ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابلیت آپدیت برنامه (پلاگین)

shadmehrshadow1
24-12-2012, 20:32
سلام فرض کنید ما یه برنامه مهم درست کردیم و تحویل مرکز مربوطه دادیم.به مرور زمان نیاز های جدیدی برای اون مرکز به وجود میاد و نیاز به تغییر و اضافه کردن بخش های جدیدی به برنامه میشه . حالا باید تغییرات ایجاد بکنیم و اینکه بخواهیم واسه یه تغییر کوچیک دوباره بریم و برنامه رو تغییر بدیم و دوباره به اون مرکز فایل نصبی جدید بدیم و برنامه قبلی و حذف کنند و دوباره جدید رو نصب کنند کار زیاد جالبی نیست . خب میخوام ببینم چجوری میشه برنامه رو طوری نوشت که بشه از این کار جلوگیری کرد و برای تغییر ما یه پلاگین و یا فایلی رو میدیم که اون رو نصب کنند و برنامه تغییر پیدا کنه و امکانات جدید روی برنامه بره . و نحوه ساخت اون پلاگین هم چجوریه.ممنون.

senaps
24-12-2012, 22:04
سلام....
در این خصوص من معمولا فایل های dll رو جایگزین میکنم...:n02::n09:
البته با کلیک وانس و ورژن کنترلینگ دیگران این کارو میکنن که من برا پروژه های کوچیک خودم برا چنین چیزی وقت نمی‌ذارم... ولی برنامه‌های شرکتی دوستانی هستن که این کارو میکنن و نمی‌دونم چیکار میکنن برا فایل های اپدیت!!( هرچند در نهایت همون dll های جدید رو با قبلی ها جایگزین میکنن!)

shadmehrshadow1
26-12-2012, 13:18
مرسی دوست عزیزاز دیگر دوستان اگه اطلاعاتی دارند ممنون میشم کمک کنید.

shotok
28-12-2012, 22:54
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام

در این خصوص من معمولا فایل های dll رو جایگزین میکنم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بیشتر توضیح بدید.:n16:
با سپاس فراوان

senaps
28-12-2012, 23:42
سلام....
عرض شود که وقتی چند لایه کد بزنین، کل لاجیک برنامه توی یه پروژه‌ی دیگه میاد که معمولا dll میزنیمش...
حالا چون خودمون سورس dll ها رو داریم( حالا هر dllی که استفاده شده تو برنامه و به هر دلیلی مثلا کامپوننت ها و....که البته کامپوننت رو تست نکردم!)...
تا وقتی که خرابشون نکنی و بشه با همون کدهای قبلی باهاشون کار کرد، وقتی جایگزین بشن، تو فراخوانی جدید کدهای عملکردی بهینه اجرا میشه و خوب، برنامه یه جورایی اپگرید میشه!! البته این کار خیلی مسخره میباشه و ابتدایی و الکی!! که خودم هم پیشنهادش نمی‌کنم!!!

ولی ما کارای شرکتیمون رو دوستان هستن که با ورژن کنترلینگ انجام میدن و اصولا راه استانداردش همونه...این dll خیلی مشکل داره!

---------------------------------------
من از دوستان پرسیدم....
ما از نرم‌افزار گیت و از نت اسپارکل استفاده میکنیم ظاهرا!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایشون برای ورژن کنترل هستن....(اپدیت های شرکتی...)
من چک کردم که ظاهرا ایشون کار نمی‌دن یعنی دانلودشون در ایران تحریم هست از طرف گوگل.... بنابراین لینک مستقیم رو درست کردم که تا ۱۵ روز دیگه هستش!)

و اینهم نت اسپارکل که یه پروژه‌ی متن باز هم هست و میشه روش کار کرد....

فقط دوستان اشتباه دانلود نکنن... ورژن کنترل برای خودمون(داخل شرکت یا تیم) و اسپارکل برای کاربر میباشه...
کلیک وانس هم برای کاربر هستش که فک کنم قبلا گفته بودمش...؟!!

یه گزینه‌ی دیگه هم که الان تو نت برای این مسئله پیدا کردم، wyupdate میباشه که یه پچ هم میتونه درست بکنه و خیلی راحت هم استفاده میشه!

البته این فقط ۲۱ روز قابلیت استفاده‌ی رایگان داره که دوستان میتونن از کدهاش استفاده بکنن!(خوبی های اوپپن سورس و البته نامردی کردن در این خصوص!)

shotok
29-12-2012, 16:47
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از پیگیریتون ممنون
موفق باشید.

shotok
07-01-2013, 11:26
به نام خدا

فقط دوستان اشتباه دانلود نکنن... ورژن کنترل برای خودمون(داخل شرکت یا تیم) و اسپارکل برای کاربر میباشه...
با سلام
منظورتون رو از تیمی و شخصی نفهمیدم.:n13:
و متاسفانه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نشد.
با سپاس فراوان

senaps
07-01-2013, 15:22
منظورتون رو از تیمی و شخصی نفهمیدم.:n13:

معمولا کار روی یه نرم‌افزار در شرکت ها اینجوریه که میگن شما این‌قسمت رو درست کن و اون‌یکی اون قسمت دیگه رو بعد میریزنش رو هم؟
ما که از ویژوال استودیوی تیمی کار می‌کشیم(تو قسمت View) میتونی زبانه‌اش رو اضافه کنی....
اینجوری یه فایل برنامه نویسی اصلی روی یه سیستم اصلی! تشکیل میشه و بقیه بهش وصل میشن و کدها و ... رو اضافه میکنن و یا ویرایش میکنن و ...!!!
حالا سیستم ورژن کنترل براتون کنترل میکنه قسمت های مختلف کاری رو و اینکه کی روی کدوم قسمت کار کرده و چی کار‌کرده(با قابلیت برگشت احتمالا و...!)

دانلود نشد.

اون زیر دوتا دگمه داره.... فری دانلود و پریمیوم دانلود.... روی فری کلیک کنین..... صفحه‌ی جدید باز میشه در ادامه که روی دگمه‌ی جنریت دانلود لینک کلیک می‌کنین.... چند لحظه‌ی بعد یه لینک بهتون میده که میدینش به IDM یا هر دانلود منیجر دیگه و دانلودش میکنه براتون!
الان چک کردم مشکلی نداشت