ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برترین بازی‌های ۲۰۱۲ - برترین هر ژانر - برترین بازی نقش‌آفرینی

vahidgame
25-12-2012, 01:49
بــرتــریــن بــازی‌هــای ۲۰۱۲
برترین هر ژانر
برترین بازی نقش‌آفرینی

Best Games of 2012
Genre Awards
Best RPG

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_

:Dark Souls
Prepare to Die Edition
PC

سازنده: From Software
ناشر: Namco Bandai Games

Diablo III
PC

سازنده: Blizzard Entertainment
ناشر: Blizzard Entertainment

Kingdoms of Amalur: Reckoning
PC / Xbox 360 / PlayStation 3

سازنده: Big Huge Games
ناشر: Electronic Arts

_

Mass Effect 3

سازنده: Bioware

Torchlight II
PC

سازنده: Runic Games
ناشر: Runic Games
The Witcher 2: Assassins of Kings
Enhanced Edition
Xbox 360

سازنده: CD Projekt RED
ناشر: Warner Bros. Interactive

Fate2646
25-12-2012, 22:33
خوب ژانر مورد علاقم من Mass Effect 3 رو انتخاب کردم .البته Dark Soulsهم بالاتر از انتظار ظاهر شد فک نمی کردم تا این حد جزئیات داشته باشه البته بازم من رو نقش افرینی بیشتر به داستان امتیاز میدم که Mass Effect بیشتر راضیم کرد Kingdoms of Amalur: Reckonin هم یه تجربه ی خیلی خوبی بود واقعا گیم پلی عالی داشت محیطشم دوست داشتم The Witcher 2رم که چون پارسال بازی کردم جز موارد امسال نمیارم .

MohammadT15
25-12-2012, 23:12
من Mass Effect 3 رو انتخاب کردم البته این انتخاب میتونه یکم سلیقه ای باشه چون من RPG خیلی خشک دوست ندارم ! یکمم اکشن باشه بیشتر میپسندم

داستان بازی بسیار قشنگ بود علاوه بر کشش بی حد و اندازه پردازش بسیار عالی داره البته این نسخه داستانش یه سری اشکالا جزئی داشت به نظر من ...

شخصیت پردازی اکثر کاراکتر ها مناسب بود به غیر از کاپیتان نرماندی که از نظر من ضعف داشت !

طراحی محیط گرافیک و کلا اجرای هنری بازی بسیار عالی بود .

اما خوب ایراداتی از بازی گرفته میشه مبنا بر اینکه یه سری المان های RPG کلا در این بازی محو شده و بسیار کمرنگه و یه هاله ای از شوتر سوم شخص دورش رو گرفته . از معماها و به چالش کشیدن ها خبری نیست و ... البته من خودم اینها رو قبول دارم و واقعا هر کی بازی کرده باشه متوجه میشه و جز ایرادات بازی به حساب میاد . اما این ایرادات با سلیقه ی منی که RPG خشک و خالص دوست ندارم سازگار بود:n02:

OMiD.1080p
25-12-2012, 23:24
من Mass Effect 3 رو انتخاب کردم البته این انتخاب میتونه یکم سلیقه ای باشه چون من RPG خیلی خشک دوست ندارم ! یکمم اکشن باشه بیشتر میپسندم

داستان بازی بسیار قشنگ بود علاوه بر کشش بی حد و اندازه پردازش بسیار عالی داره البته این نسخه داستانش یه سری اشکالا جزئی داشت به نظر من ...

شخصیت پردازی اکثر کاراکتر ها مناسب بود به غیر از کاپیتان نرماندی که از نظر من ضعف داشت !

طراحی محیط گرافیک و کلا اجرای هنری بازی بسیار عالی بود .

اما خوب ایراداتی از بازی گرفته میشه مبنا بر اینکه یه سری المان های RPG کلا در این بازی محو شده و بسیار کمرنگه و یه هاله ای از شوتر سوم شخص دورش رو گرفته . از معماها و به چالش کشیدن ها خبری نیست و ... البته من خودم اینها رو قبول دارم و واقعا هر کی بازی کرده باشه متوجه میشه و جز ایرادات بازی به حساب میاد . اما این ایرادات با سلیقه ی منی که RPG خشک و خالص دوست ندارم سازگار بود:n02:

همه چیزش عالی بود.منتها من تا آخرش نتونستم برم.وقت نشد.:n02:

saeed_136915
25-12-2012, 23:41
پس چرا Skyrim نیست؟؟ به این خاطر که توی 2011 ریلیز شده؟؟ آخه TW2 هم توی 2011 اومده

hosseincode2008
25-12-2012, 23:59
پس چرا Skyrim نیست؟؟ به این خاطر که توی 2011 ریلیز شده؟؟ آخه TW2 هم توی 2011 اومده
بله اسكايريم نيست چون سال پيش منتشر شده.
TW2 نسخه Xbox 360 كه امسال منتشر شده مدنظر بوده (همين طور Dark Souls هم براي كنسول ها سال پيش اومد ولي براي PC امسال)

parsicola
26-12-2012, 16:16
بله اسكايريم نيست چون سال پيش منتشر شده.
TW2 نسخه Xbox 360 كه امسال منتشر شده مدنظر بوده (همين طور Dark Souls هم براي كنسول ها سال پيش اومد ولي براي PC امسال)

هنوزم SKYRIM رو خیلی دوست دارم. من از زمان گوتیک2 عاشق بازیهای نقش آفرینی شدم. مخصوصا که انگلیسم هم بدک نیست

parsicola
26-12-2012, 16:17
به هرحال اگه SKYRIM رو در نظر نگیریم MASSEFFECT3 انتخاب منه

Arrowtic
26-12-2012, 16:38
هنوز نتونستم رای بدم : دی
امسال دو بازی بیش از حد بهم چسبیدن در این سبک:ME3 و Torchlight II.متاسفانه پورت Dark Souls ضعیف بود :((

فعلا بین این دو تا انتخابمو نتونستم بکنم : دی

Torchlight II فکرشم نمیکردم بازی خیلی خوبی بشه ولی وقتی شروع به بازی کردم اساسی توی هنگ رفتم از زیبایی و کشش بالاش.

Gregar
27-12-2012, 09:21
من که هنوز دارم اسکایریم رو میرم .
از بازی هایی که بازی کردم که امسال نیومد و توی این لیست هم نیست . ولی دیگه میشه به راحتی گفت کدوم از اینا بهتره که همون ME3 میشه .

JIGSA
27-12-2012, 11:48
دیابلو به دلیل مسایل تحریم رای نیاورده ؟

Alireza.M67
28-12-2012, 22:58
دیابلو رو نمی دونم ولی اون بقیه حتی 1% دارک سولز هم نیستن ...

vahidgame
28-12-2012, 23:35
با احترام به همه بازی های این لیست که در سطح بالایی هستن، من Torchlight II رو انتخاب می کنم.
در بین همه نقش آفرینی های امسال Torchlight II از همه برام لذت بخش تر بود و با گیم پلی فوق العاده ای که داشت ، ساعت ها برای اون وقت گذاشتم.
واقعا باید به شرکت سازنده اون تبریک گفت که با امکاناتی بسیار کمتر نسبت به شرکت های بزرگ ، می تونه بازیی تقریبا در سطح دیابلو بسازه...

havas_1980
02-01-2013, 22:49
سرانجام برنده این نظر سنجی ...

Mass Effect 3

سازنده: Bioware

مقام دوم : Diablo III