مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ تا سقف 2700 (خیلی واجبه لطفا کمک کنید )
shopingmc
24-12-2012, 21:16
سلام دوستان من دانشجوی رشته IT هستم ، من قصد خرید یه لپ تاپ با گرافیک قوی برای کارهای گرافیکی و از همه مهمتر برای بازی
میخواستم ببینم چه مدلی به من پیشنهاد میکنید
من خودم که توی اینترنت گشتم به این دو تا مدل برخوردم که نظرم را جلب کرد به نظر شما کدام این لپ تاپ خوبه بگیرم
1.
Lenovo Y-580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.
Lenovo Z-580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جز این لپ تاپ هر لپ تاپی که بهتر هست را به من معرفی کنید
لطفا منو خوب راهنمایی کنید
منتظر جواب هاتون هستم
ممنون
shopingmc
24-12-2012, 21:18
سلام دوستان من دانشجوی رشته IT هستم ، من قصد خرید یه لپ تاپ با گرافیک قوی برای کارهای گرافیکی و از همه مهمتر برای بازی
میخواستم ببینم چه مدلی به من پیشنهاد میکنید
من خودم که توی اینترنت گشتم به این دو تا مدل برخوردم که نظرم را جلب کرد به نظر شما کدام این لپ تاپ خوبه بگیرم
1.
Lenovo Y-580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.
Lenovo Z-580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3.
لطفا منو خوب راهنمایی کنید
منتظر جواب هاتون هستم
ممنون
دوستان کمکم کنید خیلی واجیه
ممنون
shopingmc
24-12-2012, 22:40
دوستان کمکم کنید خیلی واجیه
ممنون
کسی نیست جواب منو بده
mehrdadttm
25-12-2012, 12:16
عزیز من خوب معلومه دیگه Y580 .خودت مقایسه کن به غیر از سی پی یو و رم بالاتر تو y580 کارت گرافیک dr5 هست که جون میده برا بازی. هر چند به نوبه خود pc را برای بازی توصیه می کنم .آخه لب تاب بیچاره گناه داره :n02:.در ضمن در آینده می تونی روش یه هارد msata روش بزاری که دیگه توپ میشه :n09:. قیمت ها را هم در نظر بگیر .من خودم کامل این دو تا را که میگی بررسی کردم ... y اصلا یه چیز دیگه است. من HP DV6T-7000 را هم می تونم توصیه کنم بهت ولی نظرم روی lenovo y580 هست خود دانی:n06:
shopingmc
25-12-2012, 12:49
عزیز من خوب معلومه دیگه Y580 .خودت مقایسه کن به غیر از سی پی یو و رم بالاتر تو y580 کارت گرافیک dr5 هست که جون میده برا بازی. هر چند به نوبه خود pc را برای بازی توصیه می کنم .آخه لب تاب بیچاره گناه داره :n02:.در ضمن در آینده می تونی روش یه هارد msata روش بزاری که دیگه توپ میشه :n09:. قیمت ها را هم در نظر بگیر .من خودم کامل این دو تا را که میگی بررسی کردم ... y اصلا یه چیز دیگه است. من HP DV6T-7000 را هم می تونم توصیه کنم بهت ولی نظرم روی lenovo y580 هست خود دانی:n06:
ممنون از راهنماییت
یه سوال دارم یکی از دوستان میگفت که کیفیت صفحه نمایش لپ تا لنوو سری y و سری z هر دو دارای کیفیت صفحه نمایش پایین هستند
به نظر شما این چیزی که دوستم گفته صحت داره اگه صحت داشته باشه که برای بازی و کارهای گرافیکی خیلی مناسب نیست
منتظر جوابتون هستم
ممنون
mehrdadttm
25-12-2012, 13:10
دوست عزیز گفتم برای بازی pc عالیه یا کنسول بازی ولی با این حال درست میفرمایند همه لب تاب ها کیفیت تصویر پایینتری نصبت به مانیتور کامپیوتر شما دارند . اگر شما واقعا مشکل داری با این مساله یا pc بگیرید یا از مانیتور کنار لب تاب استفاده کنید. این کیفیت پایین تر در همه لب تاب ها هست .کیفیت صفحه sony بالاتره ولی من به دلیل قیمت بالا نسبت به hp &lenovo که گفتم توصیه نمی کنم . در ضمن تو یکی از پیجها که مقایسه کرده بود دیدم کیفیت lenovo از HP یه کمی بیشتره.با این حال به نظرم با اتصال لب تاب به مانیتور برای مواقعی که خیلی حساس هستید مشکل شما بر طرف میشه.به جان خودم این بد بختا را برای بازی نساختند:n02::n02::n02:
مشکلی بود در خدمتم
mehrdadttm
25-12-2012, 13:11
در ضمن این کیفیت sony که گفتم خیلی بالاتر نیستا:n12:
داشت یادم میرفت شما میتوانید به لب تاب Asus n56 VZ هم فکر کنید چون اگه مقایسه بکنید کیفیت تصویر این لب full HD هست که فکر نکنم اون دوتا لب که بهتون معرفی کردم full HD گیرتون بیاد . بچه ها از کسایی که اون طرف آب تشریف داشتند خواستند تا براشون آوردند.آه مردم
shopingmc
25-12-2012, 18:34
کس دیگه ای نیست جواب منو بده
shopingmc
25-12-2012, 18:35
کس دیگه ای نیست جواب منو بده
:n19::n24::n24::n24::n24::n24::n25::n25::n25::n25: :n25::n19:
mehrdadttm
25-12-2012, 18:53
مگه جوابم کافی نبود .:n01:سوال دیگه ای هم خواستی بپرس اگه اطلاعاتم کافی بود راهنماییت میکنم.فکر کنم گیج شدی بین این همه مدلها .آخه منم همین وضعیت برام پیش اومد ولی به این نتیجه رسیدم هر این سه تا که بهت معرفی کردم خیلی شبیه هم هستند.درکت میکنم..
shopingmc
25-12-2012, 21:53
مگه جوابم کافی نبود .:n01:سوال دیگه ای هم خواستی بپرس اگه اطلاعاتم کافی بود راهنماییت میکنم.فکر کنم گیج شدی بین این همه مدلها .آخه منم همین وضعیت برام پیش اومد ولی به این نتیجه رسیدم هر این سه تا که بهت معرفی کردم خیلی شبیه هم هستند.درکت میکنم..
داداش ممنون که جواب منو دادی خداییش یه خورده گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم
توی سایت سازگار زده این لپ تاپ بدون ویندوزه هرجا گشتم که ویندوز اورجینال داشته باشند پیدا نکردم شما نمیدونی که من از کجا میتونم ویندوز اورجینال 8 یا 7 پیدا کنم
اگه میدونی منو راهنمایی کن
به جز این مدلهایی که گفتی مدل های دیگه ای هم میشناسی که این مشخصات سخت افزاری داشته باشه
من سه تا چیز برام خیلی مهمه
1. گرافیک بالا
2. سی پی یو قوی
3. کیفیت صفحه نمایش بالا
منتظر جوابت هستم
ممنون
shopingmc
26-12-2012, 10:02
به جز این آقا مهرداد کس دیگه ای نبود منو راهنمایی کنه
mehrdadttm
26-12-2012, 14:21
شرمنده دستم بند بود من هم در حال خرید برای Y580 هستم. دوست عزیز من به غیر از این سه مدل چیز دیگه ای با این کانفیگ نمیشناسم .من خودم طرف دار LENOVO هستم به این دلیل که قبلا از این مارک داشتم راضی بودم کیفیت عالی داره.
shopingmc
26-12-2012, 16:40
شرمنده دستم بند بود من هم در حال خرید برای Y580 هستم. دوست عزیز من به غیر از این سه مدل چیز دیگه ای با این کانفیگ نمیشناسم .من خودم طرف دار LENOVO هستم به این دلیل که قبلا از این مارک داشتم راضی بودم کیفیت عالی داره.
داداش ممنون
من یه مشکلاتی برام پیش اومد تا یک ماه دیگه این لپ تاپو میخرم شما اگر خریدی یه تاپیک بزن و در موردش بنویس
یه سوال شما میدونی قیمت این لپ تاپ چنده
چون من این لپ تاپ را توی چند تا سایت دیدم نوشته بود 3500 میخواستم ببینم شما قیمت گرفتید چند بوده
منتظر جوابتون هستم
ممنون
mehrdadttm
26-12-2012, 17:06
ببین عزیز کانفیگای مختلفی داره .این سایت نمایندگیش هست برو ببین چند کانفیگ مختلف داره.ssd دار یا بلوری دار یا بلوری رایتر یا ....
پس دقیقا همانطور که فرمودید قیمت مختلف میدهند. من به شما ssd دار را پیشنهاد میکنم چون سرعت سیستم شما را بالا تر می بره.ssd دار اصفهان تا چند روز پیش 3350 قیمت داشتم ولی حالا نمیدونم.تو سایت لیست نمایندگی های فروش هست میتونی باهاشون تماس بگیری. حالا تا یک ماهه دیگه .... sazegar.com
salam man mikham lab tab begiram mondam sony begiram ya asus?
mishe rahnamaim konin?
shopingmc
01-01-2013, 17:38
salam man mikham lab tab begiram mondam sony begiram ya asus?
mishe rahnamaim konin?
من اطلاعاتی درباره سونی یا ایسوز ندارم من خودم هم قصد خرید دارم توی رنج 3/500/000 اگه شما هم توی این رنج قصد خرید دارید میتوانید به این دوتا مدل هم فکر کنید به نظر من این دوتا عالیه
لنوو y580 و اچ پی پاویلیشن dv6-t7000
asadi3077
03-01-2013, 16:59
شک نکن z580 بهترین گزینه است
mehrdadttm
03-01-2013, 22:42
دوست گرامی من hp dv6t-7000 گرفتم اون لنو را نتونستم بگیرم.اگه سوالی داشتی بپرس..
به به مبارك باشه ايشالا فنش برات بچرخه
mehrdadttm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n02:
خوبه راضي هستي اسپيكرش چجورياس لابد ميتركونه يه نقد كوتاه بكن (بيطرف)
در ضمن مشكل حرارت نداره كه؟؟؟
mehrdadttm
04-01-2013, 12:11
اسپیکراش خوبه من قبولش دارم.
در مورد اچ پی این را جای دیگه هم گفته بودم... کلا سرعتش نسبت به قطعات توپی که روشه یه کمی پایین تره ولی همیشه جون سفت بوده و فکر کنم هست... در کل بین دوتا لب گیر کرده بودم .. حالا این را خریدم . در کل اگه می خواهید چندین سال نگه دارید مثل من خوب اچ پی. اما اگه در آینده نه چندان دور تعویض بکنید لنوو . اون لنوو را من بیشتر دوست دارم... راستی عرض کنم این اچ پیه ویندوز ارجینال روشه که خیلی بهت حال میده . برای افراذی که حوصله نصب ویندوز بعد درایور و... را ندارن خوبه...در کل خوبه . خودتون بین دوتا لب تصمیم بگیرید.من لنوو را پیشنهاد میدم.چون قبلا داشتم:n26:
نمی خام بگم اچ پی بده نه اون هم خوبه. در ضمن اگه اچ پی گرفتی بک لایف دارش را بگیر ماله من نداره........آه مردم
آقا دمت گرم انصافا دارم با بچه هاي گل اين انجمن حال ميكنم
prance dark
04-01-2013, 22:45
آقا دمت گرم انصافا دارم با بچه هاي گل اين انجمن حال ميكنم منم لب تابی رو که تازه گرفتم پیشنهاد میدم یه معرفی رو تو تاپیک زیر گذاشتم :
کلوپ HP PAVILION M6 1070SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبارك باشه همه عزيزان دارن لپ تاپ ميگيرن تو اين وضعيت اما باز دمشون گرم كه اين دلار لعنتي نوسانش مهم نيست براشون:n05:
mehrdadttm
06-01-2013, 19:10
به خدا برامون مهمه ولی یه چیزی هست مهمتره ................. اجبار ...نیاز برای دانشگاه:n02:
shopingmc
06-01-2013, 23:07
به خدا برامون مهمه ولی یه چیزی هست مهمتره ................. اجبار ...نیاز برای دانشگاه:n02:
دوست عزیز شما که این لپ تاپ را خریدی یه تاپیک بزن و از تجربه استفاده ات بگو بگو ببینیم برای بازی و کارهای گرافیکی خوبه یانه
از معایب و مزایاش بگو
mehrdadttm
07-01-2013, 13:51
ببین عزیز جان این لپ تاپ گیم نیست اگه فکر گیم باشی برو سمت لنوو چون کارت کرافیکش برای شما بهتره:n01: یا سری msi g70 یا همچین چیزی ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.