PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سوال از ویندوز 8

manli7
25-12-2012, 14:58
سلام

سوال داشتم که ما چند نوع ویندوز 8 داریم ؟

و این که من برای آپدیت باید چی کار کنم ؟ چون پیغام میده که باید اپدیت بشه مرسی

runner
25-12-2012, 15:42
سلام

سوال داشتم که ما چند نوع ویندوز 8 داریم ؟

و این که من برای آپدیت باید چی کار کنم ؟ چون پیغام میده که باید اپدیت بشه مرسی

راهنمایی در مورد آپدیت ویندوز 8

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ویندوز ۸

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aameli1376
14-03-2013, 15:14
سلام بعد از نصب ویندوز 8 واسه درایور های dell inpiron 5110 ایا خود ویندوز درایور ها رو شناسایی میکنه و نصب میکنه یا نه؟؟؟؟؟واسه من برای ویندوز 7 خودش شناسایی کرد.

ninjetsow
23-03-2013, 13:17
همه درایور ها رو شناسای میکنه به جز درایور گرافیک که باید از سایت خود دل یا از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگه گرافیک ATi هست از سایت خودش آخرین درایور رو واسه ویندوز 8 دانلود کنی. , حتما باید درایور چیپ اینتل رو قبل از اینا نصب کنی که به مشکلی خاصی بر نخوری چون بعضی وقتها اگه نصب نشه درایور انویدیا هم نصب نمی شه

ali.reihani
26-03-2013, 23:06
سلام

من روی کامپیوتر خودم ویندوز 7 رو داشتم ، بعد آمدم ویندوز 8 رو روی یک درایو دیگه نصب کردم الآن سیستم من دوتا ویندوز داره ، ویندوز 7 روی درایو ( C ) و ویندوز 8 روی درایو ( D ) ، الآن می خواستم ویندوز 7 رو پاک کنم لطفا راهنمایی کنید .

یک سوال دیگه هم داشتم ، الآن ویندوز 8 من دی وی دی رم من رو نمیشناسه ، می خواستم بدونم وقتی ویندوز 7 رو پاک کنم ، ویندوز 8 دی وی دی رم رو خواهد شناخت یا نه ؟

( وقتی تو ویندوز 7 هستم : درایو ویندوز 7 ( C ) هست و درایو ویندوز 8 ( D ) ولی وقتی تو ویندوز 8 هستم بر عکس می شه ! )

ممنون

SioleNz
31-03-2013, 17:05
سلام . من هر دفعه که بالا میاد ویندوز باید پسورد هاتمیل ام رو بدم ! چی کار کنم اکی شه ؟

iwilfragyouanyway@yahoo.com