ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل نا معلوم

Microsoft Windows
22-12-2012, 03:05
سلام بر دوستان و اساتید
نمیدونم جای خوبی برای بیان این مشکل هست یا نه
من نمیدونم از کی این مشکل را دارم این برنامه یعنیCyberLink PowerDirector چه ورژن 9 و 10 در کامپیوتر من قبل از اینکه مانیتورم را بخرم درست کار میکرد ولی الان هر عکسی یا فیلمی درون این نرم افزار باز میکنم در آن گوشه سمت راست پیغام رندرینگ نمایش میده و کلی وقتمو میگیره و نمیگذاره روون کار کنم .آیا کسی مشکل مشابه من داشته؟
تا به الان میشه گفت 10 بار ویندوز عوض کردم یه بار کل هاردو فرمت کردم با 3 آنتی ویروس آپدیت اسکن کردم که بی فایده بوده.
مشخصات سیستمم رو هم در امضام میتونید ببیند
و حالا حدس هایی که خودم میزنم
من کارت گرافیکمو اور کردم تا سر حد مرگ البته الان از اور در آوردم یعنی میتونه از اون باشه ؟
آیا ممکنه از رم باشه؟
بایوس مین ایراد پیدا کرده بود میتونه از بایوس باشه ؟خودم که فکر نمیکنم
بعد از خرید این مانیتور الکتریسیته کیس من بیشتر شده یعنی با فاز متر میزنم کاملا روشن میشه و فیش برق این مانیتور رو میکشم این الکتریسیته قطع میشه.
حالا مشکل من اینه کسی رو هم ندارم که قطعاتم رو باهاش تست کنم یا یه مانیتور دیگه بگیرم ببینم بازم اونطوریه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Microsoft Windows
23-12-2012, 09:17
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Microsoft Windows
26-12-2012, 20:09
up??????????????????????????????

Enemy Killer
26-12-2012, 20:56
سلام

اساسا نبايد مشكل از تعويض مانيتور شما باشد ايا قطعه ي ديگري هم تعويض كرده ايد ؟

از system restore استفاده كنيد و تنظيمات ويندوزتان را به تاريخي قبل از تاريخ تعويض مانيتور تغيير بدهيد مشكل شما بايد بر طرف بشود .

Microsoft Windows
27-12-2012, 09:11
قطعه دیگه ای رو تعویض نکردم فقط بعدش این کیس مگنوم 2 رو خریدم قطعات رو بستم روش که فکر نمیکنم از کیس باشه
مورد دوم هم که اشاره میکنید جوابگو نیست من که عرض کردم 10 بار تا به الان ویندوز عوض کردم که دو بارش ویندوز 8 بود اصلا تغییری ایجاد نمیکنه .
حداقل میتونم بگم مشکل نرم افزاری نیست.

Microsoft Windows
02-01-2013, 11:07
مشکل تشخیص داده شد از کارت گرافیکه