مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای ارتقا و خرید قطعات کامپیوتر
habib hgh
20-12-2012, 13:37
با سلام خدمت کاربران محترم انجمن پی سی ورلد و مخصوصا خدمت پیشکسوتان عرصه سخت افزار
من می خوام کامپیوترم رو بعضی از قطعاتش اصلی اش رو ارتقا بدم - می خواستم با نگاه به فایل پیوست و بررسی سیستم اینجانب، نظر خود را درباره ارتقا این سیستم بیان نمایید.
فقط خواهشا خودتون رو بگذارید جای من و فکر کنید یه همچین سیستمی دارین و با توجه به وضع فعلی بازار و درآمد، نظر ارزشمند خودتون رو در این باره بیان کنید که مهم ترین قطعه برای ارتقا کدام است؟
هدف من از ارتقا قطعات : گرفتن بیشترین بهره وری از سیستم با تعویض حداکثر 2 قطعه - اورکلاکینگ رو هم کلا بی خیال شدم.
پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم
حجم فایل پیوست = 222 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali*Reza
20-12-2012, 13:55
کاربردتون چیه؟
حداکثر بودجتون چقدره؟
habib hgh
21-12-2012, 13:58
دانشجوی رشته نرم افزار هستم و همه نوع کاری رو ازش انتظار دارم.
هدف من از ارتقا قطعات : گرفتن بیشترین بهره وری از سیستم با تعویض حداکثر 2 قطعه
کاربردها : تبدیل ویدیو، کار بر روی موزیک، طراحی با فتوشاپ، برنامه نویسی و...
مثلا من با این سیستم آیا می تونم از رم 4 گیگ استفاده کنم ؟
CPUجواب میده ؟
آیا رم 4 گیگ DDR1 ویا DDR2 هستش که من بخرم ؟
بودجه : حداکثر 100 تومان
Ali*Reza
21-12-2012, 14:54
سیستم شما سوکت 775 هست که کاملا قدیمی و از رده خارج هست.
با توجه به بودجتون که خیلی زیاد نیست ، به نظر من ارزش ارتقا نداره سیستمتون. چون هم خیلی سخت در بازار گیر میاد ( دست دوم ) و هم اینکه با این بودجه قطعه خیلی بالاتری گیرتون نمیاد.
پیشنهاد میکنم هر وقت بودجتون بیشتر شد برای ارتقای کل سیستم اقدام کنین.
animsprite
21-12-2012, 17:11
عملا کاری نمیشه کرد فقط میتونی به افزایش رم فکر کنی
habib hgh
21-12-2012, 21:24
سلام، سپاس فراوان بابت دیدگاه های ارزشمندتون:n01:
به ما که رسید، آسمون تپید
من می خواستم لپ تاپ بخرم که از شانس بدم و این آمریکای ... فلان فلان شده، این تحریم ها رو به اجرا گذاشت و من رو مجبور به صبوری کرد. بگذریم...
فقط به من بگین که CPU Intel Pentium 4 که دارم، تا چه اندازه RAM رو رو پشتیبانی می کنه ؟ با توجه به این که دوتا Slot خالی DDR2 دارم، آیا می تونم دوتا 2GB رم روش بذارم یا نه ؟
و شما بودجه رو 160 تومان در نظر بگیرید:n02:
Ali*Reza
21-12-2012, 22:42
مشخصات دقیق مادربوردتون چیه؟
animsprite
21-12-2012, 22:42
مین بورد شما ماکس پشتیبانیش از رم 4گیگه با باس 533 نه بیشتر اونم از نوع ddr2
چینش رم روی این مین هم یصورت دواله یعنی دوتا 2گیگ البته اینو باید با رم فعلیتون هماهنگ کنی وبیشتر از 4 گیگ نشه واین هزینش دورو بر 60 ت.من میشه نهایت
الان شما دوتا 512 با باس 266رو بصورت دوال روسیست داری وبرای دو اسلت خالیه دیگه باید دوتا 512 با باس 266 بصورت دوال نصب کنی رو سیست که جمعا میشه 2 گیگ رم ویا اینکه 4تا 1گیگ رو دوبه دو بصورت دوال نصب کنی که بشه 4 گیگ ویا دوتا 2گیگ رو بصورت دوال روسیس نصب کنی این تمام حالت هایی که شما برای افزایش رم داری
habib hgh
23-12-2012, 13:02
Ali*Reza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :::::> اگر براتون زحمتی نیست، دانلودش کنید. حجمی نداره
حجم فایل پیوست = 222 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
habib hgh
23-12-2012, 13:10
خوب پیشنهاد شما چیه؟ - کدوم یکی به صرفه است؟ -- با توجه به گفته های شما، نظر خودم اینه که دوتا 2 گیگ DDR2 بذارم - اما نمی دونم هزینه اش چقدر میشه و این دوتا رم دیگه هم سالم هستن و هردوتا هم کینگستونه که فکر می کنم مارک خوبی باشه - حیفم میاد بذارمشون کنار .
یه سوال فنی : می تونم دوتا 1GB DDR2 بذارم و این دوتا 512 هم روش باشه ؟ ، یعنی جمعا بشه 3 گیگ - چون این بهترین حالت برای منه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.