PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل غیر فعال شدن بلوتوث لپ تاپ Asus N55SF

aminx3s
24-12-2012, 12:45
سلام به همگی دوستان، من لپ تاپ Asus N55SF دارم که نمیدونم چرا بلوتوثش غیر فعال میشه، برا فعال کردنش هم باید کلا Uninstall کنم بعد دوباره به اینترنت وصل بشم و آپدیتش کنم، کسی میدونه چرا غیر فعال میشه!!!

EngineeR EhsaN
24-12-2012, 14:18
منم با نصب ویندوز 8 دچار این مشکل شدم، کسی میدونه دریغ نکنه!

aminx3s
25-12-2012, 11:23
هیچ کس نیست جواب بده!!!:n23:

cptsubasa
09-01-2013, 18:43
سلام دکمه fn رو که کنار ctrl هست نگه دارید و f2 رو بزنید.بلوتوث رو روشن کنید.سپس بروی ایکون بلوتوث که در کنار ساعت کامپیوتر راست کلیک کنید و turn on adaptor را بزنید.بلوتوث دستگاه روشنه :n26:

hamid1525
11-05-2013, 17:02
سلام منم asus k55 vd دارم بلوتوثش غیرفعال شده وقتی روشنش میکنم آیکنش تو نوار پایین بغل ساعت نمیاد ویندوز8 اورجینالم دارم

چیکار باید بکنم ؟؟!!:n29:

alimohammadi1
14-05-2013, 17:26
سلام خدمت شما ینده یک لپ تاپ lenovo g580 دارم اما طریقه استفاده از وب کم رو بلد نیستم لطفا راهنمای کنید

kiuq
15-05-2013, 00:24
سلام منم asus k55 vd دارم بلوتوثش غیرفعال شده وقتی روشنش میکنم آیکنش تو نوار پایین بغل ساعت نمیاد ویندوز8 اورجینالم دارم

چیکار باید بکنم ؟؟!!

سلام
بهترین کار اینه که درایور رو بگیرید و یه دور کامل انییستال کنید و ری استارت و بعد درایور جدید نصب بشه . .

سلام خدمت شما ینده یک لپ تاپ lenovo g580 دارم اما طریقه استفاده از وب کم رو بلد نیستم لطفا راهنمای کنید
ضمن تبریک عضویت شما . .
دوست عزیز مسئله ی شما هیچ ربطی به این تاپیک نداره پس میشه بی نظمی . .
برای رسیدن به جواب حتما تاپیک جداگونه بزنید
مرسی:n06:

Abbe
13-12-2013, 12:30
درایور ها هم گرفته نصب کردم جواب نداد

hamzehfathi
04-01-2014, 22:14
سلام. من هم همین مشکل را داشتم. چون بر ای بلوتوث دکمه خاصی تعبیه نشده، وایرلس لپ تاپ را خاموش کردم و دوباره روشن کردم. بعد آیکن بلوتوث اومد. یعنی با هربار زدن دکمه وایرلس روی کیبورئ حالتهای مختلف وایرلس و بلوتوث فعال میشه

Abbe
05-01-2014, 00:28
Hamzeh دوست عزیز راهنمایی شما انجام شد دکمه fn+F2 را زدم حالت AirPlan Mode به دو صورت روشن و خاموش فقط دارد.روشن که می کنم اینترنت وصل می شود.اصلا در راست کلیک هم گزینه بلوتوث ندارد .قبلا داشت رفرش سیستم کردم دیگر ندارد.ممنون میشم اگر بیشتر راهنمایی کنید.

Abbe
05-01-2014, 00:57
سلام دوست عزیز CPTSUBASA من فرمایشتان را عمل نمودم گزینه turn on adaptor ندارد .

hamidana
09-01-2014, 16:11
کمک کمک :n16:

سلام به بکس گل انجمن

هرموقع لپ تاپ(

ASUS G53S

) وبه شارژ میزنم تصویر بک گراند و تنظیماتش به هم میریزه ؟
:n03:

اعصاب منم همینطور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

اساتید محترم میشه کاری کرد اینجوری نشه؟؟؟؟؟؟؟
چون دیدم ایسوس دارین میپرسم !!!!!! خودم تاپیک زدم هیشکی نیس مثه اینکه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamzehfathi
09-01-2014, 21:21
Hamzeh دوست عزیز راهنمایی شما انجام شد دکمه fn+F2 را زدم حالت AirPlan Mode به دو صورت روشن و خاموش فقط دارد.روشن که می کنم اینترنت وصل می شود.اصلا در راست کلیک هم گزینه بلوتوث ندارد .قبلا داشت رفرش سیستم کردم دیگر ندارد.ممنون میشم اگر بیشتر راهنمایی کنید.

شما بايد دكمه fn رو نگه داشته و كليدي كه آيكن (((i))) روي اون هست رو بزنيد تا وايرلس خاموش و روشن بشه. نه اينكه حالت Airplane Mode فعال و غير فعال بشه. با چندبار زدن اين دكمه حالتهاي مختلف بوجود مياد.مثلاً با يك بار زدن اين دكمه واي فاي خاموش ميشه، با زدن مجدد بلوتوث روشن ميشه اما واي فاي روشن نميشه، اگر يه بار ديگه بزنيد هم واي فاي و هم بلوتوث فعال ميشه. ضمنا اين رو هم بگم كه لپ تاپ من Acer E1-572G و ویندوزم 8 هست كه اين كار رو انجام دادم.