PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم کامل واسه گرافیک سه بعدی و گیم با بودجه 3 میلیون تومن.

HOMAYOON.F
22-12-2012, 22:55
سلام به دوستان عزیز،من یه سیستم کامل میخوام واسه کار گرافیک سه بعدی با بودجه 3 میلیون تومان.کاربرد اصلی:1 مدلسازی و رندر سه بعدی با تری دی مکس و زیبراش.2 اجرای گیم های جدید و گرافیک بالا.3 استفاده از نرم افزارهای ساخت گیم.* همونطور که میدونید واسه مدلسازی سه بعدی و استفاده از گیم انجین و اجرای بازی ها به رم و کارت گرافیک قوی نیاز هست.- مقدار رم رو حداقل 16 گیگ مد نظر دارم با باس حداقل 1600.- کارت گرافیک هم ترجیحا انویدیا.- واسه رندر هم که به cpu قوی نیاز هست و میخوام Core i7 باشه، حالا جزئیاتش به پیشنهاد شما.- مین هم فکر میکنم گیگابایت خوب با‎شه، usb3 sata3 .- هارد هم اگه بودجه اجازه بده 2 ترا میخوام.- یه مانیتور LED 22‎"‎ خوب و با کیفیت هم که قطعا لازمه.پیشاپیش ممنونم.

animsprite
22-12-2012, 23:25
میخواستم به شما مدل 3770k رو پیشنهادبدم که امروز به طرز وحشتناکی قیمتش بالا کشید 1.150 چیزی حدود 200 تومن رفته بالا

Ali*Reza
23-12-2012, 09:42
پیشنهاد من :

CPU : Intel Core i7 3770 : 1.000.000
M.B : MSI Z77A-G43 : 280.000
RAM : Corsair 4*4 1600 : 380.000
VGA : Sapphire 7850 2GB DDR5 : 740.000
HDD : Western Caviar 1TB : 260.000
DVD/RW : 40.000
Power : Green 585B : 280.000
Case : Green Pars : 60.000
Monitor : LG LED IPS 226V : 550.000
All : 3.570.000

اگر از لحاظ هزینه زیاد شده ، بفرمایین تا قطعات پایینتری پیشنهاد بدم.

Electronic-Arts
23-12-2012, 17:14
پیشنهاد من :

اگر از لحاظ هزینه زیاد شده ، بفرمایین تا قطعات پایینتری پیشنهاد بدم.
جایی 3770 به قیمت 1 میلیون سراغ دارید یا خودتون اگه دارید بفرمایید من تعداد خریدارم

HOMAYOON.F
23-12-2012, 20:49
ممنونم از دوستان, من از این سیستم پیشنهاد شده خوشم اومده, اگه ممکنه یه لیست با همون قیمت 3 تومن هم بدین.فقط خواهشا از نظر قیمت قطعات منو مطمئن کنید که اختلافی با قیمت بازار نداشته باشه.مرسی.

animsprite
24-12-2012, 10:26
جایی 3770 به قیمت 1 میلیون سراغ دارید یا خودتون اگه دارید بفرمایید من تعداد خریدارم
الان این پردازنده 1.80 قیمتشه -مین بورد هم که 300 تمونه
در مورد رم خوب 16 برای کار شما زیاده 8 گیگ هم کارو به راحتی راه میندازه در عوض این هزینه رو روی گرافیک بنداز وبا خرید یه 7870 خیالتو از بابت گرافیک راحت کن در صورت نیاز به رم در صورت احساس میتونی این کارو بعد ها هم انجام بدی شما فعلا گرا فیکو بچسپردازندهم که اگر اهل اور نیستی مناسبه در غیر این صورت 2700k

Ali*Reza
25-12-2012, 17:29
دوستان پردازنده 3770 کا رو با مدل معمولیش اشتباه نگیرن و قیمتهای داده شده ، قیمت کف بازار هست و با کمی جستجو پیدا میشن.
همونطور دوستمون در پست 6 هم گفتن ، من هم با کاهش رمها به 8 موافقم و اگر سیستم حداکثر تا 3 میلیون میخواین ، میتونین تغییرات زیر رو اعمال کنین :

RAM : Corsair 2*4 : 1600 : 160.000
CPU : Intel Core i5 3570 : 650.000

HOMAYOON.F
25-12-2012, 22:24
بازم ممنونم از عزیزان,با کم کردن رم موافقم, اما به cpu پایین تر حتی نمیتونم فکر کنم!بعد این cpu مدل معمولی با مدل k, هم از نظر کارکرد و هم از نظر قیمت چه تفاوتی با هم دارن و واسه من کدومشون مناسبتره? پس سیستم شد همین لیست با رم 8 بجای 16.البته بازم اگه تغییری واسه بهینه کردن لیست به ذهنتون میاد ممنون میشم که بگین.

animsprite
25-12-2012, 23:06
خوب منم با cpu پایینتر موافق نیستم
تنها تفاوت3770و3770kفقط در ضزیب باز وضریب بسته بودنشونه به این صورت که 3770باضریب بسته دیگه بیشتر از مقدار پیشفرضش توسط اینتل که نهایت 4 گیگا هرتزه اور نمیشه وهمین میزان هم توسط تکنولوژی توربو بوست اینتل انجام میشه واین یعنی بهره کشی از این پردازنده تا همین 4 گیگا هرتز خواهد بود وبه اصطلاح میگن ضریب بسته ونمیشه با دادن ضریب به پردازنده اونو از 4ghz بیشتر اور کرد ولی 3770k رو میشه تا 5 گیگا وبیشتر اور کرد واین میزان اور بیشتر برای اور کلاکر ها وافراد حرفه ای هستش وبرای یه کاربر معمولی تا 4.6 بیشتر بدون داشتن یه واتر کولر خوب اورو توصیه نمیکنم چون این پردازنده ذاتی خیلی تولید گرما میکنه ووقتی یه کاربر بصورت پایدار اونو از 4.6 به بالا اور کنه این یعنی تولید گرمای خیلی زیاد وامکان هر گونه رخ داد رو بدون داشتن یه کولر حرفه ای باید داشت این در حالیه که این موضوع برای سندی بریج ها خیلی اوضاع رو بهتر کرده مثلا خود من پردازندمو بصورت اور وپایدار به مدت 4 ماهی روی فرکانس 4.8 بدون هیچ دردسری با یه کولر رده متوسط اور کردم حتی یه بار تا5 هم بصورت پایدار ازش کار کشیدم و مشکلی نبود وهمین قضیه برای 2600k و2600 صادقه
پس اگه دنبال اور و کارایی بیشتر از یه پردازنده ای میتونی رو 3770k حساب باز کنی ولی یه 3770 هم کار شما رو به راحتی راه میندازه و نیازی یه قدر ت بیشتر نداری ولی باز ببین از لحظ بودجه تحت فشار نباشی چون تفاوت قیمتی این دو فقط 100 تومنه ببین قیمتی برات میصرف یا نه و الا کارایی که همینایی که من گفتمه
درمورد سیستمت اگه بتونی یه هارد جامدssd هم تهیه کنی دیگه سرعت سیست خیلی بالا میره مخصوصا در لوذ برنامه ها
بازم اگه مبهم بود بگو راهنماییت کنم در مورد ssd ,cpu

Ali*Reza
25-12-2012, 23:16
من هم با دوستمون موافقم. جای یک هارد ssd در سیستمتون خالیه.

animsprite
25-12-2012, 23:26
من هم با دوستمون موافقم. جای یک هارد ssd در سیستمتون خالیه.
فکر کنم با خرید ssd هزینه تا 4 میره بالا-من نظرم اینه -یه بار هزینه برای همیشه --
به حر حال چون کار ایشون در درجه اول ورکینگه ssd خریدش برای سرعت بخشیدن در اجرای برنامه ها و کلا راندمان کاری سیس لازمه -ولی باز میشه ssd رو هم بعد ها به سیس اضافه کرد-:12:

HOMAYOON.F
26-12-2012, 05:30
خیلی از توضیحات خوبتون ممنونم, لطفا در مورد مقدار حجم و قیمت هارد ssd هم توضیح بدین. البته امیدوارم قیمت زیادی بالا نره.راستی من یه هارد اکسترنال یک ترا usb3 هم دارم, این تغییری تو ماجرا بوجود نمیاره? بعد اینکه من میخوام ایکس باکسم رو هم به مانیتور وصل کنم, از این نظر هم که مشکلی نیست?

Ali*Reza
26-12-2012, 11:45
نه مشکلی نخواهید داشت.
در مورد هارد های جامد هم باید بگم که ظرفیتهای پایین با سرعت بسیار بالایی دارند.
برای هارد جامد به نظر من برندهای A-DATA , Corsair , Ocz انتخابهای خوبی هستند.
پیشنهاد من : A-DATA 60GB Sata3 با قیمت حدودا 210

animsprite
26-12-2012, 12:34
خیلی از توضیحات خوبتون ممنونم, لطفا در مورد مقدار حجم و قیمت هارد ssd هم توضیح بدین. البته امیدوارم قیمت زیادی بالا نره.راستی من یه هارد اکسترنال یک ترا usb3 هم دارم, این تغییری تو ماجرا بوجود نمیاره? بعد اینکه من میخوام ایکس باکسم رو هم به مانیتور وصل کنم, از این نظر هم که مشکلی نیست?
usb3بودن هارد-باید بگم تاثییری در سرعت سیس نخواهد داشت وبا داشتنش نمیتونی بگی نیازی به خریدssd نداری اینا کلا دو بحث سواست ssd به عنوان یه قطعه سخت افزاری به سیس معرفی میشه وتاثیرشو هم میزاره ولی هارد اونم اکسترنال فقط به عنوان یه ابزار در ردو بدل کردن اطلاعاته وتازه رمو پردازنده رو هم در گیر خودش میکنه -usb3 بودنش هم که فقط یه سر پوش رو ماجراست و اصلا چیزیرو حل نمیکنه این در مورد هار های اینترنال sata3 هم کاملا صادقه وهیچ تاثیری به اون صورت نداره
برای ایکس باکس هم نه میتونی با یه تبدیل 2-1 برای hdmi این کارو بکنی خصوصا ویندوز 8 که در ابن مورد پیشرفت کرده -
کلا برای این کار شما با حالت های زیر مواجه هستی
مانیتور شما فقط یک کابل VGA دارد که از مانیتور جدا نمی شود:
در این حالت شما به یک کابل VGA مخصوص XBOX 360 و یک "تبدیل VGA دو سر ماده" احتیاج دارید. قسمت مخصوص کابل را به کنسول وصل کنید ، کابل مانیتور را به "تبدیل VGA دو سر ماده" وصل کنید و سپس آن را به کابل VGA ، همچنین برای صدا می توانید از خروجی دیجیتال یا معمولی کابل VGA استفاده کنید
مانیتور شما فقط یک کابل VGA دارد که از مانیتور جدا می شود.
کلیه موارد بالا را انجام دهید ، فقط دیگر نیازی به تبدیل دوسر مادگی ندارید چون وقتی کابل VGA مانیتور را از مانیتور جدا می کنید ، پورت مانیتور ماده است و کابل کنسول به آن وصل می شو
مانیتور شما پورت HDMI و خروجی صدا دارد.
در این حالت باید کابل HDMI (در جعبه X360 Elite موجود است و در فروشگاههای مربوطه قابل خریداری) را به کنسول و مانیتور وصل کنید و صدا را از خروجی مانیتور بگیرید.
مانیتور شما پورت HDMI دارد ولی خروجی صدا ندارد.
در این حالت باید کابل HDMI (در جعبه X360 Elite موجود است و در فروشگاههای مربوطه قابل خریداری) را به کنسول و مانیتور وصل کنید و برای صدا گرفتن ، باید کابل مخصوص خروجی صدای X360 را تهیه کنید (XBOX 360 Audio Adapter)
همچنین می توانید صدا را از کابل HD/AV یا Composite موجود در جعبه بگیرید ، اما قسمتی که به کنسول متصل می شود در این دو کابل خیلی قطور است و در کنار HDMI با هم در کنسول جا نمی شوند ، بنابر این مجبورید به قطر کابل HDMI ، پلاستیک کابل مورد نظر خود را ببرید تا در کنار هم متصل شوند. (این کار در برخی موارد باعث هنگ دستگاه شده.)
در این حالت باید کابل HDMI (در جعبه X360 Elite موجود است و در فروشگاههای مربوطه قابل خریداری) را به یک تبدیل HDMI-to-DVI وصل کنید ، سپس HDMI را به کنسول و DVI را به مانیتور وصل نمایید.
همچنین اگر کابل HDMI ندارید ، می توانید بجای خرید کابل و تبدیل ، یک کابل HDMI-to-DVI بخرید.
برای صدا گرفتن ، باید کابل مخصوص خروجی صدای X360 را تهیه کنید (XBOX 360 Audio Adapter)
همچنین می توانید صدا را از کابل HD/AV یا Composite موجود در جعبه بگیرید ، اما قسمتی که به کنسول متصل می شود در این دو کابل خیلی قطور است و در کنار HDMI با هم در کنسول جا نمی شوند ، بنابر این مجبورید به قطر کابل HDMI ، پلاستیک کابل مورد نظر خود را ببرید تا در کنار هم متصل شوند. (این کار در برخی موارد باعث هنگ دستگاه شده.)

HOMAYOON.F
26-12-2012, 19:38
خب, پس بخاطر قیمت بالای ssd فعلا بیخیالش میشم. من در نظر داشتم که اگه ssd از این قیمتی که دادین کمتر بود یه مثلا 60 گیگ واسه سیستم عامل و نرم افزارهای اصلی بگیرم و از هارد اکسترنال واسه فایلهای آرشیوی مث فیلم و موزیک و ... استفاده کنم.به هر حال مشخصات شد همون لیست قبلی. بازم از لطف شما دوستان عزیز ممنونم.

animsprite
26-12-2012, 21:23
فقط میمونه کارت گرافیک که با برداشتن 7870 سیستم کامل میشه

HOMAYOON.F
26-12-2012, 22:49
خب مث اینکه شانس بهم رو کرده! دوستان بودجه رو تا 3600 در نظر بگیرید. یه خورده بیشتر هم میتونم اما واسه تبلت (قلم نوری) لازم دارم. فقط لطفا ریزترین جزئیات قطعات رو هم بگین (مث هارد که ظاهرا بلک و بلو و ... دارن). مرسی.

animsprite
26-12-2012, 23:04
خوب همون سیستم دوستمون علی رضارو داشته باش با تو جه به توضیحاتی که نسبت به cpuوramو هارد , گرافیک داده شد خودت یه جمع بندی بکن بلاخره تمام این کامنتا یه نتیجه ای داشته پردازنده و گرافیک و اخر سر چی برداشتی

animsprite
26-12-2012, 23:08
هارد هم که caviar black-خاویار بلک جدیدترین دست اورد وسترنه چیز خاص دیگه نیست -=رم هم که دو تا4 گیگ شد

HOMAYOON.F
27-12-2012, 21:16
اول بگم واسه رم احتمالا همون 16 گیگ رو بردارم. اما مهمترین سوالاتم درباره ی cpu و کارت گرافیکه, بخصوص گرافیک! این cpu که آقا علیرضا معرفی کردن فرکانسش چنده, 3.4 ? بعد مدلهای دیگه مث 3770k-t-s تو کار نتیجه بهتری هم میدن یا واسه کار من زیاد محسوس نیست یا به نسبت قیمتشون ارزش خرید ندارن? قیمتشون چنده? واسه گرافیک هم, همین خوبه یا مدل بالاتر که به بودجه من بخوره هم هست? مثلا همین 7870 چطوره? حالا سوای این, نظرتون درباره gtx660 یا مدلهای دیگه انویدیا چیه? و در آخر قیمت همین هارد اما 2 ترا چنده?

night lord
27-12-2012, 22:26
آقا از من بشنو ، کارت گرافیک فقط و فقط انویدیا بردار اگه میخوای با سیستمت کار کنی . اگه میخوای بازی کنی فقط ، میتونی رو amd هم فکر کنی .
الان با نرم افزارای جدید و استفاده از cuda برای پردازش amd هیچی برای گفتن نداره همونطور که هیچوقت نداشته .
من این اشتباه رو چندین بار تکرار کردم هر سری هم پشیمون شدم از خرید amd . فقط انویدیا بردار و از بین این کارتها انتخاب کن . gtx 480 , gtx 580 , gtx 680 .
البته این کودا تو پردازش گرافیک خیلی مورد استفاده داره ، مثلا رندرینک و البت تو اینکود کردن هم استفاده داره . پس دوره amd رو برای همیشه خط بکش اگر میخوای از هزینه ای که میکونی بهره ببری و پشیمون نشی بعد ها

animsprite
27-12-2012, 22:33
آقا از من بشنو ، کارت گرافیک فقط و فقط انویدیا بردار اگه میخوای با سیستمت کار کنی . اگه میخوای بازی کنی فقط ، میتونی رو amd هم فکر کنی .
الان با نرم افزارای جدید و استفاده از cuda برای پردازش amd هیچی برای گفتن نداره همونطور که هیچوقت نداشته .
من این اشتباه رو چندین بار تکرار کردم هر سری هم پشیمون شدم از خرید amd . فقط انویدیا بردار و از بین این کارتها انتخاب کن . gtx 480 , gtx 580 , gtx 680 .
البته این کودا تو پردازش گرافیک خیلی مورد استفاده داره ، مثلا رندرینک و البت تو اینکود کردن هم استفاده داره . پس دوره amd رو برای همیشه خط بکش اگر میخوای از هزینه ای که میکونی بهره ببری و پشیمون نشی بعد ها
فر مایشات شما کاملا متینه ولی قضیه اونطور هم که شما فکر میکنی نیست
الان اینو به من بگو چه بر نامه هایی بصورت حرفه ای به کودا وفیزیک نیاز داره که اونم تو ایران مردم با خرید یه کارت انودیا برن کارشونو انجام بدن وبا خرید مثلا یه کارت amd پشیمون نشن -البته amdکارت های مخصوص کار های گرافیک رو تحت عنوان کوادروها داده بیرون
الان هم که انودیا در سری جدید در قسمت کودا وفیزیک خراب کاری کرده

animsprite
27-12-2012, 22:41
اول بگم واسه رم احتمالا همون 16 گیگ رو بردارم. اما مهمترین سوالاتم درباره ی cpu و کارت گرافیکه, بخصوص گرافیک! این cpu که آقا علیرضا معرفی کردن فرکانسش چنده, 3.4 ? بعد مدلهای دیگه مث 3770k-t-s تو کار نتیجه بهتری هم میدن یا واسه کار من زیاد محسوس نیست یا به نسبت قیمتشون ارزش خرید ندارن? قیمتشون چنده? واسه گرافیک هم, همین خوبه یا مدل بالاتر که به بودجه من بخوره هم هست? مثلا همین 7870 چطوره? حالا سوای این, نظرتون درباره gtx660 یا مدلهای دیگه انویدیا چیه? و در آخر قیمت همین هارد اما 2 ترا چنده?
مارو نا امید کردی با این سوال ها یه راست رفتی اول ماجرا
کلا برای کار شما یه cori5هم کافیه وکارت 3770 که جای خودش داره
3770k هم در صورتی بهت پیشنهاد شد که با توجه به هزینت ایا خودت میتونی بهش برای خرید فکر کنی یا نه و الا گفتم برای اور کلاک و اینا و بهره کشی بیشتر مناسبه
گرافیک هم که نظر من7870 بهترین در رنج خودشه
سریه جدید انودیا مثل 660 که کارت خوبیه ولی نسبت به رقیبش در amd یعنی 7950 کاملا و به راحتی مغلوب میشه این دو کارت حدودی 1.150 قیمت دارن
هارد هم 2 تراش دقیقا 385

night lord
27-12-2012, 23:23
فر مایشات شما کاملا متینه ولی قضیه اونطور هم که شما فکر میکنی نیست
الان اینو به من بگو چه بر نامه هایی بصورت حرفه ای به کودا وفیزیک نیاز داره که اونم تو ایران مردم با خرید یه کارت انودیا برن کارشونو انجام بدن وبا خرید مثلا یه کارت amd پشیمون نشن -البته amdکارت های مخصوص کار های گرافیک رو تحت عنوان کوادروها داده بیرون
الان هم که انودیا در سری جدید در قسمت کودا وفیزیک خراب کاری کرده
عزیز نرم افزارای رندرینگ مثل arion , fry , indiego , octane و... از کدا استفاده میکنن که تو زمینه رندرینگ حرفه ای، خیلی حرف برای گفتن دارن که اینجا جاش نیست باز کنم بحث رو ، حتی vray که ساده ترین پلوگین هستش (البته ساده از نظر قدمت ولی در کاربرد خیلی حرفا داره برا گفتم) و حتما اسمشو شنیدی برای پردازش به صورت RT از open cl و کدا استفاده میکنه .
حتی max2013 به صورت پیش فرض از اینجین Iray استفاده میکنه که اونم همینطوره .

به نظر من amd فقط تو بازی میتونه در کنار Nvidia باشه . و اونجا هم اگه بودجه اجازه خرید nvidia نده ، خرید amd عقلانی میشه ، در غیر این صورت هیچ .
در ضمن کارت های کوادرو مربوط به nvidia هستن و قیمت مدلهای معمولیش از 1.5 به بالا شروع میشه . xfire مربوط به amd هست که اونها هم کدا ندارن و از open cl برای رندرینگ استفاده میکنن .
که باز هم مقداری محدودیت داریم تو استفاده ازشون و قیمتهای بسیار بالایی دارن .

در ضمن Nvidia تو کودا سری جدید خرابکاری نکرده . این کارتها با معماری کپلر از کدای فوق الاده بالایی بهره میبرن ، که وقتی این کارت با این قدرت از انویدیا وارد بازار بشه عملا دیگه خرید
کارتهای سری کوادرو برای رندرینگ و پردازش گرافیک غیر عقلانی میشه و انویدیا متضرر میشه ، پس اومده کودا رو برای رندرینگ تو این سری یعنی 6xx محدود کرده تا سری کوادرو به مشکل فروش بر نخوره (این کاملا به سیاست فروش بر میگرده) . البته درایور ها هم تو اینسری هنوز به خوبی از توان کارت ها استفاده نمیکنن .

night lord
27-12-2012, 23:32
واما در مورد cpu برای رندرینگ و مکس . بهتره i7 برداری تا i5 . چون تو رندرینگ تعداد ترد ها بسیار تو زمان رندر مهم هستن . یعنی تو زمان رندر تا 30 درصد افزایش سرعت داریم با 8 هسته ، نسبت به 4 هسته . بهتره همون 3770 رو براداری .
و اما رم 8 گیگ اگه بخوای مدلسازی سنگین داشته باشی جواب نمیده (البته میتونی جواب بگیری ولی باید به خودت سختی بدی) ولی با 12 گیگ بسیار راحت کار میکنی 16 دیگه خیلی عالی میشه . ولی 12 کافیه . فرکانس رمها هم از جمله ایتمهای مهم تو زمان رندر هستن که سعی کن فرکانس بالا برای رمهات انتخاب کنی 1866 خوبه .

HOMAYOON.F
28-12-2012, 00:09
راستش night lord عزیز منم یه جورایی با حرفات موافقم ولی بودجه من اجازه نمیده که از این کارتها بگیرم. حتی خود اتودسک هم گفته کارتهای انویدیا واسه کار با مکس مناسبتر هستن. خب دوستان الان قیمت 16 گیگ رم 1866 چنده? قیمت گرافیک 7870 چی? و در آخر ارزش داره با اضافه کردن 125 تومن به قیمت هارد, یه هارد 2 ترا بگیرم یا این مبلغ رو واسه گرافیک یا رم اختصاص بدم?

animsprite
28-12-2012, 09:09
عزیز نرم افزارای رندرینگ مثل arion , fry , indiego , octane و... از کدا استفاده میکنن که تو زمینه رندرینگ حرفه ای، خیلی حرف برای گفتن دارن که اینجا جاش نیست باز کنم بحث رو ، حتی vray که ساده ترین پلوگین هستش (البته ساده از نظر قدمت ولی در کاربرد خیلی حرفا داره برا گفتم) و حتما اسمشو شنیدی برای پردازش به صورت RT از open cl و کدا استفاده میکنه .
حتی max2013 به صورت پیش فرض از اینجین Iray استفاده میکنه که اونم همینطوره .

به نظر من amd فقط تو بازی میتونه در کنار Nvidia باشه . و اونجا هم اگه بودجه اجازه خرید nvidia نده ، خرید amd عقلانی میشه ، در غیر این صورت هیچ .
در ضمن کارت های کوادرو مربوط به nvidia هستن و قیمت مدلهای معمولیش از 1.5 به بالا شروع میشه . xfire مربوط به amd هست که اونها هم کدا ندارن و از open cl برای رندرینگ استفاده میکنن .
که باز هم مقداری محدودیت داریم تو استفاده ازشون و قیمتهای بسیار بالایی دارن .

در ضمن Nvidia تو کودا سری جدید خرابکاری نکرده . این کارتها با معماری کپلر از کدای فوق الاده بالایی بهره میبرن ، که وقتی این کارت با این قدرت از انویدیا وارد بازار بشه عملا دیگه خرید
کارتهای سری کوادرو برای رندرینگ و پردازش گرافیک غیر عقلانی میشه و انویدیا متضرر میشه ، پس اومده کودا رو برای رندرینگ تو این سری یعنی 6xx محدود کرده تا سری کوادرو به مشکل فروش بر نخوره (این کاملا به سیاست فروش بر میگرده) . البته درایور ها هم تو اینسری هنوز به خوبی از توان کارت ها استفاده نمیکنن .
برادر من از همون اول گفتم که مطالب شما درسته ولی مثل این که قضیه رو نگرفتی
خود شما دارین میگین بصورت حر فه ای برنا مه هایی که گفته شد برای رندرینگ به کودا نیاز داره من گفتم اینجا ایرانه و وقتی کسی میاد میگه کار های سه بعدی میکنم این یعنی کا ملا مشخصه ک همه بصورت غیر حر فه ای به این کار دست میزنه وعملا یه طوری به ا این برنامه ها کار میشه که بیشتر جنبه رد کردن کار و به خودش میگیره الان خود من با همین 6950 خودم کارای گرافیکی مو انجام میدم درسته کودا و فیزیک و... برای پردازش کار های گرافیکی نداره ولی کار راه بنداز تلقی میشه و به جر ات میشه گفت در ایران همه به همین صورت با برنامه های مایا .تری دی مکس و... کار میکنند در غیر این صورت هر کی بیاد برای کار های گرافیکی کارتی رو بخواد واضحه که یا باید از سری کوادرو انودیا انتخاب بشه یا از سری فایر پرو از ای ام دی که خودت داری میگی قیمت این کار تها بالای 1.5 واون کارت های باقی مونده در رده گیمینگ هم که دارای کودا هستن مثل بیشتر کار تهای سری500 با وجود داشتن کودا وفیزیک عملا نمیتونه بصورت حرفه ای به کار پر دازش های سه بعدی بپردازه واین سری کار تها هم با داشتن قیمت بالا تر نسبت به رقیب amd ودر بیشتر مواقع با کارایی پایینتر در پردازش گرافیکی در بسیاری از موارد خیلی ها مجبور میشن قید فیزیک و کودا رو بزنند ودر این شرایطه که داشتن کودا وفیزیک یه کارت در ایران فقط به عنوان یه تکنولوژی اضافی تلقی میشه منظور من هم دقیقا از همین نظر بود ومطمئنا تمام این کارت ها به درد کار های گرافیکی نمیخوره به جز سریه کوتدرو وفایر پرو ها واین میشه که خریدارا بیشتر به پردازش گرافیکی بالا تر و قیمت کمتر در عین حال کارایی قابل قبول میرن که الا ن کار تهای amd این شرایطو ایجاد کرده

animsprite
28-12-2012, 09:20
واما در مورد cpu برای رندرینگ و مکس . بهتره i7 برداری تا i5 . چون تو رندرینگ تعداد ترد ها بسیار تو زمان رندر مهم هستن . یعنی تو زمان رندر تا 30 درصد افزایش سرعت داریم با 8 هسته ، نسبت به 4 هسته . بهتره همون 3770 رو براداری .
و اما رم 8 گیگ اگه بخوای مدلسازی سنگین داشته باشی جواب نمیده (البته میتونی جواب بگیری ولی باید به خودت سختی بدی) ولی با 12 گیگ بسیار راحت کار میکنی 16 دیگه خیلی عالی میشه . ولی 12 کافیه . فرکانس رمها هم از جمله ایتمهای مهم تو زمان رندر هستن که سعی کن فرکانس بالا برای رمهات انتخاب کنی 1866 خوبه .
ماهم یه 3770 پیشنهاد دادیم -اگه منظورت ترد و قدرت بیشتره خوب 3960 و3930 هم بود که در رندینگ یه 30 درصدی بهتر عمل کردن نسبت به ایوی هاعزیز اینجا محدودیت بودجه وجود داره
در مرود رم هم پیشنهاد اولیه 8 گیگ بوده به خاطر بودجه -ودر صورت نیاز گفته شده که به افزایش رم هم میتونی فکر کنی در واقع اینا را ههایی برای خرید یه سیس کاملتره این افزایش رم هم در اینده امکاه پذیره لطفا کمی دقت کنید شما توضیح بدید12 گیگ را به چه صورتی باید بست تا هم اسلت ها اشغال نشن وراه برای یه 4 گیگ دیگه یاز باشه وهم اینکه یصورت دوال باشه در ضمن اختلاف کارایی رم با باس های 2000.1866.1600 یه چیزی در حد سر پوشیه وارزش هزینه اضافی در این مورد را نداره -صرف هزینه در این بخش برای باس بیشتر را توصیه نمیکنم به طرز محسوس هم بود جه میره بالا هم در افزایش کارایی انقدر ها هم محسوس نیست -حالا اختیار با خود خریداره-به جاش برای افزایش لودینگ برای سیستم یه هزینه رو صرف خریدیهssd کنید

night lord
28-12-2012, 11:48
ماهم یه 3770 پیشنهاد دادیم -اگه منظورت ترد و قدرت بیشتره خوب 3960 و3930 هم بود که در رندینگ یه 30 درصدی بهتر عمل کردن نسبت به ایوی هاعزیز اینجا محدودیت بودجه وجود داره
در مرود رم هم پیشنهاد اولیه 8 گیگ بوده به خاطر بودجه -ودر صورت نیاز گفته شده که به افزایش رم هم میتونی فکر کنی در واقع اینا را ههایی برای خرید یه سیس کاملتره این افزایش رم هم در اینده امکاه پذیره لطفا کمی دقت کنید شما توضیح بدید12 گیگ را به چه صورتی باید بست تا هم اسلت ها اشغال نشن وراه برای یه 4 گیگ دیگه یاز باشه وهم اینکه یصورت دوال باشه در ضمن اختلاف کارایی رم با باس های 2000.1866.1600 یه چیزی در حد سر پوشیه وارزش هزینه اضافی در این مورد را نداره -صرف هزینه در این بخش برای باس بیشتر را توصیه نمیکنم به طرز محسوس هم بود جه میره بالا هم در افزایش کارایی انقدر ها هم محسوس نیست -حالا اختیار با خود خریداره-به جاش برای افزایش لودینگ برای سیستم یه هزینه رو صرف خریدیهssd کنید

دوست عزیز اولا من خیلی خوب میدونم اینجا بحث بودجه است ، لزوم به ذکر شما نبود . من اون 3770 رو در جواب فردی گفتم که گفته بود i5 هم جواب میده . در ثانی افزایش رم از 8 به 12 یا 16
که بستگی به تعداد اسلاتهای مادر بردتون داره . من صحبتی در مورد حتما دوال بودنش نکردم .
به نظر من توی بحث رندرینگ میزان حافظه رم خیلی بیشتر از دوال بودن یا نبودنش تاثیر داره .
من روی سیستم قبلی خودم 6 گیگ رم تریپل داشتم اسلاتهای هم 6 تا هستن . الان چون تریپل کم پیدا میشه 2*6 دوال انداختم که دیگه تریپل نیست اما سرعت رندر خیلی بالاتری دارم .
عقلانیش 16 گیگ هس برای این دوستمون که منم قید کردم عالی میشه ، اما اگه مشکل بودجه دارن میتونن با 12 هم به نتیجه مطلوب رسید بدون دوال بودن .

در ثانی اگر چیزی رو تست نکردین جواب ندین ، همه چیز بنچمارک نیست . من چندین ساله به صورت حرفه ای دارم تو زمینه CGwork کار میکنم و تا حالا دست کم 12 بار سیستم عوض کردم به صورت تخصصی در زمینه رندرینگ . چون کار باعث میشه همیشه با سخت افزار سرو کله داشته باشم .
سرعت رندرینگ با رم با باس بالا تر خیلی تاثیر گذاره تو زمان رندر . اینو من با رندر گرفتن یه صحنه خیلی سنگین با دوتا سیستم با قطعات یکسان با رمهای مختلف با باس های مختلف تست کردم و
یکی 22 ساعت و دیگری 28 ساعت طول کشید . رم 1333 و 2000 . این 6 ساعت وقتی تو پیک کار باشید خیلی کمک میکنه .

در ضمن هارد های ssd خیلی سریع هستن ولی خریدشون به دلیل مقرون به صرفه نبودن با قیمت دلار الان اصلا عقلانی نیست . در صورتی که توی رندرینگ شاید تا 2 درصد و بازی کردن اونم خیلی کم تاثیر دارن . این جا ، جاییه ک باید گفت بحث هزینه وجود داره و نباید الکی هزینه کرد ، نه تو خرید رم با باس بالا . عزیز
بازم قید میکنم اگر بخواین تو زمینه CG کار کنیم که این دوستمون میخوان کار کنن ، چون برای مدلینگ و رندرینگ میخوان تنها مقدار حجم هاردتون نقش بسیار مهمی بازی میکنه و سرعت تو درجه آخر هستش . چون صحنه های سنگین گاها تا 1 گیگ فضا میگیرن روی هارد اگه تو طولانی مدت کمبود فضا داریم . من الان 4 ترابایت هارد دارم روی سیستمهای کارم اما الان کمبود فضا دارم .
این آخرین پست من تو این تاپیک هستش ، فکر میکنم بعضی ها حرف حساب بهشون بر میخوره . شاد باشید .

در ضمن سعی کنید حتما و حتما کارت nvidia بخرید حتی اگه میتونید کارت ضعیف تری نسبت به amd بردارید ب نسبت بودجتون . اگه میخواید بعدا پشیمون نشین و دوباره پول خرج نکنید

animsprite
28-12-2012, 16:45
برادر عزیز توی ایو بریج رم هابه صورت دوال شنا خته میشه مگه میشه بهش توجه نکرد که میگی صحبتی بابت دوال بودن یا نبودنش نکردی اتفا قا خیلی مهمه من نمیدنم سیس قبلیتو از کدوم سیاره ای اوردی یه بار تریبل روش میبندی و یه بار هم غیر تریبل اینم جالبه ویه بحث مفصلی برا خودش
جالبه میگی میدونی بحث بودجه مطرحه باز روی رم با باس بیشتر از 1600 پافشاری میکنید که تاثیر انچنانی رو ی سیس با توجه به بودجه ای که که براش میپردازیم نداره خوب در مورد رم 12گیگ گفنم یه توضیح بدین به چه صورت میخوای روی ایوی ببندیش میخوام کار عقلانی تو رو ببینم به چه شکله اینو قبلا هم گفتم ولی جججوااااب ندادی-ایا با خرید دوتا 4گیگ که ما گفتیم و این 12گیگ که شما گفتید میخوام بدونم واسه ارتقا به 16 کدومش عقلانی تره و کاربردی تر حالا شما بگید 12 گیگ رو چطوری میخوای روی ایوی بندازی که نه سیخ بسوزه نه کباب برای بعد ها که بخوایم به 16 این رمو افزایش بدیم اونم به صورت دددددوال
در مورد رم هم مشخص شد که اصلا از قیمتهاش با باس های مختلف و کارایی نزدیکشون خبر نداری
در ضمن برای افراد زیادی سیس جمع کردم واتفاقا تفاوت کارایی رم با باس 1600و به بالا رو هم بنچ گرفتم هم عملی با برنامه ها امنحان کردم شاید از 12 بار سیس عوض کردن تو بیشتر با سیس ها و کارایشون در شرایط مختلف سرو کار داشتم اختلا ف ها بسیار ناچیز بودن حتما هم مثل همین حر فهایی که میزنی 12 بار سیستمتو عوض کردی چون هر بار متوجه یه اشتباه در نحوه جمع کردن سیستم شدی لابد
مثل اینکه اصلا پست های قبلی رو نمیخونی یا خدتو زذی به کوچه
بعدش هم اشتباه بزرگی که کردی رفتی رم با باس 1333رو با رم با باس 2000 از مایش کردی عزیز اتفاقا تمام بحث همین بود که خودت با از مایش بهمون نشون دادی اگه بری تمام بنچ های رم ها در باس های متفاوت رو در شرایط یکسان ببینی متو جه میشی که سه باس 1600.1866.و2000 اختلافاتشون با هم در حد یه چشم پوشیه وهمه بصورت یکسانی از رم با باس 1333 فاصله زیادی دارن یعنی رم با باس 1333 تو رندرینگ ها کند وخیلی کندتر از سه باس دیگه ظاهر شده اگر بحث ما سر رم با باس1333 بود من حرف ششششما رو قبول میکردم
برادر ازین حرفت مشخص میشه باز چیکاره ای اولا رو رم با باس بیشتر که تاثیری روی کارایی نهایی سیس به اون صورت نداره پاقشاری میکنی ولی بعد میای میگی ssd خریدش به صرفه نیست (در ضمن ما ssd رو در مرحله اخر پیشنهاد دادیم در صورت وجود بودجه سیستم باید یه طوری پیشنهاد ومشاوره داده بشه که بعد ها جا برای ارتقا هم باشه نه این که همون اول بریم 16 گیگ رم بندازیم ومابقی ماجرا...)
اتفاقا خرید ssd خیلی بیشتر از یه رم باباس بیشتر از1600 روی راندمان ولود برنا مه ها تاثیر مزاره وکلا کارایی سیسو بالا میبره
تنها حرف منطقت استفاده از گرافیک انودیا برای کار های گرافیکی بود که حر ف شما رو تایید کردم ولی باز با توضیحاتی که در این رابطه دادم خرید یه کارت amd اونم سریه 7000 نمیتونه اشتباه باشه
به نظرم شما فقط سلیقه ای عمل میکنید
یه سوال دارم تا حالا سیس که یه ssd روش بوده رو در کار های رندرینگ نتیجشو دیدی ببینم چیکار میکنی :12:

night lord
28-12-2012, 18:51
عزیز کاش انقدر که خوب کل کل میکنی خوبم میتونستی احترام نگه داری ، خوبه آدم یه مقدار معدب باشه . من اینجا نیومدم با شما کل کل کنم ، حقیقت حوصله و وقتشم ندارم .
معلومه نه تا الان مکس و دیدی نه هیچ انجینی برای رندرینگ رو که بدونی چی به چیه . بحث با شما بی فایده است معلومه سیستم بستی و تحویل دادی و بنچمارک نگاه کردی ، منم از این کارا زیاد کردم چندین سال پیش ولی تو عمل الان که درگیر فشار آوردن رو سیستم شدم با نرمافزار چیز دیگه ای دیدم .
فقط دو مورد:
باس رم 1066 1333 1866 2000 به بالا طبعا قدرت و سرعت هم به مراتب بالا میره . اگه 1600 تفاوت سرعت کم با 2000 داشت قیمتش خداد تومن فرق نمیکرد البته بحث تایمینگ رم هم هست که این
رو تو بحث اورکلاک رم ها باید بهش بپردازیم که حوصله کل کل با شما رو ندارم . فقط رم با باس 2000 و تایمینگ 7 سرعت و قیمتش خداد تومن با رم با باس 2000 و تایمینگ 11 فرق میکنه و بالاتره .
حتما شما بنچای 1600 با تایمینگ 8 ، و 2000 و... رو با تایمینگ 11 یا بالاتر رو دیدی که آره به گفته شما تفاوت محسوسی ندارن اما برو با تایمینگ 7 رو ببین بعد بیا اینجا پست یده .

در مورد هارد هم آره سرعت لود برنامه میره بالا و لود ویندوز هم میره بالا ولی آیا وقتی داری یه صحنه با حجم 1 تا 2 گیگ رو روتیت میکنی و یا رندر میگیری هم سرعتو بالا میبره؟
هر وقت یک ساعت با مکس کار کردی بیا دوباره پست بده .

دیگه خواهشا بحث نکن . نمیخواستم دوباره پست بدم ولی انقدر لحن گفته هات بچه گانه است که ، مجاب شدم بیام دوباره پست بدم .

animsprite
28-12-2012, 20:47
شما اول جواب دو سوالی رو که من ازت در پست های قبل کردمو بده هر بار یه چیزی میپرونی-بعد چندتا پست هنوز جوابی ندادی بعد بیا اسم این بحث شیرینو بزار کل کل بعدش اول خود شما احترامو نگه نداشتی وبدون خوندن پست های قبلی جواب های غیر منطقی دادی وبیشتر سلیقه تو بجای تجربه به خورد مردم میدی -تنها حرف منطقی که زدی در مورد خرید گرافیک انودیا بود که ما مثل شما نیستیم واقعیتو قبول نکنیم وبزنیم زیر همه چی -گفتیم اره راست میگی در مورد رم هم مثل اینکه واقعا هنوز روشن نشدی بحثی که راجب تایمینگ و اینا میزنی رو من قبولش دارم ومنکر نیستم ویه چیز کاملا واضحی است ومن حرفی در مورد نخریدنش نکردم ولی مشکل هزینه بیجاست که با یه رم با باس کمتر میشه حلش کرد واینو شما قبول ندارید وهی بحث باس و تایمینگ بهتر رو پیش میکشید ما میخوایم با حداقل بودجه بهترین سیسو پیشنهاد بدیم ولی شما همواره به کاربری بالا پافشاری میکنی عزیز اگه اینطوری باشه که ما همون اول میگفتیم بره 24 گیگ رم با باس 2000 به همراه یه پردازنده 3960 برداره و خلاص خیلی راحت این مشخصه رم با تایمینگ بهتر وباس بیشتر کارایی بهتری داره ولی باید بودجه رو هم داشته باشی والا که همونطور گفتم یه 3960 واقعا میتونه عالی باشه این نمیشه مشاوره برای سیستم
خداییش تو عمرم اینطوری با کسی بیخودی وارد بحث نشده بودم
به هر حال این اخرین کامنت من در این تاپیک برای شماست یعدش هرچی میخوای بگو :12:

HOMAYOON.F
28-12-2012, 21:06
دوستان خواهشا دیگه این حرفا رو کنار بذارید. فقط یکی بهم بگه قیمت کارت گرافیک 7870 چنده?

animsprite
28-12-2012, 23:16
CLUB 3D HD 7870-910
POWERCOLOR HD 7870 GHZ EDITION-800
ASUS HD 7870-1.100
SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION-930

HOMAYOON.F
29-12-2012, 06:33
بین اینا کدومش بهتره که جایگزین Sapphire 7850 2GB DDR5 : 740.000 بشه? البته به شرطی که واقعا ارزش این اختلاف قیمت رو داشته باشه.

animsprite
29-12-2012, 10:19
در واقع هیچ فرقی باهم ندارن فقط در برخی از مدل ها مثل اسوس که در اون اسوس از تکنولوژی خاص خودش برای خنک نگه داشتن کارت کرده وباعث میشه کارایی کارت چیزی حدود 5در صد افزایش پیدا کنه که در کل اصلا ارزش هزینه زیاد زو نداره وتاثیری در پرفورمنس کارت نخواد داشت این در حالیه که با هزینه ای که برای مدل اسوس میشه کرد با اضاافه کردن 80 تمون دیگه میشه یه 7950 از سافایرو گرفت که نتیجه کاملا بهتری داره شما میتونید با توجه به بودجتون هر کدوم از مدل های بازارو که مناسبته تهیه کنید-وکلا 7870 برتریش نسبت به یه 7850 مشهوده
وبرای بودجه 700 تومن کارت های 560 و همون 7850 بهترین گزینه ها هستن

HOMAYOON.F
29-12-2012, 18:05
پس لیست من همون لیست اول شد:

فقط نمیدونم هارد رو 2 ترا بگیرم یا گرافیک رو با SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION-930 عوض کنم؟!!
اگه گرافیک SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION نسبت به Sapphire 7850 2GB DDR5 خیلی سرتره و واقعا ارزش اون 200 تومن رو داره که 7870 بگیرم اگه نه همون 7850 باشه در عوض هارد رو 2 ترا بگیرم.
این دیگه سوال آخرم بود.
خیلی ممنونم که با حوصله به سوالاتم جواب دادین.

Ali*Reza
29-12-2012, 22:16
به نظر من اگر گیمر هستین گرافیک رو در صورت رسیدن بودجه 7870 تهیه کنین.
در غیر اینصورت جای یک هارد SSD در سیستمتون خالیه!

HOMAYOON.F
30-12-2012, 02:37
مسلما انتخاب من گرافیک بالاتره, به هر حال بعدا هر موقع بخوام میتونم ssd رو اضافه کنم. فقط حالا که بودجه رو واسه کارت گرافیک تا یه تومن افزایش دادم به نظرتون گرافیک انویدیا انتخاب نکنم, اگه فکر میکنید انویدیا تو کارم میتونه کمک کنه? در غیر این صورت با 7870 تمومش کنم بره.

siamak5561
30-12-2012, 04:44
به نظر بنده هم گرافیک انویدیا توی کارهای رندرینگ بهتر از AMD عمل میکنه.

animsprite
30-12-2012, 15:53
7870 کارت قدرتمندیه ولی اگر بودجه محدودیت ایجاد میکنه خرید 7850 نمیتونه اشتباه باشه -میتونی برای گرافیک به 560 هم با قیمت 750فکر کنی

HOMAYOON.F
30-12-2012, 18:31
آقا یه انویدیا با قیمت نهایتا یه تومن هم معرفی کنید. مرسی.

animsprite
30-12-2012, 18:36
همون 560 قدرتی معادل یه 6950 داره
570 که بالای یه تومنه و همینطور580

HOMAYOON.F
30-12-2012, 18:54
مرسی. آقا تو که مدلهای 570 و 580 رو گفتی, قیمتشون رو هم میگفتی دیگه. :d پس 560 واسه این سیستم خوبه? بیخیال 7850 بشم دیگه.این 560 رو اگه میشه جزئیات کامل مدلش رو بگید.

Hamed DC
31-12-2012, 12:31
همون 560 قدرتی معادل یه 6950 داره
570 که بالای یه تومنه و همینطور580

دوست عزیز، روی چه حسابی این رو بیان کردین؟!؟!؟!؟!؟!
560 چندین رده از 6870 هم پایینتره. چه برسه به 6950!!!!
560ti در برخی موارد بین6تا11درصد از 6870 بهتر ظاهر شده که زیاد چشمگیر نیست.

animsprite
31-12-2012, 12:44
با این حرفت مشخص شد چیکاره ای برو -------------اصلا واسه چی میایی با این اوضاع دربو داغونت مشاوره میدی -فکر کنم شما همونی که میگفت پردازنده 8150از 2500k قویتره-
خوب تسلیشنو پرفورمنس 560ti از 6870 بیشتره -من نمیدونم چطوری به این نتیجه رسیدی -حداقلش به روش خودت عمل میکردی (به قیمت توجه میکردی)ببین 750 تومن کجا 450 تومن کجا -گرچه من قیمتو هیچ وقت ملاک قرار نمیدم-با شما بحثی ندارم

Hamed DC
31-12-2012, 12:51
با این حرفت مشخص شد چیکاره ای برو -------------اصلا واسه چی میایی با این اوضاع دربو داغونت مشاوره میدی -فکر کنم شما همونی که میگفت پردازنده 8150از 2500k قویتره-با شما بحثی ندارم

جالبه که این شیوه بچهگانه رو در مباحث سخت افزاری پیش گرفتی.
اگر میتونید علمی بحث کنید، چند مورد رو بیارید که برای حرفتون مصداق داشته باشه.
بیخود نیست تاپیک چندین صفحه جلو اومده و استارتر هیچ نتیجه ای نگرفته!!!

Hamed DC
31-12-2012, 12:59
دوستان لطفا قبل از دادن پست، کمی تامل کنید.
تاپیکهای مشاوره جای بحث و جدل بر روی غرایض شخصی نیست. لطفا منطی پیش برین تا دوستان استارتر گمراه نشن.

animsprite
31-12-2012, 13:10
دلیل علمی میخوای دوتا برات میزنم از خودت - همین
پردازنده 8150 از 2500k قویتره
6870 از 560TI قویتره
شما بفرمایید دلیل علمی بیاریید-لطفا نظر شخصیتو به خورد مردم نده-دیگه با شما بحثی ندارم

Hamed DC
31-12-2012, 13:52
6870 از 560TI قویتره
شما بفرمایید دلیل علمی بیاریید-لطفا نظر شخصیتو به خورد مردم نده-دیگه با شما بحثی ندارم

اول اینکه کسی نگفتش 8150 همیشه از 2500کا قویتره. بلکه گفتم با کمی آور بین 2500کا و 2600قرار میگیره. الان هم میگم. شما خودت میری ریویو نگاه میکنی. من خودم تست زدم.
دوم اینکه: من گفتم 560ti بین6تا11درصد از 6870قویتره و 560 از 6870 حدود19درصد ضعیفتره. حالا شما بهتره اول تفاوتهای ساختاری 560ti و 560 رو بررسی کنی و حرف من رو به نفع خودت تحلیل نکی.
این گفته منه:

و از گفته خودم هم عقب نشینی نمیکنم.
با علم صحبت کردن هم این نیست که جو رو متشنج کنی و از ادبیات بچهگانه استفاده کنی.
اینجا یک محیط دوستانس. اگر مطلبی درست باشه و من اشتباه کنم و شما درست بگی، علاوه براینکه جبهه گیری نمیکنم، تشکر هم میکنم. اما شما....

Hamed DC
31-12-2012, 13:53
6870 از 560TI قویتره

:18::18::18::18::18::18:

animsprite
31-12-2012, 15:19
:18::18::18::18::18::18:
نمیخواستم جوابتو بدم ولی دیدم دست برداز نیستی وبه اشتباهت پا فشاری میکنی وباعث سر در گمی استارتر میشی-افرادی مثل شما با سلایق شخصی باعث طولانی تر شدن تاپیک میشن-لطفا دست از لجبازی بردار:42:
ولی من میگم همیشه 2500k از یه 8150قویتره چه در حالت اور هردو و چه در حالت غیر اور-واین که شما میگید با اور 8150 کارایی یه چیز بین 2500kو2600k میشه یعنی میشه برداشت کرد که 8150 از 2500kقویتر واز2600k ضعیفتره-
بعدش من میگم در تسلیشن وپرفورمنس 560ti از 6870 بهتره و استارتر تاپیک از ما کارت انودیا در رنج قیمت 700-800خواسته ومن که پیشنهاد 560 رو میدم یعنی 560ti اینو از همون اول از رو قیمت کارت با ید میفهمیدی -تفاوت 560و 560TIرو هم بخوبی بهش واقفم شما نمیخواد اینو به من بگید فکر کنم مسئله برای شما گنگه
برادر خیت کاشتی - حالا داری چشماتوواسه ما گرد میکنی
گفتم نظر شخصی نده -فقط سعی کن دیگه از این سوتیا ندی ناسلامتی جزو کاربرای فعال انجمنی وهمه شما رو الگو قرار میدن به هر حال ما از شما دلیل علمی خواستیم که شما رفتید دلیل تجربی خودتونو گفتید(که اونم فکر نکنم تجربه ای هم داشته باشی) واین دقیقا همون نظر شخصی میشه که بنده عرض کرده بودم -حالا چرا به اشتباهاتت داری پا فشاری میکنی من نمیدونم:n13:
به هر حال هر کی بیاد میفهمه حق با منه -پشت دستمو داغ میکنم دیگه بحثو ادامه نمیدم -خدایش ببخشد وبیامرزد-

3dmap
06-01-2013, 18:12
براي قطعات زير چي پيشنهاد ميكنيد براي كارهاي گرافيكي مثل تري دي و رندر كردن با vray بودجه هم در حدود 1.500.000 تومن
مين
سي پي يو
گرافيك
رم
پاور
كيس

Hamed DC
08-01-2013, 00:55
براي قطعات زير چي پيشنهاد ميكنيد براي كارهاي گرافيكي مثل تري دي و رندر كردن با vray بودجه هم در حدود 1.500.000 تومن
مين
سي پي يو
گرافيك
رم
پاور
كيس

لطفا تاپیک جدا بزنید.

animsprite
08-01-2013, 01:10
لطفا تاپیک جدا بزنید.
جواب در تاپیکی دیگر داده شده -قضیه مختومست