ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش و روشن شدن صفحه نمایش لپ تاپ لنوو در حال کار کردن با اتوکد

autumnal b
23-12-2012, 21:50
با سلام.
من وقتی تو محیط اتوکد دارم کار میکنم،وقتی میخوام از امکاناتش استفاده کنم،(مثلا اندازه گذاری یا تغییر رنگ نقشه).صفحه نمایش لپ تاپم خاموش و روشن میشه و پیغام زیر نمایش داده میشه:
display driver stopped responding and has recovered.
تو رو خدا کمک کنید چون خیلی به اتوکد نیاز دارم.وقتی صفحه نمایش دوباره بعد از دو سه ثانیه روشن میشه،یا اتوکد بدون ذخیره کردن نقشه بسته میشه و یا کلا هنگ میکنه و مجبورم ببندمش.
گرافیک رو در حالتhigh performance هم گذاشتم اما درست نشد.
مشخصات لپ تاپم.
ویندوز سون 64بیتی
cpu core i5-2450m@2.50GHZ
ram4GB
VGA1024MB nvidia
سه ماهه خریدمش.

biostar
23-12-2012, 22:17
درایور مربوط به کارت گرافیک باید آپدیت بشه

بر اساس مدل کارت گرافیک درایور رو دانلود و نصب کنید

autumnal b
24-12-2012, 15:18
از سایت گارانتی سازگار ارقام هم پرسیده بودم که اونا اینطوری جواب دادن:
"چنانچه لپ تاپ شما دارای کارت گرافیک Nvidia و Intel به صورت همزمان است ،

برای صحت کارکرد برنامه Autocad آن را با گرافیک Intel اجرا کنید .
برای این کار هنگام اجرا روی Shortcut کلیک راست کرده ، گزینه Run with graphic processor را انتخاب و Integrated Graphic را انتخاب کنید .
چنانچه فقط یک کارت گرافیک روی لپ تاپ دارید ، آخرین درایور را از سایت لنوو دریافت کرده و آن را نصب نمایید ."
لپ تاپم دو تا گرافیک داره.راه حل اولشو انجام دادم ولی بازم صفحه نمایش خاموش روشن میشد.حالا باید درایور دانلود کنم؟تو سایت لنوو هم نتونستم درایور پیدا کنم!آیا باید درایور هر دو تا گرافیک رو آپدیت کنم؟از کجا دانلود کنم؟تاریخ درایورهای گرافیک هام برای سال2011 هستش(ماه 3و4).

درایور های processorهم مال سال2006 هستش(البته سه ماهه که لپ تاپو خریدم).با آپدیت اونها تغییری در بهبود عملکرد اتوکد حاصل میشه؟
با تشکر