ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

صفحه ها : 1 [2]

D3vil_A
09-03-2013, 17:51
ستاد جستجوی صحت اخبار:n02:

کولینا با خود اینسا مصاحبه کرده یا یه رسانه خارجی؟
آرمان جان میشه لینک مصاحبه اصلی رو بدی به هر حال کولینا کم کسی نیست:n02:

سلام.
من اینو از Varzesh3 برداشتم سایت گل هم همین خبر رو منتشر کرده بود :)
بقیش رو نرفتم دنبالش چون دیدم گل هم گزاشته دیدم اعتبار داره :دی

Alireza.M67
09-03-2013, 22:10
پ ن پ از رادیو دیدم:n02:

تیم هایی که توی لیگ قهرمانان میان توی مرحله حذفی-- توی خونه شون گل نزنن کجا میخوان گل بزنن؟
یونایتد توی اون بازی اگر همون نیمه اول گل میزد فکر نمی کنید کار رئال خیلی سخت تر و پیچپده میشد؟ اون تیرک هم فکر کنم تنها موقعیت خطرناک نیمه اول دو تیم بود!!
حالا یونایتد نخواست یا نتونست حمله کنه؟

چند بازی شده یاد دارم که فرگوسن جایی که باید محطاتانه بازی کنه روی آورده به بازی تهاجمی و همین طور بر عکس
منظور از اشتباه تاکتیکی فقط گیگز نبود. تاکتیک محتاطانه ای که فرگی اتخاذ کرده بود شکست خورد.مثل ucl 2000-01 که جلوی همین رئال اجازه دادن رئالی ها بیان جلو و 3 گل بزنن
یا همین سال 2009-10 که توی مونیخ در حالی که 1-0 جلو بود به جای کنترل بازی روی آورد به بازی تهاجمی بیشتر که ۲ بر یک تیمش باخت
و همین طور که manchester fan گفتم عدم تعویض جهت کنترل رئال اونم زمانی که 1 بر صفر جلو بود و عملا صعود کرده بود
البته اینم بگم ما اینجا از پشت مانیتور میگم لنگش کن! و کار همینجوری کشکی هم نیست ولی بالاخره نظرمون رو هم میتونیم بگیم!

برو حالش رو ببر.یه لایک هم اشتباهی زدم به حسابت:n02:

دوست من ، نظر شما محترمه، ولی آخه یه جاهایی دیگه خیلی به نظرم دور از ذهن اومد .
گیگز توی اون بازی یکی از بهترین های زمین بود .
میدونی مثل چی می مونه؟ مثل اینکه من بیام در مورد میلان بگم، مربیتون اشتباه کرد که بوآتنگ رو گذاشت، چون فصل خوبی رو نداشت نباید توی این بازی هم میذاشتش تو .
همه دیدن که بوآتنگ خوب بازی کرد، همونطور که همه دیدن گیگز توی اون بازی فوق العاده بود ...

گرافيكار
10-03-2013, 00:43
سلام.
من اینو از Varzesh3 برداشتم سایت گل هم همین خبر رو منتشر کرده بود :)
بقیش رو نرفتم دنبالش چون دیدم گل هم گزاشته دیدم اعتبار داره :دی
به نظر میرسه صرفا توی خبرگزاریهای ایران این مصاحبه با کولینا پوشش داده شده
من که چیزی پیدا نکردم که صحت این خبر رو تایید کنه
امیدوارم دوستان پیدا کنن
فکر میکنم یک بازی در لیگ قهرمانان بین رئال و منچستر و در کنار اینها اسم دلربایی:n02:مثل کولینا اینقدر جذاب باشه که توی صدها خبرگزاری در دنیا بپیچه

City 17
10-03-2013, 01:15
فکر میکنم یک بازی در لیگ قهرمانان بین رئال و منچستر و در کنار اینها اسم دلربایی:n02:مثل کولینا اینقدر جذاب باشه که توی صدها خبرگزاری در دنیا بپیچه

قطعا همین طوره علیرضا جان، پیچیده به این صورت:

Marca ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
El ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])mundo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fourfourtwo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
...

malkemid
10-03-2013, 01:21
امیدوارم دوستان پیدا کنن

یعنی شما فقط منتظر بودی که خبر جعلی باشه! نمی دونم چرا برای طرفدارای بارسا مهم باشه! حالا امشب می تونید راحت بخوابید.

گرافيكار
10-03-2013, 01:30
قطعا همین طوره علیرضا جان، پیچیده به این صورت:

Marca ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
El ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])mundo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fourfourtwo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
...
معراج عزیز ببخش که گیر میدم ها
دستت بابت این لینکها درد نکنه مشخص شد من زیاد نگشتم و به همون دو صفحه اول گوگل قناعت کردم:n02:

اما دو تا از این خبرگزاریها اسپانیایی هستن و یکیش یه سایت فکر کنم مجاری
منظورم از خبرگزاری معتبر مثلا گل انگلیسی یا یه چیزی شبیه به این سایته

یعنی شما فقط منتظر بودی که خبر جعلی باشه! نمی دونم چرا برای طرفدارای بارسا مهم باشه! حالا امشب می تونید راحت بخوابید.

به این خاطر که اشتباهات داوری به سود بارسا برای دوستان رئالی همیشه مهم بوده
در مورد خبر هم چون توی اکثر رسانه های ایرانی منبع خبر ایسنا بود طبیعتا شک برانگیز بود

از طرفی رسانه های اسپانیایی در خبرسازی بی سابقه هم نیستن نمونه اخیرش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جدای از این مسائل نظر کولینا و نمره بالاش به داور مسابقه با توجه به اشتباهات مشهودش که به سود و ضرر هر دو تیم بود واقعا برای من جای تامل داشت

D3vil_A
10-03-2013, 02:13
امیدوارم دوستان پیدا کنن

نه علیرضا جان من دقیقا یادمه این خبر رو یک روزنامه چاپ انگلیس یا فرانسه منتشر کرده بود ، روی پیج های خارجی رئال و منچستر هم تو فیس بوک دیدم.
از لحاظ منبع 100% درسته.

گرافيكار
10-03-2013, 02:27
نه علیرضا جان من دقیقا یادمه این خبر رو یک روزنامه چاپ انگلیس یا فرانسه منتشر کرده بود ، روی پیج های خارجی رئال و منچستر هم تو فیس بوک دیدم.
از لحاظ منبع 100% درسته.
آرمان جان مرسی به خاطر جوابت
اما جدای از این مسئله
نظر خودت در مورد نمره بالای کولینا به داور مسابقه چیه

D3vil_A
10-03-2013, 10:25
آرمان جان مرسی به خاطر جوابت
اما جدای از این مسئله
نظر خودت در مورد نمره بالای کولینا به داور مسابقه چیه
ببین مشخصه نمرش یک مقدار بالا و کیلویی هست.
با نگرفتن دوتا پنالتی(یکی برای رئال و یکی برای منچستر) 8.2/10 مستحق این داور نیست با فرض اینکه اخراج نانی 100% درست بود ( که همینطور هم هست )
البته رو گل منچستر که آفساید بود نمیشه از داور وسط خرده گرفت چون وظیفه کمک داور بازی بود تا آفساید اعلام کنه همچنین هند رافائل هم تا حدودی داور خط میتونست به داور اصلی کمک کنه.
+
از تصمیم های خوب این داور هم انصافا نباید گذشت کنیم ، مثلا تلاش هایی که منسچتریا برای پنالتی گرفتن میکردند و تمارض ها + توپ هایی که میگفتند به دست راموس خرده که اصلا پنالتی نبود و کنترول بازی از لحاظ روانی ....!

rz21
10-03-2013, 12:05
ببین مشخصه نمرش یک مقدار بالا و کیلویی هست.
با نگرفتن دوتا پنالتی(یکی برای رئال و یکی برای منچستر) 8.2/10 مستحق این داور نیست با فرض اینکه اخراج نانی 100% درست بود ( که همینطور هم هست )
البته رو گل منچستر که آفساید بود نمیشه از داور وسط خرده گرفت چون وظیفه کمک داور بازی بود تا آفساید اعلام کنه همچنین هند رافائل هم تا حدودی داور خط میتونست به داور اصلی کمک کنه.
+
از تصمیم های خوب این داور هم انصافا نباید گذشت کنیم ، مثلا تلاش هایی که منسچتریا برای پنالتی گرفتن میکردند و تمارض ها + توپ هایی که میگفتند به دست راموس خرده که اصلا پنالتی نبود و کنترول بازی از لحاظ روانی ....!
شما همه چیز رو به سود منچستر دیدیا!!
همه ی دنبا دارن میگن اخراج نانی درست نبوده بعضی ها هم میگن درست بوده،بعد شما اومدی میگی 100 درصد درست بوده!
عزیز من تمارض کجا بوده؟راموس خیلی زیبا پای اورا رو هدف گرفته بوده بعد شما میگی تمارض؟؟؟
همه ی دنیا دیدن تا دقیقه 60 هیچ کاری رئال نتونست بکنه..همون ده نفره هم منچستر بازی رو میتونست مساوی بکنه..اخراج کردن یک بازیکن کجا و پنالتی گرفتن یا نگرفتن کجا!!!!اخراج کردن کجا و آفساید گرفتن کجا!!

italy2006
10-03-2013, 12:12
تیم بارسلون اگر چه خط حمله وحشتناکی داره و حریف رو به شدت عقب می کشونه اما از نظر دفاعی و به خصوص ضد حملات دارای ضعف جدی است.

اگر بخاهم کامل تر توضیح بدهم اینجور باید گفت که وقتی بارسلون در فاز حمله است معمولا تعداد زیادی از بازیکنانش میان داخل زمین حریف و چندتایی شون پشت محوطه جریمه هستند و چند تایی هم توی وسط زمین.....

معمولا در این شرایط آن ها پاس کاری زیادی دارند. اما و اما اگر تیمی موفق شود فرضا توپی که بارسلون به پشت محوطه جریمه را آورده از آن خود کند در این حالت وقتی بارسلون توپ را از دست می دهد یک هو سه تا چهار بازیکن بارسلونی به دنبال بازیکن بخت برگشته حریف می روند تا توپ را ازش بگیرند.
یعنی پرس شدید بر روی آن بازیکن که معمولا در کناره های خط طولی زمین این پرس های وحشتناک حادث میشه.

خب الان نکته در همین جاست. اگر هر تیمی بتواند از زیر این پرس به سرعت در برود مخصوصا اگر بتواند در زمانی کوتاه این را انجام دهد مثلا از طریق یکی دو پاس عرضی و یا ارسال توپ بلند به جناح مقابل، آسیب پذیری دفاعی بارسلونا خیلی سریع مشهود می گردد چون وقتی بارسلونا همه تیمش رو جلو دروازه حریف میبره فضاهای خالی زیادی تو زمین خودش و یا لبه های طولی زمین آزاد میکنه و حریف می تونه از این نقاط استفاده کنه.

بنابراین از پای درآوردن بارسلونا از نظر فنی کاملا شدنی است. مشروط بر داشتن این تواناییها.

اول: بازگرفتن توپ از بارسلونای جلو آمده در زمین خود.

دوم: وجود بازیکنهایی که بتواند از زیر پرس سه چهار نفره بارسا توپ را حفظ و به نقاط خالی و آسیب پذیر بارسلون بفرستند.

سوم: وجود بازیکنان سرعتی در مناطق خلوت دفاعی بارسلونا

چهارم: وارد کردن ضربه نهایی توسط بازیکنانی که در ادامه به بازیکن صاحب توپ نزدیک می شوند.

City 17
10-03-2013, 13:14
دستت بابت این لینکها درد نکنه مشخص شد من زیاد نگشتم و به همون دو صفحه اول گوگل قناعت کردم:n02:

بله من کاملا علت نگرانی رو درک می کنم علیرضا جان : دی

حالا گل انگلیسی هم زیاد منبع معتبری نیست ولی به هر صورت خبر اونجا نیومده، روی گل ایتالیایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که با توجه به ایتالیایی بودن کولینا منبع بدی نیست، DailyMail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم خبر
رو گذاشته به نقل از منابع ترک(روزنامه ی Milliyet ترکیه) و اسپانیایی زبان(as , Marca , Elmundo , ...)، اسپانیایی ها هم تقریبا همه (حتی کاتالان محورهاش : دی) گذاشتن خبر رو.
Fourfourtwo هم یه پایگاه خبری شناخته شده هست مثل گل(اگه نه بیشتر) ، با این حساب فکر نمی کنم خبر ساختگی باشه.

هر چند که صحبت های داوری رو توی صفحه های قبل کردیم و این صحنه به نظرم سخت گیرانه بود با این حال اگه داوری کامل(نه فقط این صحنه) درست می بود یونایتد به خاطر گل نَزده صعود نمی کرد : دی

رسانه های انگلیسی هم که از گل های ناسالم رفت و برگشت چیزی نمیگن و فقط این صحنه رو علم می کنن توی دو بازی، درسته که یک اخراج بالقوه یه پون بزرگ برای تیم مقابل
هست ولی هنوز باید فرآوری(!) بشه تا تبدیل به محصول(گل) بشه، اما از اون طرف تصمیم اشتباه روی یک گل تو مادرید و یکی تو منچستر (+بالفعل) به مراتب بدتر هست... خصوصا
که از نظر زمانی جفت گل ها قبل از هر تصمیم اشتباه دیگه ای اتفاق افتادند و یه شرایط ایده آل برای تاکتیک تیم مقابل(دفاع چند لایه و ضد حمله) درست کردند که خودش پون بزرگیه
برای تیم حریف!

علیرضا جان می خواستم نظر خودت رو در مورد این پاراگراف آخر بدونم. (به عنوان یه بارسایی بی طرف : دی)

malkemid
10-03-2013, 13:32

به این خاطر که اشتباهات داوری به سود بارسا برای دوستان رئالی همیشه مهم بوده
در مورد خبر هم چون توی اکثر رسانه های ایرانی منبع خبر ایسنا بود طبیعتا شک برانگیز بود

از طرفی رسانه های اسپانیایی در خبرسازی بی سابقه هم نیستن نمونه اخیرش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جدای از این مسائل نظر کولینا و نمره بالاش به داور مسابقه با توجه به اشتباهات مشهودش که به سود و ضرر هر دو تیم بود واقعا برای من جای تامل داشت

اخراج نانی اشتباه داوری نبوده که برای شما مهم باشه. اخراج کاملا درست بوده.نمی دونم چه اصراریه که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم می خواین القا کنین اشتباه بوده.

در مورد خبر سازی، عکسش هم صادقه. یکی از رادیو های وطنی پریروز اعلام کرد داور بازی رسما عذرخواهی کرده !! که مسلما همچین چیزی نبوده.

گرافيكار
10-03-2013, 14:22
علیرضا جان می خواستم نظر خودت رو در مورد این پاراگراف آخر بدونم. (به عنوان یه بارسایی بی طرف : دی)

معراج جان من زیاد مایل نبودم در مورد این بازی به ویژه در مورد اشتباهات داوریش حرف بزنم
چون میبینی کسایی که تا دیروز اگر در مورد اشتباهات داوری به سود بارسا حرف نمیزدن روزشون شب نمیشد حالا یک سوال من در مورد دفاع عجیب کولینا از داور بازی رو هم برنمیتابن

اتفاقا مشکل من با اشتباهات داوری و نگاهی که طرفدارای تیمها و البته رسانه ها داشتن همین رای صادر کردنهای یک طرفس
من همیشه گفتم اگر قراره در مورد داوری حرف بزنیم باید در مورد اشتباهاتی که به ضرر و سودمون شده همزمان نظر بدیم
چون قراره در مورد عملکرد یک قاضی قضاوت کنیم و قضاوت هم نگاه یکسویه رو نمیپذیره

نظر کولینا به این خاطر برام جالب بود که این داور و مجموعش اشتباهاتی داشتن که روی نتیجه تاثیر داشت
گل منچستر آفساید بود و برام جالبه که کمتر در موردش حرف زده شد
هندی هم که رافائل توی 18 خودشون مرتکب شد به نظر من پنالتی بود چون توی این شرایط اصلا فاصله توپ با دست معنا نداره رافائل دستش رو کشیده گذاشته جلوی توپ
از اون سمت به نظر من اخراج نانی اصلا درست نبود من چند بار صحنه رو دیدم نانی به سمت کسی هجوم نمیبره(تعمد در حرکت خشن و غیر ورزشی) بلکه نگاهش کاملا به توپ هست داره با توجه به حرکت توپ میچرخه که آربلوا پیداش میشه
در اینکه برخورد خشن بود شکی نیست و در اینکه ممکن بود به آربلوا آسیب برسه هم شکی نیست اما توی برخوردهای عادی هم ممکنه یه بازیکن دچار آسیبهای جدی بشه
برای صادر کردن کارت قرمز نیازمند یک حرکت خشن، غیر ورشی و آگاهانه از طرف بازیکنی هستیم که کاری به توپ و مسیرش نداره در حالی که شروع حرکت نانی و ژستی که گرفت برای استپ توپ بود و در ادامش درگیری بر سر تصاحب توپ
یک پنالتی هم برای منچستر گرفته نشد با توجه به این اشتباهات حق بده که نظر کولینا برای من جالب و تامل برانگیز باشه

اما اینکه کدوم اشتباه جریان بازی رو بیشتر از سایر اشتباهات تغییر داد با توجه به نظرم کاملا مشخصه

جدای از این بحث ها من در مورد مسائل فنی این بازی خیلی بیشتر از حاشیه های داوریش حرف دارم
ولی خب ترجیح دادم زیاد وارد نشم

ولی یه سوال از اهالی فن اینجا دارم

رئال تا قبل از اخراج نانی در حال حذف شدن بود و ایجاد موقعیت هم نمیکرد
پلن B رئال مادرید قبل از اخراج نانی چی بود؟

City 17
10-03-2013, 15:46
اما اینکه کدوم اشتباه جریان بازی رو بیشتر از سایر اشتباهات تغییر داد با توجه به نظرم کاملا مشخصه

با این حساب اخراج سخت گیرانه ی نانی رو مهم تر از یک گل در خونه ی حریف و یک گل در خونه خودی می دونی، درسته؟
البته اجازه بده این نوع از جمله بندیت رو "رندانه" بدونم، چون من هم مثل خودت معتقدم اخراج روی جریان بازی برگشت بیشترین تاثیر رو گذاشت ولی در کنارش معتقدم گل ناصحیحی
که یونایتد توی بازی رفت زد در کنار گل نادرست بازی برگشت جریان هر دو بازی رو به نفع یونایتد پیش بردند و اگه این اتفاق نیفتاده بود اصلا پلن بی مطرح نمیشد، پس این دو گل نادرست
و به خصوص گل تاثیر گذارتر یعنی توی مادرید(کرنر اشتباه کاملا حلاف جریان بازی) که یه حاشیه امنیت برای بازی برگشت یونایتد ایجاد کرده بود و بازی رو به سمتی برده بود که یونایتد منتظرش
بود، را به مراتب تاثیرگذارتر از اون اخراج می دونم.

پلن B رئال مادرید قبل از اخراج نانی چی بود؟

سوال کاملا به جایی مطرح کردی علیرضا جان و البته چون متاسفانه نتونستیم 30 دقیقه ی پایانی رو بدون اخراج نانی ببینیم نمی تونیم با قطعیت صحبت کنیم ولی راجع به یه سری بخش ها
میشه صحبت کرد، به نظرم در صورت عدم اخراج نانی هم پلن بی رئال مودریچ بود، من بازی برگشت رو دوبار نگاه کردم و می تونم بگم توی اون بازی آلونسو کاملا توسط ولبک و تا حدودی
ون پرسی پرس میشد و یکی از دلائل اصلی ناکارآمد بودن رئال توی حمله و خلق موقعیت همین مورد بود ولی از طرف دیگه خدیرا تقریبا آزادترین بازیکن رئال بود اما به خاطر ضعف خدیرا توی
بازی سازی، رئال نمی تونست از این پون استفاده کنه که با حضور مودریچ در کنار آلونسو و رفتن خدیرا به سمت راست(به جای آربلوئا) عملا یه بازی ساز دیگه با قدرت حمل توپ بالا (توی 30
دقیقه حضورش بیشترین تعداد دریبل مدافع مستقیم را در بین کل بازیکنان زمین داشت)، پاس های هدفمند و قدرت شوتزنی که نیاز به توضیح نداره در کنار آلونسو قرار گرفت و تو این شرایط
پرس هم زمان آلونسو و مودریچ برای یونایتد ممکن نبود، مورد دیگه اینکه هرچند اخراج نانی تاثیر مستقیمی روی جریان بازی داشت ولی فراموش نکنیم که نانی بر خلاف والنسیا/یانگ/رونی
آن چنان توی کارهای دفاعی فعال نیست و اخراجش توی فاز دفاعی بیشتر شاید از نظر روانی به یونایتد ضربه زده باشه تا از نظر تاکتیکی، هر چند که همه این صحبت ها صرفا بر اساس اتفاقاتی
که افتاد و یه سری گمانه زنی هست.

malkemid
10-03-2013, 17:48
معراج جان من زیاد مایل نبودم در مورد این بازی به ویژه در مورد اشتباهات داوریش حرف بزنم
چون میبینی کسایی که تا دیروز اگر در مورد اشتباهات داوری به سود بارسا حرف نمیزدن روزشون شب نمیشد حالا یک سوال من در مورد دفاع عجیب کولینا از داور بازی رو هم برنمیتابن

ظاهرا شما بازی با کلمات رو خیلی بهش علاقه مندی. اگه شما صرفا یک سوال داشتی خوب حرفی نیست. ولی هدف شما کاملا مشخصه...از این خبرگزاری متن میاد، با تمسخر میگید مستقیما با خود ایسنا مصاحبه کرده؟ از یه منبع دیگه میاد، میگی خوب اینکه زیاد معتبر نیست، امیدوارم الان دیگه مشخص شده باشه.

Alireza.M67
10-03-2013, 18:33

علیرضا جان شما خودتو ناراحت نکن ...
بعضیا کلا یک کلامن .
نظر 100 تا کارشناس رو که میگن اخراج نداشته نمیبینن، اونوقت نظر کولینا رو (که آخرشم نفهمیدیم چقدر خبرش صحت داشته) کردن تو بوق جار میزنن.
هر چقدر بارسا با کمک داور اینا رو برد نوش جونش، هر چقدر بازیکنای بارسلونا خودشون رو روی زمین انداختن و باعث شدن اینا کارت بگیرن نوش جونشون.
این چیزا وقتی برای خودشون اتفاق میفتاد ضد فوتبال بود حالا شده مسائل طبیعی فوتبال ... :n15:
ما به بارسلونا هم باختیم، بد هم باختیم، ولی اونا واقعا بهتر از ما بودن، به قول وین رونی :
بارسلونا با فوتبال بازی کردن ما رو برد، رئال مادرید با دزدی ...

D3vil_A
10-03-2013, 18:37
شما همه چیز رو به سود منچستر دیدیا!!
همه ی دنبا دارن میگن اخراج نانی درست نبوده بعضی ها هم میگن درست بوده،بعد شما اومدی میگی 100 درصد درست بوده!
عزیز من تمارض کجا بوده؟راموس خیلی زیبا پای اورا رو هدف گرفته بوده بعد شما میگی تمارض؟؟؟
همه ی دنیا دیدن تا دقیقه 60 هیچ کاری رئال نتونست بکنه..همون ده نفره هم منچستر بازی رو میتونست مساوی بکنه..اخراج کردن یک بازیکن کجا و پنالتی گرفتن یا نگرفتن کجا!!!!اخراج کردن کجا و آفساید گرفتن کجا!!

یک عده میگن بود یک عده هم میگن نبود ، من هم گفتم بر فرض مثال اگه 100% درست باشه که از نظر من و یک سری کارشناس های دیگه این اخراج 100% هم درست بوده.
+
صحنه های تمارض یک صحنه نبود...حدال 3 4 تا بود. یکیش حرکت رافائل بود که خودش پرت کرد زیر راموس......

همه ی دنیا دیدن تا دقیقه 60 هیچ کاری رئال نتونست بکنه..همون ده نفره هم منچستر بازی رو میتونست مساوی بکنه..اخراج کردن یک بازیکن کجا و پنالتی گرفتن یا نگرفتن کجا
باشه برادر من اصلا جام برای شما خیالت راحت شد؟ من نمیدونم زمانی که داوری به تو بعضی از بازی های دیگه به نفع منچستر بود شما کجا بودی ؟ به هر حال من با شما بحثی ندارم و فقط جواب کسانی که گنجایش بحث کردن رو دارن میدم.

ظر کولینا به این خاطر برام جالب بود که این داور و مجموعش اشتباهاتی داشتن که روی نتیجه تاثیر داشت
گل منچستر آفساید بود و برام جالبه که کمتر در موردش حرف زده شد
هندی هم که رافائل توی 18 خودشون مرتکب شد به نظر من پنالتی بود چون توی این شرایط اصلا فاصله توپ با دست معنا نداره رافائل دستش رو کشیده گذاشته جلوی توپ
از اون سمت به نظر من اخراج نانی اصلا درست نبود من چند بار صحنه رو دیدم نانی به سمت کسی هجوم نمیبره(تعمد در حرکت خشن و غیر ورزشی) بلکه نگاهش کاملا به توپ هست داره با توجه به حرکت توپ میچرخه که آربلوا پیداش میشه
در اینکه برخورد خشن بود شکی نیست و در اینکه ممکن بود به آربلوا آسیب برسه هم شکی نیست اما توی برخوردهای عادی هم ممکنه یه بازیکن دچار آسیبهای جدی بشه
برای صادر کردن کارت قرمز نیازمند یک حرکت خشن، غیر ورشی و آگاهانه از طرف بازیکنی هستیم که کاری به توپ و مسیرش نداره در حالی که شروع حرکت نانی و ژستی که گرفت برای استپ توپ بود و در ادامش درگیری بر سر تصاحب توپ
یک پنالتی هم برای منچستر گرفته نشد با توجه به این اشتباهات حق بده که نظر کولینا برای من جالب و تامل برانگیز باشه

علیرضا جان ، مسئله اصلا پلن B و اینا نیست....
چیزی که من تو این چند روزه اینور اونور دیدم و یکم زورم گرفته اومدن این اشتباهات رو ارتباط دادن با مافیا و یوفا و غیره...در صورتی که در خیلی جاها به تیم خودشون توسط داور ها و به خصوص اخراج ها ( فرناندو تورس :دی ) و گل آفساید و ...کمک شده ولی...؟
در رابطه با صحنه اخراج ، معمولا اینجور صحنه ها قانون درست براش تعریف نشده به قول گیمر های باگ داره :دی بعضی ها اصلا خطای با جریمه شخصی نمیدونند بعضی ها میگن اخراج و....
نکته خطرناک اینجور صحنه که به ستون فقرات ضربه میخوره اینه که امکان داره یکی از دنده ها ستون بشکنه و مثلا وارد ریه یا ....بشه و بازیکن رو در عرض 2 دقیقه بکشه و با خطا های کمر به پایین کلا متفاوته.

گرافيكار
10-03-2013, 18:49
با این حساب اخراج سخت گیرانه ی نانی رو مهم تر از یک گل در خونه ی حریف و یک گل در خونه خودی می دونی، درسته؟
البته اجازه بده این نوع از جمله بندیت رو "رندانه" بدونم، چون من هم مثل خودت معتقدم اخراج روی
جریان بازی برگشت بیشترین تاثیر رو گذاشت ولی در کنارش معتقدم گل ناصحیحی
که یونایتد توی بازی رفت زد در کنار گل نادرست بازی برگشت جریان هر دو بازی رو به نفع یونایتد پیش بردند و اگه این اتفاق نیفتاده بود اصلا پلن بی مطرح نمیشد، پس این دو گل نادرست
و به خصوص گل تاثیر گذارتر یعنی توی مادرید(کرنر اشتباه کاملا حلاف جریان بازی) که یه حاشیه امنیت برای بازی برگشت یونایتد ایجاد کرده بود و بازی رو به سمتی برده بود که یونایتد منتظرش
بود، را به مراتب تاثیرگذارتر از اون اخراج می دونم.
من در مورد بازی رفت حرف نزدم
در مورد گل منچستر واقعا اون صحنه رو ندیدم
بیشتر نیمه دوم رو تونستم با تمرکز ببینم که یه پنالتی برای رئال و یه اخراجی به سود منچستر رو داور نگرفت
فکر میکنم در همین حد حرف زدن در مورد داوری کافی باشه قضاوت با دوستان

میشه صحبت کرد، به نظرم در صورت عدم اخراج نانی
هم پلن بی رئال مودریچ بود، من بازی برگشت رو دوبار نگاه کردم و می تونم بگم توی اون بازی آلونسو کاملا توسط ولبک و تا حدودی
معراج عزیز میتونم قبول نکنم ؟
من فکر میکنم مورینیو اصلا برای استفاده از مودریچ برنامه ای نداشت
چون دقیقا بعد از اخراج نانی با عجله بسیار زیاد مودریچ رو به زمین فرستاد
اصولا گره بازی و شکلی که منچستر به بازی داده بود توسط مودریچ باز نمیشد
منچستر تا قبل از اخراج به طور کامل توی زمین خودشون تقسیم میشدن و فضاها رو میبستن و موقعی که صاحب توپ میشدن حمله میکردن
موقعی که توپ نداشتن به شکل کامل عقب نمیرفتن بلکه سعی میکردن فضای پشت 18 رو مال خودشون کنن
در واقع سرآلکس با استفاده از تجربه بازی رفت و تعداد موقعیتهایی که رئال ایجاد کرده بود سعی کرد خیلی هوشمندانه رئال رو از دروزاه منچستر دور نگه داره
به همین خاطر بود که رئال اصولا خیلی کم به 18 میرسید چون منچستر یکی دو خط جلوتر دفاع رو شروع میکرد
اومدن مودریچ توی این شرایط به رئال هیچ کمکی نمیکرد
چون مودریچ برعکس اوزیل به مرکز زمین گرایش بیشتری داره که دقیقا این مسئله به ضرر رئال میشد چون احتیاج داشت که به بازی عرض بده و دفاع منچستر رو دور بزنه
دقیقا کاری که هیچ کس بهتر از اوزیل و دیماریا توانایی انجامش رو نداشتن که اونام عملا با توجه به شکل بازی منچستر از بازی خارج شده بودن

بعد از اخراج بود که منچستر اون تمرکز خودش رو از دست داد و به خاطر فشار روانی شکل خودش رو از دست داد و به جای اینکه مثل قبل از اخراج، فضای پشت 18 رو بگیره توی 18 قدم خودش عقب رفت و عملا دیدیم که اونجا بود که مودریچ پشت 18 صاحب توپ میشد و بازیسازی میکرد

منچستر توی تمام مناطق زمین سرعت و دوندگی رو در کنار هم استفاده کرده بود مثلا نانی کناره های زمین رو عملا از رئال گرفته بود چیزی که رگ حیاتی سیستم رئال هست
همونجوری که ولبک هافبکهای دفاعی رئال رو پرس میکرد
همونجوری که ما از فن پرسی یه بازی کاملا جدید دیدیم که قبل از تلاش برای گل زدن سعی میکرد ارتباط بین مدافعین و هافبکها رو از بین ببره

من فکر میکنم رئال عملا تسلیم شده بود فراموش نکن جدای از گل آفساید منچستر این تیم تقریبا هر ده دقیقه یک موقعیت کاملا جدی ایجاد میکرد

معراج عزیز چیزی که تو گفتی مال بعد از اخراج بود ولی سوال من درباره قبل از اخراج و بن بستی بود که میشد از چهره مورینیو هم تشخیصش داد

ممکنه من اشتباه کنم به همین خاطر این بحث رو به چالش کشوندم

چیزی که من تو این چند روزه اینور اونور دیدم و یکم زورم گرفته اومدن این اشتباهات رو ارتباط دادن با مافیا و یوفا و غیره.
خب عزیز من یه عمر بارسا و طرفداراش از این حرفا و زخم زبونا خوردن حالا شما هم کمی بچشید بد نیست:n02:
ولی جدای از شوخی این حرفا(یوفا و پلاتینی مافیفا و مافیا و مایوفا:n02:) واقعا دیگه پوسیده شده بهتره فوتبال رو با عینک فوتبالی قضاوت کنیم حتی اگر واقعا فساد وارد شریانهای فوتبال شده باشه و اشتباهات داوری واقعا جهت دار به نظر برسه
فوتبال رو اگر از حوزه فوتبال خارج کنیم و معنقد بایم جایی بیرون از زمین فوتبال براش تصمیم گیری میشه به اولین چیزی که ضربه میزنیم شعور خودمون و فلسفه طرفداری از تیمهای محبوبمونه

D3vil_A
10-03-2013, 19:55
خب عزیز من یه عمر بارسا و طرفداراش از این حرفا و زخم زبونا خوردن حالا شما هم کمی بچشید بد نیست
نه خوب بارسا :دی تو اون بازی هایی که با داوری برد تقریبا هیچ اشتباه داوری بر ضرر بارسا تو اون بازی رخ نداد و تقریبا داوری یک طرفه بود حالا عمدی یا غیر عمدی موضوع بحث نیست ، ولی تو این بازی و بازی رفت هر دو تیم کاملا ضرر کردند و اینرو نمیشه همون مافیا و پلاتینی و اینا نام گذاری کرد.:n08:البته از اون سال به بعد تقریبا تو بازی های اروپایی دیگه خیلی کمتر شاهد همچین صحنه هایی بودیم.

City 17
10-03-2013, 20:15
من فکر میکنم مورینیو اصلا برای استفاده از مودریچ برنامه ای نداشت
چون دقیقا بعد از اخراج نانی با عجله بسیار زیاد مودریچ رو به زمین فرستاد
اتفاقا من فکر می کنم مودریچ بی بروبرگرد تعویض بعدی و در واقع سورپرایز مورینیو برای این بازی بود، البته اخراج نانی باعث شد مودریچ را 10-15 دقیقه زودتر از موعدی که
از قبل برنامه ریزی شده بود توی زمین ببینیم، واقعا فکر می کنی مودریچ بدون نقشه ی قبلی و صرفا به خاطر یک اتفاق به زمین اومد؟ بهتره یادآوری کنم که نانی سمت چپ
بازی می کرد و اخراجش به طور مستقیم به معنی تضعیف شدن یونایتد توی جناح چپ بود و نه وسط زمین، با حساب صحبت هایی که کردی استفاده از مودریچ به عنوان یک
هافبک وسط توی این شرایط چه توجیهی می تونه داشته باشه؟ نظر من: یونایتد خیلی خوب کناره ها رو بسته بود، گیگز و رافائل و حتی تا حدودی کریک مامور جلوگیری از
حملات رئال از سمت چپ زمین رئال یعنی حرکات رونالدو و کوئنترائو بودند، ولبک مامور مهار آلونسو ، کلورلی به عنوان پوششی جلوی چهار مدافع یونایتد بود و با همکاری کریک
حرکات اوزیل را کنترل می کردند. اورا هم مامور مهار دی ماریا بود که با مصدومیت دی ماریا، بار وظایفش به مراتب کمتر شد ولی این وسط کسی مامور حرکات خدیرا نبود، یک
پتانسیل بالقوه ای که ازش استفاده نمیشد، از طرف دیگه آربلوا به خاطر ضعفش در کارهای هجومی و احتیاط برای عقب نموندن مقابل ضد حملات احتمالی از طریق نانی، عملا
نقشی توی فاز حمله نداشت، که با این تعویض هم آلونسو یک زوج کمکی با قدرت حفظ توپ بالا در وسط پیدا کرد و از کمند ولبک آزاد شد(رئال به خاطر اون فاصله ای که معمولا
بین خط هاقبک و خط حمله داره بدون توپ های بلند آلونسو توی بازی سازی شدیدا دچار مشکل میشه و این دفعه ی اول نیست، دفعه ی آخر هم نخواهد بود! اما میشه به
استفاده از مودریچ توی شرایطی که آلونسو شدیدا یارگیری میشه امیدوار بود.) هم خدیرا با دوندگی و سرعت بیشتری که نسبت به آربلوا داره باعث شد حرکات بیشتری از
سمت راست ببینیم.

اصولا گره بازی و شکلی که منچستر به بازی داده بود توسط مودریچ باز نمیشد

در کمال احترام با این بخش صحبتت موافق نیستم، چون دلیلی برای قبول این فرضیه نمی بینم. کما اینکه دلائلی که آوردم خلاف این قضیه رو نشون میده. خلاصه ی صحبت هام
به این شکل بود که یونایتد برای تک تک نفرات رئال برنامه داشت اما نه برای سورپرایز مودریچ( کسی که به خاطر عدم حضور توی تمرینات پیش فصل کمتر در ترکیب رئال حاضر بوده)
، من ادعا نمی کنم که اگه نانی اخراج نمیشد باز همین نتیجه کسب میشد اما هیچ نشانه ای از برنامه ی یونایتد برای مهار مودریچ و به طور غیر مستقیم آزادی عمل بیشتری که
برای آلونسو به عنوان پوشش دهنده ی فاصله ی زیاد خط هافبک و حمله ی رئال ایجاد می کنه ندیدیم. فراموش نکنیم که اخراج نانی به طور مستقیم باید یونایتد را توی فاز حمله
تضعیف کنه چون نبودش به ساختار دفاعی یونایتد خلل آنچنانی وارد نمی کرد.

malkemid
10-03-2013, 20:57
علیرضا جان شما خودتو ناراحت نکن ...
بعضیا کلا یک کلامن .
نظر 100 تا کارشناس رو که میگن اخراج نداشته نمیبینن، اونوقت نظر کولینا رو (که آخرشم نفهمیدیم چقدر خبرش صحت داشته) کردن تو بوق جار میزنن.
هر چقدر بارسا با کمک داور اینا رو برد نوش جونش، هر چقدر بازیکنای بارسلونا خودشون رو روی زمین انداختن و باعث شدن اینا کارت بگیرن نوش جونشون.
این چیزا وقتی برای خودشون اتفاق میفتاد ضد فوتبال بود حالا شده مسائل طبیعی فوتبال ... :n15:
ما به بارسلونا هم باختیم، بد هم باختیم، ولی اونا واقعا بهتر از ما بودن، به قول وین رونی :
بارسلونا با فوتبال بازی کردن ما رو برد، رئال مادرید با دزدی ...

اینهمه منبع خبر رو گذاشتن شما بازم میگی آخرش نفهمیدیم؟! ای بابا !

دوستای بارسایی که تشکر می کنن به طور ضمنی با قسمت قرمز رنگ هم موافقن دیگه؟:n06:

xmehr
10-03-2013, 23:30
نه خوب بارسا :دی تو اون بازی هایی که با داوری برد تقریبا هیچ اشتباه داوری بر ضرر بارسا تو اون بازی رخ نداد و تقریبا داوری یک طرفه بود حالا عمدی یا غیر عمدی موضوع بحث نیست ، ولی تو این بازی و بازی رفت هر دو تیم کاملا ضرر کردند و اینرو نمیشه همون مافیا و پلاتینی و اینا نام گذاری کرد.:n08:البته از اون سال به بعد تقریبا تو بازی های اروپایی دیگه خیلی کمتر شاهد همچین صحنه هایی بودیم.

همون بازی معروف با چلسی این اشتباهات به چشم امد ولی دوستان با منطق! هیچکدومشون نخواستند ببینند.
بازی رفت اخراج بالاک که انجام نشد و 1 پنالتی به سود بارسا
بازی برگشت هم یک اخراج اشتباه باعث اتفاقات بعدی شد
ابیدال بدون هیچ برخوردی اخراج شد و چلسی هم ضد حمله میزد
بازی با ارسنال هم 1 گل صحیح و یک اخراج تو بازی رفت اصلا به چشم دوستانی که ضد بارسا هستند نیومد
بازی با میلان پارسال هم تو بازی رفت حداقل 2 پنالتی 100 درصد گرفته نشد
دیگه بازیهای دیگر مثل اینتر و حتی بازی با مادرید و خطاهای ادبایور و مارسلو هم جای خود داره !

کلا کسانی که نخوان ببینن با 1000 دلیل هم نمیبینند . حالا شما باز بگو یکطرفه:ی

گرافيكار
11-03-2013, 05:14
معراج جان احساس میکنم بحث بر اساس اگرها و حدسیات داره جلو میره

اتفاقا من فکر می کنم مودریچ بی بروبرگرد تعویض بعدی و در واقع سورپرایز مورینیو برای این بازی بود،
مثلا این جمله رو میتونی ثابت کنی
به نظر من بر اساس چیزهایی که اتفاق افتاده بحث رو جلو ببریم بهتره

واقعا فکر می کنی مودریچ بدون نقشه ی قبلی و صرفا به خاطر یک اتفاق به زمین اومد؟
بله واقعا اینجوری فکر میکنم
اشکالش چیه
مورینیو اگر یک مربی معمولی بود یا به اخراج بازیکن حریف واکنش نشون نمیداد یا دیر این کارو میکرد اما بلافاصله بعد از اخراج سعی کرد در مقابل تغییر شکل حریف در تیم خودش هم تغییراتی بده
در مقابل این سوال
یعنی تو میخوای بگی مورینیو برای اخراج بازیکن حریف و اومدن مودریچ برنامه داشته؟

بهتره یادآوری کنم که نانی سمت چپ بازی می کرد و اخراجش به طور مستقیم به معنی تضعیف شدن یونایتد توی جناح چپ بود و نه وسط زمین،
نه دیگه
اگه اجازه بدی من یه توضیح مختصر در مورد سیستم منچستر توی اون بازی بدم
منچستر بر اساس اکثر سایتها به ویژه سایت معتبر ساکرنت 4.2.3.1 بازی میکرد

اورا...........ویدیچ.......فردینان د...........رافائل

کلورلی....................کریک

نانی....................ولبک.............. ...گیگز

فن پرسی

موقع دفاع و زمانی که توپ نداشتن کریک و کلورلی به هم نزدیک میشدن(اما فاصلشون رو با خط دفاعی کم نمیکردن مهمترین نکته بازی) و نانی و گیگز عقبتر میرفتن و یه ساختار دفاعی چهار چهار رو شکل میدادن

اورا...........ویدیچ.......فردینان د...........رافائل

نانی..........کلورلی........کریک.... ........گیگز

جالبه که اگر به الگوی حرکت کریک و کلورلی توی نود دقیقه دقت کنیم میبینیم که تقریبا در یک چارچوب ثابت بازی میکردن و زیاد جا به جا نمیشدن
نه موقع حمله زیاد به خط حمله اضافه میشدن نه موقع دفاع به خط دفاعی میچسبیدن تو این ساختار دفاعی یک به یکها و شرح وظایف در ساختار دفاعی خیلی مهم هستن
هر بازیکنی همزمان باید مواظب محدوده خودش باشه و بازیکن حریف که وارد این محدوده میشه
یه ساختار دفاعی موزائیکی

وقتی نانی اخراج شد این شکل تیمی اتوماتیک بهم خورد
ولبک که همزمان هم خدیرا و هم آلونسو رو به خوبی پرس میکرد عقب اومد
هافبکهای دفاعی رئال جلو اومدن مودریچ هم به این دو هافبک اضافه شد
در مقابل اولین واکنش کلورلی و کریک به این تغییرات در تیم خودشون و رئال خارج شدن از چهارچوب خودشون و چسبیدن به خط دفاعیشون بود
نتیجه این شد که پشت 18 خالی شد کناره های منچستر عقب تر رفتن و رئال دقیقا از همون موقع هم تونست به راحتی سانتر کنه و هم پشت 18 منچستر صاحب توپ بشه
در واقع نانی و گیگز توی این ساختار دفاعی از مهمترین مهره های منچستر بودن

با حساب صحبت هایی که کردی استفاده از مودریچ به عنوان یک هافبک وسط توی این شرایط چه توجیهی می تونه داشته باشه؟
بعد از اخراج رئال دقیقا به حضور کسی مثل مودریچ نیاز داشت
چون هم میتونست در فضای پشت 18 منچستر توپ رو نگه داره هم میتونست کناره ها رو راه بندازه که مودریچ هر دو کارو هم کرد
در واقع رئال بعد از عقب رفتن منچستر به یه هافبک طراح کلاسیک احتیاج داشت

در کمال احترام با این بخش صحبتت موافق نیستم، چون دلیلی برای قبول این فرضیه نمی بینم. کما اینکه دلائلی که آوردم خلاف این قضیه رو نشون میده. خلاصه ی صحبت هام
به این شکل بود که یونایتد برای تک تک نفرات رئال برنامه داشت اما نه برای سورپرایز مودریچ( کسی که به خاطر عدم حضور توی تمرینات پیش فصل کمتر در ترکیب رئال حاضر بوده)
، من ادعا نمی کنم که اگه نانی اخراج نمیشد باز همین نتیجه کسب میشد اما هیچ نشانه ای از برنامه ی یونایتد برای مهار مودریچ و به طور غیر مستقیم آزادی عمل بیشتری کهبرای آلونسو به عنوان پوشش دهنده ی فاصله ی زیاد خط هافبک و حمله ی رئال ایجاد می کنه ندیدیم.
فراموش نکنیم که اخراج نانی به طور مستقیم باید یونایتد را توی فاز حمله

تضعیف کنه چون نبودش به ساختار دفاعی یونایتد خلل آنچنانی وارد نمی کرد.

معراج عزیز تمام نکاتی که میگی برای بعد از اخراج نانی بود ها
یونایتد که کاملا اداره بازی رو بدست گرفته بود نیازی به فکر کردن به مودریچ داشت؟
بعد از اخراج ساختار دفاعی منچستر بهم خورد و فضا برای مودریچ فراهم شد حرف من در مورد قبل از اخراج هست که با توجه با ساختار دفاعی منچستر حضور کسی مثل مودریچ هیچ فایده ای برای رئال نداشت
در مورد خط قرمز
هر چند بالاتر در مورد نقش نانی توی ساختار دفاعی منچستر توضیح دادم اما فکر میکنم اگر خودت یک بار دیگه بازی رو ببینی خیلی بهتر از توضیحات من شرح وظایف نانی رو متوجه میشی

نکته مهم
معراج عزیز با احترام بحثی که الان داریم میکنیم هیچ ربطی به سوال من نداره (هر چند در مورد بازیه اما بیشتر در مورد اتفاقات بعد از اخراج هست)
سوال من
رئال در حال حذف شدن بود(حتی بدون گل آفساید منچستر)
کناره هاش توسط نانی اورا و کمک گاه گاه کلورلی در چپ و گیگز رافائل و باز کمک کریک در راست کاملا بسته شده بود
امکان بازیسازی در مرکز زمین رو هم با توجه به تمرکز کریک و کلورلی در چارچوب خودشون و البته دوندگی زیاد ولبک مقابل و لابلای مدافعین میانی و هافبکهای دفاعیش نداشت
ایجاد موقعیتش هم چیزی در حد صفر بود

در این شرایط پلن B رئال چی بود؟

این سوال من صرفا یه بحث فنی برای آموختن و شناخت بیشتر خودم از فوتباله و اصلا هم ربطی به اشتباهات داوری و این جور چیزا نداره
بله من علاقه داشتم منچستر اخراجی نده و ببینم رئال در نهایت کی راه حلی برای عبور از ساختار دفاعی منچستر پیدا میکنه که بر اساس طبیعت فوتبال اون اخراج درست یا غلط پیش اومد که روی بازی تاثیر خیلی زیادی گذاشت
اون یه اتفاق فوتبالیه که یا به خاطر اشتباه داور پیش اومده یا بچگانه و شیطنت آمیز رفتار کردن نانی

City 17
11-03-2013, 13:43
معراج جان احساس میکنم بحث بر اساس اگرها و حدسیات داره جلو میره
به نظر من بر اساس چیزهایی که اتفاق افتاده بحث رو جلو ببریم بهتره

علیرضای عزیز از ابتدای بحث ها عنوان کردم که چون بازی به شکل دیگه ای رقم خورد، نمیشه با قطعیت نظر داد و ما با این صحبت ها داریم نقاط ضعف و قوت دو تیم را چه قبل از اخراج و چه بعد از اون بررسی می کنیم و طبیعتا "اگر" ها اجتناب ناپذیر هستند اما کلیه ی صحبت ها بر اساس اون چیزی هست که توی بازی دیده شده و نه بر اساس فرضیات بی پایه و اساس و تو این مورد من فکر می کنم شما به اندازه ای که باید، تغییرات رئال رو بعد از حضور مودریچ در نظر نمی گیری، برای مثال مودریچ بعد از حضورش چند بار خودش را از کمند بازیکن مقابلش رها می کنه، یا ضربه ی غیر قابل مهاری می زنه یا بار وظایف آلونسو را به شدت کم می کنه و باعث آزادی عمل بیشتر برای بقیه ی هم تیمی هاش میشه ... من فکر نمی کنم درست باشه که این همه تغییر بعد از پا گذاشتن مودریچ به زمین را نادیده بگیریم و دفاع خوب یونایتد توی مقاطع قبل از اون را به همین راحتی تعمیم بدیم به 90 دقیقه، اگر "اگر"ـی در کار هست بر اساس وقایعی که اتفاق نیفتاده، فکر می کنم این تعمیم دادن یا به عبارت دیگه نادیده گرفتن گزینه ها و شرایط جدید که حضور مودریچ در زمین ایجاد می کرد باشه چون این موارد اتفاق افتاده و معمولا مواردی که اتفاق نیفتادند نیاز به اثبات دارند نه عکس اون.

کما اینکه بازی های دیگه ای مثل رویارویی بارسا با اینتر و چلسی، بازی هایی با همین میزان حساسیت، رو دیدیم که تیم مقابل از 10 نفره شدن حریف ، به هر شکل نتونسته از این پون استفاده کافی رو برای صعودش ببره بنابراین فکر می کنم بهتر باشه که همه ی اتفاقاتی که حادث شدند را در نظر بگیریم و بعد از اون اخراج همچنان چشمانمون را برای دیدن بقیه ی اتفاقات بازی باز بگذاریم.

مثلا این جمله رو میتونی ثابت کنی؟ "اتفاقا من فکر می کنم مودریچ بی بروبرگرد تعویض بعدی و در واقع سورپرایز مورینیو برای این بازی بود،"

علیرضا جان مسلما من نمی تونم اون جمله ی بالای خودم را اثبات کنم چون راهی برای اثباتش وجود نداره ولی من طبق شواهد و قرائنی که در بازی دیدم و دلائلی که برای حضور مودریچ(به عنوان پلن بی در شرایط عدم اخراج نانی) ذکر کردم فکر می کنم این تعویض در هر صورت اتفاق می افتاد و اخراج نانی صرفا زمان اون را به جلو انداخت از طرف دیگه شما نمی تونی این جمله رو اثبات کنی "من فکر میکنم مورینیو اصلا برای استفاده از مودریچ برنامه ای نداشت" خصوصا که دلیلی که ارائه کردی یعنی "چون دقیقا بعد از اخراج نانی با عجله بسیار زیاد مودریچ رو به زمین فرستاد" حداقل برای من قانع کننده نیست.

ولبک که همزمان هم خدیرا و هم آلونسو رو به خوبی پرس میکرد
با این قسمت از صحبت هات موافق نیستم، منطقه و خصوصا شعاع حرکتی خدیرا(محوطه به محوطه) با آلونسو(عمدتا بازی سازی از زمین خودی) تفاوت خیلی زیادی داره و امکان پرس هر دوی اون ها توسط یک نفر به راحتی رد میشه کما اینکه توی خیلی از صحنه های بازی ولبک را تقریبا چسبیده به آلونسو می دیدیم در حالی که خدیرا آزادی عمل نسبی داشت و فقط گاهی اوقات با کلورلی رو به رو میشد که اون هم صرفا به خاطر نزدیک بودن منطقه ی بازیشون بود و به هیچ وجه به شکل "پرس" نبود.

در واقع نانی و گیگز توی این ساختار دفاعی از مهمترین مهره های منچستر بودن

با عملکرد بسیار خوب گیگز توی کارهای دفاعی کاملا موافقم و این رو یک تصمیم هوشمندانه از طرف سر الکس می دونم حتی به قیمت خط خوردن رونی از جمع 11 نفره تیمشون.
اما در مورد عملکرد نانی در فاز دفاع ارجاع میدم به آمار سایت whoscored که در بین بازیکنان یونایتد پایین ترین نمره رو گرفته(نه به خاطر کارت قرمز) و از نظر تعداد تکل صحیح، قطع کردن مسیر پاس حریف، پیروزی در نبردهای هوایی و نمره ی کلی جزو ضعیف ترین بازیکنان یونایتد بوده و شاید هر بازیکن دیگه ی اخراج میشد از نظر تدافعی ضربه ی بزرگتری به یونایتد وارد می کرد.

رئال در حال حذف شدن بود(حتی بدون گل آفساید منچستر)

من این مورد را من چند بار اشاره کردم ولی به هر شکل شما "گل ناسالم یونایتد در بازی رفت" رو از قلم انداختی و اگه اون گل نمی بود، این یونایتد می بود که به گل نیاز داشت نه رئال و حالا که این گل و گل آفساید بازی برگشت اتفاق افتاده، صحه گذاشتن روی اخراج سخت گیرانه نانی بعد از اون دو گل، به نوعی یک طرفه نگاه کردن به قضایا هست.

معراج عزیز با احترام بحثی که الان داریم میکنیم هیچ ربطی به سوال من نداره (هر چند در مورد بازیه اما بیشتر در مورد اتفاقات بعد از اخراج هست)

علیرضا جان من قسمت عمده ی صحبت هام در جواب همین سوال یعنی "پلن بی" رئال بود و دلائلی که به ذهنم می رسید رو گفتم حالا اگه به این شکل برداشت کردی من جوابی ندارم، قضاوت با دوستان هست.
ولی به هر حال همین که دعوت من رو پذیرفتی و این باعث شد فرصتی پیش بیاد که بعد از اون همه بحث درباره ی داوری بازی، کمی هم به موارد فوتبالی بازی اشاره بشه، ممنون از شرکتت تو بحث ها :n16:

گرافيكار
11-03-2013, 15:22
کما اینکه بازی های دیگه ای مثل رویارویی بارسا با اینتر و چلسی، بازی هایی با همین میزان حساسیت، رو دیدیم که تیم مقابل از 10 نفره شدن حریف ، به هر شکل نتونسته از این پون استفاده کافی رو برای صعودش ببره بنابراین فکر می کنم بهتر باشه که همه ی اتفاقاتی که حادث شدند را در نظر بگیریم و بعد از اون اخراج همچنان چشمانمون را برای دیدن بقیه ی اتفاقات بازی باز بگذاریم.
در مورد چلسی و اینتر
فکر میکنم مهمترین دلیل این بود که نوع دفاع کردن چلسی و اینتر قبل و بعد از 10 نفره شدن هیچ تفاوتی نکرد
اون دو تیم با تمرکز خیلی زیاد توی دفاع و دادن توپ به حریف برنامه ریزی شده بودن به همین خاطر اخراج یک نفر نمیتونست تغییر زیادی در شکل بازی به وجود بیاره
در هر صورت تجمع اون تیمها در خط دفاعی خودشون ادامه داشت

اما حرف همینه که نوع دفاع کردن منچستر کاملا با اون دو تیم متفاوت بود

علیرضا جان مسلما من نمی تونم اون جمله ی بالای خودم را اثبات کنم چون راهی برای اثباتش وجود نداره ولی من طبق شواهد و قرائنی که در بازی دیدم و دلائلی که برای حضور مودریچ(به عنوان پلن بی در شرایط عدم اخراج نانی) ذکر کردم فکر می کنم این تعویض در هر صورت اتفاق می افتاد و اخراج نانی صرفا زمان اون را به جلو انداخت از طرف دیگه شما نمی تونی این جمله رو اثبات کنی "من فکر میکنم مورینیو اصلا برای استفاده از مودریچ برنامه ای نداشت" خصوصا که دلیلی که ارائه کردی یعنی "چون دقیقا بعد از اخراج نانی با عجله بسیار زیاد مودریچ رو به زمین فرستاد" حداقل برای من قانع کننده نیست.
من دلایل خودذم رو برای به میدون نیومدن مودریچ در صورت عدم اخراج نانی گفتم
یا اومدنش و مفید نبودنش
میشه تو هم دلایلت برای اینکه اگر نانی اخراج نمیشد هم مودریچ میومد داخل و تاثیر گذار هم میشد بگی

با عملکرد بسیار خوب گیگز توی کارهای دفاعی کاملا موافقم و این رو یک تصمیم هوشمندانه از طرف سر الکس می دونم حتی به قیمت خط خوردن رونی از جمع 11 نفره تیمشون.
اما در مورد عملکرد نانی در فاز دفاع ارجاع میدم به آمار سایت whoscored که در بین بازیکنان یونایتد پایین ترین نمره رو گرفته(نه به خاطر کارت قرمز) و از نظر تعداد تکل صحیح، قطع کردن مسیر پاس حریف، پیروزی در نبردهای هوایی و نمره ی کلی جزو ضعیف ترین بازیکنان یونایتد بوده و شاید هر بازیکن دیگه ی اخراج میشد از نظر تدافعی ضربه ی بزرگتری به یونایتد وارد می کرد.

پس میشه بگی چرا رئال به همون میزان که در سمت راست منچستر ضعیف عمل کرد و نتونست نفوذ کنه در سمت چپ منچستر هم نتونست از ترکیب نانی و اورا عبور کنه؟

من این مورد را من چند بار اشاره کردم ولی به هر شکل شما "گل ناسالم یونایتد در بازی رفت" رو از قلم انداختی و اگه اون گل نمی بود، این یونایتد می بود که به گل نیاز داشت نه رئال و حالا که این گل و گل آفساید بازی برگشت اتفاق افتاده، صحه گذاشتن روی اخراج سخت گیرانه نانی بعد از اون دو گل، به نوعی یک طرفه نگاه کردن به قضایا هست.
منظور من از این حرف ارزشگذاری اشتباهات داوری نبود
اصلا با اون اشتباهات کاری ندارم بحث من صرفا فنی و در مورد بازی برگشته
اصلا داوری در بازی رفت سر رئال رو برید و کلی به ضررش سوت زد حالا رئال در این فضای ناعادلانه پا به اولدترافرد گذاشته
حرف من اینه که چرا تاکتیک رئال جواب نداد و شاید صرفا اخراج فرضا درست نانی به خاطر حرکت بچگانش تونست به رئال کمک کنه
چرا من چیزی به عنوان پلن B در رئال تا قبل از اخراج نانی ندیدم؟
آیا من چشم بصیرت نداشتم یا بازم من چشم بصیرت نداشتم:n02:

City 17
11-03-2013, 16:23
در مورد چلسی و اینتر
فکر میکنم مهمترین دلیل این بود که نوع دفاع کردن چلسی و اینتر قبل و بعد از 10 نفره شدن هیچ تفاوتی نکرد
اون دو تیم با تمرکز خیلی زیاد توی دفاع و دادن توپ به حریف برنامه ریزی شده بودن به همین خاطر اخراج یک نفر نمیتونست تغییر زیادی در شکل بازی به وجود بیاره
در هر صورت تجمع اون تیمها در خط دفاعی خودشون ادامه داشت
اما حرف همینه که نوع دفاع کردن منچستر کاملا با اون دو تیم متفاوت بود
علیرضا جان صحبت های من درباره ی شباهت تاکتیکی اینتر و چلسی با یونایتد نبود، بلکه درباره این بود که وقتی تیمی 10 نفره شده و حالا هر نتیجه ای کسب شده به طور کلی چشمامون
رو روی اتفاقات بازی نبندیم و تغییرها و دلائل تغییر نتیجه بازی رو با همون دقت زیر نظر داشته باشیم، چون 10 نفره شدن حتی توی این سطح از فوتبال تضمینی برای موفقیت تیم مقابل نیست،
از این جهت اون مثال ها رو زدم که با همون نگاه فنی به 30 دقیقه ی پایانی نگاه بشه که به 60 دقیقه ی قبلش میشد.

من دلایل خودذم رو برای به میدون نیومدن مودریچ در صورت عدم اخراج نانی گفتم
یا اومدنش و مفید نبودنش
میشه تو هم دلایلت برای اینکه اگر نانی اخراج نمیشد هم مودریچ میومد داخل و تاثیر گذار هم میشد بگی
این مورد را توی دو پست قبلیم به اندازه کافی بهش پرداختم، حالا یا اشتباه برداشت شده یا قانع کننده نبوده...

پس میشه بگی چرا رئال به همون میزان که در سمت راست منچستر ضعیف عمل کرد و نتونست نفوذ کنه در سمت چپ منچستر هم نتونست از ترکیب نانی و اورا عبور کنه؟
جوابش خیلی سادست، یه مورد اینکه از زمان حضور مورینیو توی تیم، نقطه ی قوت رئال توی فاز هجومی بیشتر سمت چپ و جایی بوده که رونالدو و مارسلو/کوئنترائو فعالیت می کردند، چون
آربلوا همون قدر که توی کارهای دفاعی مناسب هست توی کارهای هجومی ضعیفه، البته این مورد به بالانس بیشتر تیم توی فاز دفاعی هم کمک کرده (مشکلی که بارسا توی بازی های
اخیر زیاد از اون ضربه دیده) حالا به این موارد مصدومیت دی ماریا توی نیمه ی اول را هم اضافه کن، دیگه فکر می کنم توی جواب این سوال از مرز "قانع کننده" هم عبور کردم : دی

چرا من چیزی به عنوان پلن B در رئال تا قبل از اخراج نانی ندیدم؟
چون نانی دقیقه 56 اخراج شد و رئال همون قدر که نیاز به گلزنی داشت، باید محتاط می بود چون یک گل برای حذف نشدن کافی بود، برای همین فکر می کنم مورینیو تصمیم داشت اگه نتیجه
لازم رو نگرفت 15-20 دقیقه پایانی رو اختصاص بده به "پلن بی" یعنی استفاده از مودریچ به جای آربلوا و حضور بنزما که دیدیم گل مودریچ، ژوزه را از ورود بنزما منصرف کرد.
حالا اینکه این "پلن بی" چقدر موفق می بود را فرصت نشد ببینیم ولی نشانه هایی از اون را دیدیم که نمیشه انکارشون کرد.

پ.ن. احساس می کنم بخشی از این فریاد "پلن بی" در واکنش به انتقاد هایی که درباره ی بازی بارسا مطرح شده باشه، پس جواب آخر من با مایه ی شوخی: "منتظر پلن بی بارسا هم هستیم" : دی

D3vil_A
11-03-2013, 21:17
پاسخ به یک یادداشت: بدهکاری بارسا بیشتر از مورینیو است!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زبان سرخ مرد شماره یک سنتیاگو برنابئو برای او دردسرها و محرومیت‌هایی داشته است ولی باعث نشده که لایق بدهکاری وی به تاریخ باشد
سایت گل – پیروزی رئال مادرید مقابل منچستر یونایتد در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا واکنش های متفاوتی در جهان داشت . فوتبالدوستان در مورد اخراج نانی صحبتها نظرات متفاوتی داشتند و قطعا دوستان و هموطنان عزیز نیز از این قاعده مستثنی نبودند . نمونه آن یادداشتی است که 2 روز پیش در سایت گل با عنوان "مورینیو بدهکار به تاریخ " درج شد .
در پاسخ به این یادداشت باید بگویم مورینیو به لحاظ اخلاق خاصی که دارد و مهمتر از همه غرورش در بین فوتبالی ها ی هموطن محبوبیت کمتری دارد . قهرمانی با تیم های مختلف در لیگ های متفاوت کار آسانی نیست . پورتو ، چلسی ، اینتر میلان و حالا رئال تیم هایی هستند که آقای خاص توانسته قهرمان لیگ ، جام حذفی ، لیگ قهرمانان و لیگ اروپا شود و جام های متعدد کسب کند .
زبان سرخ مرد شماره یک سنتیاگو برنابئو برای او دردسرها و محرومیت هایی داشته است ولی باعث نشده که لایق بدهکاری وی به تاریخ باشد . نگارنده این سطور معتقد است ژوزه یکی از بهترین ها است بهترین نباشد ! از تاریخ و فوتبال بواسطه قهرمانی ها و ترکیب هایش طلبکار است .
بارسا با حضور پپ جان تازه گرفت و البته نسل طلائی باشگاه کمک فراوانی به محبوبیت این تیم نمود ولی اگر به مسابقات این تیم در سالهای اخیر نگاه کنیم اشتباهات متعدد داوری می بینیم . اشتباهاتی که جام ها برای آبی اناری پوشان به ارمغان آورد .
1- نیمه نهایی لیگ قهرمانان 9-2008: چلسی یک- بارسلونا یک
داو دیدار پنج پنالتی واضح را برای چلسی نگرفت در نهایت بازی با گل اینیستا در دقایق پایانی به تساوی یک بر یک رسید و بارسا توانست با توجه به قانون گل های زده در خانه حریف، به فینال رسید و پس از پیروزی در فینال نیز جام باشگاههای جهان را بدست آورد .

2. نیمه نهایی لیگ قهرمانان10-2009: بارسلونایک - اینتر صفر
اخراج تیاگو موتا روی تمارض سرخیو بوسکتس باعث شد بارسا بیش از یک ساعت یک بازیکن بیشتر از تیم ژوزه مورینیو داشته باشد . آبی اناری ها با یک گل به پیروزی رسیدند ولی با توجه به اینکه بازی رفت را با نتیجه سه بر یک پیروز واگذار کرده بودند حذف شدند ! نکته قابل توجه اینکه گل بارسلونا که توسط جرارد پیکه به ثمر رسید آفساید بود !

3. یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 11-2010 : بارسلونا 3 - آرسنال یک

در بازی رفت، بارسلونا دو بر یک مغلوب توپچی های لندن شد بارسلونا نا موفق شد در نیمه اول حساب کار را یک بر صفر کند اما در نیمه دوم آرسنالی ها گل تساوی را به ثمر رساندند ولی اخراج فن پرسی کار شاگردان ونگر را سخت کرد و آنان با شکست 3 بر یک نئوکمپ را ترک کردند . روبن فن پرسی به دلیل شوت زدن بعد سوت داور، آنهم تنها یک ثانیه بعد از سوت داور در هیاهوی نود و پنج هزارتماشاگر ورزشگاه کمپ نو بود فن پرسی با اشاره به تماشاگران و به کار بردن کلمه Loud سعی می کرد که به قاضی بازی بفهماند که صدای سوتش را نشنیده است.
4. نیمه نهایی لیگ قهرمانان 11-2010 : رئال مادرید صفر - بارسلونا 2
تمارض دانی آلوز باعث اخراج په په شد . به اذعان کارشناسان داور در تصمیم خود اشتباه کرده بود ولی این اخراج باعث شد بارسا به برتری 2 بر صفر برسد . در آن مسابقه په په مامور مهار مسی بود و انصافا تا قبل از اخراج این وظیفه را به خوبی انجام داده بود .

این قسمتی از اشتباه داوری بود که در سالهای اخیر به سود بارسا رقم خورده است ، تمارض بازیکنان این تیم در دیدارهای حساس نیز جای خود دارد . بارسلونایی که به بهانه " تیکی تاکا " محبوبیت یافت مدت ها است که از تمارض بازیکنانش بهره می برد و حالا به افت خود رسیده افتی که دوران طلائی این تیم را تحت الشعاع قرار داده و به نظر می رسد به آن پایان خواهد داد .
کارنامه موفقیت های ژوزه مورینیو بسیار شفاف است . به یاد داشته باشیم او هنگام اخراج نانی به فرگوسن چه گفت . "من هم حس الان فرگوسن را دو سال پیش در زمان اخراج په په داشتم . البته در آن جا شبیه سازی شد اما این جا نه !"
619 بازی در لیگ های مختلف ، 420 پیروزی ، 123 تساوی ، 76 باخت ، 1260 گل زده و 488 گل خورده کارنامه تیم هایی است که زیر نظر مورینیو کار کرده اند . مربی ای که از سال 2010 در سنتایگو برنابئو مشغول به کار شده لالیگا ، جام حذفی و سوپرکاپ اسپانیا را فتح کرده است . مورینیو هرگز به تاریخ بدهکار نیست

nw_nk
11-03-2013, 23:35

اینقدر داوری های منچستر-مورینیو افتضاح بوده کار به قایم شدن پشت بارسا رسیده؟

مطلب صرفا هواداری و کاملا یک طرفه است
ارسال های قبلی نویسنده هم تابلوئه به چه تیمی گرایش داره

اشتباهات داوری دیدار ها بخصوص رفت هر کدوم مشخصه و دوستمون هم اینجا اشاره کردن
همون بازی 3-1 آرسنال داور ابتدا پنالتی واضح روی مسی حتی به گزارش رئالی های انجمن رو نگرفت و اگه بحثی هم باشه لطف به آرسناله

ادعا در مورد نیمه نهایی اینتر هم که بارسلون با همون گل آفساید بزرگ میلیتو حذف شد برای من خنده داره

جالبه بعضی حالا به توالی اشتباهات و نقش اولین اتفاق اعتقاد پیدا کردن

D3vil_A
12-03-2013, 11:26
اینقدر داوری های منچستر-مورینیو افتضاح بوده کار به قایم شدن پشت بارسا رسیده؟

مطلب صرفا هواداری و کاملا یک طرفه است
ارسال های قبلی نویسنده هم تابلوئه به چه تیمی گرایش داره

اشتباهات داوری دیدار ها بخصوص رفت هر کدوم مشخصه و دوستمون هم اینجا اشاره کردن
همون بازی 3-1 آرسنال داور ابتدا پنالتی واضح روی مسی حتی به گزارش رئالی های انجمن رو نگرفت و اگه بحثی هم باشه لطف به آرسناله

ادعا در مورد نیمه نهایی اینتر هم که بارسلون با همون گل آفساید بزرگ میلیتو حذف شد برای من خنده داره

جالبه بعضی حالا به توالی اشتباهات و نقش اولین اتفاق اعتقاد پیدا کردن

نه ..اینقدر داوری های اون بازی های نامبرده افتضاح بوده ، که تو یک مقاله قضیه بازی منچستر رئال رو به اون بازی ها تشبیه کرده بودند ، بعد یکی دیگه از نویسنده های گل این مطلب رو در جوابیه اون مطالب چاپ کرده اینطور که من اطلاع دارم.

قربانت.:n16:

2raj_a
12-03-2013, 15:41
شمارش معکوس برای خروج بارسا از CL
شایدم بر عکسش صورت گرفت.
اما به هر حال ما امیدواریم بازی قشنگی باشه برد باخت جز فوتبال بارسلونا در مقطع خیلی بدی از فصل افت شدیدی داشته.مصدومیت ژاوی قبل از بازی رفت که افت شدیدی رو به همراه داشت و حالا برای بازی برگشت هم همین اتفاق افتاده.
چه صعود کنیم و چه حذف بشیم ما طرفدار تیممون هستیم و دوستش داریم.

shakerifar
12-03-2013, 17:30
در کل بدهکاری مورینیو هم چندان کم نیست که البته مسلما تو این مقاله نیومده نمونش بازی منچستریونایتد- پورتو که گل سالم اسکولز پذیرفته نشد و پورتو رفت و به قهرمانی رسید
فکر کنم بدهکاری یعنی اشتباهی که تو نتیجه تاثیر مستقیم داشته باشه در حالی که مثلا اخراج موتا یا گل آفساید پیکه ( هر چند نمی دونم آفساید بوده یا نه) خیلی تاثیر نداشت و در هر صورت بارسا حذف شد خوب این که دیگه اسمش بدهکاری نیست!!!!!

Hatek
12-03-2013, 21:28
بنظرم مورینیو بیشتر به خاطر سبکی که تو فوتبال رواج داده به فوتبال بدهکاره
سبکی که از سال 2010 به بعد روی زیبایی فوتبال تاثیر زیادی داشت

malkemid
12-03-2013, 22:00
سبکی که تو یه فصل تیمش 128 تا گل می زنه و 100 امتیاز میگیره.

B3HZ@D
12-03-2013, 22:05
بنظرم مورینیو بیشتر به خاطر سبکی که تو فوتبال رواج داده به فوتبال بدهکاره
سبکی که از سال 2010 به بعد روی زیبایی فوتبال تاثیر زیادی داشت

زیبایی فوتبال به این نیست که تعداد گلهای زده زیاد باشه یا این که حتما تیم مقابل هجومی باشه .
اگه یک مقدار تعصب رو کنار بذاریم میشه از دفاع منطقی - بازی فیزیکی و درگیرانه - تاکتیک های اتخاذ شده - مهار بازیکنان و خیلی موارد دیگه به اندازه گلزنی و بازی هجومی لذت ببریم .
اگه فوتبال میخواست فقط روی گل زدن و بازی هجومی مانور بده خیلی زود تاثیرش رو از دست میداد و برای همه تکراری میشد و دیگه کسی سراغش نمیرفت جز تعداد محدودی از افراد .

Hatek
12-03-2013, 22:14
سبکی که تو یه فصل تیمش 128 تا گل می زنه و 100 امتیاز میگیره.

مورینیو این سبکو توی اینتر به کار برد من منظورم اون سبک بود وگرنه با سبک الان بازی رئال مشکلی ندارم
منبه هیچ وجه نگفتم سبک رئال دفاعیه

زیبایی فوتبال به این نیست که تعداد گلهای زده زیاد باشه یا این که حتما تیم مقابل هجومی باشه .
اگه یک مقدار تعصب رو کنار بذاریم میشه از دفاع منطقی - بازی فیزیکی و درگیرانه - تاکتیک های اتخاذ شده - مهار بازیکنان و خیلی موارد دیگه به اندازه گلزنی و بازی هجومی لذت ببریم .
اگه فوتبال میخواست فقط روی گل زدن و بازی هجومی مانور بده خیلی زود تاثیرش رو از دست میداد و برای همه تکراری میشد و دیگه کسی سراغش نمیرفت جز تعداد محدودی از افراد .

بله ولی واقعا زیبایی حمله بیشتر از دفاعه نمیگم یه تیم همش باید حمله کنه
مثلا بارسای دو تا مدافعش هم توی حمله شرکت میکنن ولی از این کار ضربه های زیادی هم خورده
بازی هجومی کلا جای مانورش خیلی بیشتر از دفاعه به شکل های زیادی میشه حمله کرد ولی دفاع اینطور نیست
دفاع یکی از اصلی ترین رکن های بازیه چون بخشی از فوتباله
ولی هیچکس دفاع مطلق رو دوست نداره
اگر همه ی اینها با هم ترکیب بشن یه فوتبال زیبا از آب در میاد

malkemid
12-03-2013, 22:40
مورینیو این سبکو توی اینتر به کار برد من منظورم اون سبک بود وگرنه با سبک الان بازی رئال مشکلی ندارم
منبه هیچ وجه نگفتم سبک رئال دفاعیه

بله ولی واقعا زیبایی حمله بیشتر از دفاعه نمیگم یه تیم همش باید حمله کنه
مثلا بارسای دو تا مدافعش هم توی حمله شرکت میکنن ولی از این کار ضربه های زیادی هم خورده
بازی هجومی کلا جای مانورش خیلی بیشتر از دفاعه به شکل های زیادی میشه حمله کرد ولی دفاع اینطور نیست
دفاع یکی از اصلی ترین رکن های بازیه چون بخشی از فوتباله
ولی هیچکس دفاع مطلق رو دوست نداره
اگر همه ی اینها با هم ترکیب بشن یه فوتبال زیبا از آب در میاد

مورینیو مربی باهوشیه و یه مربی باهوش با توجه به داشته هاشسیستم می چینه. در اینتر با توجه به مهره هایی که داشت، بازم نمی شه گفت دفاعی بازی می کرد.

clau
12-03-2013, 22:47
اگه شخص دیگه ای سرمربی اینتر بشه و بتونه چمپیونز لیگ برای اینتر بگیره باید مجسمش رو از طلا ساخت قهرمان کردن اینتر توی چمپیونز لیگ بعد از چندین سال که هیچ موفقیتی در اروپا کسب نکرده بودن فقط این کار از دست یک نفر برمیومد که اونم مورینیو بود

malkemid
13-03-2013, 00:07
بازی خیلی جالب شد...بارسا روی دو شوت پشت محوطه به گل رسید و میلان هم یه تک به تک زد به تیر...
میلان دفاعش تو بازی قبل خیلی منطقی تر بود و امشب گاهی اوقات دفاعش اتوبوسی می شد..بارسا هم خیلی بهتر بود..شاید دلیلش رفتن اینیستا به مرکز زمین باشه

SNOW PATROL
13-03-2013, 00:09
از یک تیم ایتالیایی انتظار دفاع بهتری میرفت
حالا باید ببینیم میلان برای نیمه دوم میزنه به سیم اخر یا نه

tapatalk

2raj_a
13-03-2013, 00:10
بازی خیلی جالب شد...بارسا روی دو شوت پشت محوطه به گل رسید و میلان هم یه تک به تک زد به تیر...
میلان دفاعش تو بازی قبل خیلی منطقی تر بود و امشب گاهی اوقات دفاعش اتوبوسی می شد..بارسا هم خیلی بهتر بود..شاید دلیلش رفتن اینیستا به مرکز زمین باشه
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی...ژاویستا وقتی از هم دور میشن بارسلونا ضعیف تر میشه...فقط یک بازی دیدم که اینا از هم دور بودن و بارسلونای همیشه بوده اونم فصل پیش تو بازی با رئال بود.
یک نیمه خیلی قشنگ دیدیم و امیدوارم نیمه دوم هم همینطور زیبا باشه

Masoud-Susa
13-03-2013, 00:14
مهم نیست بارسا بالا بره یا نره ...فقط ...
امیدوارم کسایی که دنبال مسی تو زمین می گشتن تونسته باشن اون رو پیدا کنن . :)

2raj_a
13-03-2013, 01:14
این نسل بارسلونا واقعا نیاز به یک برگشت خوب داشت که اون رو انجام داد...بعد از یه افت شدید باز به اوج برگشت و نشون داد که اگر میلان گذشته رو حذف کرده میتونه بازم این میلان رو حذف کنه.
یادمه وقتی ابیدال به خاطر سرطان نبود و همه منتظر بازگشت اون بودن تیم خیلی خوب بازی کرد تا به فینال رسید تا جام قهرمانی رو اون بلند کنه....فکر میکنم حرف تیتو خیلی تاثیر داشت برای بازی امشب.
بارسلونا باز تیکی تاکا رو به رخ کشید و زیبا بازی کرد.امشب خدا رو شکر داوری به ضررمون بود ولی به سودمون نبود که حرف و حدیث داشته باشه.(پنالتی تایید شده پدرو)

arash-king
13-03-2013, 01:17
جمعه همین هفته قرعه کشیه یا هفته بعد ؟؟؟

malkemid
13-03-2013, 01:22
میلان به نوعی تنبیه شد امشب. تو بازی به این حساسی در نیوکمپ مگه چندتا تک به تک گیرت میاد که بزنیش به تیر. بازیکنهای بارسا تو تک به تک هایی با زاویه نسبت به دروازه توپشونو گل کردن و بازیکن میلان از وسط دروازه نتونست و همین فرق ها می رسونه که در مجموع حق بارسا بود که بالا بره از این مرحله.
یاد بازی چلسی و بارسا چند سال پیش افتادم که شبیه این شرایط بود تقریبا و فیگو گل برتری بارسا رو زد .
گزارش خیابانی هم که جانبدارانه و غیر قابل تحمل بود مثل همیشه.

D3vil_A
13-03-2013, 01:29
تبریک به بارسایی ها عزیز
فوق العاده بودید امشب و 100% حقتون برد بود.

شدیدا دفاع و خط هافبک میلان ضعف نشون داد ! اصلا بازی سازی به شیوه درست صورت نمیگرفت ! میلان قصد داشت بازی سازی رو از خط دفاعی آغاز کنه که با پرسینگ شدید مهاجم ها بارسا رو به رو میشد و توپ رو به راحت از دست میداد یا زیر توپ میزد و هیچ برنامه ای به جزء اینکار نداشتند که با آوردن بوجان و روبینیو ، بازی رو به وسط کشوندن و بازی سازی رو توط مونتولیوو شروع کردند که تا حدودی موفق بودند ولی ......!

پ.ن:
این بازی و حرکات و شیوه بازی بارسا منو دقیقا یاده بارسای پپ میندازه که جلوی رئال اینجوری بازی میکرد و بازی میبرد.

B3HZ@D
13-03-2013, 01:33
تبریک به دوستان بارسایی .
قبلا هم گفته بودم که کار سختی در نیوکمپ داریم ولی فکرش رو نمیکردم اینقدر سخت بشه! :n02:
بارسا همه جوره بهتر از میلان کار کرد و بازیکنان میلان هم پشت سر هم اشتباه میکردن و توپ لو میدادن که دو تا از همین اشتباهات تبدیل به گل شد.
بارسا به کل با تیم بازی دور رفت تفاوت داشت و همین مسئله به احتمال زیاد بازیکنان میلان رو هم شوکه کرده بود . کلا سبک بازی بارسا تغییر کرده بود.

در کل بازی عجیبی بود :n02:
تبریک به دوستان بارسایی .

clau
13-03-2013, 02:23
گالاتاسرای شگفتی ساز لیگ قهرمانان اروپا شد
در دیداری تماشایی و حساس در لیگ قهرمانان اروپا دو تیم شالکه و گالاتاسرای به مصاف هم رفتند،

به گزارش گل gol.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در دیداری تماشایی و حساس در لیگ قهرمانان اروپا دو تیم شالکه و گالاتاسرای به مصاف هم رفتند،شالکه پس از تساوی 1-1 برابر گالاتاسرای در ترکیه در حالی به این بازی می آمد که 3 بازی پیاپی بعد از آن را با پیروزی پشت سر گذاشته بود و از جمله آن پیروزی این تیم برابر بورسیا دورتموند در بوندس لیگا در روز شنبه بود.
شالکه خیلی زود و در هفدهمین دقیقه به گل دست یافت اما در ده دقیقه پایانی نیمه نخست این بازیکنان گالاتاسرای بودند که دوبار پیاپی دروازه شالکه را باز کردند و نیمه اول را با برتری دو بر یک به پایان بردند.
با شروع نیمه دوم بازیکنان شالکه تهاجمی تر بازی را دنبال کردند و در شصت و سومین دقیه توانستند گل تساوی را وارد دروازه گالاتاسرای کنند اما این گل برای صعود شالکه به مرحله بعد کافی نبود تا شالکه که تا به حال در تمام بازیهایش در لیگ قهرمانان گلزنی کرده بود وداعی تلخ با لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.
از نکات قابل توجه این بازی بازگشت دوباره دروگبا پس از قهرمانی با چلسی در لیگ قهرمانان اروپا به آلمان بود.
شالکه در برابر تیم های ترکیه ای تابه حال هیچ شکستی را درکارنامه نداشت و با دو پیروزی و 3 تساوی امید زیادی به این بازی داشت اما نتوانست در این دیدار کاری از پیش ببرد و این گالاتاسرای بود که شگفتی ساز شد و پای به مرحله بعدی رقابتها گذاشت.

kasra_khan2003
13-03-2013, 13:12
به نظرم دنی آلوز دیشب بدترین بازیکن بارسلونا بود. برخلاف خیلی ها که به پیکه خرده گرفتن. البته من بیشتر تو فاز حمله رو میگم.

فقط برام جای سوال هست، حالا با این برد، تمام انتقادها و تحلیل ها زیر سوال میره؟ خلاصه بازیکنان بارسلونا بخاطر سنشون، ضعیف شدن؟ خلاصه دستیار تیتو اینکاره هست یا نه؛ و همینطور این جمله که بازیکنان بارسلونا اونقدر با بازی همدیگه هماهنگ هستن که نیاز به مربی ندارن، گزاف هست/نیست؟

4umbaz
13-03-2013, 13:25
بعد از باخت های اخیر بارسا فقط همین سه تا تحلیل وجود داشت؟؟؟؟:n09::n09:

چرا اون سری تحلیل ها که میگفتن مسی مرد بازی های بزرگ نیست رو نمیگی یا اینکه دوران تیکی تاکا تموم شده؟؟؟

بنظرم هنوز یک سری ها تو شوک هستن از این نتیجه که بارسا برگشته..

زیاد واسه ماریو بالوتلی هم نگران نیستم ....جوونه و خام...!!:n02:

2raj_a
13-03-2013, 13:29
به نظرم دنی آلوز دیشب بدترین بازیکن بارسلونا بود. برخلاف خیلی ها که به پیکه خرده گرفتن. البته من بیشتر تو فاز حمله رو میگم.

فقط برام جای سوال هست، حالا با این برد، تمام انتقادها و تحلیل ها زیر سوال میره؟ خلاصه بازیکنان بارسلونا بخاطر سنشون، ضعیف شدن؟ خلاصه دستیار تیتو اینکاره هست یا نه؛ و همینطور این جمله که بازیکنان بارسلونا اونقدر با بازی همدیگه هماهنگ هستن که نیاز به مربی ندارن، گزاف هست/نیست؟
اتفاقا دنی الوز خیلی مهره خوبی بود...تموم دفاع میلان رو به عرض میکشید درسته سانتر هاش خوب نبود ولی با رفت و امد هاش سمت راست میلان رو تحت تاثیر گذاشته بود.
بارسلونا تو بد مقطعی از فصل افت داشت و خوشختانه از بحران تا حدودی بیرون اومده...متوجه نمیشم منظورتون از سن زیاد کدوم بازیکن بارسلوناست؟ژاوی و پویول سنشون زیاد هست ولی دیشب با توجه به تاکتیک تیم خیلیم خوب بودن...تیاگو هم داره کم کم جا پای ژاوی میذاره هنوز تجربش خیلی کمه..تیاگو منو یاده اوایل بازی ژاوی میندازه...دقیقا این ستاره همینجوری ظهور کرد...در کل نبود مربی مصدومیت و نداشتن انگیزه کافی بارسا رو تضعیف کرده بود...اما دیشب با داشتن انگیزه کافی و رهایی از بحران خوب بودن...درضمن رورا هنوزم به نظر خوده من تجربه کافی برای هدایت تیم رو نداره.
با بازی دیشت هر تیمی بود جلو بارسلونا بازنده کمپ نیو بود...به میلان نمیشه خرده گرفت.

Masoud-Susa
13-03-2013, 13:42
جمعه همین هفته قرعه کشیه یا هفته بعد ؟؟؟

همین جمعه پیش رو ! 15 مارس .

malkemid
13-03-2013, 13:57

برای من هم جالبه اونهایی که باختهای اخیرشون رو به نداشتن مربی نسبت می دادن، این برد خوب رو به چی نسبت می دن؟

Hatek
13-03-2013, 14:19
برای من هم جالبه اونهایی که باختهای اخیرشون رو به نداشتن مربی نسبت می دادن، این برد خوب رو به چی نسبت می دن؟

شاید در این بازی تیتو رو نیمکت نبود ولی واقعا پشت تیم بود و بنظرم تو برد تاثیر بسزایی داشت
تیم برای تیتو جنگید تا به مرحله بعد بره و حتی اگه قرار باشه تو مرحله بعد حذف بشه لااقل یه بار دیگه حضور تیتو رو رو نیمکتش تو cl تجربه کرده باشه
روحیه چیزی بود که باعث شد بارسا صعود کنه و این روحیه نصف بیشترش از تیتو میومد
مربی باید کنار تیم باشه
و دلیل نمیشه چون بارسا میلانو حذف کرده بگیم مربی نمیخواد

4umbaz
13-03-2013, 14:24
شاید در این بازی تیتو رو نیمکت نبود ولی واقعا پشت تیم بود و بنظرم تو برد تاثیر بسزایی داشت
تیم برای تیتو جنگید تا به مرحله بعد بره و حتی اگه قرار باشه تو مرحله بعد حذف بشه لااقل یه بار دیگه حضور تیتو رو رو نیمکتش تو cl تجربه کرده باشه
مربی باید کنار تیم باشه
با عرض سلام
دوست من لازم نیست جواب یک سری سوال را کامل بدید.. چون این سری پست ها که از روی طعنه زده میشه و در واقع به ظاهر دارن سوال میکنن ولی در واقع قصدشون طعنه زدن و کوچک کردن بارساست...!! کاملا واضحه..!!!

گرافيكار
13-03-2013, 15:26
پ.ن. احساس می کنم بخشی از این فریاد "پلن بی" در واکنش به انتقاد هایی که درباره ی بازی بارسا مطرح شده باشه، پس جواب آخر من با مایه ی شوخی: "منتظر پلن بی بارسا هم هستیم" : دی
از کلیت بحث لذت بردم و استفاده کردم

امیدوارم توی بازی بارسا در مقابل میلان پلن B رو دیده باشی
چون من هر چی نگاه کردم چیزی به اسم پلن B ندیدم

معراج عزیز نمیدونم شاید نظر من در مورد پلن B و بحثهای گذشته من با سروش رو ندونی و ندیده باشی
من کلا با چیزی به اسم پلن B مشکل دارم و فکر میکنم صرفا بهانه ایست برای برخی فوتبال نویسها برای تحلیلهای کاغذمدارشون

بارسا مثل قبل اساس کارش پاسهای کوتاه بود کمی سانتر و کمی شوت
تیمهای دیگه هم از این سه روش در طول یک بازی بارها و بارها با نسبتها و درصدهای مختلف استفاده میکنن

رئال سانتر میکنه شوت میزنه از عمق هم حرکت میکنه
منچستر همینطور
دورتموند آرسنال بایرن و...

این پلن B کجاست؟ من دقیقا متوجه نمیشم
اگر صرفا یک تعویض و یک تغییر رو میشه به عنوان پلن B پذیرفت پس باید قبول کنیم که بعضی از تیمها در بعضی بازیها به پلن C و D و... هم میرسن

خلاصه بازیکنان بارسلونا بخاطر سنشون، ضعیف شدن؟ خلاصه دستیار تیتو اینکاره هست یا نه؛ و همینطور این جمله که بازیکنان بارسلونا اونقدر با بازی همدیگه هماهنگ هستن که نیاز به مربی ندارن، گزاف هست/نیست؟

دنی آلوز درصد بد بودنش نسبت به خوب بودنش خیلی کمتر بود
درسته خیلی از حملات به ویژه در نیمه اول رو با ارسالهای عجولانه و بد خراب کرد
اما دنی با جلو کشیدنش و کشیدن نبردهای فیزیکی به سمت چپ میلان خیلی به دفاع این تیم عرض داد
همین مسئله به همراه پرس واقعا عالی این بازیکن خیلی به بارسا در بازی دیشب کمک کرد

فقط برام جای سوال هست، حالا با این برد، تمام انتقادها و تحلیل ها زیر سوال میره؟
کسرا جان کدوم تحلیلها و انتقادها؟
انتقادهایی که مغرضان به بارسا داشتن یا منصفین یا نقدهایی که طرفدارهای بارسا به تیم خودشون داشتن؟

مغرضان در این چند ساله که همیشه دنبال یک باخت بودن تا پایان دوره بارسا رو اعلام کنن
منصفین هم ایراداتی مثل ساختار دفاعی آسیب پذیر داشتن که هنوز هم در بارسا هست و بارسا در فصل بعد حتما باید به دنبال برطرف کردنش باشه
نقدهایی که خود طرفدارای بارسا به تیمشون داشتن هم به نظر من هنوز پابرجاست
این تیم بدون مربی به سختی میتونه ادامه بده
من در تاپیک بارسا هم گفتم این تیم همونجوری که به خاطر مسائل روحی به میلان و رئال باخت به خاطر مسائل روحی هم میلان رو برد
دیشب بارسا انتحاری بازی کرد و بیشتر از مسائل فنی این حیثیت بارسا بود که در زمین جولان میداد

بله این تیم نشون داد با مربی میتونه یک نیم فصل بدون باخت داشته باشه و در چند سال 14 جام بیاره اما بدون مربی تبدیل به یک تیم معمولی بشه که در یکی دو ماه چهار باخت و چندین مساوی میاره

malkemid
13-03-2013, 15:30
مربی باید کنار تیم باشه

ولی تو بازی های قبل هم همین شرایط بود...مثلا بازی رفت میلان...شرایط نسبت به اون بازی چه فرقی کرد؟ هیچ.

فقط در بازی برگشت مربی تاکتیک بهتری اتخاذ کرد و نتیجه هم گرفت. همین مربی که 3 بازی پشت هم از میلان و رئال باخت. به هر حال تو اون بازی ها هم از حمایت فکری تیتو یا شایدم حتی گواردیولا برخوردار بود ولی نتیجه نگرفت. اما این بازی ترکیب بهتری فرستاد به زمین و نتیجه گرفت.

با عرض سلام
دوست من لازم نیست جواب یک سری سوال را کامل بدید.. چون این سری پست ها که از روی طعنه زده میشه و در واقع به ظاهر دارن سوال میکنن ولی در واقع قصدشون طعنه زدن و کوچک کردن بارساست...!! کاملا واضحه..!!!

نخیر دوست عزیز...من در پست های قبل هم گفتم که بارسا با شایستگی صعود کرد. امیدوارم شمای نوعی شهامت این رو داشته باشید که اگر یک روز از حریف بدتر بودید، بگید حریف از ما بهتر بود و برد. نه اینکه بهانه های واهی بیارید که مربی نداشتیم و به داوری باختیم و زمین مشکل داشت و از این داستانها :n06: انقدر بدبین بودن خوب نیست!

Stream
13-03-2013, 16:19
ولی تو بازی های قبل هم همین شرایط بود...مثلا بازی رفت میلان...شرایط نسبت به اون بازی چه فرقی کرد؟ هیچ.

فقط در بازی برگشت مربی تاکتیک بهتری اتخاذ کرد و نتیجه هم گرفت. همین مربی که 3 بازی پشت هم از میلان و رئال باخت. به هر حال تو اون بازی ها هم از حمایت فکری تیتو یا شایدم حتی گواردیولا برخوردار بود ولی نتیجه نگرفت. اما این بازی ترکیب بهتری فرستاد به زمین و نتیجه گرفت.

این تیم که همون تیم بود٬ فقط تاکتیک ها متفاوت بود٬ بازیکن ها از نظر روانی در شرایط خیلی بهتری بودن و روحیه خیلی خوبی داشتن که می تونه به خاطر استراحت ده روزه و فرصت برای متمرکز شدن روی این بازی هم باشه٬ همه این ها با هم دلایلی هستن که نتیجه اینطور شد.

افت کلی بارسا در این دو ماه به خاطر نبود مربی بود٬ این برد قرار نیست به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ صرفا افت نسبت به قبل کمتر بود وگرنه اون بارسایی که از 19 بازی دور رفت 55 امتیاز گرفت اگه میلان رو 0-4 می برد قرار نبود اون برد به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ همه می گفتن بارسا فوق العاده است و برد همونطور که وقتی بایرن 1-3 آرسنال رو برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ و وقتی بارسا چند سال پیش رئال رو 2-6 یا 0-5 یا بایرن رو 0-4 برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ بارسا بود و برد.

من از این پست شما اینطور برداشت می کنم که دارید می گید چون بارسا تونست دیشب اینطور ببره پس حرف هایی که قبلا درباره ارتباط افت بارسا و باخت های قبلی با نبود مربی زده می شد صحیح نبوده! اگه اشتباهه تصحیح کنید. :n13:

malkemid
13-03-2013, 16:52
این تیم که همون تیم بود٬ فقط تاکتیک ها متفاوت بود٬ بازیکن ها از نظر روانی در شرایط خیلی بهتری بودن و روحیه خیلی خوبی داشتن که می تونه به خاطر استراحت ده روزه و فرصت برای متمرکز شدن روی این بازی هم باشه٬ همه این ها با هم دلایلی هستن که نتیجه اینطور شد.

افت کلی بارسا در این دو ماه به خاطر نبود مربی بود٬ این برد قرار نیست به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ صرفا افت نسبت به قبل کمتر بود وگرنه اون بارسایی که از 19 بازی دور رفت 55 امتیاز گرفت اگه میلان رو 0-4 می برد قرار نبود اون برد به چیز خاصی نسبت داده بشه٬ همه می گفتن بارسا فوق العاده است و برد همونطور که وقتی بایرن 1-3 آرسنال رو برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ و وقتی بارسا چند سال پیش رئال رو 2-6 یا 0-5 یا بایرن رو 0-4 برد کسی بردش رو به چیزی نسبت نداد٬ بارسا بود و برد.

من از این پست شما اینطور برداشت می کنم که دارید می گید چون بارسا تونست دیشب اینطور ببره پس حرف هایی که قبلا درباره ارتباط افت بارسا و باخت های قبلی با نبود مربی زده می شد صحیح نبوده! اگه اشتباهه تصحیح کنید. :n13:

نه فقط صرف بازی دیشب...به نظر من بیش از حد بحث مربی رو بزرگش کردند. و البته فاکتور روحیه رو من نمی تونم زیاد موجه بدونم چون بعدش به رئال هم باختن و طبیعتا از نظر روحی وضع خوبی نداشتن. شاید بهتر باشه بگیم انگیزه.

به نظر من اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم، درصدی از کار به دانش مربی برمی گرده و نمیشه ازش گذشت.
درصدی به شناخت پیدا کردن مربیان و بازیکنان حریف از بازی بارسا ربط داره و اینکه راههای خنثی کردنش رو طراحی و پیاده کنن.. شما اگه دقت کنی همون رئالی که 5-0از بارسا می بازه، 2-1 تو نیوکمپ بارسا رو در شرایطی که مهمترین ال کلاسیکوی چند سال اخیر رو داشتیم و تعیین کننده سرنوشت قهرمانی بود، با پپ و همه بازیکنها، می بره. یا تو سوپر کاپ امسال که تیتو هم بود .
بخش دیگش که ساده ترین بخش هم هست اینه که هیچ تیمی همیشه نمی تونه تو اوج بمونه ! افت مقطعی چیزیه که خواسته یا ناخواسته اتفاق می افته و نیازی نیست براش توجیه ساخته بشه.

بعد از باخت تیم محبوب کلا حرف و حدیث زیاد هست و بعضی طرفدارای بارسا ضمن تحلیل هاشون اینطور مطرح می کردند که آقا ما مربی نداشتیم باختیم، آقا ما به داوری باختیم.

وقتی یه تیم در سه بازی مهم هر بازی فقط 2-3 شوت در چارچوب داره، همش تقصیر مربیه؟ یا همش تقصیر داوریه؟

از اونطرف، وقتی یه تیم 4 تا میزنه، همش به پای مربی باید نوشته بشه؟ طبق اظهار نظر این دسته از افراد که گفتم جوابش بله هست !

به نظر من دیشب دیدیم که مربی بارسا یه حرکت خوب کرد و اونم آوردن اینیستا به مرکز زمین بود، مشخصا حرکت خوبی بود و آهنگ تیمی بارسا بهتر شد. ولی آیا فقط این موضوع بارسا رو برنده کرد؟ نه...دو گل اول بارسا با دو شوت بدست اومد که اولیش رو نبوغ مسی بود و اگر دیشب مسی خوب نبود، شاید الان نتیجه چیز دیگه ای بود.

برگردیم به بازی قبل با میلان...آقا مربی اصلا افتضاح (همین مربی)...ولی آیا مسی یا اینیستا تونستن 2 تا حرکت مفید انجام بدن انصافا؟ دیگه شوت زدن مسی که به مربی ربط نداره. اون شب خیلی ها از بازی مسی انتقاد کردن و به نظرم واقعا حق هم داشتن...اما بعضی ها یه تابو برا خودشون درست کردن که انگار هیچکس حق نداره از بازیکن محبوبشون انتقاد کنه !

لب کلام اینکه فوتبال یه پکیج هست و اگر یه تیمی می بره یا می بازه، ده ها عامل مختلف دخیل هست. مربی باید خوب باشه، بازیکن سرحال باشه، حتی شانس هم باید یار باشه ( تک به تک نیانگ) مطمئنا همه اینو می دونن...ولی گاهی وقتها برای توجیه کردن یا چیزهای دیگه، سعی در بزرگنمایی 1 فاکتور خاص دارن...یه شب مربی خودی، یه شب داوری، یه شب زمین و الی آخر.

اگر بارسا بازی رفت با میلان رو باخت، هم ترکیبش خوب نبود، هم بازیکنها شبشون نبود واقعا، هم تیم حریف خیلی خوب بازی کرد. بر عکسش دیشب اتفاق افتاد و بارسا برنده شد.

Stream
13-03-2013, 17:21
نه فقط صرف بازی دیشب...به نظر من بیش از حد بحث مربی رو بزرگش کردند. و البته فاکتور روحیه رو من نمی تونم زیاد موجه بدونم چون بعدش به رئال هم باختن و طبیعتا از نظر روحی وضع خوبی نداشتن. شاید بهتر باشه بگیم انگیزه.

به نظر من اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم، درصدی از کار به دانش مربی برمی گرده و نمیشه ازش گذشت.
درصدی به شناخت پیدا کردن مربیان و بازیکنان حریف از بازی بارسا ربط داره و اینکه راههای خنثی کردنش رو طراحی و پیاده کنن.. شما اگه دقت کنی همون رئالی که 5-0از بارسا می بازه، 2-1 تو نیوکمپ بارسا رو در شرایطی که مهمترین ال کلاسیکوی چند سال اخیر رو داشتیم و تعیین کننده سرنوشت قهرمانی بود، با پپ و همه بازیکنها، می بره. یا تو سوپر کاپ امسال که تیتو هم بود .
بخش دیگش که ساده ترین بخش هم هست اینه که هیچ تیمی همیشه نمی تونه تو اوج بمونه ! افت مقطعی چیزیه که خواسته یا ناخواسته اتفاق می افته و نیازی نیست براش توجیه ساخته بشه.

بعد از باخت تیم محبوب کلا حرف و حدیث زیاد هست و بعضی طرفدارای بارسا ضمن تحلیل هاشون اینطور مطرح می کردند که آقا ما مربی نداشتیم باختیم، آقا ما به داوری باختیم.

وقتی یه تیم در سه بازی مهم هر بازی فقط 2-3 شوت در چارچوب داره، همش تقصیر مربیه؟ یا همش تقصیر داوریه؟

از اونطرف، وقتی یه تیم 4 تا میزنه، همش به پای مربی باید نوشته بشه؟ طبق اظهار نظر این دسته از افراد که گفتم جوابش بله هست !

به نظر من دیشب دیدیم که مربی بارسا یه حرکت خوب کرد و اونم آوردن اینیستا به مرکز زمین بود، مشخصا حرکت خوبی بود و آهنگ تیمی بارسا بهتر شد. ولی آیا فقط این موضوع بارسا رو برنده کرد؟ نه...دو گل اول بارسا با دو شوت بدست اومد که اولیش رو نبوغ مسی بود و اگر دیشب مسی خوب نبود، شاید الان نتیجه چیز دیگه ای بود.

برگردیم به بازی قبل با میلان...آقا مربی اصلا افتضاح (همین مربی)...ولی آیا مسی یا اینیستا تونستن 2 تا حرکت مفید انجام بدن انصافا؟ دیگه شوت زدن مسی که به مربی ربط نداره. اون شب خیلی ها از بازی مسی انتقاد کردن و به نظرم واقعا حق هم داشتن...اما بعضی ها یه تابو برا خودشون درست کردن که انگار هیچکس حق نداره از بازیکن محبوبشون انتقاد کنه !

لب کلام اینکه فوتبال یه پکیج هست و اگر یه تیمی می بره یا می بازه، ده ها عامل مختلف دخیل هست. مربی باید خوب باشه، بازیکن سرحال باشه، حتی شانس هم باید یار باشه ( تک به تک نیانگ) مطمئنا همه اینو می دونن...ولی گاهی وقتها برای توجیه کردن یا چیزهای دیگه، سعی در بزرگنمایی 1 فاکتور خاص دارن...یه شب مربی خودی، یه شب داوری، یه شب زمین و الی آخر.

اگر بارسا بازی رفت با میلان رو باخت، هم ترکیبش خوب نبود، هم بازیکنها شبشون نبود واقعا، هم تیم حریف خیلی خوب بازی کرد. بر عکسش دیشب اتفاق افتاد و بارسا برنده شد.

کلیت حرف های شما درسته و چه موفقیت یا عدم موفقیت همیشه ترکیبی از دلایل زیاد هستن٬ ولی بعضی از این دلیل ها می تونن خیلی مهم باشن.

نبودن تیتو در بارسا تاثیر منفی زیادی داشت چون ما پارسال هم در حالی که پپ حضور داشت٬ باز هم افت شدید بارسا رو وقتی تیتو برای بیماریش رفته بود دیدیم. مثلا همین بازی رفت با میلان که بارسا به قول شما اصلا نتونست موقعیت سازی کنه٬‌ آیا اولین بار در فصل بود که بازی بارسا گیر کرد؟ در نیم فصل اول هم بارها بازیهای بارسا اینطور شده بود که با تعویض ها و تغییر ساختار بازی بارسا تونست چندین بازی باخته رو در همون 15 دقیقه پایانی ببره. همون مسی که در همین فصل شده بود یک نیمه کاری نکنه نیمه دوم چندین بار دو گل زده. بازی برگشت سوپر کاپ بعد از اون 30 دقیقه وحشتناک برای بارسا و 10 نفره شدنش٬ با تعویض و تغییر ساختار بازی بارسا به بازی برگشت و حتی در 60 دقیقه باقیمونده بهتر از رئال هم بود و یک گل هم زد٬ اگه به جای تیتو٬ رورا روی نیمکت بود چی می شد؟ حدس من اینه که احتمالا 5 تایی می شدیم! همین هفته پیش هم مورینیو دقیقا بعد از ده نفره شدن منچستر یک دفاع بیرون میاره و مودریچ رو می بره توی زمین٬ شاید اگه دستیار مورینیو بود شاید این کار رو نمی کرد یا اگه می کرد دفاعش رو بیرون نمی آورد و بازی به کل متفاوت رقم می خورد. تاثیر سرمربی دقیقا در همین لحظاتی است که تیم نتیجه نمی گیره و به قول شما 2 تا حرکت مفید هم نمی تونه انجام بده٬ وگرنه وقتی تیم 5-6 گل می زنه اونقدرا فرقی نمی کنه کی روی نیمکته یا چه تعویضی میشه.

فوتبال همیشه برد و باخت داره و بارسا هم با همه بازیکن ها و مربی و ... ممکنه ببازه همونطور که رئال می بازه و منچستر و بایرن و یوونتوس و برزیل و اسپانیا هم شاید ببازند٬ تیم ها افت می کنن و تیم ها قوی میشن و حتی فینال استانبول معنیش این نیست که هر بگیم اتفاق های نامعمولی که در حواشی یک تیم اتفاق افتاده تاثیر مهمی نداشته و در هر صورت مثلا بارسا به میلان و دو بار به رئال می باخت در حالی که برای من مثل روز روشنه که اگه تیتو در بارسا بود٬ بارسا در اون بازی ها به این شکل نمی باخت که 90 دقیقه جلوی رئال و میلان یکسان و ثابت بازی کنه و اونها خیلی راحت بازی رو کنترل کنن. شاید باز هم می باخت٬ معلوم نیست ولی مطمئنم اینطور بازی نمی کرد و ضعف تاکتیکی در بازیهای بارسا بسیار مشخصه.

malkemid
13-03-2013, 18:57
کلیت حرف های شما درسته و چه موفقیت یا عدم موفقیت همیشه ترکیبی از دلایل زیاد هستن٬ ولی بعضی از این دلیل ها می تونن خیلی مهم باشن.

نبودن تیتو در بارسا تاثیر منفی زیادی داشت چون ما پارسال هم در حالی که پپ حضور داشت٬ باز هم افت شدید بارسا رو وقتی تیتو برای بیماریش رفته بود دیدیم. مثلا همین بازی رفت با میلان که بارسا به قول شما اصلا نتونست موقعیت سازی کنه٬‌ آیا اولین بار در فصل بود که بازی بارسا گیر کرد؟ در نیم فصل اول هم بارها بازیهای بارسا اینطور شده بود که با تعویض ها و تغییر ساختار بازی بارسا تونست چندین بازی باخته رو در همون 15 دقیقه پایانی ببره. همون مسی که در همین فصل شده بود یک نیمه کاری نکنه نیمه دوم چندین بار دو گل زده. بازی برگشت سوپر کاپ بعد از اون 30 دقیقه وحشتناک برای بارسا و 10 نفره شدنش٬ با تعویض و تغییر ساختار بازی بارسا به بازی برگشت و حتی در 60 دقیقه باقیمونده بهتر از رئال هم بود و یک گل هم زد٬ اگه به جای تیتو٬ رورا روی نیمکت بود چی می شد؟ حدس من اینه که احتمالا 5 تایی می شدیم! همین هفته پیش هم مورینیو دقیقا بعد از ده نفره شدن منچستر یک دفاع بیرون میاره و مودریچ رو می بره توی زمین٬ شاید اگه دستیار مورینیو بود شاید این کار رو نمی کرد یا اگه می کرد دفاعش رو بیرون نمی آورد و بازی به کل متفاوت رقم می خورد. تاثیر سرمربی دقیقا در همین لحظاتی است که تیم نتیجه نمی گیره و به قول شما 2 تا حرکت مفید هم نمی تونه انجام بده٬ وگرنه وقتی تیم 5-6 گل می زنه اونقدرا فرقی نمی کنه کی روی نیمکته یا چه تعویضی میشه.

فوتبال همیشه برد و باخت داره و بارسا هم با همه بازیکن ها و مربی و ... ممکنه ببازه همونطور که رئال می بازه و منچستر و بایرن و یوونتوس و برزیل و اسپانیا هم شاید ببازند٬ تیم ها افت می کنن و تیم ها قوی میشن و حتی فینال استانبول معنیش این نیست که هر بگیم اتفاق های نامعمولی که در حواشی یک تیم اتفاق افتاده تاثیر مهمی نداشته و در هر صورت مثلا بارسا به میلان و دو بار به رئال می باخت در حالی که برای من مثل روز روشنه که اگه تیتو در بارسا بود٬ بارسا در اون بازی ها به این شکل نمی باخت که 90 دقیقه جلوی رئال و میلان یکسان و ثابت بازی کنه و اونها خیلی راحت بازی رو کنترل کنن. شاید باز هم می باخت٬ معلوم نیست ولی مطمئنم اینطور بازی نمی کرد و ضعف تاکتیکی در بازیهای بارسا بسیار مشخصه.

پس شما هم به طور ضمنی موافقید که علت شکست های اخیر نحوه بازی بارسا بوده...حالا ضعف مربی، یا افت بازیکنها، یا بازی خوب حریفها و ...

اینکه ما به داور باختیم و حریف هیچ کاری نکرد و مسائلی از این دست رو تایید نمی کنید؟

Ezel
13-03-2013, 22:09
از کلیت بحث لذت بردم و استفاده کردم

امیدوارم توی بازی بارسا در مقابل میلان پلن B رو دیده باشی
چون من هر چی نگاه کردم چیزی به اسم پلن B ندیدم

معراج عزیز نمیدونم شاید نظر من در مورد پلن B و بحثهای گذشته من با سروش رو ندونی و ندیده باشی
من کلا با چیزی به اسم پلن B مشکل دارم و فکر میکنم صرفا بهانه ایست برای برخی فوتبال نویسها برای تحلیلهای کاغذمدارشون

بارسا مثل قبل اساس کارش پاسهای کوتاه بود کمی سانتر و کمی شوت
تیمهای دیگه هم از این سه روش در طول یک بازی بارها و بارها با نسبتها و درصدهای مختلف استفاده میکنن

رئال سانتر میکنه شوت میزنه از عمق هم حرکت میکنه
منچستر همینطور
دورتموند آرسنال بایرن و...

این پلن B کجاست؟ من دقیقا متوجه نمیشم
اگر صرفا یک تعویض و یک تغییر رو میشه به عنوان پلن B پذیرفت پس باید قبول کنیم که بعضی از تیمها در بعضی بازیها به پلن C و D و... هم میرسن
............

علیرضا میخوای این بحث پلن بی رو مثل قدیم دوباره مرور کنیم ؟ و سر آخر هم هیچ کسی از موضعش کوتاه نیاد ؟ :دی

خب البته من از لحاظ شرایط سلامتی در شرایطی نیستم که وارد بحثها بشم این روزها :دی ولی یه توضیح مختصری بگم :

این تیمهایی که نام بردی مثل بارسا سبک و فلسفه ی خاص فوتبالی ندارن ، مربیان این تیما معمولا بر اساس نوع بازی حریف تیمشون رو رهبری میکنن ، مورینیو ، تا حدودی سرالکس و صد البته کلوپ /

توی این تیمها تغییر تاکتیک میشه پلن بی ، مثلا رئال از گوشه ها به نتیجه نمیرسه توی بازی با یونایتد ، مودریچ رو میاره تا توی عمق بهتر بازی کنه و حتی از شوتزنی مودریچ استفاده بکنه .

مورینیو میبینه رونالدو در برابر آلوس نمیتونه خوب بازی بکنه میبرش به راست

مثال ملموس تر پرسپولیس قطبی خیلی از اوقات وقتی نمیتونست از عمق وارد بشه و خلیلی و باقی مهاجمها رو تغذیه بکنه ، میرفت روی توانایی شیث از راست و نیکبخت و پتروویچ از چپ برای ارسال و در نتیجه منتظر موندن برای استفاده از موج دوم و سوم حمله

نکته اینکه سبک فوتبال ، مفهومی کاملا مجزا داره از تاکتیک /

تیکی تاکای بارسا سبک و فلسفه فوتباله ، مربیان بارسا تیمشونو بر اساس بازی حریف نمیفرستن تو زمین معمولا ، اونها میرن که مثل همیشه توپ رو در اختیار بگیرن و پاس بدن و پاس بدن و پاس بدن و از عمق ضربه ی همیشگیشونو بزنن به حریف /

به جمله ی بولد شده ی خودت رجوع میکنم ؛ بارسا مقابل میلان اون بارسایی بود که باید باشه ، خبری از پلن بی نبود ولی اگه میلان تصمیم میگرفت شیوه های آشنا رو یه کار بگیره اون موقع آیا بارسا به راحتی میتونست 4 بار دروازه ی میلان رو باز بکنه ؟ یعنی چیزی مثل بازی رفت ...

نکته اینجاست که سبک فوتبال بارسا به حدی خوب بوده که نیازی به پلن بی احساس نمیشده ، ولی خب به هرحال این یه نقطه ضعف حساب میشه /

اون بازی رئال بارسا که بارسا توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد مطمئنا خاطرت هست ، اون چیزی غیر از پلن بی بود ؟؟؟ حالا روی واژه حساس نشو مثلا فرض بگیر بهش بگیم راه جایگزین :دی

بارسا چند بار و در چه مواقع حساسی از نبود این راه جایگزین لطمه خورده ؟ نمونه خیلی زیاده واقعا !

نکته ی دیگه اینکه مباحث فنی - تئوری در فوتبال رو به نظرم خیلی ساده میگیری و صرفا در حد سرگرمی برای فوتبال نویسها بهش نگاه میکنی متاسفانه ، در صورتیکه من من فکر میکنم اگر 4 چوب فنی محکم و با پشتوانه ای نباشه هیچ تیمی موفق نمیشه / مباحث فنی و تئوریک فوتبال همینجوری بوجود نیومده ، درسته که نمیشه بخش فنی فوتبال رو علم دونست چون در هر بار آزمایش مثلا یک تئوری تاکتیک فوتبال نتیجه ی یکسانی بدست نمیاد به علت متغیرهایی مثل داوری ، اتفاقات بازی و حتی جهت وزش باد ، ولی خب اونقدر ها هم این مباحث بی پشتوانه نیست که بیایم و فاتحه بخونیم به تحلیلها :n16:

nw_nk
14-03-2013, 01:20
از 4 نماینده اسپانیا با اون قرعه های سخت 3 تیم صعود کردن

آلمان 2 از 3
ایتالیا 1 از 2
تنها نماینده پریمیر لیگ هم حذف شد

----------------------------------------------------------------------------------------------------

The city of Malaga deserves this. We've suffered for many years, in Segunda, Segunda B.. To be in the last eight is special

Antonio Banderas

kasra_khan2003
14-03-2013, 01:32
دنی آلوز درصد بد بودنش نسبت به خوب بودنش خیلی کمتر بود
درسته خیلی از حملات به ویژه در نیمه اول رو با ارسالهای عجولانه و بد خراب کرد
اما دنی با جلو کشیدنش و کشیدن نبردهای فیزیکی به سمت چپ میلان خیلی به دفاع این تیم عرض داد
همین مسئله به همراه پرس واقعا عالی این بازیکن خیلی به بارسا در بازی دیشب کمک کرد

آیا صرف اینکه جلو کشید، دفاع رو رها کرد و باعث شد کمی دفاع میلان به کناره ها بره، کافی هست؟ ضمن اینکه خودت هم میگی سانترهای خوبی نکرد. شوت هم که هیچی. یکی دو صحنه بود که توپ رو از دست داد و بعد هم با سرعت به دفاع برنگشت! اما میلان ضعیف عمل کرد و نتونست از ضد حملات استفاده کنه.

کسرا جان کدوم تحلیلها و انتقادها؟
انتقادهایی که مغرضان به بارسا داشتن یا منصفین یا نقدهایی که طرفدارهای بارسا به تیم خودشون داشتن؟

مغرضان در این چند ساله که همیشه دنبال یک باخت بودن تا پایان دوره بارسا رو اعلام کنن
منصفین هم ایراداتی مثل ساختار دفاعی آسیب پذیر داشتن که هنوز هم در بارسا هست و بارسا در فصل بعد حتما باید به دنبال برطرف کردنش باشه
نقدهایی که خود طرفدارای بارسا به تیمشون داشتن هم به نظر من هنوز پابرجاست
این تیم بدون مربی به سختی میتونه ادامه بده
من در تاپیک بارسا هم گفتم این تیم همونجوری که به خاطر مسائل روحی به میلان و رئال باخت به خاطر مسائل روحی هم میلان رو برد
دیشب بارسا انتحاری بازی کرد و بیشتر از مسائل فنی این حیثیت بارسا بود که در زمین جولان میداد

بله این تیم نشون داد با مربی میتونه یک نیم فصل بدون باخت داشته باشه و در چند سال 14 جام بیاره اما بدون مربی تبدیل به یک تیم معمولی بشه که در یکی دو ماه چهار باخت و چندین مساوی میاره

بدون شک یک سری انتقادات از روی کینه و در جهت اهداف تبلیغاتی سایت های خبری بودن. اما سه باخت بد رو نمیشه به همین راحتی نادیده گرفت، بذاری به حساب زمین و زمان. همونطور که نمیشه با یه برد بگیم همه ی مشکلات رفع شدن یا مثلاً تیکی تاکا مثل یک ققنوس دوباره متولد شد.

پارادوکس هایی اینجا هست. تجربه به دفعات نشون داده وقتی تیمی وارد بحران اونم از نظر روحی میشه، نیاز به شوک قوی ای داره تا دوباره از اون حالت در باید. این شوک چجوری به بارسلونا وارد شد؟ به کمک مربی بیمار، یا شخصی که گفته میشه توان سرمربی رو اصلاً نداره؟ اگر بگیم همه چیز از U.S.A مرتب شده بود، پس سه بازی قبلی کجا بود. اگر بگیم تیم بخاطر سرمربی و نام بارسا رفت تو زمین، پس این روحیه جنگندگی تو Copa و Liga کجا بود؟ و همینطور اگر بگیم رورا مربی نیست/هست...

از این گذشته، انصافاً برخی از این انتقادها درست هست. مثلاً سن بعضی بازیکنان بخصوص پویول که تو کورس های سرعتی کم میاره (کاری به دریبل شدنش جلو دی ماریا ندارم، برای همه پیش اومده، نمونه رئالیش هم په په جلوی مسی). یا مثلاً عملکرد ضعیف پیکه. ماسکرانو اگر اون صحنه جلوی رئال اشتباه میکرد، رونالدو نمیومد 7 متر و 34 سانتیمتر دروازه رو بزنه به تیر. دنی آلوز هم که سرش توافق نداریم:دی الان بهترین مدافع بارسا آلبا هست،هرچند اوزیل کمی اذیتش کرد اما در کل از بقیه بهتر هست.

من حیس المجموع یه تبریک به من بدهکاری بابت پیشبینی درستم تو صندلی داغ:دی

fr0st
14-03-2013, 05:10
دیشب وظیفه آلوز حضور تو موقعیت دفاع نبود، دقیقا برعکس آلبا که برخلاف بازی‌های قبلی‌ که همزمان با آلوز نفوذ میکردن و تیم خیلی‌ از این بابت آسیب دید. وقتی‌ صاحب توپ بودیم دقیقا وظیفه یه وینگ رو کادرفنی تیم ازش میخواستن که جدا از چند اشتباهش بخوبی وظایفش رو انجام داد. وقتی‌ تیم توپ رو از دست میداد هم از اون جلو شروع به پرسینگ حریف میکرد باز بسته به آرایش تیم میلان تبدیل به وینگ بک سمت راست میشد. اولین وظیفش جدا کردن کنستانت از مدافعان میانی میلان بود، بازیکنی که بازی رفت بخوبی پدرو و مسی رو بسته بود هروقت مکسس یا زاپاتا کم میوردن بهترین پوشش رو به خط دفاع میلان میداد. همین تغییر تاکتیکی کوچیک باعث شد این بازیکن دیشب شب خوبی‌ نداشته باشه با اینحال به نظر من بازیکن فوق‌العاده باکیفیتی بود. این باعث به وجود اومدن فضا برای ویا و مسی میشد. همینطور قرار دادن ویا به عنوان مهاجم هدف که باعث نگرانی مدافعان میانی میلان شده بود که نمیتونستن بی‌محابا به سمت مسی یورش ببرن که باز نشون میداد که کادر فنی‌ تیم به خوبی‌ تیم میلان رو آنالیز کرده بودن. تو این تصویر هم جایگاه بازیکنا رو تو کل زمین بر اساس میانگین حضورشون تو نود دقیقه نشون میده.

سروش هم که کلا زد کادر فنی‌ بارسا رو نابود کرد و رفت :دی برین پاس بدین غمی نباشه :دی مطمئناً کلی‌ آنالیز قبل هر بازی برای بازیکنا انجام میشه همینطور که چند وقت پیش سسک گفت که قبل هر بازی تو فواصل هفته اکثر بازی تیما‌های مقابل رو میبینیم و کادر فنی‌ تیم براشون آنالیز می‌کنن. همینطور که تیتو اوایل فصل گفت بارسا داخل پلن اولش پلنهایه D,C,B رو هم داره. کافیه به شیوه پرسینگ و نحوه جایگیریهاشون و حرکات بدون توپ بازیکنا نگاه بشه. اینجا برای ما که بینده هستیم ممکنه یه نمایش معمولی‌ باشه. کاپلو زمان هدایت انگلیس میگفت که تو تمریناتشون رو نحوه پرسینگ بارسا و آموزشش به بازیکنا کار می‌کنن یا روی هادسون یه جمله جالب همیشه میگه که بارسا خیلی‌ فوتبالش ساده به نظر می‌رسه ولی‌ اگه کارشناس یا بازیکن باشی‌ میدونی‌ که چه ذهنیت و پشتوانه‌ای پشت این تیم هست، غیر قابل باور هست.

یا دیدم که کلی‌ به بازی دیشب پدرو یا ویا خرده میگیرن. امروز یه بار دیگه بازی رو داشتم میدیدم تو نیمه اول و دوم پدرو و ویا واقعاً وظایفشون رو به بهترین شکل انجام دادن. کافی‌ بود به حرکات بدون توپ، نحوه پاس دادن یا پرسینگ و فضا سازی پدرو تو نیمه اول نگاه کنین. متاسفانه خیل عظیمی‌ از طرفدارا حتی طرفدارا بارسا همیشه در حال انتقاد کردن از وینگا بارسا مخصوصا پدرو هستن. پوزیشنی که مهمترین و سخترین نقطه تو روند حرکتی بارسا هست. از کریوف پرسیدن بهترین خرید بارسا کی‌ بوده گفت مطلقاً داوید ویا گفتن اتوئو یا ویا گفت حرکت تیم همینطور آزادی مسی مدیون فداکاری و فضا سازی هست که پدرو و ویا به تیم میدن پس انتخاب من بدون شک ویا هست. بازم یه جمله در مورد پدرو توسط روی هادسون: Ray Hudson on Pedro: Always one of my favorite players to watch. He's got his critics, don't know why

با علیرضا کلی‌ بحث داشتیم :دی البته نه اینجا یه جای دیگه :دی اونم در مورد استفاده مکرر از ترکیب تکراری که باعث فرسوده شدن بازیکنا و همینطور خطر مصدومیت میشه براشون. یا اصرار به حضور سسک " با اینکه بازیکن با کیفیتی هست" ولی‌ این باعث میشد که نصف خلاقیت و حفظ توپ رو از خط هافبک بگیریم همینیطور اینیستا رو به وینگ ببریم با اینکه نه سرعت مناسبی داره نه اینکه مثل ویا خودش رو تو موقعیت نفر به نفر با آخرین مدافع قرار بده برای فرار از تله آفساید حریف. ولی‌ همین جزئیات کوچیک تاکتیکی و یه عدم اصرار به حضور دائم مسی تو همه بازیها و یه استراحت یک هفته‌ای انرژی خوبی‌ به تیم برگردوند. حداقل بعد یه مدت شاهد همون پرسینگ وحشتناک تیم بودیم. میلان همون تیم بود تازه با خود باوری بهتر. تیمی که لاتزیو رو با 3 گل میاد شکست میده تیمی که بارسا رو شکست میده. قبل بازی آلگری گفت با همون سیستم بازی رفت یعنی‌ 4.3.3 بازی می‌کنیم بارسا مالکیت توپ رو داره ولی‌ مثل بازی رفت از دروازه ما دور هستن. ولی‌ همین اضافه کردن آلوز به وینگ، استفاده از ویا به عنوان مهاجم هدف. حضور پدرو سمت چپ، همینطور مسی به عنوان بازیکن آزاد باعث این نمایش تیمی شد. جایی که نیانگ بعد بازی میگه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (AC Milan): Barça were impressive. It was as if they were playing with 22 players. In first half, we were running around like madmen

این دو هفته انتقادات از تیم وحشتناک بود، فشار زیادی به تیم و طرفدارا وارد کردن ولی‌ بدترین صحنه اون بونگا بونگا و مصاحبه‌ها بعد بازی رفت بود :دییکی‌ از شوکاش مطمئناً اون بونگا بونگا بود کسرا :دی به قول سونس نباید بارسا رو عصبی کرد :دی تا حالا مسی رو اینقدر مصمم ندیده بودم، فشاری که روش بود و عصبانیت و خشمی که بعد هر گلش نشون میداد مثل یه پیغام بود:n02:
now you can think at the bunga-bunga...c'mon it's better! :D

پ ن: پیکه قبل بازی تو تویتش گفته بود که موزیک kelly clarkson stronger، coldplay scientist برای تهیج روحیه گوش میکردن :دی

گرافيكار
14-03-2013, 08:40
علیرضا میخوای این بحث پلن بی رو مثل قدیم دوباره مرور کنیم ؟ و سر آخر هم هیچ کسی از موضعش کوتاه نیاد ؟ :دی

من که همیشه سعی کردم در نهایت به وحدت موضوع برسم توی بحثام
مدارکش هم موجوده:n02:

خب البته من (1) از لحاظ شرایط سلامتی در شرایطی نیستم که وارد بحثها بشم این روزها :دی ولی یه توضیح مختصری بگم :

این تیمهایی که نام بردی مثل بارسا سبک و فلسفه ی خاص فوتبالی ندارن ، مربیان این تیما معمولا بر اساس نوع بازی حریف تیمشون رو رهبری میکنن ، مورینیو ، تا حدودی سرالکس و صد البته کلوپ /

توی این تیمها تغییر تاکتیک میشه پلن بی ، (2)مثلا رئال از گوشه ها به نتیجه نمیرسه توی بازی با یونایتد ، مودریچ رو میاره تا توی عمق بهتر بازی کنه و حتی از شوتزنی مودریچ استفاده بکنه .

مورینیو میبینه رونالدو در برابر آلوس نمیتونه خوب بازی بکنه میبرش به راست
(1)خدا بد نده از کدوم ناحیه مصدوم شدی:n02: با من بحث کنی از راه کلمات شفات میدم:n02:

(2)سروش جان اگر قرار باشه این نوع تغییرات رو به عنوان پلن B قبول کنیم در اون صورت بارسا سرشار از این پلنهاست ماشاالله:n02:
تا حالا واقعا ندیدی که وینگرهای بارسا جاشونو عوض میکنن
اینیستا با سسک جا به جا میشه
مسی شرح وظایفش تغییر میکنه نمونش همین بازی با میلان
و....
من هنوزم میگم پلن B ماهیت نداره چون اگر این تغییرات رو دلیل وجودی پلن B بدونیم باید قبول کنیم که پلن C , D , E , F هم وجود داره

نکته اینکه سبک فوتبال ، مفهومی کاملا مجزا داره از تاکتیک /

من واقعا با این جملت مخالفم
خداییش اصلا هم دلیلش کوتاه نیومدن نیست
فوتبال یه ابزار و زبان مشترک داره که همه تیما دارن بر اساس سلیقه خودشون از اینها استفاده میکنن
سبک در ظرف تاکتیکی اصالت پیدا میکنه و خارج از اون شکل نمیگیره تاکتیک در اوج خودش تبدیل به شگرد و سبک یک تیم میشه
تو در واقع با این حرفت یه جورایی میگی بارسا تاکتیک هم نداره
این دو دقیقا در راستای همدیگه و کامل کننده هم هستن نه دارای مفاهیمی کاملا مستقل

به جمله ی بولد شده ی خودت رجوع میکنم ؛ بارسا مقابل میلان اون بارسایی بود که باید باشه ، خبری از پلن بی نبود ولی اگه میلان تصمیم میگرفت شیوه های آشنا رو یه کار بگیره اون موقع آیا بارسا به راحتی میتونست 4 بار دروازه ی میلان رو باز بکنه ؟ یعنی چیزی مثل بازی رفت ...
با تعاریف خودت از پلن B بارسا در این بازی سرشار از پلن بود
پست ویا
تغییرات در شکل بازی مسی
پست پدرو
شکل بازی مساکرانو و آلوز
تغییر سبک دفاع تیم بعد از اومدن پویول
شوت زدن
سانتر کردن

نکته اینجاست که سبک فوتبال بارسا به حدی خوب بوده که نیازی به پلن بی احساس نمیشده ، ولی خب به هرحال این یه نقطه ضعف حساب میشه /
اتفاقا بارسا همیشه در خودش تغییرات جدی داده دگردیسی تاکتیکی تیم در دوران گواردیولا کاملا مشهوده
بارسایی که در مقابل چلسی بازی کرد بسیار متفاوت بود با بارسایی که به رئال 5 و 6 گل زد

بارسا چند بار و در چه مواقع حساسی از نبود این راه جایگزین لطمه خورده ؟ نمونه خیلی زیاده واقعا !
عجیبه انگار راه های رسیدن ما به همدیگه در این بحث دارن یکی یکی از بین میرن:n02:
باور کن نمونش خیلی کمه به خدا
آمار ثابت میکنه که اساسا دوره دادن توپ به بارسا و تمرکز روی دفاع، درصد موفقیتش بسیار کمتر از درصد شکست خوردنشه
به همین خاطره که مورینیو اساسا دیگه به اون سبک دفاع نمیکنه
چون این تاکتیک در برابر بارسا از هر 10 بازی یک بار موفق عمل میکنه
به همین خاطر بود که میلان هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت مثل چلسی دفاع نکرد
من مطمئنم خود هیدینگ هم اگر بیاد به این نتیجه میرسه که دیگه با اون سبک در برابر بارسا بازی کردن یک ریسک بزرگه با آماری سرشار از شکست
کلا حدود دو ساله که تیمها متوجه شدن اون سبک دفاع کردن در مقابل بارسا دیگه کارایی چندانی نداره

نکته ی دیگه اینکه مباحث فنی - تئوری در فوتبال رو به نظرم خیلی ساده میگیری و صرفا در حد سرگرمی برای فوتبال نویسها بهش نگاه میکنی متاسفانه ، در صورتیکه من من فکر میکنم اگر 4 چوب فنی محکم و با پشتوانه ای نباشه هیچ تیمی موفق نمیشه / مباحث فنی و تئوریک فوتبال همینجوری بوجود نیومده ، درسته که نمیشه بخش فنی فوتبال رو علم دونست چون در هر بار آزمایش مثلا یک تئوری تاکتیک فوتبال نتیجه ی یکسانی بدست نمیاد به علت متغیرهایی مثل داوری ، اتفاقات بازی و حتی جهت وزش باد ، ولی خب اونقدر ها هم این مباحث بی پشتوانه نیست که بیایم و فاتحه بخونیم به تحلیلها :n16:
سروش جان اتفاقا من خودم علاقه زیادی به قلم و فوتبالنویسی دارم
خودت هم این رو میدونی اصولا من کاغذ رو دوست دارم:n12:
اما من حرفهایی که روی کاغذ پررنگ هستن ولی در زمین کمرنگ میشن رو برچسبهایی میدونم که به فوتبال نمیچسبن
در فوتبال نویسی و مسائل تئوریک، ابزار و داشته های ما باید از خود فوتبال و جنس این رشته ورزشی باشه
از نظر من مرزبندی تاکتیکها در چارچوب پلن 1 و 2 و... یه رفتار غیر فوتبالیه که صرفا روی کاغذ پررنگه
فوتبال در اکثر تیمها همیشه به شکل همزمان از چند روش کاملا کلاسیک استفاده میکنه که بعضی تیمها در برخی از این تاکتیکها مهارت بیشتری به دست میارن

از 4 نماینده اسپانیا با اون قرعه های سخت 3 تیم صعود کردن

آلمان 2 از 3
ایتالیا 1 از 2
تنها نماینده پریمیر لیگ هم حذف شد

----------------------------------------------------------------------------------------------------

The city of Malaga deserves this. We've suffered for many years, in Segunda, Segunda B.. To be in the last eight is special

Antonio Banderas

به افتخار مالاگا و پیگرینی:n16:

سروش هم که کلا زد کادر فنی‌ بارسا رو نابود کرد و رفت :دی برین پاس بدین غمی نباشه :دی مطمئناً کلی‌ آنالیز قبل هر بازی برای بازیکنا انجام میشه همینطور که چند وقت پیش سسک گفت که قبل هر بازی تو فواصل هفته اکثر بازی تیما‌های مقابل رو میبینیم و کادر فنی‌ تیم براشون آنالیز می‌کنن. همینطور که تیتو اوایل فصل گفت بارسا داخل پلن اولش پلنهایه D,C,B رو هم داره. کافیه به شیوه پرسینگ و نحوه جایگیریهاشون و حرکات بدون توپ بازیکنا نگاه بشه. اینجا برای ما که بینده هستیم ممکنه یه نمایش معمولی‌ باشه. کاپلو زمان هدایت انگلیس میگفت که تو تمریناتشون رو نحوه پرسینگ بارسا و آموزشش به بازیکنا کار می‌کنن یا روی هادسون یه جمله جالب همیشه میگه که بارسا خیلی‌ فوتبالش ساده به نظر می‌رسه ولی‌ اگه کارشناس یا بازیکن باشی‌ میدونی‌ که چه ذهنیت و پشتوانه‌ای پشت این تیم هست، غیر قابل باور هست.

چقدر این حرف زیباست
به خدا نه به این خاطر که تیتو این حرف رو میزنه نه
اما تیتو به جای اینکه بگه ما در کنار پلن A پلنهای دیگه ای هم داریم میگه ما درون پلن A پلنهای دیگه ای هم داریم
حالا حرف من اینه که اکثر تیمها همینجوری هستن

از این گذشته، انصافاً برخی از این انتقادها درست هست. مثلاً سن بعضی بازیکنان بخصوص پویول که تو کورس های سرعتی کم میاره (کاری به دریبل شدنش جلو دی ماریا ندارم، برای همه پیش اومده، نمونه رئالیش هم په په جلوی مسی). یا مثلاً عملکرد ضعیف پیکه. ماسکرانو اگر اون صحنه جلوی رئال اشتباه میکرد، رونالدو نمیومد 7 متر و 34 سانتیمتر دروازه رو بزنه به تیر. دنی آلوز هم که سرش توافق نداریم:دی
الان بهترین مدافع بارسا آلبا هست،هرچند اوزیل کمی اذیتش کرد اما در کل از بقیه بهتر هست.
کسرا جان سن بازیکن واقعا جزء مسائلی نیست که بشه با اون از یه تیم ایرادهای اساسی گرفت
بارسا به راحتی میتونه با خرید یه مدافع برای پویول جانشین مناسب رو پیدا کنه
جدای از این واقعا سالهاست سن در فوتبال اروپا اهمیت خودش رو از دست داده
فقط جهت یادآوری که در بازی منچستر رئال بازیکنی تونست جلوی اسطوره عضلات و آمادگی جسمانی و خداوندگار سرعت:n02: یعنی رونالدو رو بگیره که بازیکنای منچستر در اولین تولدش باید یه عینک و یک عصا براش بخرن:n02:
گیگز در بازی با رئال به اندازه ده بازیکن دوید

من حیس المجموع یه تبریک به من بدهکاری بابت پیشبینی درستم تو صندلی داغ:دی
تبریک میگم:n02:
انشاالله قدرت نوستر آداموسیت همیشه برقرار باشه:n02:

nw_nk
14-03-2013, 14:45
گزارش روز- بازتاب برد بارسا: فقط بارسا می توانست چنین کاری کند

اوله برد قاطعانه بارسا مقابل میلان را اینگونه بازتاب داد: بارسا توسط یک مسی استثنایی آن سطح از فوتبالی که دنیا شیفته اش بود را بازیافت و با نتیجه 0-4 یک میلان ناشناس را شکست داد

سایت گل- بارسلونا که در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-2 در سن سیرو مغلوب میلان شده بود 3 شنبه شب موفق شد تا در شبی تاریخی با نتیجه 0-4 میلان را در هم بشکند تا با این برد قاطعانه به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. این برد مقتدرانه باعث شد تا رسانه های خبری دنیا به بازتاب گسترده این خبر بپردازند. در اینجا می خواهیم تیترهای منتخب نسخه های دیجیتال رسانه های سرتاسر دنیا بعد از برد بارسا را برای شما بازتاب دهیم:

* اکیپ- فقط بارسا می تواند چنین کاری کند: بارسلونا که در بازی رفت با نتیجه 0-2 در میلان ضربه خورده بود در بازی برگشت توانست با ارائه یک نمایش فوق العاده و برد 0-4، مجوز صعود به دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد. کاتالونیایی ها خود را به سمت قلل مرتفع اروپا پرتاب کردند

* روزنامه سان- سرویسی که مجددا جواب داد: دو گل از لیونل مسی بازگشت تاریخی بارسلونا مقابل میلان را رهبری کرد. مسی، ویا و جوردی آلبا کاری کردند که بارسلونا دوباره به بهترین روزهایش در تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بازگردد و ایتالیایی ها را از گردونه رقابت های اروپایی بیرون انداختند

* گاتزتا دلوسپورت- مسی ترسناک است؛ روسونری خارج از گردونه لیگ قهرمانان اروپا: ستاره آرژانتینی آنقدر فوق العاده است که با دو گلی که در نیمه اول وارد دروازه میلان نمود، برد 0-2 میلان در بازی رفت را از یادها برد. در ادامه ال گواخه گل سوم را در نیمه دوم زد. هدف های میلان با از دست رفتن فرصت نیانگ، منحرف شدند؛ نیانگی که می توانست بازی را 1-1 کند

* گلوبوسپورته- مسی دو گل زد، بارسا دوباره متولد شد و با یک شوی تماشایی و پرگل میلان را حذف کرد: بعد از گیج بازی دانی آلوس، ستاره آرژانتینی دو گل زیبا زد و رهبری بارسا را در برد 0-4 تیم کاتالان، آن هم بعد از باخت در سن سیرو در دست گرفت

* روزنامه اوله- این بارسای جادویی: توسط یک مسی استثنایی بارسلونا آن سطح از فوتبالی که دنیا شیفته اش بود را بازیافت و با نتیجه 0-4 یک میلان ناشناس را شکست داد. دو گل از مسی و گلهای ویا و آلبا فریادهایی بودند تا آبی اناری ها را به چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسانند.

* رکورد- مسی و یارانش میلان را ویران کردند: برد عادلانه بارسلونا در نوکمپ مقابل میلانی که توانایی ادامه دادن در لیگ قهرمانان اروپا را نداشت. بارسلونا همان طوری که می خواست بر بازی حکمرانی کرد و میلان در بهره گیری از دو فرصتی که برای گلزنی داشت، ناکام ماند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/03/14/3824068/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D9%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF

یادداشت ویژه- ده نکته از بارسا-میلان/ تکرار تاریخ...

شکست مقدمه پیروزی است.همانطور که شکست 2-0 در سن سیرو پل پیروزی درخشان بارسا را فراهم کرد، مطمئنا شکست سخت میلان هم زمینه بازگشت آن ها را فراهم خواهدکرد.

سایت گل- بدون شک بازی سه شنبه شب بارسا-میلان به لیست بازی های کلاسیک و ناب اروپایی اضافه شد. اما حتی دراماتیک ترین بازی فصل نیز خالی از نکات آموزنده و به درد بخور نیست...

1- تیکی تاکا هرگز نمی میرد- اصولا هیچ سبکی در دنیای فوتبال محکوم به فنا و نابودی نیست. چون به موازات ساخته شدن ضد تاکتیک ها و ابداع روش های مقابله با هر سبک، آن سبک نیز متقابلا خود را ارتقا داده و به روز می کند. دقیقا مانند وارد شدن ورژن جدید از یک نرم افزار خاص به بازار با اصول مشابه ولی پیشرفت (تغییر مفید) در جزئیات.

2- هرگز و با هر نتیجه ای در بازی رفت صعود هیچ تیمی به دور بعد قطعی نمی شود. حتی وقتی حرف از میلان اوج گرفته و با روحیه با خط حمله جوانش در مقابل بارسای بی مربی و کم انگیزه در میان باشد. بله به این قانون نانوشته ایمان بیاورید... چون سه شنبه شب برای اولین بار در تاریخ لیگ قهرمانان شکست 2-0 در بازی رفت با یک بازگشت باشکوه و تاریخی همراه شد تا مهر تایید مبرهنی بر ذات غیر قابل پیش بینی فوتبال بزند.

3- میلان فعلی را تیم "آینده" نام می گذارم. تیمی با ترکیب جوان که سودای اوج گرفتن را می توان از تیز شدن به چشمان بازیکنانش به وضوح مشاهده کرد. مخصوصا با نگاهی به لیست مهاجمان میلان میتوان مهر تایید بر ادعای فوق زد. شوت نیانگ باید به تیر بارسا کوبیده می شد تا در زمانی دیگر و در جایی دیگر همان شوت از همان زاویه و توسط همین جوان این بار به تور بچسبد و احتمالا میلان را مدعی فتح اروپا کند! با تغییر نگرش مسئولان میلان نسبت به تیم های پایه ای خود، احتمالا به زودی شاهد نسل جدیدی از ستاره های تیم های پایه ای میلان خواهیم بود که درخشش تیم قرمز و مشکی پوش را در سال های آینده تضمین خواهند کرد.

4- مسی چند باره و چند باره نبوغ ذاتی خودش را به اثبات رساند. درست در بهترین لحظه، بهترین تصمیم و بهترین نتیجه! مهر تایید دیگری بر کلکسیون توپ طلای "چه گوارای فوتبال".به صحنه گل اول او دوباره نگاهی بیندازید. کدام یک انتظار داشتیم مسی واقعا در همان لحظه شلیک نهایی خود را به سمت چهار چوب توری میلان بنوازد؟ مسی شاید تنها بازیکن نسل ما باشد که برای او باید از صدم و هزارم ثانیه ها حرف زد، نه ثانیه ها و دقایق...

5- ویا دوباره خود را به اثبات رساند. تعداد معدودی مهاجم می توان مثال زد که آنگونه ضربه را با پای غیر تخصصی به زاویه موافق خود به دروازه بانی با بیش از 190 سانتیمتر قد بنوازد و عکس العمل دورازه بان تنها کوبیدن توپ به دروازه خودی از فرط عصبانیت باشد! حالا می توان اصرار سران بارسا را برای حفظ این بهترین گلزن تاریخ اسپانیا را به خوبی درک کرد.

6- نیروی خارق العاده و تعیین کننده عامل انگیزه! بارسای کم جان برای زنده ماندن در این فصل تنها شانس خود را در پیروزی قاطعانه به هر قیمتی می دید و همین نیروی محرکه موجبات شکست سخت میلان را فراهم کرد. عامل انگیزه در کنار حمایت پر شور خانگی تیم های بزرگ، توان در هم شکستن هر حریفی را فراهم می کند.

7- تاریخ تکرار می شود... بیش از 50 سال پیش دقیقا بازگشتی مشابه سه شنبه شب برای بارسا در مقابل میلان اتفاق افتاده است. باخت 2-0 در سن سیرو و پیروزی درخشان 5-1 در نیوکمپ آن زمان جوان به دست نسل طلایی دهه 50 و 60 آبی و اناری ها. گویی روح کوبالا و سسار و رامالتس و آلکانتارا و سامیتیر و مارتین و ... در کالبد مسی و اینیستا و والدس و پیکه دمیده شده بود...

8-شکست مقدمه پیروزی است. همانطور که شکست 2-0 در سن سیرو پل پیروزی درخشان بارسا را فراهم کرد، مطمئنا شکست سخت میلان هم زمینه بازگشت آن ها را فراهم خواهد کرد. میلان همواره از نظر مدیریتی قدرتمند عمل کرده. با هزینه های بسیار کم نتایج بسیار فراتر از حد انتظار را رقم زده. با او از نظر اخلاقی و به خاطر تزهای سیاسی اش مشکل داریم ولی شخصا از معتقدین به جمله معروف برلوسکنی هستم:" من بهترین مدیر ورزشی تاریخ فوتبال هستم. این را از نتایجم می توانید بفهمید"

9- بازی سه شنبه شب به لیست بازی های کلاسیک و به یادماندنی تاریخ اروپا ملحق شد. یکی دیگر از نماد های زیبایی و در عین حال بی رحمی فوتبال. سه شنبه شب دوباره نمود "اشک ها و لبخندها" رابا گوشت و خون خود حس کردیم. بعضی هایمان قبل از نزول آوای فرح بخش صعود، چاقوی تیز "استرس" را با مغز استخوان خود لمس کردیم... بعضی های دیگر فاصله صعود قهرمانانه و رویاهای شیرین بی پایان تا خیس شدن گونه های خود را در دقایق و ثانیه ها و بسته به یک تار مو دیدند... کمی آن طرف تر بودند کسانی که با بی خیالی و عدم تمایل به یکی از دو تیم (دو جبهه این جنگ توپ و چمن!) تنها از یک فوتبال ناب سیراب شدند و بار دیگر به ذات زیبای فوتبال معترف.

10- و... زندگی ادامه دارد! این مهم ترین درس مکتب فوتبال است. اینطور نیست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/03/14/3823840/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AF%D9%87-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D 8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE

Ezel
14-03-2013, 15:20
متاسفانه یه مشکلی که وجود داره اینه که من یه حرفی میزنم ، بعد دوستان میان و یه چیز دیگه برداشت میکنن و بر طبق برداشت خودشون دیتاهایی مطرح میکنن و بعد هم نتیجه گیری میکنن ، یعنی کلا اکثریت ما دچار این مشکل هستیم که برداشت خودمون رو مبنای میدونیم برای نتیجه گیری نه منظور رو :دی

سروش هم که کلا زد کادر فنی‌ بارسا رو نابود کرد و رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین پاس بدین غمی نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اصلا و ابدا منظورم این نبود ، اصلا منظور من از "پاس دادن و پاس دادن و پاس دادن " این نیست که بارسا آنالیز نمیکنه و کادر فنی خوبی نداره و ... ، من صرفا منظورم این بود که "بارسا میاد سبک بازی همیشگیش رو ارائه بده " ، صرفا و فقط همین و نه هیچ موضوع دیگه ای :n06:

(2)سروش جان اگر قرار باشه این نوع تغییرات رو به عنوان پلن B قبول کنیم در اون صورت بارسا سرشار از این پلنهاست ماشاالله:n02:
تا حالا واقعا ندیدی که وینگرهای بارسا جاشونو عوض میکنن
اینیستا با سسک جا به جا میشه
مسی شرح وظایفش تغییر میکنه نمونش همین بازی با میلان
و....
من هنوزم میگم پلن B ماهیت نداره چون اگر این تغییرات رو دلیل وجودی پلن B بدونیم باید قبول کنیم که پلن C , D , E , F هم وجود داره

علیرضا مشکل ما اینه که شما به کلمات حساس شدی ، وینگر های بارسا جاشون رو عوض میکنن ولی در نهایت همون کار همیشگیشونو انجام میدن و سبک بازی اونها تغییری نمیکنه ! مسی میاد عقب ولی در نهایت بازم سبک بازی همونه ، وقتی صحبت از پلن بی برای "بارسا" میشه یعنی اینکه چیز متفاوت تری ارائه بده مثل همون بخش از صحبت من که نادیده گرفتی یعنی بازی رئال بارسا که بارسا توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد ...

اگه حساسیتت روی کلمات هست بزار استراتژی اول ، استراتژی دوم ، استراتژی سوم و ... استراتژی n ام /

اون نکته ای که راجع به پلن سی و دی و ای و اف و ... هم میگی موضوع عجیبی نیست ، خود مورینیو توی یکی از مصاحبه هاش گفته بود سخت ترین بازیش برابر جنوا گاسپارینی بوده که مجبور شده 5 بار روش بازی تیمش رو عوض کنه ، پس این یعنی اینکه باید قبول کنیم به تبع پلن بی ، پلن های بعدی و استراتژی ها و نقشه های دیگه هم در پی اش خواهند اومد.

من واقعا با این جملت مخالفم
خداییش اصلا هم دلیلش کوتاه نیومدن نیست
فوتبال یه ابزار و زبان مشترک داره که همه تیما دارن بر اساس سلیقه خودشون از اینها استفاده میکنن
سبک در ظرف تاکتیکی اصالت پیدا میکنه و خارج از اون شکل نمیگیره تاکتیک در اوج خودش تبدیل به شگرد و سبک یک تیم میشه
تو در واقع با این حرفت یه جورایی میگی بارسا تاکتیک هم نداره
این دو دقیقا در راستای همدیگه و کامل کننده هم هستن نه دارای مفاهیمی کاملا مستقل

اینجا هم دوباره همون بحث برداشت و نتیجه گیری شخصی بر پایه ی تعریف و تفهیم نادرست از صحبت فرد دیگه هست : دی

من نگفتم این دو مفهومشون متضاد همه یا نقض کننده ی هم ، تفاوت تعریفشون و کاربردشون مد نظرم بود و جان و بن مایه ی کلام اینکه این دو مقوله به یک معنی نیستند هرچند که مشتق هم هستند /

سبک فوتبال الزاما در برگیرنده ی تاکتیک های مشخصی هست ، ولی تاکتیک صرف ، الزاما سبک فوتبال نیست /

کاتاناچو میشه سبک فوتبال ، پرس از جلو میشه تاکتیک

توتال فوتبال میشه سبک و فلسفه ی فنی فوتبال ، هجوم از عمق در یک بازی میشه تاکتیک

اگر نمیتونیم روی این مفهوم توافق داشته باشیم ادامه ی بحث بیهوده هست چون باقی جزئیات هست و وقتی ما نتونیم بر سر یک " کل " توافق داشته باشیم ، نمیتونیم روی جزئیات صحبتی داشته باشیم .

با تعاریف خودت از پلن B بارسا در این بازی سرشار از پلن بود
پست ویا
تغییرات در شکل بازی مسی
پست پدرو
شکل بازی مساکرانو و آلوز
تغییر سبک دفاع تیم بعد از اومدن پویول
شوت زدن
سانتر کردن

اول از همه اینکه به نظرم اون صحبت تیتو توجیهی بیش نبوده در کمال احترام ، شما وقتی فرم بازی غالبت نتیجه میده که نیازی به روش جایگزین نداری ، وقتی بارسلونا با 3-4 گل جلو هست تعویض بازیکنها و دفاعی کردن و تغییر دفاع نمیشه پلن بی به نظرم !

فکر میکنم حرف دیشب دکتر صدر توجیه خیلی عالمانه تری باشه به نسبت حرف تیتو ، دکتر صدر دیشب گفت که " پلن بی بارسا اینه که پلن A خودش رو به بهترین نحو اجرا بکنه " : دی

اینکه بارسا راههای مختلفی رو در قالب سبک بازی خودش امتحان میکنه میشه تکمیل اون سبک نه استراتژی رزرو ! ( اینم یه واژه ی جدید )

اتفاقا بارسا همیشه در خودش تغییرات جدی داده دگردیسی تاکتیکی تیم در دوران گواردیولا کاملا مشهوده
بارسایی که در مقابل چلسی بازی کرد بسیار متفاوت بود با بارسایی که به رئال 5 و 6 گل زد

آره کاملا قبول دارم ولی این مربوط به همون مساله ی تکمیل سبک بازی بارسا میشه ، مثل این که کاپلو 4-4-2 دایموند ساکی رو تکمیل کرد به خصوص در بخش شعاع های حرکتی پست های مختلف /

سوال اصلی کماکان بدون پاسخ روشنی باقی مونده : چرا بارسلونا همیشه در برابر تیمهایی که با فرم خاصی بازی میکنن به مشکل برمیخوره ؟ نتیجه منظورم نیست نوع بازی و بحث تاکتیکی منظورمه .

با کمال احترام واژه های ضد فوتبال و اتوبوس صرفا واژه هایی در جهت بحث های فاقد ارزش فنی هواداری هست .

عجیبه انگار راه های رسیدن ما به همدیگه در این بحث دارن یکی یکی از بین میرن:n02:
باور کن نمونش خیلی کمه به خدا
آمار ثابت میکنه که اساسا دوره دادن توپ به بارسا و تمرکز روی دفاع، درصد موفقیتش بسیار کمتر از درصد شکست خوردنشه
به همین خاطره که مورینیو اساسا دیگه به اون سبک دفاع نمیکنه
چون این تاکتیک در برابر بارسا از هر 10 بازی یک بار موفق عمل میکنه
به همین خاطر بود که میلان هم در بازی رفت و هم در بازی برگشت مثل چلسی دفاع نکرد
من مطمئنم خود هیدینگ هم اگر بیاد به این نتیجه میرسه که دیگه با اون سبک در برابر بارسا بازی کردن یک ریسک بزرگه با آماری سرشار از شکست
کلا حدود دو ساله که تیمها متوجه شدن اون سبک دفاع کردن در مقابل بارسا دیگه کارایی چندانی نداره

دقیقا جمله ی اولت درسته ، وقتی ما بر سر مواردی توافق نداشته باشیم بنابراین میشیم دو خط موازی که هیچگاه به نقطه ی مشترکی نخواهیم رسید .

نمونش زیاده به نظر من ، نمیدونم مقیاس و تعریف تو از زیاد چی هست ولی برای من دوبازی برابر چلسی هیدینک ، بازی برابر چلسی دی متئو ، بازی برابر اینتو مورینیو ، بازی برابر رئال مورینیو ، بازی برابر میلان ، بازی برابر سلتیک ، بازی شاختار ، بازی برابر سویا میشه زیاد !

بازیهای بالا رو از لحاظ نتیجه نمیگم البته ، از نظر فنی و تاکتیکی منظورمه :n01:

مورینیو از ترس فشار مطبوعات و هواداراست که مدتهاست غلاف کرده ، والا اگه توی اینتر و چلسی بود مطمئن باش اونقدر این شیوه رو تکمیل و به کار میگرفت تا به موفقیت حداکثری برسه !

برای همینه سلتیک میاد و این روش رو اجرا میکنه ، برای همینه میلان میاد این کار رو انجام میده و در باد 2 گل زده به بارسا میخوابه و فکر میکنه بازی برگشت هم 2تا دیگه میزنه ! ولی مورینیوی اینتر علیرغم پیروزی با اختلاف 2 گل در بازی رفت ، در برگشت هم همون شیوه رو به کار بست !

الگری چند وقته به این نتیجه رسیده ؟ و الان کجاست ؟ در راه خانه ! بارسلونا کجاست ؟ نیمه نهایی !

در فوتبال نویسی و مسائل تئوریک، ابزار و داشته های ما باید از خود فوتبال و جنس این رشته ورزشی باشه
از نظر من مرزبندی تاکتیکها در چارچوب پلن 1 و 2 و... یه رفتار غیر فوتبالیه که صرفا روی کاغذ پررنگه

اتفاقا این رفتاری که از نظر تو غیر فوتبالی هست ، از نظر من یه رفتار حرفه ای است که پشتش آینده نگری و بینش فنی رو داره و آمادگی مواجهه با شرایط مختلف در بازی رو به یک مربی میده و به نوعی به قدرت پیش بینی اون مربی کمک میکنه /

-------------------------------------

کماکان مثل سابق اشتراکات نزدیک به صفر هست و ادامه ی بحث هم دقیقا مثل اون دو خط موازی میمونه...

خدارو شکر نماینده ی های اسپانیا اومدن بالا و روی منو زمین نزدن :دی :دی :دی

CRIS Joon CR7
14-03-2013, 18:54
مسي،رونالدو،اينيستادرتيم منتخب ليگ قهرمانان

ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، آندرس اينيستا و فيليپ لام به تيم منتخب ستارگان ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند.

در شرايطي که دور يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شب گذشته با ديدارهاي بايرن – آرسنال و مالاگا – پورتو به پايان رسيد و تکليف 8 تيم صعود کرده به مرحله يک چهارم نهايي مشخص شد، 11 ستاره برتر پيکارهاي رفت و برگشت اين دور برگزيده شدند.

به گزارش فارس،براساس گزينش شبکه يورونيوز، ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، آندرس اينيستا و فليپ لام به علت بازي‌هاي خوبي که انجام دادند، مورد توجه قرار گرفته و برگزيده شدند.

در اين تيم بارسلونا با داشتن 3 بازيکن صاحب بيشترين نماينده شد. همچنين بايرن و رئال مادريد نيز هر يک صاحب 2 عضو شدند.

اسامي تيم منتخب ليگ قهرمانان اروپا به شرح زير است:

*دروازه‌‌بان:‌

دیگو لوپز، رئال مادريد اسپانيا

*خط دفاع:

مدافع راست: لام، بايرن مونيخ آلمان

مدافع مياني: وليگتون، مالاگا اسپانيا

مدافع مياني: سانتانا، بورسيادورتموند آلمان

مدافع چپ:‌ آلبا، بارسلونا اسپانيا

*خط مياني:

هافبک راست: مارتينز، بايرن‌مونيخ آلمان

هافبک مياني: اينيستا، بارسلونا اسپانيا

هافبک چپ: ماتري، يوونتوس ايتاليا

*خط حمله:

مهاجم راست: مسي، بارسلونا اسپانيا

مهاجم نوک: ايلماز، گالاتاسراي ترکيه

مهاجم چپ: رونالدو، رئال مادريد اسپانيا

ورزش 3

گرافيكار
14-03-2013, 19:11
متاسفانه یه مشکلی که وجود داره اینه که من یه حرفی میزنم ، بعد دوستان میان و یه چیز دیگه برداشت میکنن و بر طبق برداشت خودشون دیتاهایی مطرح میکنن و بعد هم نتیجه گیری میکنن ، یعنی کلا اکثریت ما دچار این مشکل هستیم که برداشت خودمون رو مبنای میدونیم برای نتیجه گیری نه منظور رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

سروش جان دقیقا این مشکل رو با تو دارم
توی بخش زیادی از حرفات به برداشت خودت از حرفام جواب میدی نه به حرفای من

علیرضا مشکل ما اینه که شما به کلمات حساس شدی

اگه حساسیتت روی کلمات هست بزار استراتژی اول ، استراتژی دوم ، استراتژی سوم و ... استراتژی n ام /
سروش جان از کجای حرف من برداشت کردی که مشکل من با کلماته
الان من اسمش رو بزارم استراتژی اول و دوم ... مشکل من حل میشه؟
اسمش رو هر چیزی که خودمم بزارم مشکل من نامها نیستن من با اساس و اصالت این حرف مشکل دارم
چه ربطی به اسمش داره
یک نمونه برای اینکه تو به برداشت خودت جواب دادی

وینگر های بارسا جاشون رو عوض میکنن ولی در نهایت همون کار همیشگیشونو انجام میدن و سبک بازی اونها تغییری نمیکنه ! مسی میاد عقب ولی در نهایت بازم سبک بازی همونه ، وقتی صحبت از پلن بی برای "بارسا" میشه یعنی اینکه چیز متفاوت تری ارائه بده مثل همون بخش از صحبت من که نادیده گرفتی یعنی بازی رئال بارسا که بارسا توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد ...
ای کاش میگفتی وقتی وینگرها در رئال جابه جا میشن چه کارهایی میکنن که اونجا پلن B حساب میشه اما توی بارسا نه
فکر میکنم واقعا بازی آخر با میلان رو یا ندیدی یا با دقت ندیدی
پدرو کاملا در نقش جدیدی بازی کرد نفوذ چندانی به درون 18 نداشت در سمت راست هم آلوز همین کارو کرد در واقع هر دو تاشون صرفا قصد داشتن به میلان عرض بدن
آلوز بر خلاف همیشه سانترهای زودهنگام و تکضرب داشت همین باعث میشد مدافعین کنار میلان رو به سمت خودش بکشونه
ویا هم اکثر اوقات همراه بامسی بیشتر از اونکه به سمت دروازه میلان حرکت کنن به سمت آلوز گرایش داشتن
در واقع وینگرها در بازی با میلان کاملا با شکل و شرح وظایف جدیدی بازی کردن
اکثر کارشناسا روی این مسئله اتفاق نظر دارن که مسی تغییراتی توی بازیش داده بود
خیلیها اصلا معتقدن بارسا به شیوه جدیدی پرس کرد
قابل توجه که من بدور از تعصب پرس بارسا رو دو سه درجه بالاتر از پرس مورینیو در رئال دیدم قبلا هم از این نوع پرسها در بارسا دیدیم اما توی این بازی نکات جدیدی هم بهش اضافه شده بود
بر اساس تعریف خودت از پلن B (نه برداشت من) این یعنی پلن B

اما من معتقدم بارسا مثل اکثر تیمها با طرح و برنامه خاصی وارد میدون شد و در طول بازی از شیوه های متفاوتی استفاده کرد

سبک فوتبال الزاما در برگیرنده ی تاکتیک های مشخصی هست ، ولی تاکتیک الزاما سبک فوتبال نیست /

کاتاناچو میشه سبک فوتبال ، پرس از جلو میشه تاکتیک

توتال فوتبال میشه سبک و فلسفه ی فنی فوتبال ، هجوم از عمق در یک بازی میشه تاکتیک

اگر نمیتونیم روی این مفهوم توافق داشته باشیم ادامه ی بحث بیهوده هست چون باقی جزئیات هست و وقتی ما نتونیم بر سر یک " کل " توافق داشته باشیم ، نمیتونیم روی جزئیات صحبتی داشته باشیم .
من با این حرفت مشکلی ندارم
برگرد حرف اول خودت رو بخون تا متوجه بشی چقدر با این حرفت متفاوته
توی جمله قبلیت گفتی:

نکته اینکه سبک فوتبال ، مفهومی کاملا مجزا داره از تاکتیک
ولی توی حرف جدیدی که زدی به این اعتراف کردی که سبک فوتبال در بر گیرنده تاکتیهاست
من با این حرف مشکل چندانی ندارم

اینکه بارسا راههای مختلفی رو در قالب سبک بازی خودش امتحان میکنه میشه تکمیل اون سبک نه استراتژی رزرو ! ( اینم یه واژه ی جدید )
جالبه شما دوستان رئالی یک تعویض بعد از ده نفره شدن حریف و زدن شوت رو پلن B میدونید اما این همه تغییر در بارسا رو پلن B نمیدونید
همین مسئله نشون میده این پلن B چقدر از نظر مفهومی با خودش مشکل دار

اومدن مودریچ و تغییراتی که در بازی میده رو به عنوان پلن B قبول میکنید
اما تغییراتی که در بازی ویا پست پدرو شرح وظایف آلوز و شکل بازی مسی داده میشه رو همون سبک قدیمی بارسا میدونید

چرا بارسلونا همیشه در برابر تیمهایی که با فرم خاصی بازی میکنن به مشکل برمیخوره ؟ نتیجه منظورم نیست نوع بازی و بحث تاکتیکی منظورمه .
همیشه؟
آمار میگه تو کاملا اشتباه میکنی
اگر تونستی آمار جدیدی بیاری من در خدمتم:n01:

نمونش زیاده به نظر من ، نمیدونم مقیاس و تعریف تو از زیاد چی هست ولی برای من دوبازی برابر چلسی هیدینک ، بازی برابر چلسی دی متئو ، بازی برابر اینتو مورینیو ، بازی برابر رئال مورینیو ، بازی برابر میلان ، بازی برابر سلتیک ، بازی شاختار ، بازی برابر سویا میشه زیاد !

همه این بازیها رو به توان 2 هم که بکنی باز هم در مقابل بردهای بارسا میانگین ناچیزی به دست میاد
تو از یه طرف از تئوری و قلم دفاع میکنی اما از سمت دیگه تحلیلت رو خیلی بر اساس نتیجه و عامیانه بیان میکنی
شاید بارسا در بازی با اینتر و چلسی دو جام رو از دست داده باشه اما یک فوتبال نویس واقعی جدای از نتیجه به مسیر تکامل اون تیم نگاه میکنه
دقیقا به همین خاطر بود که همه اوج بارسای پپ رو بآخرین بازیش با چلسی میدونن جدای از نتیجه ای که به دست اومد

قسمتهای بولد شده
کدوم بازی با میلان؟
اگر منظورت بازی اخیره که بارسا در نیمه اول شکست خورد و در نیمه دوم بر اساس تعارفی خودت رفت سراغ پلن B و موفق شد
بازی با سلتیک جایی که چندان مهم نبود
بازی با شاختار؟!!!

باز هم میگم 99 درصد تیمها در مقابل بارسا عقب میکشن و دفاع میکنن اما آمار میگه از هر 10 بازی (با ارفاق) فقط یک بار این سبک میتونه بارسا رو به سختی بندازه

اتفاقا این رفتاری که از نظر تو غیر فوتبالی هست ، از نظر من یه رفتار حرفه ای است که پشتش آینده نگری و بینش فنی رو داره و آمادگی مواجهه با شرایط مختلف در بازی رو به یک مربی میده و به نوعی به قدرت پیش بینی اون مربی کمک میکنه /
ولی بر خلاف نظرت این افراد هنوز هم در سطح کاغذ نتونستن حتی 30 درصد پلن B رو تعریف کنن
مثلا خودت میگی بارسا در برخی مواقع حمله نکنه
با احترام فکر میکنم در مقابل تیمهایی که از بارسا یک مساوی میخوان این کار خیلی ساده لوحانس
مثلا در مقابل سلتیک بارسا حمله نکنه؟
در مقابل چلسی؟ اینتر؟
این تیمها از خداشونه بارسا حمله نکنه تکیه میدن به تیر دروزاه و به حماقت بارساییها میخندن:n02:

Pessimist
14-03-2013, 21:30
صحبت هاینکس سرمربی بایرن که گفته تیمش خوش شانس بوده که بازی اول مقابل آرسنال رو برده

It was a difficult match tonight and we lost 2-0. We are lucky we won the first leg and that makes us go through,"

Masoud King
14-03-2013, 22:24
به نظرم بایرن بهترین زمان باخت و یه باختی بود که تاثیری نداشت و فقط نتیجش این می تونه باشه که اون غرور کاذبی که احاطشون کرده بود از بین بره..

ولی باید به این نکته هم اشاره کرد که همیشه پای یک روبن در میان است !

M E S S I
14-03-2013, 23:23

mkh-n71
14-03-2013, 23:37

عجب!!!
پس پيرلو كو؟!!

Hatek
15-03-2013, 00:13
عجب!!!
پس پيرلو كو؟!!

اون بالا نوشته G2 فکر کنم منظور همون 4 بازی یا هشت تیم هفته دوم باشه پیرلو یووه هست و دو هفته پیش بازی داشت

M E S S I
15-03-2013, 09:58
عجب!!!
پس پيرلو كو؟!!

اون بالا نوشته G2 فکر کنم منظور همون 4 بازی یا هشت تیم هفته دوم باشه پیرلو یووه هست و دو هفته پیش بازی داشت

همون طور که بالای گراف نوشته این تیم منتخب از بین همه ی بازی های دور برگشت 16 تیم از 5 تا 13 مارس ( 15 تا 23 اسفند) انتخاب شده و امتیاز پیرلو هم تو بازی با سلتیک کم تر از بقیه ی بازیکنای تو این لیست شده (6.9) ، پس جایی تو این تیم نداره!
( رونالدو هم 8.1 شده و نمیتونه تو این تیم جا بگیره! )

M E S S I
15-03-2013, 10:23
Champions League quarterfinal qualifiers stats

(EP = completed passes)

Hatek
15-03-2013, 10:32
همون طور که بالای گراف نوشته این تیم منتخب از بین همه ی بازی های دور برگشت 1/16 از 5 تا 13 مارس ( 15 تا 23 اسفند) انتخاب شده و امتیاز پیرلو هم تو بازی با سلتیک کم تر از بقیه ی بازیکنای تو این لیست شده (6.9) ، پس جایی تو این تیم نداره!
( رونالدو هم 8.1 شده و نمیتونه تو این تیم جا بگیره! )

عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!:n02: خب اگه اینجوری باشه که خیلی ایراد بهش وارده:n02:
حالا من بازی تیم هایی مثل مالاگا رو ندیدم ولی واقعا یعنی بهتر از اینا نبوده؟
دروازه بان رو دیگه باید میذاشتن لوپز بنظرم
هرچند جای یه منچستری هم تو ترکیب خالیه

nw_nk
15-03-2013, 14:05
لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله یک چهارم نهایی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])