مشاهده نسخه کامل
: بررسی آنلاین بودن کاربر
سلام
من یه سایت با MVC3 طراحی کردم
میخوام آنلاین بودن کاربر ثبت نامی در سایت رو بررسی کنم اگه شخصی با اون مشخصات لاگین کرده اجازه ندم شخص دوم لاگین کنه
خیلی ضروریه
لطفا راهنمایی کنید
آرام جان گل
08-01-2013, 16:12
سلام - بايد وقتي شخصي مشخصات ميده كه لاگين بشه سيستم يه جستجو در پايگاه كاربران انجام بده و يه متغير جايگزين كاربر بشه كه مقدارش true بشه و هنگام خروج false اگر در اين بازه زمانه سيستم جستجو كرد و متغير كاربر مربوطه true باشه ديگه سيستم اجازه ورود به كاربر دومي نده
سلام - بايد وقتي شخصي مشخصات ميده كه لاگين بشه سيستم يه جستجو در پايگاه كاربران انجام بده و يه متغير جايگزين كاربر بشه كه مقدارش true بشه و هنگام خروج false اگر در اين بازه زمانه سيستم جستجو كرد و متغير كاربر مربوطه true باشه ديگه سيستم اجازه ورود به كاربر دومي نده
ممنونم دوست عزیزم
من همیشه دنبال استفاده از خاصیتهای onlineuser بودم که تو نت هم میچرخیدم از همین خاصیت استفاده کرده بود ولی نتونستم از کداش استفاده کنم.
الان این روش که شما فرمودید برای یک کاربر کاربرد دارد من چندین کاربر دارم متغیر برای یک کاربر true کنم کاربرای دیگه رو چیکار کنم؟
shocraneh
19-01-2013, 10:46
منظورتون چیه؟ هرکاربری که وارد میشه ،همون آیدی رو visit=true کنید. هرچندتعدادکاربر که میخادباشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.