مشاهده نسخه کامل
: مشكل با فرمت كردن هارد اكسترنال
armin_punisher6
24-12-2012, 17:11
سلام
من يه هارد ٦٤٠ گيگ ٢.٥ اينچي وسترن ديجيتال دارم كه چون بد سكتور داشت اونو تبديل به هارد اكسترنال كردم و داخل باكس گذاشتم.الان ميخوام هارد رو فرمت كنم از داخل ويندوز تو manage رفتم و حدود ٢٠ ساعته گذاشتم براي فرمت و هنوز رو ١٣ درصد مونده.توي ١٢ ساعت فقط ٣ درصد بيشتر شد.چطوري فرمت كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من يه هارد ٦٤٠ گيگ ٢.٥ اينچي وسترن ديجيتال دارم كه چون بد سكتور داشت اونو تبديل به هارد اكسترنال كردم و داخل باكس گذاشتم.الان ميخوام هارد رو فرمت كنم از داخل ويندوز تو manage رفتم و حدود ٢٠ ساعته گذاشتم براي فرمت و هنوز رو ١٣ درصد مونده.توي ١٢ ساعت فقط ٣ درصد بيشتر شد.چطوري فرمت كنم؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
خوب اول بدسکتورهاشو برطرف کنید با hdd regenerator بعد اقدام به فرمت کنید یا low level format کنید
armin_punisher6
24-12-2012, 17:18
اگه يادتون باشه قبلا ازتون راهنمايي گرفته بودم.health هارد قسمت relocation secotr پيغام warning ميده.شايد ٦ بار با hdd regenerator اسكن كرده بودم.ولي نميدونم دفعه آخر چرا خيلي كند شده بود.با low level format قبلا سريع فرمت ميشد ولي اين دفعه حدود ٥ ساعت موندم ولي بازم فرمت نشد.
اگه يادتون باشه قبلا ازتون راهنمايي گرفته بودم.health هارد قسمت relocation secotr پيغام warning ميده.شايد ٦ بار با hdd regenerator اسكن كرده بودم.ولي نميدونم دفعه آخر چرا خيلي كند شده بود.با low level format قبلا سريع فرمت ميشد ولي اين دفعه حدود ٥ ساعت موندم ولي بازم فرمت نشد.
والا من زیاد یادم نیست سکتور delay هم داشتین ؟
armin_punisher6
25-12-2012, 10:16
والا من زیاد یادم نیست سکتور delay هم داشتین ؟
بله زیاد داشت.الان بعد 3 روز هارد فرمت شد.ولی در میارم هارد رو و دوباره وصل میکنم باز میخواد فرمت شه و دوباره مثل همون قبل.
البته بگم دفعات اول که اسکن میکردم برای بد سکتور سرعت هارد خیلی خوب بود و راحت فرمت میشد.
بله زیاد داشت.الان بعد 3 روز هارد فرمت شد.ولی در میارم هارد رو و دوباره وصل میکنم باز میخواد فرمت شه و دوباره مثل همون قبل.
البته بگم دفعات اول که اسکن میکردم برای بد سکتور سرعت هارد خیلی خوب بود و راحت فرمت میشد.
یعنی هارد پیغام میده که فرمت کن ؟
armin_punisher6
25-12-2012, 12:14
یعنی هارد پیغام میده که فرمت کن ؟
بله دقیقا.
بله دقیقا.
در دیسک منیجمنت هارد به حالت raw رفته احتمالا
چون فرمت ناقص انجام میشه این اتفاق میفته با نرم افزار test disk این حالت رو fix کنید
درست نشد تنها راش پاک کردن پارتیشن ایجاد و فرمت سریع است تا درست بشه و از این حالت دربیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.