PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جراحی در بیمارستان بقیه اله و سایر بیمارستانهای دولتی

jujushow
24-12-2012, 21:11
سلام رفقا .

من مشکل تعریق بیش از حد دست رو دارم که قرار شده بیمارستان بقیه اله پیش یکی از جراحان توراکس عمل بشم . توی این عمل یه عصب که مربوط به تعریق دست هستش رو توی بدن قطع میکنند ، عمل هم بسته هست . منتها امروز پیش دوستم بودم توصیه اکید بهم میکرد که اینجور بیمارستانهای دولتی عمل نکنم .

بهم گفت توی این جور مواقع ( مخصوصا واسه سربازها مثل من ) خود پزشک جراحی نمیکنه و معمولا میدند به کارآموزهاشون ! شدیدا بهم توصیه کرد نه توی بقیه اله نه توی هیچ بیمارستان دولتی دیگه ای عمل نکنم ....

با توجه به اینکه نوبت عمل زدم واقعیتش خیلی ترسیدم میخوام ببینم واقعیت داره این قضیه ؟ میشه فهمید پزشک خودش عمل میکنه یا کارآموزهاش ؟

shabe.saket
24-12-2012, 23:42
همچین چرت هایی رو باور نکن عزیز
بیمارستان بقیه الله یکی از مجهزترین بیمارستانها در ایران هست
خیلی از دوستای من همونجا عمل کردن و نتیجه عمل عالی بود.
سربازم بودن

A M ! N
24-12-2012, 23:47
منم حرف دوستم shabe.saket ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تایید میکنم. خاله ی خودم اونجا یک عمل سخت رو داشـت و به خوبی انجام شــد.
مامانم که همراه ایشون بود میگفت من هنوز همچین دکترایی ندیده بودم، خصوصن چیزی که مـــامـانم خیلی تاکید کرد،
پرستارهای این بیمارستان بود که میگفت بی اندازه مهربون بودن. نه مث جاهای دیگه که آدم یاد برادر عزراییل میفته :n02:

نگران نباش.

V E S T A
25-12-2012, 00:21
سلام

بیمارستان های دولتی چون اکثرا قرارداد با بیمه های مختلف دارن مراجعه کننده زیادی دارن برای همین دکتراشون تجربه زیادی دارن ..

میتونین قبل عمل هم درباره انترن ها با دکترتون صحبت کنید..

logos
26-12-2012, 02:37
همه جا خوب و بد هست ... هم دولتی هم غیر دولتی... بیمارستان های خصوصی چون پول بیشتری می گیرن ظاهر تمیزتری دارن و خصوصی های خوب سرویس عالی چه از لحاظ پزشکی چه غیر پزشکی ارائه میدن اما در زمینه بقیه بیمارستان ها با تعریف یا تقبیح اونها نمیشه چیزی فهمید چون کسی واقعا نمی فهوه تو اتاق عمل چه خبر هست (بیمار) به جز اینکه بیمار نباشه و کار دیگه ای تو بیماستان داشته باشه ... عموما مسایل منفی بیمارستان های دولتی درز پیدا نمیکنه ، من مشاهداتم مختص چند بیمارستان دولتی هست نه همه و مسلما هر بیمارستانی متفاوت هست و خوبی و بدی داره :
کارمند ازمایشگاه بر اساس ترس از ابتدا به ایدز و هپاتیت بدون ازمایش خون بیمارهای اتاق عمل ، برای اونها نوع خون اعلام میکرد و برای بیمار براساس این اعلان خون تزریق میشده تو اتاق عمل که بر اساس مرگ یک بیمار فرد مذبور اخراج میشه

بیماری برای جراحی پا مراجعه میکنه به اشتباه اپاندیسش رو در میارن و میفرستنش بره !!!

اینیکی خیلی معمول هست : جا موندن لوازم جراحی در بدن بیمار و عفونت اما جالب ترینش اینه یک بیمار رو دیدم که در عمل خروج پنس از بدنش گاز استریل تو بدنش جا گذاشته میشه !!!!!!

کلا اینا رو نگفتم که بترسونمتون اما باید مراقب بود .... شاید از هر 100 عمل بیمارستان های دولتی یکیشون خراب بشه ! شانس ادم هست دیگه :n02: نکته اینجاست در شکایت از بخش دولتی دستتون به جایی بند نیست ولی خصوصی چرا ... در ضمن بیمه تکمیلی اکثر خرج عملتون تو بیمارستان خصوصی رو تقبل میکنه و بیماری شما حاد نیست پیشنهادم اینه بیمه تکمیلی کنید و به یک بیمارستان خصوصی خیلی خوب مراجعه کنید