ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم TP-LINK Modem TD-W8951ND

ar.tmu
24-12-2012, 14:44
سلام من اینترنت adsl واسه یکی از آشنایان گرفتم با مودم TP-LINK Modem TD-W8951N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])D ساختمان دو طبقه هست و مودم رو تو طبقه بالا گذاشتن.فروشنده گفت که تو طبقه پایین هم میشه از وایرلس استفاده کرد.حالا من وقتی تو طبقه پایین با وای فای گوشیم اسکن کردم سیگنال رو poor زده.میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟

EXTREME
24-12-2012, 15:38
سلام من اینترنت adsl واسه یکی از آشنایان گرفتم با مودم TP-LINK Modem TD-W8951N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])D ساختمان دو طبقه هست و مودم رو تو طبقه بالا گذاشتن.فروشنده گفت که تو طبقه پایین هم میشه از وایرلس استفاده کرد.حالا من وقتی تو طبقه پایین با وای فای گوشیم اسکن کردم سیگنال رو poor زده.میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟

با این مودم نباید مشکلی توی برد باشه اگه فاصله کم باشه موانع و دیوارهایی که سر راه است تو برد وایرلس و امواج وایرلس تاثیر میزاره
با یک لپ تاب هم تست کنید
مکان قرار گیری مودم هم مهمه

javadb40
18-02-2013, 13:11
آره ممکنه دیوار ها ضخیم باشه