ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا سوكت lga 775 با رم هاي ddr3 ناسازگارند؟

MESI08
23-12-2012, 20:39
سلام دوستان خسته نباشيد منگرافيكم : gt630 2gig و مادربوردم p31-ds3l و رم 2gig ddr2 و سي پي يو core2 due e4200 هستش ميخواستم مادربوردمو عوض كنم يه مادربوردي بگيرم كه رم ddr3 ساپورت كنه حالا دوتا سوال داشتم:

1: با توجه به مشخصات سيستم من چه ماربوردي تو بازار وجود داره كه جنسش خوب باشه؟

2: جايي خوندم كه سي پي يو هاي 775 با رم ddr3 ناسازگارند چنين چيزي درسته؟ متن نوشته اي كه خوندم(
اگر فرض بگیریم که قصد شما از خرید مادربرد جدید ارتقا رم به مدل های پر سرعت تر ddr3 هست اینطور شما را قانع می کنم که این ماژول ها در سوکت 775 نه تنها هیچگونه افزایش کارایی را برای شما به ارمغان نخواهد آورد بلکه موجب ایراداتی از جمله گرمتر کار کردن چیپ nb و در نتیجه نا پایداری میشه)

Joaquin
23-12-2012, 20:59
سوکت 775 اصولا DDR3 رو ساپورت نمیکنه
برای مادربرد هم میتونید از هر کدوم از مادربرد های 1155 استفاده کنید از جمله B75

EXTREME
23-12-2012, 21:11
ساپورت شدن نوع رم به سوکت مربوط نیست به کنترلر حافظه مربوط است که بردهای 775 اگر با کنترلر حافظه ddr3 باشند رم ddr3 هم ساپورت میکنند که مشکلی هم ندارند

MESI08
23-12-2012, 21:32
ساپورت شدن نوع رم به سوکت مربوط نیست به کنترلر حافظه مربوط است که بردهای 775 اگر با کنترلر حافظه ddr3 باشند رم ddr3 هم ساپورت میکنند که مشکلی هم ندارند

ممنون ولي حالا از كجا بفهميم كنترل حافظه من ساپورت ميكنه يا نه؟ سيستمم هم اول نوشتم

EXTREME
23-12-2012, 22:12
ممنون ولي حالا از كجا بفهميم كنترل حافظه من ساپورت ميكنه يا نه؟ سيستمم هم اول نوشتم

برید سایت منیتون تو مشخصات مین میتونید بفهمید مین رم ddr3 ساپورت میکند یا نه

MESI08
23-12-2012, 22:34
برید سایت منیتون تو مشخصات مین میتونید بفهمید مین رم ddr3 ساپورت میکند یا نه

سوال منم دقيقا همينه ديگه فك كنم شما متوجه منظور من نشدين مين من ddr3 ساپورت نميكنه و ميخوام يه مين بخرم كه ساپورت كنه اما چندجا حدودا دو سه جاي مختلف شنيدم كه چون سي پي يو من 775 هستش حتي اگه مينت هم ddr3 ساپورت كنه سي پي يو ساپورت نميكنه واسه همين بهم گفتن يا هرسه قطعه رو عوض كن(cpu,main,ram( يا اصلا دست نزن چون فايده نداره اينم يه نمونه از حرفاي دوستان كه نقل قول ميكنم : اگر فرض بگیریم که قصد شما از خرید مادربرد جدید ارتقا رم به مدل های پر سرعت تر ddr3 هست اینطور شما را قانع می کنم که این ماژول ها در سوکت 775 نه تنها هیچگونه افزایش کارایی را برای شما به ارمغان نخواهد آورد بلکه موجب ایراداتی از جمله گرمتر کار کردن چیپ nb و در نتیجه نا پایداری میشه)

سوال من اينه كه اين حرفا درسته يا نه مبناي علمي نداره؟

EXTREME
24-12-2012, 09:37
سوال منم دقيقا همينه ديگه فك كنم شما متوجه منظور من نشدين مين من ddr3 ساپورت نميكنه و ميخوام يه مين بخرم كه ساپورت كنه اما چندجا حدودا دو سه جاي مختلف شنيدم كه چون سي پي يو من 775 هستش حتي اگه مينت هم ddr3 ساپورت كنه سي پي يو ساپورت نميكنه واسه همين بهم گفتن يا هرسه قطعه رو عوض كن(cpu,main,ram( يا اصلا دست نزن چون فايده نداره اينم يه نمونه از حرفاي دوستان كه نقل قول ميكنم : اگر فرض بگیریم که قصد شما از خرید مادربرد جدید ارتقا رم به مدل های پر سرعت تر ddr3 هست اینطور شما را قانع می کنم که این ماژول ها در سوکت 775 نه تنها هیچگونه افزایش کارایی را برای شما به ارمغان نخواهد آورد بلکه موجب ایراداتی از جمله گرمتر کار کردن چیپ nb و در نتیجه نا پایداری میشه)

سوال من اينه كه اين حرفا درسته يا نه مبناي علمي نداره؟

منم جواب دادم بهتون و منظورتون رو فهمیدم گفتم باید از روی مشخصات مین بفهمید ddr3 ساپورت است یا نه
دوست من در 775 این مورد به سی پی یو مربوط نیست و به برد و کنترلر حافظه روی برد مربوطه
پس الان من چطوری سی پی یو 775 دارم با یک برد ddr3 ساپورت !!!!
من نه مشکل افت کارایی دارم نه مشکل گرم تر شدن چیپ nb

ess_1362
24-12-2012, 11:12
نقل قول که از من هست
از لحاظ ساورت مشکلی خاصی معمولا نداره
فقط این وسط بحث هزینه ای هست که از بابت تعویض مادربرد متحمل خواهید شد که کارایی خاص و توجیه پذیری به شما نخواهد داد
مورد بعدی اینکه فرکانس پهنای باند پردازنده شما 800 مگاهرتز هست در نتیجهدر استفاده از رم با فرکانس بالا(که معمولا مدل های موجود در بازار 1333 به بالا هستن) مشکل خواهید داشت
حالا این مشکل چی هست :
معمولا ماژول های رم بازار با فرکانس کمینه 1333 فعالیت می کنند و بعضی مدل ها هم با فرکانس 1066
اکثر مدل ها هم توانایی اجرا در فرکانس 800 با تایمینگ پایین را ندارند که در نتیجه موجب ناپایداری در سیستم میشه
ضمن اینکه فکر نمی کنم شما با اورکلاک بتونید به فرکانس 1066 یا 1333 برسید
و در نهایت اینکه مقدار هزینه ای که شما برای برای تعویض مادربرد انجام میدین با افزایش کارایی که بدست میارید هماهنگ نیست!!
پس من توصیه به تعویض مادربرد نمی کنم یا کل پلتفرم را تعویض کنید یا حجم رم را افزایش بدین

MESI08
24-12-2012, 20:25
نقل قول که از من هست
از لحاظ ساورت مشکلی خاصی معمولا نداره
فقط این وسط بحث هزینه ای هست که از بابت تعویض مادربرد متحمل خواهید شد که کارایی خاص و توجیه پذیری به شما نخواهد داد
مورد بعدی اینکه فرکانس پهنای باند پردازنده شما 800 مگاهرتز هست در نتیجهدر استفاده از رم با فرکانس بالا(که معمولا مدل های موجود در بازار 1333 به بالا هستن) مشکل خواهید داشت
حالا این مشکل چی هست :
معمولا ماژول های رم بازار با فرکانس کمینه 1333 فعالیت می کنند و بعضی مدل ها هم با فرکانس 1066
اکثر مدل ها هم توانایی اجرا در فرکانس 800 با تایمینگ پایین را ندارند که در نتیجه موجب ناپایداری در سیستم میشه
ضمن اینکه فکر نمی کنم شما با اورکلاک بتونید به فرکانس 1066 یا 1333 برسید
و در نهایت اینکه مقدار هزینه ای که شما برای برای تعویض مادربرد انجام میدین با افزایش کارایی که بدست میارید هماهنگ نیست!!
پس من توصیه به تعویض مادربرد نمی کنم یا کل پلتفرم را تعویض کنید یا حجم رم را افزایش بدین

ممنون الان ديگه كاملا متوجه شدم فقط يه سوال ديگه مونده اينكه رم من 2 تاddr2 ocz 1gig 800 mhz هستش حالا ميخوام دو گيگ ديگه رم بخرم حتما بايد ocz بخرم؟ يا حتما بايد دوتا 1 گيگ بخرم يا يدونه دوگيگ هم ميشه؟ بهترين رم ژيشنهادي شما واسه من چيه؟ شرمنده من خيلي مبتدي هستم

EXTREME
25-12-2012, 00:02
ممنون الان ديگه كاملا متوجه شدم فقط يه سوال ديگه مونده اينكه رم من 2 تاddr2 ocz 1gig 800 mhz هستش حالا ميخوام دو گيگ ديگه رم بخرم حتما بايد ocz بخرم؟ يا حتما بايد دوتا 1 گيگ بخرم يا يدونه دوگيگ هم ميشه؟ بهترين رم ژيشنهادي شما واسه من چيه؟ شرمنده من خيلي مبتدي هستم

برند زیاد مهم نیست
اگه رو حالت دوال بزارین فرکانس های همراه با تامینیگ باید یکی باشه در حالت سینگل یا غیردوال نیازی نیست
حجم هم مهم نیست