ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد

rubimori
22-12-2012, 02:11
سلام من یه هارد هیتاچی مدل : N2501S دارم .
توش یه فایل داشتم که هر کاری می کردم پاک نمیشد که از اینترنت گرفته بودمش .در آخر با نرم افزار Unlocker v1.9.1 سعی کردم حذف کنم اون فایل اینترنتی رو .
حالا وقتی کابل یو اس بی رو به کامپیوتر وصل میکنم ..هارد صدای وصل شدن میده و چراغش روشن میشه ولی هیچی نمیاد .یعنی درایو تو مای کامپیوتر نمیاد .
بعد هم کامپیوتر کند میشه .:n14:
حالا بنظر شما چطوری می توانم درستش کنم ؟؟؟؟
چه راهی هست که درایو دوباره نمایان بشه .غیر از اون فایل کلی اطلاعات داشتم :n28:

hamidreza2010
22-12-2012, 04:17
روی یه سیستم دیگه امتحان کردین؟اگه نه یبار هاردتون رو به یه سیستم دیگه وصل کنین ببینین بالا میاد یا نه؟

EXTREME
22-12-2012, 13:13
سلام من یه هارد هیتاچی مدل : N2501S دارم .
توش یه فایل داشتم که هر کاری می کردم پاک نمیشد که از اینترنت گرفته بودمش .در آخر با نرم افزار Unlocker v1.9.1 سعی کردم حذف کنم اون فایل اینترنتی رو .
حالا وقتی کابل یو اس بی رو به کامپیوتر وصل میکنم ..هارد صدای وصل شدن میده و چراغش روشن میشه ولی هیچی نمیاد .یعنی درایو تو مای کامپیوتر نمیاد .
بعد هم کامپیوتر کند میشه .:n14:
حالا بنظر شما چطوری می توانم درستش کنم ؟؟؟؟
چه راهی هست که درایو دوباره نمایان بشه .غیر از اون فایل کلی اطلاعات داشتم :n28:

هارد رو وصل کردین یک عکس از disk managment سیستم بدین

rubimori
22-12-2012, 19:16
آخه وقتی وصل میکنم هیچی نمیاد .فقط صدای وصل شدن یو اس بی و علامتی که مشخص میکنه دستگاه نصبه .:n28:
از چی عکس بگیرم ؟؟؟:n29:
روی چند تا سیستم امتحان کردم ولی بازم همونه .اطلاعات بالا نمیاد .

EXTREME
22-12-2012, 19:20
آخه وقتی وصل میکنم هیچی نمیاد .فقط صدای وصل شدن یو اس بی و علامتی که مشخص میکنه دستگاه نصبه .:n28:
از چی عکس بگیرم ؟؟؟:n29:
روی چند تا سیستم امتحان کردم ولی بازم همونه .اطلاعات بالا نمیاد .

روی my computer راست کلیک کنید گزینه ی manage بعد disk managment از اونجا موقعی که هارد رو وصل کردین بدین
وقتی هارد وصله تو دیوایس منیجر چیز مشکوکی نیست ؟

rubimori
22-12-2012, 20:35
روی my computer راست کلیک کنید گزینه ی manage بعد disk managment از اونجا موقعی که هارد رو وصل کردین بدین
وقتی هارد وصله تو دیوایس منیجر چیز مشکوکی نیست ؟
اینکارو کردم .راستش تغییری نمیکنه ..چیزی مشکوک نداره .
وقتی وصل میکنم سرعت کامپیوتر خیلی خیلی پایین میاد . جوری که موس با زور حرکت میکنه .
ممکنه ویروسی شده باشه ؟؟؟؟ آخه اون فایل پاک نمیشد یه صفحه اینترنت بود حالا هم که اصلا نمیاد و کامپیوتر و سرعتش و پایین میاره وقتی وصل میکنم .

rubimori
22-12-2012, 20:36
اگه ویروس باشه با این وضعیت که سرعت خیلی پایین میاد چطوری میتونم درستش کنم؟؟؟ :n14:
ممنونم بخاطر کمکتون:n16:

hamidreza2010
22-12-2012, 21:25
اگه ویروس باشه با این وضعیت که سرعت خیلی پایین میاد چطوری میتونم درستش کنم؟؟؟ :n14:
ممنونم بخاطر کمکتون:n16:

از دیکسهای بوتیبل استفاده کنید
مثل kasper rescue disk

EXTREME
23-12-2012, 00:08
اینکارو کردم .راستش تغییری نمیکنه ..چیزی مشکوک نداره .
وقتی وصل میکنم سرعت کامپیوتر خیلی خیلی پایین میاد . جوری که موس با زور حرکت میکنه .
ممکنه ویروسی شده باشه ؟؟؟؟ آخه اون فایل پاک نمیشد یه صفحه اینترنت بود حالا هم که اصلا نمیاد و کامپیوتر و سرعتش و پایین میاره وقتی وصل میکنم .

یعنی تو disk managment هیچ اثری از هارد نیست ؟

rubimori
23-12-2012, 04:39
یعنی تو disk managment هیچ اثری از هارد نیست ؟

عکسش را براتون میزارم چون منظورتون و متوجه نمیشم .ولی کامپیوتر خیلی کند میشه . :n28: وقتی وصل میکنم disk managment فقط میزنه یو اس بی وصل شده:n29:

EXTREME
23-12-2012, 12:45
عکسش را براتون میزارم چون منظورتون و متوجه نمیشم .ولی کامپیوتر خیلی کند میشه . :n28: وقتی وصل میکنم disk managment فقط میزنه یو اس بی وصل شده:n29:

عکس رو بزارید من ببینم