مشاهده نسخه کامل
: مشکل اعصاب خورد کن No such interface supported
MAKHMASEH
22-12-2012, 12:51
سلام دوستان
ویندوزم 7 هست اورجینال
لپتاپ وایو f224fx/s
وقتی رو دسکتاپ کلیک راست می کنم و Persanalize رو میزنم این پیام میاد و دیگه نمیتونم رو دسکتاپ کلیک کنم و فقط این پیام میاد
کسی میدونه علتش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhad.helix
22-12-2012, 16:34
سلام دوستان
ویندوزم 7 هست اورجینال
لپتاپ وایو f224fx/s
وقتی رو دسکتاپ کلیک راست می کنم و Persanalize رو میزنم این پیام میاد و دیگه نمیتونم رو دسکتاپ کلیک کنم و فقط این پیام میاد
کسی میدونه علتش چیه؟
میتونه چند دلیل داشته باشه.ویروس.دستکاری و یا چیزای دیگه
لپ تاپای viao کی ویژگی recovery دارن از اون استفاده کن.
و یا از system restore اگه restore point داشته باشه
viao care بهتره
jafarian
23-12-2012, 00:12
این روشهای پایین تست کنید:n01:
روش اول
ابتدا اکانت ادمین خودتو ن فعال کنید بعدشم از داخل اون اکانت بالا بیاین همین حالت تست کنید برای فعال کردنشم منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعد داخل کادری که باز میشه این متن پایین باموس ازروش کپی بگیرین داخل پنجره مورد نظر با موس paste اینتر کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم سیستم ریستارت کنید با این اکانت ادمین بالا بیاین تست کنید
روش دوم
باز پنجره cmd رو طبق روش اول اجرا کنید اینسری این متن پایین داخل paste کنید بعدم اینتر بزنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام دهد
No such interface supported ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش سوم
منوی run اجرا داخلش دستور msconfig تایپ اینتر کنید درکادری که باز میشه تنظیمات طبق شکل انجام بدین بعدشم تایید اکی سیستم ریستارت کنید بالا که اومد تست کنید از نوع
روش چهارم
ویندوز خودتون طبق آموزش پایین که برای دانلود قراردادم یکدور repair کنید.
repair windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MAKHMASEH
23-12-2012, 01:05
همشو تست کردم. درست نشد
jafarian
23-12-2012, 16:07
همشو تست کردم. درست نشد
این روش دیگه رو تست کنید
ابتدا طبق شکل پایین منوی استارت اجرا کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم طبق شکل روی همین گزینه کلیک راست گزینه شماره 3 انتخاب کنید
درمرحله بعد درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس از روش کپی بگیرین داخل همون کادربا موس paste بعدشم اینتر کنید بعدم طبق شکل یک پیغام باید دریافت کنیدروی گزینه اکی کلیک کنید پنجره cmd رو بعد ببندین سیستم ریستارت کنید بالا که اومد از نوع تست کنید.
MAKHMASEH
23-12-2012, 19:16
این روش دیگه رو تست کنید
ابتدا طبق شکل پایین منوی استارت اجرا کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم طبق شکل روی همین گزینه کلیک راست گزینه شماره 3 انتخاب کنید
درمرحله بعد درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس از روش کپی بگیرین داخل همون کادربا موس paste بعدشم اینتر کنید بعدم طبق شکل یک پیغام باید دریافت کنیدروی گزینه اکی کلیک کنید پنجره cmd رو بعد ببندین سیستم ریستارت کنید بالا که اومد از نوع تست کنید.
بازم نشد..................
farhad.helix
23-12-2012, 22:58
میتونه چند دلیل داشته باشه.ویروس.دستکاری و یا چیزای دیگه
لپ تاپای viao کی ویژگی recovery دارن از اون استفاده کن.
و یا از system restore اگه restore point داشته باشه
viao care بهتره
دوست عزیز یک چیز کوچیک نوشتم برات به احتمال قوی درستش میکنه.
بر اساس اطلاعاتی که از سیستم دادی ویندوز باید تو C: باشه . اگه غیر این بود بگو یکی دیگه بزارم.
این لینک دانلود.بازش کن فایل .exe توشو اجرا کن بعد هم یک ریست کن نتیجه رو بگو
jafarian
24-12-2012, 16:46
این روش دیگه رو که میگم تست کنید
بازم طبق همون روش قبل پنجره cmd را اجرا کنید اینسری این متن پایین با موس از روش کپی بگیرین بعدشم داخل همون پنجره باموس paste بعدشم اینتر کنید از آخرم سیستم ریستارت کنید.
Windows 7 Error Explorer. exe No such interface supported ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MAKHMASEH
24-12-2012, 21:15
امتحان گردم اما ..... هیچ هیچ هیچ
farhad.helix
25-12-2012, 20:04
اون برنامه ای که نوشته بودم رو اجرا کردی؟
MAKHMASEH
25-12-2012, 22:55
اون برنامه ای که نوشته بودم رو اجرا کردی؟
آره.................
jafarian
26-12-2012, 00:29
این سه تا روش دیگه رو که میگم بترتیب تست کنید اگر که بازم به همون صورت بود یک چند تا تاپی به این مورد اشاره داشتن که مشکل از ویروسی بودن سیستم که باعث این پیغام میشه میتونید برنامه Malwarebytes' Anti-Malware دانلود نصب کنید بعدشم رجیسترش کنید این برنامه را از طریق safe mode بعد بالا بیاین سیستم فول اسکن کنید با این برنامه در کنارش آنتی ویروس سیستم هم اپدیت باشه با اونم جدا سیستم اسکن کنید قبلشم روشهای پایین برین
روش اول
پنجره cmd را درحالت run as administrator طبق روش قبل اجرا کنید اینسری این دستور پایین با موس از روش کپی بگیرین داخل پنجره cmd با موس paste کنید هر پیغامی هم که داد فقط شما تایید کنید بعدشم سیستم ریستارت کنید
روش دوم
مرحله اول
باز پنجره cmd را طبق روش اول اجرا کنید اینسری این دو تا دستور پایین بترتیب از روشون کپی بگیرین باموس داخل همون پنجره باموس paste بعدشم اینتر بزنید برای هرکدوم جدا
بعد صفحه notepad طبق شکل پایین برای شما باز میشه بعد از اجرای دستور دوم دراین مرحله کلیدهای Ctrl+H وقتی که داخل پنجره notepad هستین همزمان فشاربدین بعد یک کادر باز میشه که در قسمت شماره 2 باید درایو
طبق شکل وارد کنید بعدشم گزینه شماره 3 بزنید درقسمت بعدم درکادرپایینی که شماره 5 میشه باید دستور
paste کنید با موس بعدم گزینه شماره 6 انتخاب کنید
مرحله دوم
بعد باید طبق شکل پایین اون قسمتی که باکادر قرمز مشخص کردم اون دستورها برای شما طبق شکل اضافه شده باشه بعد کلیدهای Ctrl+S فشار بدین تافایل notepad سیو شود
مرحله سوم
باز به پنجره cmd برگردین اینسری این دستور داخلش
تایپ اینتر کنید بعد هرپیغامی که داد اگر اون پیغام خطا هم بود روی گزینه اکی کلیک کنید بعد که به اتمام رسید کار پنجره cmd رو ببندین سیستم ریستارت کنید
روش سوم
فایل bat پایین به اسم ReRegisterDLL دانلود روی دسکتاپ سیو بعدشم روی همین کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید وقتی فایل اجرا شد کلید اینتر بزنید بعد از گذشت 10 تا 20 دقیقه که کارش به اتمام رسید هر چی پنجره باز هست ببندین بعد سیستم ریستارت کنید.
ReRegisterDLL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MAKHMASEH
26-12-2012, 02:14
این سه تا روش دیگه رو که میگم بترتیب تست کنید اگر که بازم به همون صورت بود یک چند تا تاپی به این مورد اشاره داشتن که مشکل از ویروسی بودن سیستم که باعث این پیغام میشه میتونید برنامه Malwarebytes' Anti-Malware دانلود نصب کنید بعدشم رجیسترش کنید این برنامه را از طریق safe mode بعد بالا بیاین سیستم فول اسکن کنید با این برنامه در کنارش آنتی ویروس سیستم هم اپدیت باشه با اونم جدا سیستم اسکن کنید قبلشم روشهای پایین برین
روش اول
پنجره cmd را درحالت run as administrator طبق روش قبل اجرا کنید اینسری این دستور پایین با موس از روش کپی بگیرین داخل پنجره cmd با موس paste کنید هر پیغامی هم که داد فقط شما تایید کنید بعدشم سیستم ریستارت کنید
روش دوم
مرحله اول
باز پنجره cmd را طبق روش اول اجرا کنید اینسری این دو تا دستور پایین بترتیب از روشون کپی بگیرین باموس داخل همون پنجره باموس paste بعدشم اینتر بزنید برای هرکدوم جدا
بعد صفحه notepad طبق شکل پایین برای شما باز میشه بعد از اجرای دستور دوم دراین مرحله کلیدهای Ctrl+H وقتی که داخل پنجره notepad هستین همزمان فشاربدین بعد یک کادر باز میشه که در قسمت شماره 2 باید درایو
طبق شکل وارد کنید بعدشم گزینه شماره 3 بزنید درقسمت بعدم درکادرپایینی که شماره 5 میشه باید دستور
paste کنید با موس بعدم گزینه شماره 6 انتخاب کنید
مرحله دوم
بعد باید طبق شکل پایین اون قسمتی که باکادر قرمز مشخص کردم اون دستورها برای شما طبق شکل اضافه شده باشه بعد کلیدهای Ctrl+S فشار بدین تافایل notepad سیو شود
مرحله سوم
باز به پنجره cmd برگردین اینسری این دستور داخلش
تایپ اینتر کنید بعد هرپیغامی که داد اگر اون پیغام خطا هم بود روی گزینه اکی کلیک کنید بعد که به اتمام رسید کار پنجره cmd رو ببندین سیستم ریستارت کنید
روش سوم
فایل bat پایین به اسم ReRegisterDLL دانلود روی دسکتاپ سیو بعدشم روی همین کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید وقتی فایل اجرا شد کلید اینتر بزنید بعد از گذشت 10 تا 20 دقیقه که کارش به اتمام رسید هر چی پنجره باز هست ببندین بعد سیستم ریستارت کنید.
ReRegisterDLL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امتحان کردم 3تارو
مشکل پابرجاست مثه دماوند:n10:
farhad.helix
27-12-2012, 01:58
اون فایلی که نوشتم کلیه رجیستر کردن هارو برات انجام میداد.اگه حلش نکرده همون تشخیص اولیه یعنی اینکه ویروسیی.از viao care استفاده کن و رستور کن سیستمو
MAKHMASEH
27-12-2012, 02:16
اون فایلی که نوشتم کلیه رجیستر کردن هارو برات انجام میداد.اگه حلش نکرده همون تشخیص اولیه یعنی اینکه ویروسیی.از viao care استفاده کن و رستور کن سیستمو
وایو careخرابه ارور میده باز نمیشه
کلا برنامه های سیستم به هم ریختن
سیستم پوینت نداره هیچی
تاریخ بازگردانی هم نداره
دی وی دی بکپشو دارم 3 تاست
چکار کنم؟
salar moghaddam
27-12-2012, 11:18
سیستم پوینت نداره هیچی
تاریخ بازگردانی هم نداره
چکار کنم؟
بهتره اول دیسک نجات کسپراسکی رو تست کنی
اسکن کن تا ویروسی اگه وجود داشته باشه پاک کنه بعدش ری استارت کن ببین اگه درس شد که شد اگه نه که بک اپتو ریستور کن
farhad.helix
27-12-2012, 14:40
سیستم پوینت نداره هیچی
تاریخ بازگردانی هم نداره
چکار کنم؟
پس ویروسیی کاملا.کلا ویندوزتو عوض کن با همون پکهایی که داری.فقط یک درایو بدون نام وجود داره که 10 GB هست .اونو پاک نکن
tarokh24
03-01-2013, 17:03
سلام من دارم راه حل هایی رو که گفتین انجام میدم.
برای من کنترل پنل کامپیوتر فایل ها سطل زباله و....... بالا نمیاد(نرم افزار و بازی میاد)
اگه میشه کمک کنید.:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:: n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:: n28:
سلام
من نیز چنین مشکلی داشتم
به این تایپیک بروید
خیلی راحت و ساده مشکل بر طرف میشه من یکی از بهترین راه ها را براتون مینویسم که بر گرفته از همون تایپیک هست
شما در مرحله ی اول در RUN بنویس:
RegSvr32 actxprxy.dll
وبعد
RegSvr32 shdocvw.dll
و بعدش سیستم رو ریست کن.
اگر نشد از فرمان sfc /scannow در محیط CMD یا در RUN استفاده کن.
توجه کن مراحل به ترتیب انجام بشه و بعد از هرکار یک ریست بکن و چک کن.
MAKHMASEH
07-01-2013, 21:53
متاسفانه نشد
FOURTH RETURN
08-01-2013, 20:30
فرمان sfc /scannow برای من کار نمیکنه فقط یک صحفه سیاه در کسری از ثانیه میاد و غیب میشه
arman_gt
29-01-2013, 21:43
من نمیتونم cmd رو run as admin کنم !! باز میشه ولی نه با ادمین !!!
jafarian
29-01-2013, 23:06
من نمیتونم cmd رو run as admin کنم !! باز میشه ولی نه با ادمین !!!
این دو تا روش میتونید برین.
روش اول
به این مسیر پایین از سیستم خودتون برین اول
اونجا روی فایل cmd.exe کلیک راست بعدشم گزینه send to بعد گزینه desktop انتخاب کنید تا یک کپی از cmd رو دسکتاپ درست بشه بعد روی گزینه cmd که روی دسکتاپ درست شد طبق شکل پایین شماره 1 کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعد درکادری که باز میشه طبق شماره عمل کنید در قسمت شماره 4 چکمارک گزینه مورد نظر بزنید
روش دوم
در سرج منوی استارت دستور cmd رو وارد بعدروی همین گزینه برین با موس بدون اینکه کلیک کنید کلیدهای
همزمان بزنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.