ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هیدن نشدن فایل های سیستمی و غیر سیستمی

golden_acorn
22-12-2012, 23:26
سلام
چند روز پیش سیستم ویروسی شد شدید، سالیتی گرفته بود. به خیلی از فایل هام صدمه زد و نمی ذاشت آنتی ویروس نصب کنم. به هزار بدبختی یه نورتون که رو سی دی مادر بوردم بود نصب کردم و کشتمش. بعدا بازم از salitykiller استفاده کردم.
مشکلی که الآن وجود داره اینه که تیک های:
Dont show hidden files and folders
Hide extentions for known file types
Hide protected operating system files
خود به خود برداشته میشه.
لطفاً راهنمایی کنید.

.AraMesh.
22-12-2012, 23:57
سلام " شبتون بخیر. این مشکلتون ب خاطر همون وجود ویروسه. با برنامه اوتوران ویروس ریمور یا Usb Disk security ک امکان برگردوندن تغییرات حاصل از وجود ویروس یا تروجان روی سیستم رو داخل خودشون دارند ( در واقع کار ویروس یا تروجان رو خنثی میکنند ) استفاده کنید. ولی چون هنوز خود ب خود برمیگردند ب حالت قبلی ، این یعنی بازم ویروس یا تروجان روی سیستم دارید ک باید اول پاک بشند تا بتونید اثرشون رو خنثی کنید. کافی بود ؟:n16:

golden_acorn
23-12-2012, 00:34
سلام " شبتون بخیر. این مشکلتون ب خاطر همون وجود ویروسه. با برنامه اوتوران ویروس ریمور یا Usb Disk security ک امکان برگردوندن تغییرات حاصل از وجود ویروس یا تروجان روی سیستم رو داخل خودشون دارند ( در واقع کار ویروس یا تروجان رو خنثی میکنند ) استفاده کنید. ولی چون هنوز خود ب خود برمیگردند ب حالت قبلی ، این یعنی بازم ویروس یا تروجان روی سیستم دارید ک باید اول پاک بشند تا بتونید اثرشون رو خنثی کنید. کافی بود ؟:n16:

بله ممنون
فقط اگه میشه لطف کنید یگید با چی پاکشون کنم؟
اینم بگم که با نورتون آپدیت شده فول اسکنم کردم.

.AraMesh.
23-12-2012, 00:57
به خود آنتی ویروستونم آسیب زدند ک نتونسته پیدا کنه. یه بار دیگه زحمت نصب نورتون رو بکشید ولی قبلش آپدیتاشو کپی کنید از داخلش. درسته ویروسا داخل رجیستری رو تغییر دادن. اینایی ک معرفی میکنم خنثی میکنند.
Usb Disk security 6.2.0.30 سرچ کنید و نصب کنید. فعلا نمیتونم لینک کنم. مال من فعال نیست

تو قسمت System Tools وارد Repair system بشید و Start Repair رو بزنید تا هر بلایی سر سیستم آورده خنثی بشه.

داخل سایتای ایرانی سرچ بزنید بهتره : Autorun Virus Remover3.2-Build-0818-+-Portable

golden_acorn
23-12-2012, 01:14
به خود آنتی ویروستونم آسیب زدند ک نتونسته پیدا کنه. یه بار دیگه زحمت نصب نورتون رو بکشید ولی قبلش آپدیتاشو کپی کنید از داخلش. درسته ویروسا داخل رجیستری رو تغییر دادن. اینایی ک معرفی میکنم خنثی میکنند.
این لینک دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Usb Disk security

اینم پورتابل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو قسمت System Tools وارد Repair system بشید و Start Repair رو بزنید تا هر بلایی سر سیستم آورده خنثی بشه.

اینم Autorun Virus Remover پورتابل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز لینک ها خرابن

.AraMesh.
23-12-2012, 01:34
اصلاح شده. قابلیت قراردادن لینک ندارم. اما به همون اسامی ک تو پست 4 ( بالایی) گذاشتم و توضیح دادم سرچ کنید مشکلتون حله.

*Batman*
23-12-2012, 02:32
سلام

مشکل غیرفعال بودن Hide Extensions در Folder Options ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نحوه غیرفعال کردن hidden فایل بعدازویروس یابی؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویروس sality (سالیتی) و روش پاک کردن آن (Removal Sality) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقابله با ویروس سالیتی (Sality) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاپیک منتقل میشه به بخش اورژانس