مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل مسخره با 8
mehrdadttm
24-12-2012, 19:28
با درود.. دوستان من بعضی از شبها سیستم را برای دانلود رایگان روشن می گذارم و با برنامه IDM 6.12 زمان دانلود را زمان بندی می کنم . دانلود زمان مقرر قطع و سیستم خاموش نمی شود . نرم افزار auto shutdown هم نصب کردم ولی اصولا خاموش نمیشه و پدر ترافیک را در میاره.این مشکل تا زمان ویندوز 7 وجود نداشت ولی این 8..... نمیدونم شاید نرم افزار با هاش را نمیاد . بفرمایید چه دعایی براش بگیرم تا این ترافیک که امروز دوباره گرفتم به فنا نرود....ویندوز را عوض کردم... ساعت سیستم را هم تنظیم کردم . دیگه نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟:n26::n26:
mehrdadttm
24-12-2012, 22:43
Please help me
ببین برای اینکه کامپیوتر خودش روشن شه که باید از طریق بایوس اقدام کرد. بعد مثل شکل زیرعمل کن: (زیر تصویر ادامه متن هست)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما تیک قسمت hang up رو بردار - قسمت turn off و پایینیش رو تیک دار کن و ساعت ها رو هم بسته به نیازت تنظیم کن.
فایل هات رو هم در قسمت files in queue باید قرار بدی. مشکلی بود بگو
mehrdadttm
25-12-2012, 10:46
آقا من این کارها را کردم آخه idm من فارسی هست . با این حال قسمت اینترنت قطع شود را تیکش را برداشتم تا گفته شما را امتحان کنم ولی باز هم نشد.این اتو شات دان هم که کار نمیکنه دلم بهش خوش بشه سر موقع خاموش نمی کنه. این مشکل به نظرم ماله ویندوز ۸ هست چون با 7 مشکلی ندارم:n03:
capitan black
25-12-2012, 12:05
احتمالا قسمت یوزر اکانت کنترل بهتون اجازه نمیده !..غیر فعالش کنید باز هم تست کنید ببینید چی میشه :n01:
Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts
mehrdadttm
25-12-2012, 16:31
user account را غیر فعال کردم . اتو شات دان عمل کرد.همین قدر هم برا م کافیه..با تشکر از کاپیتان بلک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.