PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش حداکثری مصرف برق کاپیوتر

Mr_100_dolari
24-12-2012, 11:57
با سلام

دوستان من کامپیوترم شبانه روز روشن هستش و شاید رد طول هفته فقط 5 ساعت خاموش باشه و بیشتر مواقع وقتی باهاش کاری ندارم در حال دانلود هستش الان با پول برقی که اومده خودم هم دچار برق گرفتگی شدم سوالم اینه که

مواقعی که پای کامپیوتر نیستم و داره دانلود میکنه چی کارمیتونم کنم که حداقل مصرف برق رو داشته باشه :

که من مانیتور رو خاموش میکنم فقط همین میخواستم بدونم کار دیگه ای هم میشه کرد که مصرف برق کمتر بشه مثلا هارد رو turn off کنم و ... ؟

و اینکه برای خود کامپیوتر که به طور 24 ساعت در طول هفته روشن هستش مشکلی برای هارد و مادر برد و یا سی پی یو و ... پیش نمیاد ؟

(البته سیستم تهویه کیس خوبه هر دو تا در کیس رو برداشتم + فن سی پی یو و پاور آنچنان صدایی از خودشون تولید نمیکنند) و

دمای سی پی یو معمولا زیر 40 درجه هستش 36-40 درجه
دمای هارد بین 42-45
دمای گرافیک بین 73-76

ممنون

sadegh-sg
24-12-2012, 12:06
سلام یک کانفیگ بدید از سیستم تون

EXTREME
24-12-2012, 12:52
اگه شرایط دمایی خوب باشه وپاور هم خوب باشه نه مشکلی پیش نمیاد

باید از power option استفاده کنید بزارید رو حالت power saving
در بایوس گزینه های مثل eup رو در power managment فعال کنید
یا قابلیت هایی مثل epu که برروی بعضی مین ها است را فعال کنید

Mr_100_dolari
24-12-2012, 13:00
راستش سیستم که ضعیفه :

CPU Name Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz

Motherboard Name Gigabyte GA-945PLM-S2 v2/v3

Module Name Samsung 512 mg

Video Adapter XFX GeForce 7100 GS

Device Description Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr_100_dolari
24-12-2012, 13:17
اگه شرایط دمایی خوب باشه وپاور هم خوب باشه نه مشکلی پیش نمیاد

باید از power option استفاده کنید بزارید رو حالت power saving

ممنون توی power option در ویندوز Xp قسمت power saving رو پیدا نکردم فقط در قسمت power schemes دو تا گزینه هستش به اسم

Home office Desk
و Portable / laptop که روی حالت اول هستش

اگر تایم Turn Of hard disks رو کم کنم تا موقعه دانلود هارد Turn off بشه مشکلی برای هارد به وجود نمیاد ؟

البته در مورد پاور هم روش نوشته PORSCHE مدل P4 -450w

Mr_100_dolari
24-12-2012, 13:44

ببخشید این eup و یا epu کارش چی هستش ؟ مصرف برق رو کم میکنه ؟

و توی قسمت
power managment بایوس همچین چیزی رو نداشت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این گزینه soft -off by PWR- BTTN که رو حالت OFF هستش کارش چیه به این ربطی نداره ؟

Ghaioom
24-12-2012, 14:09
سلام

قبلا یه تاپیک دیده بودم که یه مودم معرفی کرده بودن توش برای دانلود. یعنی کسی که دانلود میکنه فقط میتونه اینو روشن بزاره یعنی کامپیوتر خاموش. سرچ کن شاید پیدا کردی. :n02:

EXTREME
24-12-2012, 15:36
ببخشید این eup و یا epu کارش چی هستش ؟ مصرف برق رو کم میکنه ؟

و توی قسمت
power managment بایوس همچین چیزی رو نداشت :

این گزینه soft -off by PWR- BTTN که رو حالت OFF هستش کارش چیه به این ربطی نداره ؟

من فکر کردم ویندوز 7 دارین
ظاهرا بایوس این گزینه هارو نداره

برای مین های گیگابایت یک نرم افزار است به نام daynamic energy saver از سایت گیگا دانلود کنید این نرم افزار باعث بهینه تر شدن مصرف برق سی پی یو و سیستم میشه

sadegh-sg
26-12-2012, 15:11
تاثیر چندانی نداره من فکر کردم سخت افزار پر مصرفی دارید اینا به
اندازه کافی کم مصرفند یا پاورتون بازده پایین داره و یا علت افزایش هزینه چیز دیگست