر تبلیغی باید برین مرکز مخابرات محل زندگیتون اونجا درخواست بدین تبلیغات غیر فعال میشه
سلام برای غیر فعال کردن هر تبلیغی باید برین مرکز مخابرات محل زندگیتون اونجا درخواست بدین تبلیغات غیر فعال میشه یعنی نمیشه با یه کدی چیزی غیر فعالش کنیم؟باید خود مخابرات بریم یا این دفاتر پیشخوان هم انجامش میدن؟
V E S T A
03-01-2013, 21:54
یعنی نمیشه با یه کدی چیزی غیر فعالش کنیم؟باید خود مخابرات بریم یا این دفاتر پیشخوان هم انجامش میدن؟
اینا رو امتحان کنید مطمئن نیستم الان هم جواب میده یا نه ولی همه اس ام اس های تبلیغاتی غیر فعال میشه :
ایرانسل: ارسال عدد ۲ به شماره پیامک ۵۰۰۵
همراه اول : ارسال عدد ۱ به شماره پیامک ۸۹۹۹
ایرانسل: برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی در ایرانسل می توانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است)
و یا می توانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
همراه اول: همچنین برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی همراه اول میبایست با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
ترنم اعتمادی
16-01-2013, 20:45
برای همراه اول باید یه پیام به همون شماره بدید و توش کلمه خاموش یا off رو بنویسین
اگه مجددا اومد باید به امور مشترکین مراجعه کنین
Iranian boy10
17-01-2013, 17:58
سلام.
یه راه دیگه هم داره اگه گوشیتون امکان firewall massages رو داشته باشه با وارد کردن شماره مورد نظر در لیست و روشن کردن این گزینه میتونید از شر این پیامک ها رها بشید!
موفق باشید:n16:
ترنم اعتمادی
18-01-2013, 15:21
سلام.
یه راه دیگه هم داره اگه گوشیتون امکان firewall massages رو داشته باشه با وارد کردن شماره مورد نظر در لیست و روشن کردن این گزینه میتونید از شر این پیامک ها رها بشید!
موفق باشید:n16:
این راه بنیادی نیست
بنظم غیر فعال نکنید به ضررتان تمام میشه.بعضی موقع ها این پیامهای تبلیغاتی نیازتو برطرف میکنه!! مثلا الان من قیمت ارز رو میخواهم هر کاری کنم دیگه پیام برای من نمیاد!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.