ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب مودم وایرلس ZyXEL

mfhelli
20-12-2012, 18:03
سلام.

یه مودم وایرلس زایکسل می خوام نصب کنم، به این شکل که هم وایرلس ـش ردیف باشه هم با کابل لن وصلش کنم به پی سی و نت پی سی هم درست باشه. یعنی می خوام ماکسیمم سرعت نت ـم رو روی پی سی داشته باشم و به خاطر فعال بودن وایرلس سرعت پی سی کم نشه. (منظورم وقتی هست که وایرلس فعاله ولی ازش استفاده نمیشه)

من هر کاری کردم راه نیفتاد. تمام مراحل نصب مودم رو پیش رفتم، چراغ مربوط به اینترنت روی مودم هم سبز شد، با گوشی هم می تونم وایرلس رو پیدا کنم و حتی کانکت بشم ولی سایتی باز نمیشه. پی سی هم که با کابل لن وصل هست هیچ سایتی رو باز نمی کنه.

اصن مودم رو روی چه حالتی باید نصب کنم؟ الان روی حالت Rout هست که این شرایط پیش اومده. یکی بهم گفت باید روی حالت Bridge نصب کنی. ولی وقتی روی بریج میذارمش چراغ اینترنت قرمز میشه اصن! VPI و VCI رو چه عددی باید بذارم؟ باید از ISP بپرسم یا همون 0 و 35 درسته؟

کلا یکی که خیلی وارده یه توضیحی بده که بگیرم: دی

پیشاپیش تشکر.

mfhelli
22-12-2012, 17:15
واقعا تو فروم به این بزرگی یه نفر نیست که نحوه ی نصب مودم وایرلس رو بلد باشه؟:n29:

EXTREME
22-12-2012, 18:01
شما مودم رو رو ی حالت pppoe کانفیگ کردین ؟
vpi و vci رواشتباه بدین مودم کانفیگ نمیشه و به اینترنت نمیتونید وصل بشین پس اگه مقدارشو نمیدونین زنگ بزنید از isp بپرسین

اگه روی بریج کانفیگ میکنید باید کانکشن pppoe در ویندوز بسازید

connectio type هم باید درست انتخاب کنید
مودم رو ریست کنید و کانفیگ کنید و اگه درست نشد تمام مراحل کاری که کردین رو ریز بگین

mfhelli
01-01-2013, 17:56
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون.:n12:

این کانکشن رو ساختم، الان تنظیمات به این شکل هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینترنت کامپیوتر هم که با کابل LAN وصل هستش راه افتاده، ولی هنوز وایرلس کار نمی کنه.

تنظیمات بخش Wireless LAN از نوار کناری نباید تغییری بکنه؟

EXTREME
01-01-2013, 19:03
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون.:n12:

این کانکشن رو ساختم، الان تنظیمات به این شکل هست:

و اینترنت کامپیوتر هم که با کابل LAN وصل هستش راه افتاده، ولی هنوز وایرلس کار نمی کنه.

تنظیمات بخش Wireless LAN از نوار کناری نباید تغییری بکنه؟

برای اینکه از لپ تاب با وایرلس بتونید کار کنید باید روی لپ تاب هم یک کانکشن pppoe بسازین بعد باید با وایرلس به مودم وصل بشین و کانکشن رو کانکت کنید تا به اینترنت وصل بشه

acess point در مودم حتما باید فعال بشه

mfhelli
01-01-2013, 19:04
غیر لپ تاپ چطور؟ موبایل و تبلت مثلا

mfhelli
01-01-2013, 19:12
اصن من الان نیاز اصلی ـم کانکت شدن با تبلت (سیستم عامل اندروید) هست.

omid414141
30-05-2013, 18:54
سلام
هر کاری میکنم گوشیم به مودم ( zyxel ) وصل نمیشه وایرلس گوشی مودمو میشناسه بعد پسوردشو وارد میکنم وصل نمیشه واقعا خستم کرده دیگه بریدم ککککککممممممککککککک:41:

mohammadi_4u
30-05-2013, 19:25
دوست عزيز شما كانكشن رو رو ppoe بسازيد و مودم حيل ساخت يوزر پسوردرو ازتون ميپرسه بعد اتمام ساخت ديگه هم وايرلس هم لن اينترنت داره
اون تصوير بالا كه گزاشتن bridge بايد ppoe باشه.
حواستون جمع باشه راحته:n16:

omid414141
31-05-2013, 23:41
ممنون بابت راهنمایتون ولی کانکشن ppoe کانکت نمیشه
نمیدونم باید IP ست بشه براش یا کانکشن قبلیو پاک کنم:n13: