مشاهده نسخه کامل
: سوال:آموزش تندخوانی و تقویت حافظه
alone one
24-12-2012, 21:06
کسی در مورد تندخوانی و تقویت حافظه چیزی میدونه؟
آیا کسی تو این کلاسا شرکت کرده؟
کدوم موسسات تو این زمینه قوین؟
alone one
26-12-2012, 13:43
رفقا خواهشا اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه،وقتم تنگه
V E S T A
26-12-2012, 13:48
سلام
من تو کلاسای تند خوانی شرکت نکردم ولی درباره موسسه تند خوانی نصرت خیلی شنیدم
لیتکش رو میذارم شاید به دردتون بخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alone one
26-12-2012, 18:15
سلام
من تو کلاسای تند خوانی شرکت نکردم ولی درباره موسسه تند خوانی نصرت خیلی شنیدم
لیتکش رو میذارم شاید به دردتون بخوره
دوست عزیز این سایت فروش سی دی هاش هست
من کلاسشو میگم،جهاد دانشگاهی دانشگامون کلاس میذاره،10جلسه 2ساعته،220تومن:n04:
میخوام بدونم واقعا جواب میده که با همچین قیمتی کلاس گذاشتن!
V E S T A
26-12-2012, 18:39
راستش اطلاعی درباره کلاس تند خوانی جهاد دانشگاهی ندارم .
ولی اینو میدونم جهاد دانشگاهی قیمتی که برای کلاساش میذاره از بقیه جاها ارزون تر هست چون اکثرا دانشجوها مشتریشون هستن. کم بودن قیمتش هم دلیل بر بی کیفیت بودنش نیست .
ولی اینو میدونم جهاد دانشگاهی قیمتی که برای کلاساش میذاره از بقیه جاها ارزون تر هست چون اکثرا دانشجوها مشتریشون هستن. کم بودن قیمتش هم دلیل بر بی کیفیت بودنش نیست .
اگر اشتباه نکنم ، ایشون منظورشون اینه که قیمت کلاسها زیاده. :n02: به هرحال من خودم به شخصه که هیچ اعتقادی به این کلاسها ندارم..
Mr_100_dolari
26-12-2012, 18:53
دوست عزیز این سایت فروش سی دی هاش هست
من کلاسشو میگم،جهاد دانشگاهی دانشگامون کلاس میذاره،10جلسه 2ساعته،220تومن:n04:
میخوام بدونم واقعا جواب میده که با همچین قیمتی کلاس گذاشتن!
سلام
شما که میگی سی دی هاش رو دیدی باور کن همش به تمرین کردن هستش من سی دی های همین نصرت برای تقویت حافظه رو گوش کردم که بگردی رو نت هم برای دانلود هستش که واقعا خوبه اما بدون تمرین فایده ای نداره و شما اگر واقعا تمرین کنی همین سی دی ها شاید کارت رو راه بندازه ولی بازم هر چی صلاحه
V E S T A
26-12-2012, 18:56
شاید به نظر گرون بیاد ولی جهاد دانشگاهی نسبت به بقیه جاها تو همه ی کلاساش قیمتش کمتره :n15:
alone one
27-12-2012, 16:49
220 که کم نیس رفیق،حداقل واسه من!
alone one
27-12-2012, 16:51
دوستان سوال اصله کاری گم شدا
بحث نه سره قیمته و نه خوب یا بد بودن سی دی ها
اصلا کسی میدونه موسسه نصرت کجاس؟
تلفنی چیزی ...
V E S T A
27-12-2012, 16:57
سلام
این سایت مرکزی هست ولی مربوط به زبان پایین صفحه آدرس و شماره تلفن هست بقیه مراکز هم از خودشون بپرسین جوابتونو میدن
alone one
27-12-2012, 17:40
سلام
این سایت مرکزی هست ولی مربوط به زبان پایین صفحه آدرس و شماره تلفن هست بقیه مراکز هم از خودشون بپرسین جوابتونو میدن
ممنونم ولی اون شماره ها ربطی ندارن به آموزشگاه یا موسسه احتمالی
V E S T A
27-12-2012, 18:25
اون آدرس و شماره تماس مربوط به فروشگاه میشه لینکشو گذاشتم که از خودشون آدرس و تلفن دفتر مرکزی یا شعبه ای دیگه رو بپرسین
ولی از کتاب اول این آدرس رو پیدا کردم الان زنگ بزنید ببینید کسی جواب میده یا نه شاید شمارش عوض شده .
نصرت :
021-88770737
021-88797070-1
تهران -منطقه 03 - م. ونک - خ. شریفی - پ. 18/1 - ط. اول
اینم یه موسسه دیگه
موسسه ایرانیان موفق:
021-88807672
ایران - تهران -منطقه 06 - م. ولی عصر - ک. مولایی - روبروی هتل کوثر - پ.
و
گروه تخصصی مطالعه شریف:
گروه تخصصی مطالعه شریف به طور تخصصی بر روی جدیدترین تکنیک های مطالعه، تندخوانی، تقویت حافظه و افزایش تمرکز در ایران فعالیت می کند. این گروه وابسته به جهاد دانشگاهی صنعتی شریف می باشد.
021-66064000
تهران -منطقه 02 - آزادی - جنب دانشگاه صنعتی شریف - خ. قاسمی - ساختمان ماندگار - طبقه همکف
یه شماره دیگه هم از آگهی هایی که تو نت هست پیدا کردم مربوط به آموزشگاه تند خوانی و تست زنی نصرت تهران
021-77162618
drshahab
19-01-2013, 01:13
اگه دوست ندارین کلاس برین یا پول زیاد خرج کنید مجموعه برنامه ذهن برتر (دکتر محمد سیدا) رو از اینترنت پیدا کنید و حتما حتما تهیه کرده نگاه کنید.
به درد من یکی که خیلی خورد.
alone one
19-01-2013, 18:29
اگه دوست ندارین کلاس برین یا پول زیاد خرج کنید مجموعه برنامه ذهن برتر (دکتر محمد سیدا) رو از اینترنت پیدا کنید و حتما حتما تهیه کرده نگاه کنید.
به درد من یکی که خیلی خورد.
میشه در موردش یکم توضیح بدی؟
Mr_100_dolari
21-01-2013, 01:58
سلام آقای alone اگر در مورد کلاس های تند خوانی و تقویت حافظه نصرت یا هر موسسه دیگه ای چیزی پیدا کردید + هزینه کلاسهای آموزشی لطفا اینجا هم بگید که بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنون
با هیچ کدوم از اون شماره هایی که تو پست های بالاتر گذاشتند تماس نگرفتین ؟
alone one
22-01-2013, 12:17
سلام آقای alone اگر در مورد کلاس های تند خوانی و تقویت حافظه نصرت یا هر موسسه دیگه ای چیزی پیدا کردید + هزینه کلاسهای آموزشی لطفا اینجا هم بگید که بقیه دوستان هم استفاده کنن
ممنون
با هیچ کدوم از اون شماره هایی که تو پست های بالاتر گذاشتند تماس نگرفتین ؟
سلام
کلاسای جهاد دانگاهی شریف(گروه تخصصی مطالعه شریف) هس که 10 جلسه 2ساعته 220تومن!!!
بقیه ام فعلا تماسی نگرفتم،تا گرفتاریه دیگه ام حل بشه
بیشتر سره کیفیت این کلاسا بحثه،آیا واقعا خروجی داره با این هزینه!
sadra123
11-02-2013, 17:08
سلام
امروز توی اینترنت یه تبلیغ دیدم در باره یه نرم افزار به نام تاتات به این آدرس :
کسی باهاش کار کرده؟
متاسفانه نسخه نمایشی هم نداره
موسسه تندخوانی نصرت
وبسایت: site: speedreading.ir
تلفن: 66495480
اینکه جواب میده یا نه: شما در هر دوره و کلاسی که شرکت کنید، میتونین به سرعت دوبرابر در مطالعه برسید. کافیه استادتون چند باری این دوره رو تدریس کرده باشه که بتونین تمریناها رو منظم انجام بدین
شما به طور کلی باید در منزل تمرین کنید و تعداد ساعت کلاسها مهم نیست
باید روزی یک ساعتو نیم تمرین انجام بدین
موسسه تندخوانی نصرت توی انقلاب هست دوست عزیز
[QUOTE=Mr_100_dolari;7441754]سلام آقای alone اگر در مورد کلاس های تند خوانی و تقویت حافظه نصرت یا هر موسسه دیگه ای چیزی پیدا کردید + هزینه کلاسهای آموزشی......
هزینه کلاسهای 270 تومنه.
دوره های حضوری در محل موسسه تندخوانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نصرت توی انقلاب برگزار میشه
میتونی توی تندخوانی مجازی نصرت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم شرکت کنی
زهره جدید
17-10-2016, 00:04
سلام
شاید جواب سواتونو خیلی دیر دارم میدم ولی میتونید به سایت مطالعه شریف motalesharif.comبرید و اونجا اطلاعات کافی درباره تندخوانی و تقویت حافظه بدست بیارید تو کلاساش شرکت کنید
یه سری دوره های رایگان تندخوانی هم داره
زهره جدید
17-10-2016, 00:08
سلام دوست خوبم هزینه که مهم نیس کیفیت مطالب و اینکه حتما تندخوانی همراه با تقویت حافظه باشه مهمه
سایت مطالعه شریف motalesharif.comمیتونید اطلاعات زیادی درباره تندخوانی بدست بیارید
زهره جدید
23-10-2016, 11:00
سلام
با وجود اینکه این سوال خیلی وقته که پرسیده شده ولی دوستان دیگه هم اگر این سوال رو دارند باید بگم که من گروه مطالعه شریف رو میشناسم که در زمینه تندخوانی تقویت حافظه و تمرکز کار میکنه و خیلی تا به الان موفق بوده کلاساشون در دانشکده دانشگاه شریف برگزار میشه
اینم سایتشونه که دوره های رایگان در اون قرار داره motalesharif.com
hamidvojkani
08-04-2017, 17:18
با سلام و احترام فراوان
در مورد کارگاه ها و دوره های آموزشی تندخوانی و تقویت حافظه مطالب بسیار مفید و کاربردی را می توانید از طریق سایت :
کسب کنید .
برای آشنایی با مقالات آموزشی این سایت می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید :
vojkaniway.com/2017/03/29/tondkhani/
برای اطلاع از دوره ها و و کارگاه های تند خوانی و تقویت حافظه می توانید از طریق این لینک اقدام کنید :
vojkaniway.com/2017/03/22/%d8%aa%...%86%d9%88/
و یا از طریق لینک کوتاه :
vojkaniway.com/notrino
و همچنین برای تهیه کتاب آموزشی در زمینه تند خوانی تقویت حافظه و آموزش مهارت هایی برای افزایش تمرکز می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید .
vojkaniway.com/%d9%81%d8%b1%d9%88...%a7%d9%87/
همیچنین در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید با دفتر مجموعه تماس بگیرید :
۰۲۱۶۶۰۸۶۵۱۲ . ۰۲۱۶۶۰۸۶۵۱۳
09100399644
فاطمه جوننن
01-06-2018, 05:10
شاید پیامم رو کسی نخونه ولی من کلاس تند و تقویت حافظه هزینش هم ۳۴۰ شرکت خوبه ولی به شرطی که تمرین هاش رو هر روز انجام ولی ویدیو های رایگانش هست نیازی نیست پول بدید تو اینترنت بزنید دکتر سیدا تقویت حافظه و تند خوانی پیدا می کنید جوینده یابنده هست زیاد ویدیو هاش و خیلییییییی کاربردییییی شک نکید من اگه ایو ویدیو ها رو قبل کلاس رفتن پیدا می کردن دیگه کلاس شزکت نمی کردم عالییییی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.